Selam kızlar bayadır giremiyodum okuyamadım herşeyi. Bikaçgün önce dr gittim rahimağzı 2 cm olmş progestan ve yatış verdi. Daha önce de kullanmş ve yatmştm baya aşağı dayanmş bebek dedi. Umarım hemen gelmez ya çok korkuyorum. Boynuna da kordon dolanmş bi kere. Allah esirgesn ya hamileliğim boyunca tedirginlik yaşadım. Allah beterinden korusun
Sagop cnm allah razı olsun sicak hemde nasilGecmis olsun sicaga bide hastalık eklenmis allah sifa versin cnm
Takı toka istemiyorlar bildiğim kadarıyla belki lensi de istemezler. Bir doktora sor, ben de piercingimi çıkartıp çıkartmayacağımı soracağım. Bir zararı yok aslında ama belki istemezler sonra hastanede onunla uğraşmayayım.
Bir de ojeyi neden istemiyorlar onu da söyler misiniz bilen varsa?
Ay üzüldüm ya, zaten zar zor beğeniliyor bir de istediğin ölçü olmayınca tekrar sar başa. Kolay gelsin size halı ve yatak seçiminde.
8-10 sene önce sezaryen doğum çok modaydı ve modern olarak görünüyordu. Normal doğum yapana amele gözüyle bakılıyordu deyim yerindeyseSonra o moda geçti ama o zaman takip edip sonradan takibi bırakanlar hala sezaryenin moda ve modernlik olduğunu düşünmeye devam ediyor. Dikkat edersen sezaryen oh ne güzel diyenler hep ya o dönem kendi doğum yapmış ya da bir yakını doğum yapmış insanlar. Doğum ilgilerini o zaman çekiyordu sonradan çekmemeye başladıkları için gündemi takip etmiyorlar ve kafa oralarda kaldı. Şimdi her yerde reklamını yapıyorlar boş boş
Kendilerini ne sanıyorlar bu insanlar acaba ya, ne saygısızlık.
İnşallah. Daha çok küçük yaaman aman yat hic kalkma. allahin izniyle bir sey olmaz doktorun dediklerini yaparsan.
İnşallah. Daha çok küçük ya
Geçmiş olsun, yat o zaman kalkma mümkün olduğunca, biraz daha beklesin minnakın da, daha onun için erken. Kordon çözülür zamanla sanırım, daimi bir risk değildir değil mi?Selam kızlar bayadır giremiyodum okuyamadım herşeyi. Bikaçgün önce dr gittim rahimağzı 2 cm olmş progestan ve yatış verdi. Daha önce de kullanmş ve yatmştm baya aşağı dayanmş bebek dedi. Umarım hemen gelmez ya çok korkuyorum. Boynuna da kordon dolanmş bi kere. Allah esirgesn ya hamileliğim boyunca tedirginlik yaşadım. Allah beterinden korusun
İyi demişsin, yazdığını okurken açıklama yapmayacaksın sandım bir an bu nedir diye aynen tikli smiley gibi kaldım ben de :)canim soyle ki :
ojeden dolayi satürasyon probu oksijen satürasyonunu dogru okumuyormus. kardesim anestezist,boyle yazdi.
ben detürkce meali hocam,sadece oksijeni anladim dedim
o da dedi ki :
oje varken kandaki kirmizi kan hucrelerinin oksijen doygunlugunu ölcen cihaz yanlis olcum yapiyor.
Ins cnm dualrmz seninle Rabbim yardmcn olsunAnneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Geçmiş olsun, yat o zaman kalkma mümkün olduğunca, biraz daha beklesin minnakın da, daha onun için erken. Kordon çözülür zamanla sanırım, daimi bir risk değildir değil mi?
