canım bunuBurada bi arkadaş paylaşmıştı canım resmini atıyorum furkannesriyat sitenin adı. Burdan alırım muhtemelen. Kendim süslerim kurdela filan takarım posetlere. Içine de minik kutularda lokumlar attim mi tamamdir :)
merhaba ben de agustos annesi olucam inşAllah.. özellikle size yazmak istedim.. yedi yasında kızım var ve 40+5de epiduralli normal dogum yapmıştım.. yani canınızı sıkmayın herkesin bir zamanı var boşverin herkesi:) bana da çok soruyorlardı aaa daha dogmadı mı.... hurma gerçekten işe yarıyor bir de hareketsiz kalmayın sakın sürekli yürüyüş yapın hatta son anda bile ben temizlik yapmıştım :)Herkes hatta hepiniz biliyorsunuz ne kadar çok istediğimi normal doğumu. Ama olmayacaksa olmayacak bu benim için bi tercih değil ki...
Kaldı ki 'ne zaman doğacak' diyenlere belli değil dediğimde 'Aaa normal mi?' diye şaşıranlar sezeryan olursa dudak bükecek bu kadar da iki yüzlüler biliyorum...
Ya çok baskı var üstümde. kv'ye her gün biri telefon ediyor doğdu mu torunun diye. mesela kv'nin 80 yaşındaki teyzesi, eşimin halasının 85 yaşındaki kaynanadı, kv'nin öğretmen arkadaşı, eşimin kuzeni, tekrar 80 yaşındaki teyze...
Yahu sizeneeeeeee
Gelip ucundan mı tutacan Allah Allaaaah.
Aynı böyle ilk evlendiğimde bana ilk gece için 'Oldu mu?' diye soran teyzesine hissetmiştim, ona da böyle sinirlenmiştim...
Eşime söylediğimde o da aynı tepkiyi vermişti 'niye soruyomuş ucundan mı tutacakmış' diye
Aaaaayyy sinirlerim bozuldu
Ben de kimin paylaştığını unutmuştum. Inşallah iyidir bu arada bi sıkıntı yoktur. Keşke nosu olsaydı...canım bunubalbocegim2 paylaşmıştı dimi :) iyiki yazdın ben de dün oturdum bir sürü Google'dan bu siteyi aradım ve bulamadım :) bilsem direk sorardım:) saol şimdi kaydettim artık, muhtemelen buradan alicam.
Bu arada aklimizdasinbalbocegim2 :) nerelerdesin? Bir iyi oldugunu duyalım, sesini duyur :)
ah kiyamam ben sana ya. bosver canim. benim kv de ben aramasam aramaz nasilsin yardima ihtiyacin var mi diye. esimi aradiginda ona sorar nasil diye. sorsalar dert sormasalar dert bosver. cok sinirleniyorsan da bence kirici olmadan guzel bi sekilde soylemeyi dene(eger soylemediysen tabi) zaten stresliyim bugunlerde lutfen tekrar tekrar sormayin diye. en azindan hergun konustuklarina. gerisine de sarjim bitti deyip kapat suratina cok sinirleninceİmkan olsa keşke...
Akşama yeğenimin doğum günü var en az 40 kişi olacağız ve bi 20'si sorar herhalde
Sabah kv sağolsun 'günaydın nasılsın?' diye yazarak üstü kapalı 'hala sancın yok mu? doğurmuyon mu?' mesajını verdi
Annem aradı nasılsın diye. Yakın bi arkadaşım aradı az önce daha gelmiyor mu İpek hanım diye.
İnan dün eşim geldikten sonra tutamadım kendimi ağladım kaç saat. O da gitmek istemiyor artık işe ben böyle oldukça onun da canı sıkılıyor belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor işte anlamaz mı insan 9 senelik sevdiceğini
Ya doğursam haber ederim saklayacak değilim herhalde herkeste ne İpek sevdasıymış sizin yüzünüzden doğuramıycam diycem, telefonumu kapatıp kapımı kilitleyip kendimi karantinaya alasım var
Kızlar bu arada yardımınıza ihtiyacım var..dün annemle alışverişe gittik kadıncağız bebek şekeri yaptırmak istiyormuş ben de ne gerek var kimse evinde durdurmaz bunları boşuna masraf etme dedim ama dinlemedi bir dükkana girdik bu işlerle uğraşan ben yine gerek olmadığını söyledim üstüne dükkandaki modelleri de beğenmedim annem çok bozuldu ya, baya heves etmiş kadıncağızdün baya üzüldü, tamam yaptıralım dedim sonra ama gönlünü alamıyorum bir türlü şimdi de ben yaptırmıcam diyor, S.O.S lütfen kadının gönlünü almam lazım, önerebileceğiniz siteler var mı?
