2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

aman aman yat hic kalkma. allahin izniyle bir sey olmaz doktorun dediklerini yaparsan.

canim soyle ki :
ojeden dolayi satürasyon probu oksijen satürasyonunu dogru okumuyormus. kardesim anestezist,boyle yazdi.

ben de türkce meali hocam,sadece oksijeni anladim dedim

o da dedi ki :
oje varken kandaki kirmizi kan hucrelerinin oksijen doygunlugunu ölcen cihaz yanlis olcum yapiyor.

Geçmiş olsun, yat o zaman kalkma mümkün olduğunca, biraz daha beklesin minnakın da, daha onun için erken. Kordon çözülür zamanla sanırım, daimi bir risk değildir değil mi?

İyi demişsin, yazdığını okurken açıklama yapmayacaksın sandım bir an bu nedir diye aynen tikli smiley gibi kaldım ben de :)
Tamam o zaman sürmeyiz biz de, mantıklı bir nedenmiş çünkü

Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur

canim dualarimiz seninle,insalllllah 10 gunden de fazla dursun.
kilosu nasil?

belimde agri var diye yazmis miydin canim,baskasi miydi yoksa? o sekilde mi gittin hastaneye?

Ne güzel demiş çok beğendim. Böyle şeyler varsa kitapta ara ara paylaşır mısın hoşuma gitti.

Gecmis olsun canim haftamiz anyni seni anliyorum insallah daha durur kuzun. Allah yardimciniz olsun.
Ay dün ayaklarıma oje süreyim dedim ulaşamadım annem sürdü:) Annemlere gidince cikarttirayim madem öyle bir şey var.

Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. Inşallah bekler kuzun.

evet canim tıbbi zorunluluk var:))
dogumdan sonra sureriz artik:)

paylasirim canim tabiki,benim de cok hosuma gitti.
onceden beri cok oyuncaga karsiyimdir,az olsun öz olsun,cocuk anlasin neyle oynadigini. birini atip digerini almasin. insallah uygulayabilirim:))

Oyuncak konusunda biz uygularız da nineler dedeler uyarlar mi bilmem :)))

Cok gecmis olsun canım,insallah zamanında saglıkla gelir bebegin...

Ayy cnm sende miii? İnsallah bebegin 10 gün daha bekler ve saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…