Hemen yanımda yapıldı muayene korkutmak için ayrıntıları paylaşmayayım dedim canımmuayeneyi mi gordun
bende de vardi o korku,hem de coooook ama bir iki haftadir yapabilirsin diye kendimi telkin ediyorum surekli. o an nolur yine bilemiyorum tabi ama kendimi inandirmaya calisiyorum.
Haklısın canım inşallah herşey yolunda ilerler de hepimiz sağlıkla yavrucaklarımıza kavuşuruzCanm korkulacak birşey değil. Bunu asla normal yapamam diyen ben söylüyorum. Sezaryen olur çıkarım diye girdim. Sonra baktım aa normal olmuş. İlla zorluk oluyor. Ama cekilmeyecek gbi değil ve ınan doğar doğmaz kendini sahane hissediyorsun. Beni en çok motive eden şey. Bebeğim dünyaya gelmek için çabalıyor, bende güçlü durmaliyim, hem çok mu bu acı tüm günahlar dökülüyor derler doğumda. E biraz katlanayim dedim. Ciddi sancılar sonucu dr bile benden umitsizken normal oldu bitti. Ama başkasına bakmaya bende dayanamam. Özellikle son dönemler pozitif doğum hikayesi okumak çok etkili oluyor. Ve bu tarz korkular varsa doğum videosu izlememek en iyisi. Ve muayenelerin falan görmemek
Arkadaşım Allah rızası için bir rahat ol ya. Ne kasiyorsun. Gün içinde yeterince kipirdiyorsa bırak tepinmesin karnında ya. İlk ve genelde evdesin diye boylesin bence. İkincide relax hatun olarak adını degistireceksin emin ol. Çünkü çoğu zaman hamile olduggunu unutuyorsn .bazen saatlerce dışarıda oluyorum yada kizim uyuyana kadar aktif olunca oğlumu düşünmeye vaktım kalmiyor. Geçen baktım sanki az hissettim gibi. İki salladim göbeğimi hemen azıcık kipirdadi. Ne oluyoruz ya gibisinden sonra geri yattı herhalde. Sonra dedim deli misin yatan çocuğu ne kaldırdin. Bırak uyusunn. Yarın o da seni kaldirickCanim tam o kadin cikacakken beni caqirdi doktor ozaman qirdim bende seslerini duydum iste :) banada tansiyon kilo vs kontrolleri yapiyodu asistan moralim.bozuldu haliyle
Hemen yanımda yapıldı muayene korkutmak için ayrıntıları paylaşmayayım dedim canım
Halimize şükredelim canım ya devlette doğum yapmak zorunda olan o kadar çok insan var ki Allahım yardım etsin annem dışarda bekleme salonunda beni bekliyordu yazık kadının birisi doğum yapmış yatacak oda olmadığı için kadını geceden beri doğumhanede bekletiyorlarmış Allah yardım etsin ya ülkemizde koşullar çok fena..kafani cevirseydin canim,etkilenmezdin belki gormeyince.
mahremiyet sifir masallah.
Sağlıkla kucağına al mis kokulunu canm güzel haberler bekleriz insallah. Hiç takma kim küsmüş kim konuşuyor. Amaaan. Az idae etsinler seni. Kaldi ki cok ta haklı oldugun bir konu. Sen yarını düşün. Düne takılma.Kızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Sabah 10.30 gibi doğacak inşallah Asrın Ateş :)
İnanın sabahki olay yüzünden çok gerildim. Biraz rahatlayabilsem keşke. Umarım güzel bir uyku çekebilirim.
Akşam arkadaşlarımla gidip hastane odasını süsledik.
Kv de den hala ses yok. Küstü. Küstü diye geriliyorum şimdi de.
Off
Yani son gün burnumdan geldi.
Yarın inşallah tüm sıkıntıları unutturacak kadar güzel bir gün olacak :)
Sadece uyumak ve bugünü bitirmek istiyorum.
Kızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
İnanın sabahki olay yüzünden çok gerildim. Biraz rahatlayabilsem keşke. Umarım güzel bir uyku çekebilirim.
Off
Canım hiçbirşeyi kafana takma yarın senin vuslat günün:) sen bebeğine odaklan inşallah sağlıkla kucağına alırsın zaten o miniği görünce kv de küslüğü bırakır emin ol, Rabbim yardımcınız olsun bizlere de dua etmeyi unutma haberlerini bekliyoruz Allaha emanet olunKızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Off
Çok geçmiş olsun canım :) ne verdilerse bize de versinler haftalardır gece uyku girmiyo gözümüze bi sihirli el değse de dünyadan kopsak 1-2 saat :) bu arada rahatsızlığının bebişe zarar vermemesine çok sevindim doğum sonrası sende tedavi olup atlatırsın Allahın izniyle
İnşallah tek dileğimiz sağlıkla doğması. Teşekkür ederim canm
Aynen cnm dert etme zaten,kızların saglıkla yanında olsunlar da ,onu da atlatırsın sen
Yarın güzel ötesi, harika bi gün olucak cnm :) kayınvalide de bu harika günü kaçırmak istiyosa keyfi bilir.. hiç takma.. gelmese de takma, gelip trip atsa da takma... hiçbişeyi takma :)) ve lütfen kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize de :)Kızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Off
Sadece el cnm. Alet takıldığı için. Ayak kalıyor. Eminim :) hem ilkinden hatırladığım için eminim, hem de doktora tekrar sordum o yüzden eminim :)))Ya gercekten sadece el ki benim arkadasima ikisini de cikartirmislar hayir pazar gunu manikur pedikur yaptiricam en sevdigim sey de ayakta oje:) Benim gecen defa yoktu zaten oje o yuzden sorun olmadi
Canım hiç canını sıkma gerilme yarın senim için güzel birgün oğluna kavuşuyorsun inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol sütlü günlerin olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Off
Hadi ya ay surdiriyim o zmn:)yasasin:)Sadece el cnm. Alet takıldığı için. Ayak kalıyor. Eminim :) hem ilkinden hatırladığım için eminim, hem de doktora tekrar sordum o yüzden eminim :)))
Ben de simetrik yaptim artik ya gobek deligimin ustune kadar gecen hamilelikte caylamisyim bunda da obur tarafi ve biraz daha ustu kremle ve yavas kilo almakla fln alakasi yok kesinlikle korkunc durumdayimBu gece sanirim kasintidan uyuyamicam. Kremler yine boşa. Yine çatlıyorum. Zaten yarıya kadar catlaktim. Of
Evet canım, bir şey olmaz 2 günden. Mühim olan sağlıklı olması.Başka doktor da bu haftasonuna kadar alınması taraftarıydı. O yüzden dadana rahat cuma diyebiliyorum. Sağlıkla doğsun Dışarıda da büyür.
Aklımdasınız hepiniz.Yarın güzel ötesi, harika bi gün olucak cnm :) kayınvalide de bu harika günü kaçırmak istiyosa keyfi bilir.. hiç takma.. gelmese de takma, gelip trip atsa da takma... hiçbişeyi takma :)) ve lütfen kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize de :)
Amin canım inşallah 12 saat sonra kucağımda olacak. :)nilselen canim dualarimiz seninle hayirlisiyla kavusucaksin ne guzel bebegine
Ben de simetrik yaptim artik ya gobek deligimin ustune kadar gecen hamilelikte caylamisyim bunda da obur tarafi ve biraz daha ustu kremle ve yavas kilo almakla fln alakasi yok kesinlikle korkunc durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?