Benim de annem söyleyip durur, sizi doğurmadan bir gün önce temizlik yaptım halı yıkadım diye :) Benim şuan elektrik süpürgesini açacak halim yok, eşimden rica ediyorum gerekli olunca :)merhaba ben de agustos annesi olucam inşAllah.. özellikle size yazmak istedim.. yedi yasında kızım var ve 40+5de epiduralli normal dogum yapmıştım.. yani canınızı sıkmayın herkesin bir zamanı var boşverin herkesi:) bana da çok soruyorlardı aaa daha dogmadı mı.... hurma gerçekten işe yarıyor bir de hareketsiz kalmayın sakın sürekli yürüyüş yapın hatta son anda bile ben temizlik yapmıştım :)
Kızlar kontrolümüz vardı bugün bebek çok iri normal doğum olmaz dedi kilomuz zaten çok önde gidiyodu şimdi garantiledik normal olmayacağını , rahim yumuşamış açılma başlamış yarın sabah tekrar gitcem çok stres oldum . Sezeryandan korkarken başıma gelecek malesef
Niye torbaliyi soruyosunki canim ? Ben toz torbali kullaniyorum beko benimki acayip memnunum ama Bence artik toz filtreli olanlar daha kullanisli :):)konu disi ama kizlar, torbali elektrik supurgesi kullanip cok memnun olanlar marka model yazabilir mi bana :)
Aman iyi bari canim cok sikkat et kendine umarim duzelir bian oncebenim idrarda yanmalar basladi hep alafranga kullaniyorum ondanmi oluyoki alaturkaya qidemiyorum ya karnimdan rahat edemiyorum bi turlu bende haftaya doktora qidecem bi idrar tahlili falan isteyim bari offf su 38i bi qorseydik seninle
Hımm anladım canim bizimde kizimda cekincelerimiz oldu son haftalarda ama doktorum bi sikinti olmayacagini söyledi. Simdide rahat davraniyoruz ama erkekler gercekten korkuyor.Şuan 36 haftalığım ama doktor 37 de artık ilişkiyi kesiyosunuz dedi eşimde daha evvelden beri çocuğa bişey olacak korkusuyla yaklaşmadı benimde bilinçaltım bunu başka kadın mı var diye ilişkilendirdi sanıyorumöncesinde erken doğum olabilir diye risk vermişti doktor ama taa 24. Haftamdı ondan beri baya uzak duruyo beni kutsal bi varlık olarak görüyormuş :)) kadın beyni işte tilkiler eksik olmuyo :)
Erkek bebe anneleri, yeğenimin bebek mevlidinde şööyle bi kavanoz hazırlamıştık. Ve puantiyeli kağıt poşetin içine sargısını değiştirdiğimiz su, kavanoz, paketlenmiş tuz+şeker koymuştuk.
Hediyeliği bu olmuştu.
Takı toka istemiyorlar bildiğim kadarıyla belki lensi de istemezler. Bir doktora sor, ben de piercingimi çıkartıp çıkartmayacağımı soracağım. Bir zararı yok aslında ama belki istemezler sonra hastanede onunla uğraşmayayım.Kızlar benim gözlerim bozuk lens/gözlük kullanıyorum yoksa uzağı iyi ayırt edemiyorum. Spinal anestezi ile sezaryen olmayı düşünüyorum gözümde lens olsa o esnada sorun olur mu acaba? Hiçbişey olmazsa bebeği ayrıntılı göremem, gözlük zaten kullanılmaz da lens olsa çok iyi olacak
Ay üzüldüm ya, zaten zar zor beğeniliyor bir de istediğin ölçü olmayınca tekrar sar başa. Kolay gelsin size halı ve yatak seçiminde.Gretchen Grundler canim bana gonderdigin bir hali vardi,bulutun ustunde oturan fil. onu almaya karar verdik,bu sefer de bizim istedigimiz olcu yok
tüm halilar 100×150 olculerinde. sinir oldum.
