2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yapıyoruuum, her gün bi 10-15 dk yapıyorum. Merdiven çıkıyorum hurma yiyorum...
Ama çok ağırlaştı tahminim 3250 falan oldu bacaklarım taşımıyor pelvis kaslarım ağrıyor
Canım selam plates topun varsa üzerine otur ve daireler çiz bebeğin kanala inmesi için inanılmaz faydalı bir hareket ben yemek bile yiyordum plates topunun üzerinde sandalye niyetine kullanıyordum sende bir dene istersen

Ama çok ağırlaştı tahminim 3250 falan oldu bacaklarım taşımıyor pelvis kaslarım ağrıyor
Canım birde günde iki dilim ananas ve 2 fşncan ahududu yaprağı çayı içmeni tavsiye ediyorum

Normal doğum yapanlarda zaten bebek vajinadan geçerken rahim ağzından bebeğe bulaşıyor ve bağırsaklarında sindirim sistemini kuvvetlendiriyor. Sanırım senin söylediğin sezeryan olan kişilerde bebek bu enfeksiyonla karşılaşmadığı için anne rahminden bi çubukla alıp bebeğin ağzına veriyorlar bunu söylüyosun sanırım

ben sopalicam ama seni artik yahu herkes diyor 1 gunu 1 gununu tutmuyor artik normal daha az hareket ediyor olmasi. yeri daraldi bebek buyudu tekme savuracak alani yok demiyoz mu sana evhamli niye inanmiyosuuun benim de 3 gundur az hareket ediyor. ama ediyor yani. endiselenme normal bunlar hep

Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider sabreder miniğin

Cnm bnmde oyle en son mayis ayydı valla hafif kanamam oldu ondan snra doknmyr bisey olmaz dediysede bzmki korktu yok cocuga bisey olur diye doguma kadar ara verdik napalm onlarn da cocugu mecbr katlancaklar:)
Aynen canım bizimki katlanıyor aslında ben bu kadar uzun süre nasıl katlanıyorki diye düşündüğüm için paranoyaklaştım :)) doğum sağ salim olsunda tilkileri yok ederim :)

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

Ay sopalicam deyince kerimcan durmazin "vur banagggg" sarkisi qeldi aklima kiz ozellikle onu arastirmadim aslinda mesela bu hafta neler olacak falan diye hafta hafta qelisimini okuyorum e alttada yorumlar cikiyo mesela ayni haftada olduqum insanlar hepside
Ayyy bebeqim kipir kipir
Ayyyy bebeqim simdi icimden cikicak
Ayyy bebeqim.yerinde durmuyo uyuyamiyorum
Ayyy doqunca bole olursa yandik vs...
Ozaman diyorum alla alla milletmi abartiyo bendemi sorun var diye zaten benimki en bastan beri bole sakin narin hareketli yani hic daha ole quclu hissetmedim daha

Öyle yapıcam artık canım:)
Öyle yapıcam canım artık:)

canim gecmis gitmis olsun insallah,dinlen bi guzel,yorma kendini.
disarda yedigin bir seyden mi oldu acaba?

allahin izniyle haftaya bugun bebisin yaninda olacak yani:))
cok heyecanli

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

c

Çok teşekkürler gerçekten artık doğsun istiyorum,, son zamanlara kadar çok iyiydim ama bünye bu kadar taşıyabiliyo demek ki, bundan sonra kucağımda olsun da gözümle göreyim artık iyi olduğunu :)

cok gecmis olsun canim. neyse ki hem sen hem bebek iyisiniz cok sukur. bundan sonra dikkat et artik kendine. arkadas hepsi mi ust uste gelir son haftalari beklemis resmen senin rahatsizliklar.

Saol cnm hakikaten dokuz ayın acısı son iki haftada çıktı... Allah bütün hamileliğini zor geçirenlere yardım etsin... içinde bebek var neticede,, insan o da mı acı çekiyo diye çok korkuyo yarın kızın dişçi randevusu var,, onun dışında mütemadiyen yatmayı düşünüyorum cnm. Mecburen dikkat edicem yani ev işleri için 3-4 gün kadın gelicek doğuma kadar zaten,, diğer komşuların günlerini aldım rica edip,, oyun ablası da her gün gelsin... biraz ihmal edicem kuzumu ama sabah beni hasta görünce o kadar üzüldü ki böylesi onun için de daha iyi olucak sanırım

Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Dualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun inşallah küçük adam biraz daha sabreder annesi

Cnm çok zorlama kendini... ben de ilkinde cılkını çıkarmıştım son zamanlarında... iki hamileliğimde de çalıştım üstelik.. kim ne der diye hiç düşünme zaten... son zamanlarda yapılan fazla aktivite normal doğumu kolaylaştırıyor ama başlatmıyor muhtemelen; çünkü ben de doktora söylemiştim çok hareket ettim, her sabah yürüdüm,, ne dedilerse yedim içtim vs diye ama adam bunlar sürekli yapıldığında anlam ifade eder, alaturka tuvaleti olan bi evde yaşadınız mı hiç mesela demişti. Anlatmışımdır belki daha önce... olucağına bırak,, son zamanlardaki enerjini (yuva kurma enerjisi de deniliyormuş) tamamen harcama; çünkü ona doğumda ve bebeğe bakarken ihtiyaç duyucaksın... bunu diyen annenin hali malum da, evde bi çocuk daha olunca uygulamak zor oluyo, ben ettim sen etme babında yazıyorum :)))

Teyzesi? Hem de eşinin? Kaldı mı böyle soru sormak ya :)))) Allah yardım etsin cnm :) Kayınvalidenin d eişi zormuş,, baksana onun bile üstünde baskı kurmuşlar resmen :)

Canım çok çok geçmiş olsun tam son düzlükte bu da gelmiş başına ya Durukuş da iyiymiş ya annesi bu da geçer Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…