Sevinmen Laz'ım gece uykudan uyandırmıyor günlük işlerini kısıtlamıyor daha ne istiyorsunuz acaba :) inşallah ikinci çocuğun yerinde durmaz gece uyutmaz seni :)Ay sopalicam deyince kerimcan durmazin "vur banagggg" sarkisi qeldi aklimakiz ozellikle onu arastirmadim aslinda mesela bu hafta neler olacak falan diye hafta hafta qelisimini okuyorum e alttada yorumlar cikiyo mesela ayni haftada olduqum insanlar hepside
Ayyy bebeqim kipir kipir
Ayyyy bebeqim simdi icimden cikicak
Ayyy bebeqim.yerinde durmuyo uyuyamiyorum
Ayyy doqunca bole olursa yandik vs...
Ozaman diyorum alla alla milletmi abartiyo bendemi sorun var diyezaten benimki en bastan beri bole sakin narin hareketli yani hic daha ole quclu hissetmedim daha
Bu el için geçerli demi :)canim soyle ki :
ojeden dolayi satürasyon probu oksijen satürasyonunu dogru okumuyormus. kardesim anestezist,boyle yazdi.
ben detürkce meali hocam,sadece oksijeni anladim dedim
o da dedi ki :
oje varken kandaki kirmizi kan hucrelerinin oksijen doygunlugunu ölcen cihaz yanlis olcum yapiyor.
Evet cnm,, hatta dörtte birden bile fazla olabilir şu an. Bizim doktor da vücutlarınız unutuyor gibi normal doğumu diyor. Hiçbir engel yok gibi görünüyor ama bebekler inmiyor diyor... ne yapalım... zorla suni sancı vakum şu bu diye hem bebeği hem kendimizi riske mi atalım? Sana bişey olsa vır vır edenler mi emziricek bebeği? Yahut bebeğe bişey olsa onlar mı avutabilicek seni... boşver milleti...
Ben de her zaman Allahım hayırlısını nasip et diye dua ediyorum. Doğrusu o zaten doktorum da aynısını söylüyor. Sezeryan da bir doğum şeklidir ve önemli olan bebeği sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaktır diyor. ve her 4 kadından biri sezeryan olmak zorunda kalıyor diyor.
Bıktım milletten
Canım çok çok geçmiş olsun tam son düzlükte bu da gelmiş başına yaDurukuş da iyiymiş ya annesi bu da geçer Allah yardımcın olsun
Saol cnm,, ben etsem de babam ettirmez muhtemelen. Doktor arkadaşlarıyla görüşmüş,, bu alanda en iyi olan arkadaşı Bursa'daymış şimdi,,, buradan oraya gidicekmişiz falan... plan yapılmış bile :))
Ayyy insaAllah canimSevinmen Laz'ım gece uykudan uyandırmıyor günlük işlerini kısıtlamıyor daha ne istiyorsunuz acaba :) inşallah ikinci çocuğun yerinde durmaz gece uyutmaz seni :)
Çok geçmş olsn canm. Kısa xamanda toparlarsn inş
Canım çok geçmiş olsun bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsın inşallah haftaya buhün bebişinle uyuyacaksın ne güzel :)
Hahaha çok fena bir dua olmusSevinmen Laz'ım gece uykudan uyandırmıyor günlük işlerini kısıtlamıyor daha ne istiyorsunuz acaba :) inşallah ikinci çocuğun yerinde durmaz gece uyutmaz seni :)
Canm geçmiş olsun. çok dikkat et. Son hafta artık. Allah yardimcin olsun insallah yaTeşekkürler hnmlarzaten şimdi uyuyup haftaya bugün uyanasım var resmen :))) bu arada aylardır hastanede uyuduğum bi iki saat kadar güzel bi uyku uyumamıştım,, sakinleştirici falan mı verdiler acaba diyorum :))))))
Geçmiş olsun cnm,, ne durumdasın şimdi? Her sayfayı olumaya çalışıyorum ama arada kaynamış olabilirAnneler bende hastanedeyim bizimki de erkenden gelmek istiyor. Rahinde daralma varmış serum iğne ciğer geliştirici verdiler doktor bi 10 gün daha tutmaya çalışıcaz dedi inş 10 gğn daha durur dua edin nolur
Canım int.her hafta okuyorum orda yazıyordu.Ben ilk defa duyuyorum valla,ama 35.haftada idrar ve kan tahlili yaptırmıstım cok sükür iyi cıkmıstı. Onunla alakalı mıydı bilemedim.
Saol cnm,, bitti sayılır çok şükür :) ama vücudum aşırı yorulmuş,, bugün onu farkettim,,,, mecburen uzun süre yatınca... :)Canm geçmiş olsun. çok dikkat et. Son hafta artık. Allah yardimcin olsun insallah ya
Bu daha hayırlı demek canm. Hiç stres olma. Önemli olan sağlıkla kucağa almak. Ben kizim da kendi dr la doğuma giremedim. Geceki dr çok feciydi.Ama ertesi günkü dr olmasa 9 cm açıklıkla sezeryane giderdim belkideDoktorum ayrılmış bugün hastaneden neyse ki önceden haberim vardı şoka girmelik tam
Başka biri başladı yerine muayenehanesine gitmiştim Nisa'nda bayağı iyi diyorlar o yüzden çok üzülmedim bu başlamasa zor olacaktı karar vermek benim için neyse hayırlısı bakalım son üç hafta farklı doktorla devam edecez
Doğduktan sonra anası uğraşacak doktor değil iyi der tabi onluk bişey Yok ki :) boşver benimki de çok hareket etmiyor günde bir iki çok hafif ettiği oluyor bu ara böyle daha iyi bence sorun olmadığı sürece iyidir tembellik :) son haftalar daha da azalacak hazırla kendiniAyyy insaAllah canimnebilim ben cok takiyorum kafaya ya cunku gecen qun benden onceki kontrolde birisi doktora dediki cok hareket ediyo hocam dedi oda ooo hareketli olmasi super tam bizim istediqimiz sey dedi
Napim istediği o hatunun :)Hahaha çok fena bir dua olmus
Ah canm o kadar iyi anlıyorum ki seni. Benimde çoğu hazırlık bitti. Ama bende bitmisim. İki gündür belim çok feci ağrıyor. Yorgunluk sonradan çıkıyor gerçekten. Bir of vermek lazimmisSaol cnm,, bitti sayılır çok şükür :) ama vücudum aşırı yorulmuş,, bugün onu farkettim,,,, mecburen uzun süre yatınca... :)
Bu el için geçerli demi :)
Şimdi gördüm mesajı cnm,, geçmiş olsun. Bol bol dinlen,, tahmin ediyorum ne kadar endişelendiğini ama bekler kuzu inşallah... bildiğim kadarıyla progestan baya etkili bu anlamda,, istirahat de edersen hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle...Selam kızlar bayadır giremiyodum okuyamadım herşeyi. Bikaçgün önce dr gittim rahimağzı 2 cm olmş progestan ve yatış verdi. Daha önce de kullanmş ve yatmştm baya aşağı dayanmş bebek dedi. Umarım hemen gelmez ya çok korkuyorum. Boynuna da kordon dolanmş bi kere. Allah esirgesn ya hamileliğim boyunca tedirginlik yaşadım. Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?