hali anlaminda internet sıfır. 2000 tane hali gorunuyor su "meshur" sitelerde. aciyosun,toplasan 500 tane hali var,tum sayfalara ayni halilari koymuslar,2000 tane olmus iste:)
arabali,gemili,yelkenli hali gormekten fenalik geldi,inat da ettim onlari almayacagim diye ama mecbur kalacagim sanirim
8-10 sene önce sezaryen doğum çok modaydı ve modern olarak görünüyordu. Normal doğum yapana amele gözüyle bakılıyordu deyim yerindeyseBu arada sabah önce sağlık ocağına gittim son kontrole kapıda beklerken bir teyzeyle sohbet ettik şimdi artık sezeryanla aliveriyorlar ugrasmiyorlar.dedi iyi biseyden bahseder gibizorunlu hallerde tabiki sezeryan hayat kurtarıyor ama herşey normalken insanların da bukadar sezeryana yönelmesi neden acaba
Herkes hatta hepiniz biliyorsunuz ne kadar çok istediğimi normal doğumu. Ama olmayacaksa olmayacak bu benim için bi tercih değil ki...
Kaldı ki 'ne zaman doğacak' diyenlere belli değil dediğimde 'Aaa normal mi?' diye şaşıranlar sezeryan olursa dudak bükecek bu kadar da iki yüzlüler biliyorum...
Ya çok baskı var üstümde. kv'ye her gün biri telefon ediyor doğdu mu torunun diye. mesela kv'nin 80 yaşındaki teyzesi, eşimin halasının 85 yaşındaki kaynanadı, kv'nin öğretmen arkadaşı, eşimin kuzeni, tekrar 80 yaşındaki teyze...
Yahu sizeneeeeeee
Gelip ucundan mı tutacan Allah Allaaaah.
Aynı böyle ilk evlendiğimde bana ilk gece için 'Oldu mu?' diye soran teyzesine hissetmiştim, ona da böyle sinirlenmiştim...
Eşime söylediğimde o da aynı tepkiyi vermişti 'niye soruyomuş ucundan mı tutacakmış' diye
Aaaaayyy sinirlerim bozuldu
Takı toka istemiyorlar bildiğim kadarıyla belki lensi de istemezler. Bir doktora sor, ben de piercingimi çıkartıp çıkartmayacağımı soracağım. Bir zararı yok aslında ama belki istemezler sonra hastanede onunla uğraşmayayım.
Bir de ojeyi neden istemiyorlar onu da söyler misiniz bilen varsa?
Ay üzüldüm ya, zaten zar zor beğeniliyor bir de istediğin ölçü olmayınca tekrar sar başa. Kolay gelsin size halı ve yatak seçiminde.
8-10 sene önce sezaryen doğum çok modaydı ve modern olarak görünüyordu. Normal doğum yapana amele gözüyle bakılıyordu deyim yerindeyseSonra o moda geçti ama o zaman takip edip sonradan takibi bırakanlar hala sezaryenin moda ve modernlik olduğunu düşünmeye devam ediyor. Dikkat edersen sezaryen oh ne güzel diyenler hep ya o dönem kendi doğum yapmış ya da bir yakını doğum yapmış insanlar. Doğum ilgilerini o zaman çekiyordu sonradan çekmemeye başladıkları için gündemi takip etmiyorlar ve kafa oralarda kaldı. Şimdi her yerde reklamını yapıyorlar boş boş
Kendilerini ne sanıyorlar bu insanlar acaba ya, ne saygısızlık.
Takı toka istemiyorlar bildiğim kadarıyla belki lensi de istemezler. Bir doktora sor, ben de piercingimi çıkartıp çıkartmayacağımı soracağım. Bir zararı yok aslında ama belki istemezler sonra hastanede onunla uğraşmayayım.
Bir de ojeyi neden istemiyorlar onu da söyler misiniz bilen varsa?
Ay üzüldüm ya, zaten zar zor beğeniliyor bir de istediğin ölçü olmayınca tekrar sar başa. Kolay gelsin size halı ve yatak seçiminde.
8-10 sene önce sezaryen doğum çok modaydı ve modern olarak görünüyordu. Normal doğum yapana amele gözüyle bakılıyordu deyim yerindeyseSonra o moda geçti ama o zaman takip edip sonradan takibi bırakanlar hala sezaryenin moda ve modernlik olduğunu düşünmeye devam ediyor. Dikkat edersen sezaryen oh ne güzel diyenler hep ya o dönem kendi doğum yapmış ya da bir yakını doğum yapmış insanlar. Doğum ilgilerini o zaman çekiyordu sonradan çekmemeye başladıkları için gündemi takip etmiyorlar ve kafa oralarda kaldı. Şimdi her yerde reklamını yapıyorlar boş boş
Kendilerini ne sanıyorlar bu insanlar acaba ya, ne saygısızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?