2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Erkek bebe anneleri, yeğenimin bebek mevlidinde şööyle bi kavanoz hazırlamıştık. Ve puantiyeli kağıt poşetin içine sargısını değiştirdiğimiz su, kavanoz, paketlenmiş tuz+şeker koymuştuk.
Hediyeliği bu olmuştu.

Eklentiler

• DSCF3568.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 70
  • DSCF3574.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 63
Ayrıca masada kesme şeker vardı onu da süsledim
Bizde adettir dua edildikten sonra illa bi ağızlarına okunmuş şeker atar teyzeler.
Yanındaki sabun da doğumda dağıttığımız sabunlardan.

Eklentiler

• DSCF3571.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 72
Burada bi arkadaş paylaşmıştı canım resmini atıyorum furkannesriyat sitenin adı. Burdan alırım muhtemelen. Kendim süslerim kurdela filan takarım posetlere. Içine de minik kutularda lokumlar attim mi tamamdir :)
canım bunu balbocegim2 paylaşmıştı dimi :) iyiki yazdın ben de dün oturdum bir sürü Google'dan bu siteyi aradım ve bulamadım :) bilsem direk sorardım:) saol şimdi kaydettim artık, muhtemelen buradan alicam.

Bu arada aklimizdasin balbocegim2 :) nerelerdesin? Bir iyi oldugunu duyalım, sesini duyur :)

merhaba ben de agustos annesi olucam inşAllah.. özellikle size yazmak istedim.. yedi yasında kızım var ve 40+5de epiduralli normal dogum yapmıştım.. yani canınızı sıkmayın herkesin bir zamanı var boşverin herkesi:) bana da çok soruyorlardı aaa daha dogmadı mı.... hurma gerçekten işe yarıyor bir de hareketsiz kalmayın sakın sürekli yürüyüş yapın hatta son anda bile ben temizlik yapmıştım :)

Ben de kimin paylaştığını unutmuştum. Inşallah iyidir bu arada bi sıkıntı yoktur. Keşke nosu olsaydı...

ah kiyamam ben sana ya. bosver canim. benim kv de ben aramasam aramaz nasilsin yardima ihtiyacin var mi diye. esimi aradiginda ona sorar nasil diye. sorsalar dert sormasalar dert bosver. cok sinirleniyorsan da bence kirici olmadan guzel bi sekilde soylemeyi dene(eger soylemediysen tabi) zaten stresliyim bugunlerde lutfen tekrar tekrar sormayin diye. en azindan hergun konustuklarina. gerisine de sarjim bitti deyip kapat suratina cok sinirlenince

Benim önerebilecegin bir site yok Ama bende senin gibi bi duruma düsmüstüm:/ bende istemedim gerek yok dedim ama bana uzun yürüyüs yasak olduğu icin kendisi eminonune gidip bi sürü sey almıs.bebek sekeri,kapı süsü vs hiç benim zevkime hitap eden seyler değil ama sesimi cıkartmadım,cok heves etmis cünkü:/ sende kendini de üzme,annen o senin alınmaz darılmaz:) alırsın gönlünü bi şekilde.bi kac site bulursan göster resmini yumuşar hemen:)

konu disi ama kizlar, torbali elektrik supurgesi kullanip cok memnun olanlar marka model yazabilir mi bana :)

Benim de annem söyleyip durur, sizi doğurmadan bir gün önce temizlik yaptım halı yıkadım diye :) Benim şuan elektrik süpürgesini açacak halim yok, eşimden rica ediyorum gerekli olunca :)

Canım stres yapma,saglıklı olun da her ikiniz, sezeryan normal farketmez,kendine dert etme bunu. Benimde sezeryan olcak, yapcak bisey yok...

