- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Oyuncağı çok da olsa birkaç tanesini verirsin çocuğa, ondan sıkılınca değiştirirsin böylece hem doyumsuz olmamış olur hem dikkati dağılmamış olur.Oyuncak konusunda biz uygularız da nineler dedeler uyarlar mi bilmem :)))
ben buyukler acisindan oyuncaktan ziyade abur cuburu dusunuyorum
Amin canımm sağlıklı bir şekilde doğsundakilosu az degil canim,10 gun daha durursa 3ü bulur allahin izniyle. stres yapma,sakin kal,vakti saatinde gelsin insallah.
Bu filtreliler yeni cikmis oqun annem.almis cok beqendim :) bende toz torbali kullaniyorum canim aslinda haklisin yani torbasi dolunca at cope qitsin...bide kaqit torbalardan alacam daha pratik olur sık sık deistiririm :):):)toz filtreli derken?su hazneli ya da normal hazneli olanlar bana pek kullanisli gelmiyor canim. nereye dokucem onu sonra haznesi dolunca? o yuzden torbali olanlar daha pratik geliyor.
benim gibi torbali kullanan pek kalmadi sanirim
zaten suanki supurgeyi bu yuzden firlaticam bi gun balkondan. esimin bekarligindan kalma yeni almamistim eski arceliklerden. 3 bucuk yildir.kullaniyorum isimi goruyordu. 1 haftadir 2 kutu yorba attim patliyor. her seferinde icini temizlemek de cabasi. kagit degil aslinda torbalar bez gibi ama agiz kismini duzgun yapistirmadiklari icin ayriliyor baglandigi yerden.Ne alicagini bilmem ama arzum.toz torbalilardan uzak dur derim kendi torbası dışında torba kullanamiyorsun kağıt torba takiyim çöpe atıp yenisini takarım olmuyor devir gücü çok yüksek olduğu için torbayı patlatıyor ve birde makine içi temizlemekle uğraşıyorsun duruyor bir kenarda benimki kendi torbasinida temizlemek işkence
evet canim onlardan bahsediyorum.beeeen:))
bildigimiz anam babam usulü torba dolunca atilanlardan,yenisi takilanlardan bahsetmiyor musun canim?
bekarken evde kullandik o toz haznelilerden. sert en ufak bisey cektiginde icine cit cit cit ses cikariyor supurge calistikca donen havayla birlikte. e ben kusun poklarini yemlerini cekiyorum. supurgeye her seferinde onu dokerken ucusan yem kabuklari tozlarla da ugrasmak istemiyorum. o cikacak ses de cabasi. o yuzden torbalilar daha pratik geliyor bana.Toz hazneliler daha kullanışlı sürahi gibi çıkar boşalt çöpe geri tak arkadaş aldı bayıldım ben ama evde iki elektrik süpürgesi olunca eşime süpürge alalım deyince adamın saçları dikiliyor.:))))
Tekrar gecmis olsun cnm dikkat et bebekte te bisey yokmus cok sukurBütün alıntılarım gitti hanımlar,, tekrar dönmek zor olucak diye toplu yazayım dedim :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinberbat bi gün geçirdim malesef... Besin zehirlenmesi olmuş,, 3 serum sonrası midemi epey rahatlattılar. Karın ağrım hala biraz devam ediyor. Eve yeni geldik... Hastaneden sonra kadın doğumcuma gittik,, karaciğer enzimlerindeki yükselme çok fazla demişti hastanenin acil doktoru ama bizimki hamilelik kaynaklı dedi. Safrada çamur varmış, onun için de bebek doğduktan sonra detaylı muayene olucam. Bebeğin keyfi yerinde, ikinci nstde de gayet iyi çıktı. Onu etkileyen bi durum yokmuş çok şükür. İyiki bugüne seZeryan ayarlamamışız çünkü bu durumda zaten alamazdım bebeği dedi doktor da... bu akşam tatile gidiyo kendisi,, 27 si kesin artık dedik.. bu arada yenidoğan bi bebekle karşılaştık hastanede,, daha havluya sarılıydı,,, nasıl küçük, nasıl sevimli... ikinci olduğu halde inanamıyorum hala o kadar küçük ve güzel doğabilmelerine :) Allah isteyen kimseyi mahrum etmesin inşallah...
İlk çocukta demekki tecrübesizlikten korkuyo insan :)Hımm anladım canim bizimde kizimda cekincelerimiz oldu son haftalarda ama doktorum bi sikinti olmayacagini söyledi. Simdide rahat davraniyoruz ama erkekler gercekten korkuyor.
Sende de mi sıkıntı var. İki üç hafta filan dursalar baribenimki de 34 haftalik,anliyorum hislerini ama korkma,yat dinlen,egilip kalkma,is yapma,ilacini al,insallah bir sey olmaz.
Oyuncağı çok da olsa birkaç tanesini verirsin çocuğa, ondan sıkılınca değiştirirsin böylece hem doyumsuz olmamış olur hem dikkati dağılmamış olur.
Bunu ben de düşünüyorum, sadece abur cubur da değil üstelik, ek gıdaya geçtikten sonra canı çeker diye vermelerinden korkuyorum. Çünkü ben sistemli bir şekilde gitmek istiyorum ama bunu da kime nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum :/
Biçok gebelkte olıyomş kordon dolabması. Ama insan endişe ediyor herşeyden. İnşallah iyi olacağızGeçmiş olsun, yat o zaman kalkma mümkün olduğunca, biraz daha beklesin minnakın da, daha onun için erken. Kordon çözülür zamanla sanırım, daimi bir risk değildir değil mi?
