2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sevinmen Laz'ım gece uykudan uyandırmıyor günlük işlerini kısıtlamıyor daha ne istiyorsunuz acaba :) inşallah ikinci çocuğun yerinde durmaz gece uyutmaz seni :)

Bu el için geçerli demi :)

Doktorum ayrılmış bugün hastaneden neyse ki önceden haberim vardı şoka girmelik tam
Başka biri başladı yerine muayenehanesine gitmiştim Nisa'nda bayağı iyi diyorlar o yüzden çok üzülmedim bu başlamasa zor olacaktı karar vermek benim için neyse hayırlısı bakalım son üç hafta farklı doktorla devam edecez

Evet cnm,, hatta dörtte birden bile fazla olabilir şu an. Bizim doktor da vücutlarınız unutuyor gibi normal doğumu diyor. Hiçbir engel yok gibi görünüyor ama bebekler inmiyor diyor... ne yapalım... zorla suni sancı vakum şu bu diye hem bebeği hem kendimizi riske mi atalım? Sana bişey olsa vır vır edenler mi emziricek bebeği? Yahut bebeğe bişey olsa onlar mı avutabilicek seni... boşver milleti...

A AysheDuru canim cok qecmis olsun aman bununla qecmis olsun cok sevindim iyi olmaniza az kaldi bi duru hanim doqsun baktir mutlaka ihmal etme
Saol cnm,, ben etsem de babam ettirmez muhtemelen. Doktor arkadaşlarıyla görüşmüş,, bu alanda en iyi olan arkadaşı Bursa'daymış şimdi,,, buradan oraya gidicekmişiz falan... plan yapılmış bile :))

Sevinmen Laz'ım gece uykudan uyandırmıyor günlük işlerini kısıtlamıyor daha ne istiyorsunuz acaba :) inşallah ikinci çocuğun yerinde durmaz gece uyutmaz seni :)
Ayyy insaAllah canim nebilim ben cok takiyorum kafaya ya cunku gecen qun benden onceki kontrolde birisi doktora dediki cok hareket ediyo hocam dedi oda ooo hareketli olmasi super tam bizim istediqimiz sey dedi

Çok geçmş olsn canm. Kısa xamanda toparlarsn inş

Canım çok geçmiş olsun bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsın inşallah haftaya buhün bebişinle uyuyacaksın ne güzel :)

Teşekkürler hnmlar zaten şimdi uyuyup haftaya bugün uyanasım var resmen :))) bu arada aylardır hastanede uyuduğum bi iki saat kadar güzel bi uyku uyumamıştım,, sakinleştirici falan mı verdiler acaba diyorum :))))))

Canm geçmiş olsun. çok dikkat et. Son hafta artık. Allah yardimcin olsun insallah ya

Anneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Geçmiş olsun cnm,, ne durumdasın şimdi? Her sayfayı olumaya çalışıyorum ama arada kaynamış olabilir herşey yolunda mı şu an??

Bu daha hayırlı demek canm. Hiç stres olma. Önemli olan sağlıkla kucağa almak. Ben kizim da kendi dr la doğuma giremedim. Geceki dr çok feciydi.Ama ertesi günkü dr olmasa 9 cm açıklıkla sezeryane giderdim belkide

Ayyy insaAllah canim nebilim ben cok takiyorum kafaya ya cunku gecen qun benden onceki kontrolde birisi doktora dediki cok hareket ediyo hocam dedi oda ooo hareketli olmasi super tam bizim istediqimiz sey dedi
Doğduktan sonra anası uğraşacak doktor değil iyi der tabi onluk bişey Yok ki :) boşver benimki de çok hareket etmiyor günde bir iki çok hafif ettiği oluyor bu ara böyle daha iyi bence sorun olmadığı sürece iyidir tembellik :) son haftalar daha da azalacak hazırla kendini

Saol cnm,, bitti sayılır çok şükür :) ama vücudum aşırı yorulmuş,, bugün onu farkettim,,,, mecburen uzun süre yatınca... :)
Ah canm o kadar iyi anlıyorum ki seni. Benimde çoğu hazırlık bitti. Ama bende bitmisim. İki gündür belim çok feci ağrıyor. Yorgunluk sonradan çıkıyor gerçekten. Bir of vermek lazimmis

Şimdi gördüm mesajı cnm,, geçmiş olsun. Bol bol dinlen,, tahmin ediyorum ne kadar endişelendiğini ama bekler kuzu inşallah... bildiğim kadarıyla progestan baya etkili bu anlamda,, istirahat de edersen hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…