- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Ayyyy inanmiyorum ya haberim olmadan cocuquma ne kadar zarar verecekmisim qoruyomusun
Hallolur cnm o da Allahın izniyle,bişeycik olmazSaol cnmsafra kesesindeki problem hariç mühim bişey yok şükür... o da biraz beklicek artık,, yapıcak bişey yok önce bebişler :)
Canım selam plates topun varsa üzerine otur ve daireler çiz bebeğin kanala inmesi için inanılmaz faydalı bir hareket ben yemek bile yiyordum plates topunun üzerinde sandalye niyetine kullanıyordum sende bir dene istersenYapıyoruuum, her gün bi 10-15 dk yapıyorum. Merdiven çıkıyorum hurma yiyorum...
Ama çok ağırlaştı tahminim 3250 falan oldu bacaklarım taşımıyor pelvis kaslarım ağrıyor
Canım birde günde iki dilim ananas ve 2 fşncan ahududu yaprağı çayı içmeni tavsiye ediyorumYapıyoruuum, her gün bi 10-15 dk yapıyorum. Merdiven çıkıyorum hurma yiyorum...
Ama çok ağırlaştı tahminim 3250 falan oldu bacaklarım taşımıyor pelvis kaslarım ağrıyor
Normal doğum yapanlarda zaten bebek vajinadan geçerken rahim ağzından bebeğe bulaşıyor ve bağırsaklarında sindirim sistemini kuvvetlendiriyor. Sanırım senin söylediğin sezeryan olan kişilerde bebek bu enfeksiyonla karşılaşmadığı için anne rahminden bi çubukla alıp bebeğin ağzına veriyorlar bunu söylüyosun sanırımKızlar aranızda B grubu streptokok enfsyonu testi yaotıran varmı.35_37.haftalarda yapılıyormuş.vajinadsn bir sürüntü örnegi alıyormuş.pzif çıkarsa dopumdan önce antibiyotik tedavisi uygulanuyırmuş.dopum esnasında bebege enfeksyon bulaşması önleniliyormuş.kont.soracam doktora bide whatsapdan sorayım.bide size sorayım dedim yaptıran varmı.
ben sopalicam ama seni artikAyyyy inanmiyorum ya haberim olmadan cocuquma ne kadar zarar verecekmisim qoruyomusunsaqol canim hepsini okudum ah iste bende bu huyu birakmaya calisiyorum zor olacak ama olmasi laizm artik bende skldim daha simdiden herseyden suphe duyuyorum suan bilr bunu okumadan once bu bebek niye hareketsiz onu arastiriyodum
Canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider sabreder miniğinAnneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Aynen canım bizimki katlanıyor aslında ben bu kadar uzun süre nasıl katlanıyorki diye düşündüğüm için paranoyaklaştım :)) doğum sağ salim olsunda tilkileri yok ederim :)Cnm bnmde oyle en son mayis ayydı valla hafif kanamam oldu ondan snra doknmyr bisey olmaz dediysede bzmki korktu yok cocuga bisey olur diye doguma kadar ara verdik napalm onlarn da cocugu mecbr katlancaklar:)
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versinBütün alıntılarım gitti hanımlar,, tekrar dönmek zor olucak diye toplu yazayım dedim :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinberbat bi gün geçirdim malesef... Besin zehirlenmesi olmuş,, 3 serum sonrası midemi epey rahatlattılar. Karın ağrım hala biraz devam ediyor. Eve yeni geldik... Hastaneden sonra kadın doğumcuma gittik,, karaciğer enzimlerindeki yükselme çok fazla demişti hastanenin acil doktoru ama bizimki hamilelik kaynaklı dedi. Safrada çamur varmış, onun için de bebek doğduktan sonra detaylı muayene olucam. Bebeğin keyfi yerinde, ikinci nstde de gayet iyi çıktı. Onu etkileyen bi durum yokmuş çok şükür. İyiki bugüne seZeryan ayarlamamışız çünkü bu durumda zaten alamazdım bebeği dedi doktor da... bu akşam tatile gidiyo kendisi,, 27 si kesin artık dedik.. bu arada yenidoğan bi bebekle karşılaştık hastanede,, daha havluya sarılıydı,,, nasıl küçük, nasıl sevimli... ikinci olduğu halde inanamıyorum hala o kadar küçük ve güzel doğabilmelerine :) Allah isteyen kimseyi mahrum etmesin inşallah...
Ay sopalicam deyince kerimcan durmazin "vur banagggg" sarkisi qeldi aklimaben sopalicam ama seni artikyahu herkes diyor 1 gunu 1 gununu tutmuyor artik normal daha az hareket ediyor olmasi. yeri daraldi bebek buyudu tekme savuracak alani yok demiyoz mu sana evhamli niye inanmiyosuuun benim de 3 gundur az hareket ediyor. ama ediyor yani. endiselenme normal bunlar hep
Öyle yapıcam artık canım:)Benim önerebilecegin bir site yok Ama bende senin gibi bi duruma düsmüstüm:/ bende istemedim gerek yok dedim ama bana uzun yürüyüs yasak olduğu icin kendisi eminonune gidip bi sürü sey almıs.bebek sekeri,kapı süsü vs hiç benim zevkime hitap eden seyler değil ama sesimi cıkartmadım,cok heves etmis cünkü:/ sende kendini de üzme,annen o senin alınmaz darılmaz:) alırsın gönlünü bi şekilde.bi kac site bulursan göster resmini yumuşar hemen:)
Öyle yapıcam canım artık:)Benim önerebilecegin bir site yok Ama bende senin gibi bi duruma düsmüstüm:/ bende istemedim gerek yok dedim ama bana uzun yürüyüs yasak olduğu icin kendisi eminonune gidip bi sürü sey almıs.bebek sekeri,kapı süsü vs hiç benim zevkime hitap eden seyler değil ama sesimi cıkartmadım,cok heves etmis cünkü:/ sende kendini de üzme,annen o senin alınmaz darılmaz:) alırsın gönlünü bi şekilde.bi kac site bulursan göster resmini yumuşar hemen:)
canim gecmis gitmis olsun insallah,dinlen bi guzel,yorma kendini.