İyi demişsin, yazdığını okurken açıklama yapmayacaksın sandım bir an bu nedir diye aynen tikli smiley gibi kaldım ben de :)
Tamam o zaman sürmeyiz biz de, mantıklı bir nedenmiş çünkü
İnşallah durur canm hastanede mi yatacaksın? Nasıl oldu hastaneye gitmen sancıyla mıAnneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
zaten suanki supurgeyi bu yuzden firlaticam bi gun balkondan. esimin bekarligindan kalma yeni almamistim eski arceliklerden. 3 bucuk yildir.kullaniyorum isimi goruyordu. 1 haftadir 2 kutu yorba attim patliyor. her seferinde icini temizlemek de cabasi. kagit degil aslinda torbalar bez gibi ama agiz kismini duzgun yapistirmadiklari icin ayriliyor baglandigi yerden.
evet canim onlardan bahsediyorum.
bekarken evde kullandik o toz haznelilerden. sert en ufak bisey cektiginde icine cit cit cit ses cikariyor supurge calistikca donen havayla birlikte. e ben kusun poklarini yemlerini cekiyorum. supurgeye her seferinde onu dokerken ucusan yem kabuklari tozlarla da ugrasmak istemiyorum. o cikacak ses de cabasi. o yuzden torbalilar daha pratik geliyor bana.
Çok saol cnm,, aklım çıktı valla ona bişey oldu diye.. Allah korusun... normalde çok az yiyorum, dün biraz kaçırdım... bi de ismini vermeyeyim ama çok ünlü bi restorandan söylemiştik,, ama hazır yemenin hepsi riskli demek ki işte.. töbe ettim.. çünkü Ayşe'de de aynı yerden yediğimiz bi gece çok fena bozulmuştu midem ama hamileliğe vermiştik... bi daha aslaTekrar gecmis olsun cnm dikkat et bebekte te bisey yokmus cok sukur
Sende de mi sıkıntı var. İki üç hafta filan dursalar bari
Saol cnmCok cok gecmis olsun cnm,kötü birsey olmadıgına ve en cokta bu durumun Duru'yu etkilemediğine cok sevindim:)
Çok geçmş olsn canm. Kısa xamanda toparlarsn inşBütün alıntılarım gitti hanımlar,, tekrar dönmek zor olucak diye toplu yazayım dedim :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinberbat bi gün geçirdim malesef... Besin zehirlenmesi olmuş,, 3 serum sonrası midemi epey rahatlattılar. Karın ağrım hala biraz devam ediyor. Eve yeni geldik... Hastaneden sonra kadın doğumcuma gittik,, karaciğer enzimlerindeki yükselme çok fazla demişti hastanenin acil doktoru ama bizimki hamilelik kaynaklı dedi. Safrada çamur varmış, onun için de bebek doğduktan sonra detaylı muayene olucam. Bebeğin keyfi yerinde, ikinci nstde de gayet iyi çıktı. Onu etkileyen bi durum yokmuş çok şükür. İyiki bugüne seZeryan ayarlamamışız çünkü bu durumda zaten alamazdım bebeği dedi doktor da... bu akşam tatile gidiyo kendisi,, 27 si kesin artık dedik.. bu arada yenidoğan bi bebekle karşılaştık hastanede,, daha havluya sarılıydı,,, nasıl küçük, nasıl sevimli... ikinci olduğu halde inanamıyorum hala o kadar küçük ve güzel doğabilmelerine :) Allah isteyen kimseyi mahrum etmesin inşallah...
Canım kaç kg şu anda bebeğin 4300 kiloya kadar normal doğuran arkadaşlarım oldu benimKızlar kontrolümüz vardı bugün bebek çok iri normal doğum olmaz dedi kilomuz zaten çok önde gidiyodu şimdi garantiledik normal olmayacağını , rahim yumuşamış açılma başlamış yarın sabah tekrar gitcem çok stres oldum . Sezeryandan korkarken başıma gelecek malesef
Canım çok geçmiş olsun bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsın inşallah haftaya buhün bebişinle uyuyacaksın ne güzel :)Bütün alıntılarım gitti hanımlar,, tekrar dönmek zor olucak diye toplu yazayım dedim :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinberbat bi gün geçirdim malesef... Besin zehirlenmesi olmuş,, 3 serum sonrası midemi epey rahatlattılar. Karın ağrım hala biraz devam ediyor. Eve yeni geldik... Hastaneden sonra kadın doğumcuma gittik,, karaciğer enzimlerindeki yükselme çok fazla demişti hastanenin acil doktoru ama bizimki hamilelik kaynaklı dedi. Safrada çamur varmış, onun için de bebek doğduktan sonra detaylı muayene olucam. Bebeğin keyfi yerinde, ikinci nstde de gayet iyi çıktı. Onu etkileyen bi durum yokmuş çok şükür. İyiki bugüne seZeryan ayarlamamışız çünkü bu durumda zaten alamazdım bebeği dedi doktor da... bu akşam tatile gidiyo kendisi,, 27 si kesin artık dedik.. bu arada yenidoğan bi bebekle karşılaştık hastanede,, daha havluya sarılıydı,,, nasıl küçük, nasıl sevimli... ikinci olduğu halde inanamıyorum hala o kadar küçük ve güzel doğabilmelerine :) Allah isteyen kimseyi mahrum etmesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?