2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Toz hazneliler daha kullanışlı sürahi gibi çıkar boşalt çöpe geri tak arkadaş aldı bayıldım ben ama evde iki elektrik süpürgesi olunca eşime süpürge alalım deyince adamın saçları dikiliyor.:))))

Oyuncak konusunda biz uygularız da nineler dedeler uyarlar mi bilmem :)))
Oyuncağı çok da olsa birkaç tanesini verirsin çocuğa, ondan sıkılınca değiştirirsin böylece hem doyumsuz olmamış olur hem dikkati dağılmamış olur.

ben buyukler acisindan oyuncaktan ziyade abur cuburu dusunuyorum

Bunu ben de düşünüyorum, sadece abur cubur da değil üstelik, ek gıdaya geçtikten sonra canı çeker diye vermelerinden korkuyorum. Çünkü ben sistemli bir şekilde gitmek istiyorum ama bunu da kime nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum :/

toz filtreli derken? su hazneli ya da normal hazneli olanlar bana pek kullanisli gelmiyor canim. nereye dokucem onu sonra haznesi dolunca? o yuzden torbali olanlar daha pratik geliyor.
benim gibi torbali kullanan pek kalmadi sanirim
Bu filtreliler yeni cikmis oqun annem.almis cok beqendim :) bende toz torbali kullaniyorum canim aslinda haklisin yani torbasi dolunca at cope qitsin...bide kaqit torbalardan alacam daha pratik olur sık sık deistiririm :):):)

zaten suanki supurgeyi bu yuzden firlaticam bi gun balkondan. esimin bekarligindan kalma yeni almamistim eski arceliklerden. 3 bucuk yildir.kullaniyorum isimi goruyordu. 1 haftadir 2 kutu yorba attim patliyor. her seferinde icini temizlemek de cabasi. kagit degil aslinda torbalar bez gibi ama agiz kismini duzgun yapistirmadiklari icin ayriliyor baglandigi yerden.
beeeen:))
bildigimiz anam babam usulü torba dolunca atilanlardan,yenisi takilanlardan bahsetmiyor musun canim?
evet canim onlardan bahsediyorum.

bekarken evde kullandik o toz haznelilerden. sert en ufak bisey cektiginde icine cit cit cit ses cikariyor supurge calistikca donen havayla birlikte. e ben kusun poklarini yemlerini cekiyorum. supurgeye her seferinde onu dokerken ucusan yem kabuklari tozlarla da ugrasmak istemiyorum. o cikacak ses de cabasi. o yuzden torbalilar daha pratik geliyor bana.

Tekrar gecmis olsun cnm dikkat et bebekte te bisey yokmus cok sukur

annem ne desem yapar ama kayinvalidem arada kacamak yapar mi acaba emin degilim :) calisirsam babaanne bakacak,kendi annem calisiyor. surekli sunu yap bunu yap demek de yorar,kendi annem bilir ne yapip yapmayacagimi,ona gore davranir.
allah yardimcimiz olsun canim:)
insallah herkes bize kurallar konusunda yardimci olur.

Biçok gebelkte olıyomş kordon dolabması. Ama insan endişe ediyor herşeyden. İnşallah iyi olacağız

Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
İnşallah durur canm hastanede mi yatacaksın? Nasıl oldu hastaneye gitmen sancıyla mı

arcelik benimki. 5 senedir kullaniyorum. kendi bez torbasi vardi ama o zor geldi. kagit torbalardan taktik. dolunca at,yenisini tak,bitti gitti:)

Tekrar gecmis olsun cnm dikkat et bebekte te bisey yokmus cok sukur
Çok saol cnm,, aklım çıktı valla ona bişey oldu diye.. Allah korusun... normalde çok az yiyorum, dün biraz kaçırdım... bi de ismini vermeyeyim ama çok ünlü bi restorandan söylemiştik,, ama hazır yemenin hepsi riskli demek ki işte.. töbe ettim.. çünkü Ayşe'de de aynı yerden yediğimiz bi gece çok fena bozulmuştu midem ama hamileliğe vermiştik... bi daha asla

Çok geçmş olsn canm. Kısa xamanda toparlarsn inş

Canım kaç kg şu anda bebeğin 4300 kiloya kadar normal doğuran arkadaşlarım oldu benim

Canım çok geçmiş olsun bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsın inşallah haftaya buhün bebişinle uyuyacaksın ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…