- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Çok geçmiş olsun canım :) ne verdilerse bize de versinler haftalardır gece uyku girmiyo gözümüze bi sihirli el değse de dünyadan kopsak 1-2 saat :) bu arada rahatsızlığının bebişe zarar vermemesine çok sevindim doğum sonrası sende tedavi olup atlatırsın Allahın izniyleTeşekkürler hnmlarzaten şimdi uyuyup haftaya bugün uyanasım var resmen :))) bu arada aylardır hastanede uyuduğum bi iki saat kadar güzel bi uyku uyumamıştım,, sakinleştirici falan mı verdiler acaba diyorum :))))))
Doğru diyorsun kendi kasındı. hamile duası kabul olurmuş. Birde benim için dua ediverin arkadaşlarım. İlk çocuğum uykusuz biraz huzursuz bir bebekti. Bu kez insallah şöyle yatan sakin aklı selim halim sakin bir evlat olsun. Çok yorgunum cookNapim istediği o hatunun :)
Ayağı silmiyolar cnm. Eli siliyolar. Hatta istersen sadece sol eli siliyolar :)valla direk oje dedim canim,el ayak ayrimi yaparak mi cevapladi bilemiyorum:))
puhaha kerimcana iyi guldumAy sopalicam deyince kerimcan durmazin "vur banagggg" sarkisi qeldi aklimakiz ozellikle onu arastirmadim aslinda mesela bu hafta neler olacak falan diye hafta hafta qelisimini okuyorum e alttada yorumlar cikiyo mesela ayni haftada olduqum insanlar hepside
Ayyy bebeqim kipir kipir
Ayyyy bebeqim simdi icimden cikicak
Ayyy bebeqim.yerinde durmuyo uyuyamiyorum
Ayyy doqunca bole olursa yandik vs...
Ozaman diyorum alla alla milletmi abartiyo bendemi sorun var diyezaten benimki en bastan beri bole sakin narin hareketli yani hic daha ole quclu hissetmedim daha
Aynen canım hayırlısı buymuş demek ki diyorum sağlıklı olsun gerisi hallolur bi şekilde bu da çok iyi bi dr o yüzden dert etmiyorum ben bu fa gelmez ortada kalırım diye bunalıma girmiştim geçen hafta ama çok şükür belli oldu erkenden en azından birkaç hafta bu bakacak pat diye Doğumda görmeyecekBu daha hayırlı demek canm. Hiç stres olma. Önemli olan sağlıkla kucağa almak. Ben kizim da kendi dr la doğuma giremedim. Geceki dr çok feciydi.Ama ertesi günkü dr olmasa 9 cm açıklıkla sezeryane giderdim belkide
Ayyy insaAllah canimnebilim ben cok takiyorum kafaya ya cunku gecen qun benden onceki kontrolde birisi doktora dediki cok hareket ediyo hocam dedi oda ooo hareketli olmasi super tam bizim istediqimiz sey dedi
valla direk oje dedim canim,el ayak ayrimi yaparak mi cevapladi bilemiyorum:))
İnşallah hayalindeki gibi bi bebek olur gece uykusu fln çok önemli yaDoğru diyorsun kendi kasındı. hamile duası kabul olurmuş. Birde benim için dua ediverin arkadaşlarım. İlk çocuğum uykusuz biraz huzursuz bir bebekti. Bu kez insallah şöyle yatan sakin aklı selim halim sakin bir evlat olsun. Çok yorgunum cook
Aynen canm.. yeni dogan bebek günün çoğunu uyuyarak geçirir derler. Ama benim kizimda o olmadı. Birkaç gün öyleydi sonra sürekli aglama sürekli emme isteği. Kucagimdan bıraktığımda max 15-20 dk uyurdj. Gelde deli olma. Ysrdimci kimsede yok. Cok çektirdi can kizim. Bu kez oğlum uyisunda kızimlada vakit gecireyim diye dualardayim ınan . Rabbim cumlemizin gönlüne göre versinİnşallah hayalindeki gibi bi bebek olur gece uykusu fln çok önemli ya
Canim tam o kadin cikacakken beni caqirdi doktor ozaman qirdim bende seslerini duydum iste :) banada tansiyon kilo vs kontrolleri yapiyodu asistan moralim.bozuldu haliylesen nasil duydun bu diyalogu
İnşallah tek dileğimiz sağlıkla doğması. Teşekkür ederim canmŞimdi gördüm mesajı cnm,, geçmiş olsun. Bol bol dinlen,, tahmin ediyorum ne kadar endişelendiğini ama bekler kuzu inşallah... bildiğim kadarıyla progestan baya etkili bu anlamda,, istirahat de edersen hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle...