disarda yedigin bir seyden mi oldu acaba?
allahin izniyle haftaya bugun bebisin yaninda olacak yani:))
cok heyecanli
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
c
cok gecmis olsun canim. neyse ki hem sen hem bebek iyisiniz cok sukur. bundan sonra dikkat et artik kendine. arkadas hepsi mi ust uste gelir son haftalari beklemis resmen senin rahatsizliklar.
Saol cnm, en kötü ihtimal alıyolarmış zaten.. yaşam kalitesini de pek etkilemiyormuş heralde... geçmezse öyle yaparlar artık,, çok dert etmiyorum şu an :)Hallolur cnm o da Allahın izniyle,bişeycik olmaz
Dualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun inşallah küçük adam biraz daha sabreder annesiAnneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Cnm çok zorlama kendini... ben de ilkinde cılkını çıkarmıştım son zamanlarında... iki hamileliğimde de çalıştım üstelik.. kim ne der diye hiç düşünme zaten... son zamanlarda yapılan fazla aktivite normal doğumu kolaylaştırıyor ama başlatmıyor muhtemelen; çünkü ben de doktora söylemiştim çok hareket ettim, her sabah yürüdüm,, ne dedilerse yedim içtim vs diye ama adam bunlar sürekli yapıldığında anlam ifade eder, alaturka tuvaleti olan bi evde yaşadınız mı hiç mesela demişti. Anlatmışımdır belki daha önce... olucağına bırak,, son zamanlardaki enerjini (yuva kurma enerjisi de deniliyormuş) tamamen harcama; çünkü ona doğumda ve bebeğe bakarken ihtiyaç duyucaksın... bunu diyen annenin hali malum da, evde bi çocuk daha olunca uygulamak zor oluyo, ben ettim sen etme babında yazıyorum :)))Yapıyoruuum, her gün bi 10-15 dk yapıyorum. Merdiven çıkıyorum hurma yiyorum...
Herkes hatta hepiniz biliyorsunuz ne kadar çok istediğimi normal doğumu. Ama olmayacaksa olmayacak bu benim için bi tercih değil ki...
Kaldı ki 'ne zaman doğacak' diyenlere belli değil dediğimde 'Aaa normal mi?' diye şaşıranlar sezeryan olursa dudak bükecek bu kadar da iki yüzlüler biliyorum...
Ya çok baskı var üstümde. kv'ye her gün biri telefon ediyor doğdu mu torunun diye. mesela kv'nin 80 yaşındaki teyzesi, eşimin halasının 85 yaşındaki kaynanadı, kv'nin öğretmen arkadaşı, eşimin kuzeni, tekrar 80 yaşındaki teyze...
Yahu sizeneeeeeee
Gelip ucundan mı tutacan Allah Allaaaah.
Aynı böyle ilk evlendiğimde bana ilk gece için 'Oldu mu?' diye soran teyzesine hissetmiştim, ona da böyle sinirlenmiştim...
Eşime söylediğimde o da aynı tepkiyi vermişti 'niye soruyomuş ucundan mı tutacakmış' diye
Aaaaayyy sinirlerim bozuldu
Canım çok çok geçmiş olsun tam son düzlükte bu da gelmiş başına yaBütün alıntılarım gitti hanımlar,, tekrar dönmek zor olucak diye toplu yazayım dedim :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinberbat bi gün geçirdim malesef... Besin zehirlenmesi olmuş,, 3 serum sonrası midemi epey rahatlattılar. Karın ağrım hala biraz devam ediyor. Eve yeni geldik... Hastaneden sonra kadın doğumcuma gittik,, karaciğer enzimlerindeki yükselme çok fazla demişti hastanenin acil doktoru ama bizimki hamilelik kaynaklı dedi. Safrada çamur varmış, onun için de bebek doğduktan sonra detaylı muayene olucam. Bebeğin keyfi yerinde, ikinci nstde de gayet iyi çıktı. Onu etkileyen bi durum yokmuş çok şükür. İyiki bugüne seZeryan ayarlamamışız çünkü bu durumda zaten alamazdım bebeği dedi doktor da... bu akşam tatile gidiyo kendisi,, 27 si kesin artık dedik.. bu arada yenidoğan bi bebekle karşılaştık hastanede,, daha havluya sarılıydı,,, nasıl küçük, nasıl sevimli... ikinci olduğu halde inanamıyorum hala o kadar küçük ve güzel doğabilmelerine :) Allah isteyen kimseyi mahrum etmesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?