konu disi ama kizlar, torbali elektrik supurgesi kullanip cok memnun olanlar marka model yazabilir mi bana :)
Niye torbaliyi soruyosunki canim ? Ben toz torbali kullaniyorum beko benimki acayip memnunum ama Bence artik toz filtreli olanlar daha kullanisli :):)

sagol canim:)
ben alaturkayi hic birakmadim,afedersin sadece idrar icin kullaniyorum alafrangayi,o da arada sirada. internette tam boşalma olmadigini ve bunun da enfeksiyon,yanma ve kasinti yapabilecegini okudum. ayrica normal dogum icin cömelme acisindan da iyi. ama cok zorlaniyorsan gobeginden bir sey diyemem canim.
bir de sunu gozlemledim. alafrangayi kullandigim zamanlarda afedersin tam kalkarken idrar gelmeye devam ediyor,halbuki otururken bitti saniyorum. bazen de devam etmiyor ama camasirimi islatmis oluyor iceride kalan idrar. sonradan farkediyorum.

bana her 15 gunde 1 yapiyor. bir de idrar tahlilinin disinda idrar kültürü de yapsin diye koku var mi dediginde yoksa bile hafif var diyorum:) napayim,bazi doktor su tahlil de yapilsin deyince ben isimi bilirim moduna geciyor ve yapmiyor,stres olacagima hafif var diyorum,icim rahat ediyor:))
sen de yaptir hem kan hem idrar.

insallllah gorecegiz canim,az kaldi. 2 kg.nun ustune bi ciksinlar,bi asamayi daha gececegiz allahin izniyle:)
sonra da saglikla vakti saatinde dogacaklar

Hımm anladım canim bizimde kizimda cekincelerimiz oldu son haftalarda ama doktorum bi sikinti olmayacagini söyledi. Simdide rahat davraniyoruz ama erkekler gercekten korkuyor.

cok guzel olmus:)
kavanozlardaki draje mi?
tuz+sekerin ve suyun anlami ne canim?

"sunay akin diyor ki" diyor kitapta :
gelismis,uygar ulkelerde oyuncaklar cocuklara hayalleri guclensin diye alinirken, geri kalan ulkelerde oyalansin diye verilir. oyuncaklari cocuklarina hayalleri büyüsün diye alan ulkeler dunya yonetiminde söz sahibi olurlarken,oyuncaklarin önemini anlayamayan,küçümseyen toplumlar onlarin kapilarinda oyalanmaya mahkumdur.

Takı toka istemiyorlar bildiğim kadarıyla belki lensi de istemezler. Bir doktora sor, ben de piercingimi çıkartıp çıkartmayacağımı soracağım. Bir zararı yok aslında ama belki istemezler sonra hastanede onunla uğraşmayayım.

Bir de ojeyi neden istemiyorlar onu da söyler misiniz bilen varsa?

Ay üzüldüm ya, zaten zar zor beğeniliyor bir de istediğin ölçü olmayınca tekrar sar başa. Kolay gelsin size halı ve yatak seçiminde.

8-10 sene önce sezaryen doğum çok modaydı ve modern olarak görünüyordu. Normal doğum yapana amele gözüyle bakılıyordu deyim yerindeyse Sonra o moda geçti ama o zaman takip edip sonradan takibi bırakanlar hala sezaryenin moda ve modernlik olduğunu düşünmeye devam ediyor. Dikkat edersen sezaryen oh ne güzel diyenler hep ya o dönem kendi doğum yapmış ya da bir yakını doğum yapmış insanlar. Doğum ilgilerini o zaman çekiyordu sonradan çekmemeye başladıkları için gündemi takip etmiyorlar ve kafa oralarda kaldı. Şimdi her yerde reklamını yapıyorlar boş boş

Kendilerini ne sanıyorlar bu insanlar acaba ya, ne saygısızlık.

Selam kızlar bayadır giremiyodum okuyamadım herşeyi. Bikaçgün önce dr gittim rahimağzı 2 cm olmş progestan ve yatış verdi. Daha önce de kullanmş ve yatmştm baya aşağı dayanmş bebek dedi. Umarım hemen gelmez ya çok korkuyorum. Boynuna da kordon dolanmş bi kere. Allah esirgesn ya hamileliğim boyunca tedirginlik yaşadım. Allah beterinden korusun

sagol canim,bir yatak bir de hali beni benden aldi

sagol canim,bir yatak bir de hali beni benden aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…