Hanımlar bende fena halde doğum korkusu başladı aslında hiç korkmuyordum ama bikaç gündür kafa dank etti galiba.. Bugün devlet hastanesinde nst için poliklinikte çok sıra olduğu için doğum servisinde nst ye bağladılar o sırada doğum yapacak bir arkadaşı doktor alttan muayene etti ben bi kötü oldum ya nasıl doğurucam diye kara kara düşünmeye başladım psikoloji pert anlayacağınızSezaryen olmaktan daha fazla korkuyorum ameliyat düşüncesi beni mahvediyor ki ben ömrümde ilk damar yolunu bile hamileyken taktırmak insanım ya nasıl yapıcam bilmiyorum.. Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur. Bide ailedeki kadınların sürekli bi kurtulsaydın, nasıl doğuracaksın gibi üzüntüleri beni iyice korkutmaya başladı, biliyorum beni germek değil maksatları hanımlar 5 kilo çocukları normal doğurdukları için endişeliler tabi ama ben çok geriliyorum ya
Saol cnm, en kötü ihtimal alıyolarmış zaten.. yaşam kalitesini de pek etkilemiyormuş heralde... geçmezse öyle yaparlar artık,, çok dert etmiyorum şu an :)
Canm korkulacak birşey değil. Bunu asla normal yapamam diyen ben söylüyorum. Sezaryen olur çıkarım diye girdim. Sonra baktım aa normal olmuş. İlla zorluk oluyor. Ama cekilmeyecek gbi değil ve ınan doğar doğmaz kendini sahane hissediyorsun. Beni en çok motive eden şey. Bebeğim dünyaya gelmek için çabalıyor, bende güçlü durmaliyim, hem çok mu bu acı tüm günahlar dökülüyor derler doğumda. E biraz katlanayim dedim. Ciddi sancılar sonucu dr bile benden umitsizken normal oldu bitti. Ama başkasına bakmaya bende dayanamam. Özellikle son dönemler pozitif doğum hikayesi okumak çok etkili oluyor. Ve bu tarz korkular varsa doğum videosu izlememek en iyisi. Ve muayenelerin falan görmemekHanımlar bende fena halde doğum korkusu başladı aslında hiç korkmuyordum ama bikaç gündür kafa dank etti galiba.. Bugün devlet hastanesinde nst için poliklinikte çok sıra olduğu için doğum servisinde nst ye bağladılar o sırada doğum yapacak bir arkadaşı doktor alttan muayene etti ben bi kötü oldum ya nasıl doğurucam diye kara kara düşünmeye başladım psikoloji pert anlayacağınızSezaryen olmaktan daha fazla korkuyorum ameliyat düşüncesi beni mahvediyor ki ben ömrümde ilk damar yolunu bile hamileyken taktırmak insanım ya nasıl yapıcam bilmiyorum.. Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur. Bide ailedeki kadınların sürekli bi kurtulsaydın, nasıl doğuracaksın gibi üzüntüleri beni iyice korkutmaya başladı, biliyorum beni germek değil maksatları hanımlar 5 kilo çocukları normal doğurdukları için endişeliler tabi ama ben çok geriliyorum ya
Canim tam o kadin cikacakken beni caqirdi doktor ozaman qirdim bende seslerini duydum iste :) banada tansiyon kilo vs kontrolleri yapiyodu asistan moralim.bozuldu haliyle
Canm çok geçmiş olsun. İnsallah miadını bekler. Sağlıkla olsun da vakti zamanı artık önemli değil diyelim. Şükür haftaları artık ilerledi bebeklerimizin,çoğu gelişimi tamamlamış durumda .o yüzden çok stres olma insallahİnşallah tek dileğimiz sağlıkla doğması. Teşekkür ederim canm
Ay canm insallah insallah ya.kuzu gibi sutlerini içip yatsinlar insallah minnoslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?