2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ojeyi tırnak rengini görebilmek için istemiyorlar morarma vs olursa hemen müdahale etmek içinmiş

Kızlar normal doğumum 1 agustos ama sezeryan olduğu için 25 Temmuz'da spinal anestezi ile Doğum yapacağım.son 5 gün.son günler hiç geçmiyor.uyku tutmuyor geceleri.
Canim benim de beklerse gününü 25 temmuz ama beni de bir uyku tutuyor sıcağa rağmen deliksiz uyuyorum anlamadım gitti:)

Bütün alıntılarım gitti hanımlar,, tekrar dönmek zor olucak diye toplu yazayım dedim :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için berbat bi gün geçirdim malesef... Besin zehirlenmesi olmuş,, 3 serum sonrası midemi epey rahatlattılar. Karın ağrım hala biraz devam ediyor. Eve yeni geldik... Hastaneden sonra kadın doğumcuma gittik,, karaciğer enzimlerindeki yükselme çok fazla demişti hastanenin acil doktoru ama bizimki hamilelik kaynaklı dedi. Safrada çamur varmış, onun için de bebek doğduktan sonra detaylı muayene olucam. Bebeğin keyfi yerinde, ikinci nstde de gayet iyi çıktı. Onu etkileyen bi durum yokmuş çok şükür. İyiki bugüne seZeryan ayarlamamışız çünkü bu durumda zaten alamazdım bebeği dedi doktor da... bu akşam tatile gidiyo kendisi,, 27 si kesin artık dedik.. bu arada yenidoğan bi bebekle karşılaştık hastanede,, daha havluya sarılıydı,,, nasıl küçük, nasıl sevimli... ikinci olduğu halde inanamıyorum hala o kadar küçük ve güzel doğabilmelerine :) Allah isteyen kimseyi mahrum etmesin inşallah...

Şimdiki çocuklar o konuda çok doyumsuz ya hediye oyuncak alıyorsun beğenmiyorlar
Küçük yaşta çok fazla olmasına gerek Yok dikkat dağınıklığı yapıyor bence fazla oyuncak önünde bir iki tane olsun hevesi geçince diğerlerine geçerim diye düşünüyorum

canim gecmis gitmis olsun insallah,dinlen bi guzel,yorma kendini.
disarda yedigin bir seyden mi oldu acaba?

allahin izniyle haftaya bugun bebisin yaninda olacak yani:))
cok heyecanli

aynen canim benim de dusuncem o yonde. uygulama kismini da basaririz umarim:)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
c

Niye torbaliyi soruyosunki canim ? Ben toz torbali kullaniyorum beko benimki acayip memnunum ama Bence artik toz filtreli olanlar daha kullanisli :):)
toz filtreli derken? su hazneli ya da normal hazneli olanlar bana pek kullanisli gelmiyor canim. nereye dokucem onu sonra haznesi dolunca? o yuzden torbali olanlar daha pratik geliyor.
benim gibi torbali kullanan pek kalmadi sanirim

cok gecmis olsun canim. neyse ki hem sen hem bebek iyisiniz cok sukur. bundan sonra dikkat et artik kendine. arkadas hepsi mi ust uste gelir son haftalari beklemis resmen senin rahatsizliklar.

Cok cok gecmis olsun cnm,kötü birsey olmadıgına ve en cokta bu durumun Duru'yu etkilemediğine cok sevindim:)

toz filtreli derken? su hazneli ya da normal hazneli olanlar bana pek kullanisli gelmiyor canim. nereye dokucem onu sonra haznesi dolunca? o yuzden torbali olanlar daha pratik geliyor.
Normal hazneli kullanıyorum ben sulu alma kesinlikle ama normali öneririm bi poşete döküyorsun gayet basit üç süpürmede fln dolar tam ev çok pisse o da ayda bir de söküp yıkıyorsun hiç zor değil torba değiştir daha zor bence çabuk doluyor torba evde torba bitince onu ara dur hazneli al kesinlikle Philips öneririm

Ne alicagini bilmem ama arzum.toz torbalilardan uzak dur derim kendi torbası dışında torba kullanamiyorsun kağıt torba takiyim çöpe atıp yenisini takarım olmuyor devir gücü çok yüksek olduğu için torbayı patlatıyor ve birde makine içi temizlemekle uğraşıyorsun duruyor bir kenarda benimki kendi torbasinida temizlemek işkence

beeeen:))
bildigimiz anam babam usulü torba dolunca atilanlardan,yenisi takilanlardan bahsetmiyor musun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…