2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun canım :) ne verdilerse bize de versinler haftalardır gece uyku girmiyo gözümüze bi sihirli el değse de dünyadan kopsak 1-2 saat :) bu arada rahatsızlığının bebişe zarar vermemesine çok sevindim doğum sonrası sende tedavi olup atlatırsın Allahın izniyle

Napim istediği o hatunun :)
Doğru diyorsun kendi kasındı. hamile duası kabul olurmuş. Birde benim için dua ediverin arkadaşlarım. İlk çocuğum uykusuz biraz huzursuz bir bebekti. Bu kez insallah şöyle yatan sakin aklı selim halim sakin bir evlat olsun. Çok yorgunum cook

puhaha kerimcana iyi guldum
millet abartiyo da diyoruz ama :)))

Aynen canım hayırlısı buymuş demek ki diyorum sağlıklı olsun gerisi hallolur bi şekilde bu da çok iyi bi dr o yüzden dert etmiyorum ben bu fa gelmez ortada kalırım diye bunalıma girmiştim geçen hafta ama çok şükür belli oldu erkenden en azından birkaç hafta bu bakacak pat diye Doğumda görmeyecek

İnşallah hayalindeki gibi bi bebek olur gece uykusu fln çok önemli ya

İnşallah hayalindeki gibi bi bebek olur gece uykusu fln çok önemli ya
Aynen canm.. yeni dogan bebek günün çoğunu uyuyarak geçirir derler. Ama benim kizimda o olmadı. Birkaç gün öyleydi sonra sürekli aglama sürekli emme isteği. Kucagimdan bıraktığımda max 15-20 dk uyurdj. Gelde deli olma. Ysrdimci kimsede yok. Cok çektirdi can kizim. Bu kez oğlum uyisunda kızimlada vakit gecireyim diye dualardayim ınan . Rabbim cumlemizin gönlüne göre versin

Hanımlar bende fena halde doğum korkusu başladı aslında hiç korkmuyordum ama bikaç gündür kafa dank etti galiba.. Bugün devlet hastanesinde nst için poliklinikte çok sıra olduğu için doğum servisinde nst ye bağladılar o sırada doğum yapacak bir arkadaşı doktor alttan muayene etti ben bi kötü oldum ya nasıl doğurucam diye kara kara düşünmeye başladım psikoloji pert anlayacağınız Sezaryen olmaktan daha fazla korkuyorum ameliyat düşüncesi beni mahvediyor ki ben ömrümde ilk damar yolunu bile hamileyken taktırmak insanım ya nasıl yapıcam bilmiyorum.. Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur. Bide ailedeki kadınların sürekli bi kurtulsaydın, nasıl doğuracaksın gibi üzüntüleri beni iyice korkutmaya başladı, biliyorum beni germek değil maksatları hanımlar 5 kilo çocukları normal doğurdukları için endişeliler tabi ama ben çok geriliyorum ya

İnşallah tek dileğimiz sağlıkla doğması. Teşekkür ederim canm

muayeneyi mi gordun

bende de vardi o korku,hem de coooook ama bir iki haftadir yapabilirsin diye kendimi telkin ediyorum surekli. o an nolur yine bilemiyorum tabi ama kendimi inandirmaya calisiyorum.

Gecmis olsun A AysheDuru
Senin de ve hepimizi de gonlune gore cocuklarimiz olur ins. Z zmrk hele bizim gibi ikinciler icin gercekten ben de hep ole dua ediyorum allahim nolur kolay bi benek olsun da kizim iyice kiskancligin kollarinda bogulmasin:)

Canm korkulacak birşey değil. Bunu asla normal yapamam diyen ben söylüyorum. Sezaryen olur çıkarım diye girdim. Sonra baktım aa normal olmuş. İlla zorluk oluyor. Ama cekilmeyecek gbi değil ve ınan doğar doğmaz kendini sahane hissediyorsun. Beni en çok motive eden şey. Bebeğim dünyaya gelmek için çabalıyor, bende güçlü durmaliyim, hem çok mu bu acı tüm günahlar dökülüyor derler doğumda. E biraz katlanayim dedim. Ciddi sancılar sonucu dr bile benden umitsizken normal oldu bitti. Ama başkasına bakmaya bende dayanamam. Özellikle son dönemler pozitif doğum hikayesi okumak çok etkili oluyor. Ve bu tarz korkular varsa doğum videosu izlememek en iyisi. Ve muayenelerin falan görmemek

Canim tam o kadin cikacakken beni caqirdi doktor ozaman qirdim bende seslerini duydum iste :) banada tansiyon kilo vs kontrolleri yapiyodu asistan moralim.bozuldu haliyle

emin ol insanlar abartiyordur. benim seninle haftam ayni ama daha gece hareketten dolayi uyanmadim. uyandigimda hareket ediyordu o ayri.
mesela kac saat hic hareket etmiyor?

İnşallah tek dileğimiz sağlıkla doğması. Teşekkür ederim canm
Canm çok geçmiş olsun. İnsallah miadını bekler. Sağlıkla olsun da vakti zamanı artık önemli değil diyelim. Şükür haftaları artık ilerledi bebeklerimizin,çoğu gelişimi tamamlamış durumda .o yüzden çok stres olma insallah

Ya gercekten sadece el ki benim arkadasima ikisini de cikartirmislar hayir pazar gunu manikur pedikur yaptiricam en sevdigim sey de ayakta oje:) Benim gecen defa yoktu zaten oje o yuzden sorun olmadi

Ay canm insallah insallah ya.kuzu gibi sutlerini içip yatsinlar insallah minnoslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…