İyi demişsin, yazdığını okurken açıklama yapmayacaksın sandım bir an bu nedir diye aynen tikli smiley gibi kaldım ben de :)
Tamam o zaman sürmeyiz biz de, mantıklı bir nedenmiş çünkü
Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Ne güzel demiş çok beğendim. Böyle şeyler varsa kitapta ara ara paylaşır mısın hoşuma gitti."sunay akin diyor ki" diyor kitapta :
gelismis,uygar ulkelerde oyuncaklar cocuklara hayalleri guclensin diye alinirken, geri kalan ulkelerde oyalansin diye verilir. oyuncaklari cocuklarina hayalleri büyüsün diye alan ulkeler dunya yonetiminde söz sahibi olurlarken,oyuncaklarin önemini anlayamayan,küçümseyen toplumlar onlarin kapilarinda oyalanmaya mahkumdur.
Gecmis olsun canim haftamiz anyni seni anliyorum insallah daha durur kuzun. Allah yardimciniz olsun.Selam kızlar bayadır giremiyodum okuyamadım herşeyi. Bikaçgün önce dr gittim rahimağzı 2 cm olmş progestan ve yatış verdi. Daha önce de kullanmş ve yatmştm baya aşağı dayanmş bebek dedi. Umarım hemen gelmez ya çok korkuyorum. Boynuna da kordon dolanmş bi kere. Allah esirgesn ya hamileliğim boyunca tedirginlik yaşadım. Allah beterinden korusun
Ay dün ayaklarıma oje süreyim dedim ulaşamadım annem sürdü:) Annemlere gidince cikarttirayim madem öyle bir şey var.canim soyle ki :
ojeden dolayi satürasyon probu oksijen satürasyonunu dogru okumuyormus. kardesim anestezist,boyle yazdi.
ben detürkce meali hocam,sadece oksijeni anladim dedim
o da dedi ki :
oje varken kandaki kirmizi kan hucrelerinin oksijen doygunlugunu ölcen cihaz yanlis olcum yapiyor.
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. Inşallah bekler kuzun.Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Draje var çakıltaşı var badem drajeler var gönlümüze göre doldurduk :)cok guzel olmus:)
kavanozlardaki draje mi?
tuz+sekerin ve suyun anlami ne canim?
Ne güzel demiş çok beğendim. Böyle şeyler varsa kitapta ara ara paylaşır mısın hoşuma gitti.
Gecmis olsun canim haftamiz anyni seni anliyorum insallah daha durur kuzun. Allah yardimciniz olsun.
Ay dün ayaklarıma oje süreyim dedim ulaşamadım annem sürdü:) Annemlere gidince cikarttirayim madem öyle bir şey var.
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun. Inşallah bekler kuzun.
Oyuncak konusunda biz uygularız da nineler dedeler uyarlar mi bilmem :)))evet canim tıbbi zorunluluk var:))
dogumdan sonra sureriz artik:)
paylasirim canim tabiki,benim de cok hosuma gitti.
onceden beri cok oyuncaga karsiyimdir,az olsun öz olsun,cocuk anlasin neyle oynadigini. birini atip digerini almasin. insallah uygulayabilirim:))
Cok gecmis olsun canım,insallah zamanında saglıkla gelir bebegin...Selam kızlar bayadır giremiyodum okuyamadım herşeyi. Bikaçgün önce dr gittim rahimağzı 2 cm olmş progestan ve yatış verdi. Daha önce de kullanmş ve yatmştm baya aşağı dayanmş bebek dedi. Umarım hemen gelmez ya çok korkuyorum. Boynuna da kordon dolanmş bi kere. Allah esirgesn ya hamileliğim boyunca tedirginlik yaşadım. Allah beterinden korusun
Ayy cnm sende miii? İnsallah bebegin 10 gün daha bekler ve saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın insallahAnneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Evet canım yazmıştım kilosu dün 2600 dü bugün onunla ilgili bişey demedilercanim dualarimiz seninle,insalllllah 10 gunden de fazla dursun.
kilosu nasil?
belimde agri var diye yazmis miydin canim,baskasi miydi yoksa? o sekilde mi gittin hastaneye?
AminnnnAyy cnm sende miii? İnsallah bebegin 10 gün daha bekler ve saglıkla hayırlısıyla kucagına alırsın insallah
Maşallah kilosu kötü değil hayırlısı olur inşallah.Evet canım yazmıştım kilosu dün 2600 dü bugün onunla ilgili bişey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?