2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
muayeneyi mi gordun

bende de vardi o korku,hem de coooook ama bir iki haftadir yapabilirsin diye kendimi telkin ediyorum surekli. o an nolur yine bilemiyorum tabi ama kendimi inandirmaya calisiyorum.
Hemen yanımda yapıldı muayene korkutmak için ayrıntıları paylaşmayayım dedim canım

Haklısın canım inşallah herşey yolunda ilerler de hepimiz sağlıkla yavrucaklarımıza kavuşuruz

Canim tam o kadin cikacakken beni caqirdi doktor ozaman qirdim bende seslerini duydum iste :) banada tansiyon kilo vs kontrolleri yapiyodu asistan moralim.bozuldu haliyle
Arkadaşım Allah rızası için bir rahat ol ya. Ne kasiyorsun. Gün içinde yeterince kipirdiyorsa bırak tepinmesin karnında ya. İlk ve genelde evdesin diye boylesin bence. İkincide relax hatun olarak adını degistireceksin emin ol. Çünkü çoğu zaman hamile olduggunu unutuyorsn .bazen saatlerce dışarıda oluyorum yada kizim uyuyana kadar aktif olunca oğlumu düşünmeye vaktım kalmiyor. Geçen baktım sanki az hissettim gibi. İki salladim göbeğimi hemen azıcık kipirdadi. Ne oluyoruz ya gibisinden sonra geri yattı herhalde. Sonra dedim deli misin yatan çocuğu ne kaldırdin. Bırak uyusunn. Yarın o da seni kaldirick

Kızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Sabah 10.30 gibi doğacak inşallah Asrın Ateş :)
İnanın sabahki olay yüzünden çok gerildim. Biraz rahatlayabilsem keşke. Umarım güzel bir uyku çekebilirim.
Akşam arkadaşlarımla gidip hastane odasını süsledik.
Kv de den hala ses yok. Küstü. Küstü diye geriliyorum şimdi de.
Off
Yani son gün burnumdan geldi.
Yarın inşallah tüm sıkıntıları unutturacak kadar güzel bir gün olacak :)
Sadece uyumak ve bugünü bitirmek istiyorum.

kafani cevirseydin canim,etkilenmezdin belki gormeyince.
mahremiyet sifir masallah.
Halimize şükredelim canım ya devlette doğum yapmak zorunda olan o kadar çok insan var ki Allahım yardım etsin annem dışarda bekleme salonunda beni bekliyordu yazık kadının birisi doğum yapmış yatacak oda olmadığı için kadını geceden beri doğumhanede bekletiyorlarmış Allah yardım etsin ya ülkemizde koşullar çok fena..

Bu gece sanirim kasintidan uyuyamicam. Kremler yine boşa. Yine çatlıyorum. Zaten yarıya kadar catlaktim. Of

Sağlıkla kucağına al mis kokulunu canm güzel haberler bekleriz insallah. Hiç takma kim küsmüş kim konuşuyor. Amaaan. Az idae etsinler seni. Kaldi ki cok ta haklı oldugun bir konu. Sen yarını düşün. Düne takılma.

canim lutfen suan sadece kendini ve bebegini dusun. bu sebepten kusecekse birak küssün. senin onlara ihtiyacin yok ama bak suanda ve yarin bebisinin sana ve moraline ihtiyaci var. sen sadece saglikla dogsun diye dua et. bugunu hayal kurarak,mutlu bitir bence:)

Canım hiçbirşeyi kafana takma yarın senin vuslat günün:) sen bebeğine odaklan inşallah sağlıkla kucağına alırsın zaten o miniği görünce kv de küslüğü bırakır emin ol, Rabbim yardımcınız olsun bizlere de dua etmeyi unutma haberlerini bekliyoruz Allaha emanet olun

Saol cnm :) Hastane yatağının da etkisi olabilir.. veya rahatlamanın etkisi... ama gerçekten doğurmuşum ve bütün ağırlık gitmiş gibi uyudum resmen... şimdi biraz sıkıntım var hala ama yarın iyi olacakmışım gibi hissediyorum :)
İnşallah tek dileğimiz sağlıkla doğması. Teşekkür ederim canm

İnşallah cnm :)
Aynen cnm dert etme zaten,kızların saglıkla yanında olsunlar da ,onu da atlatırsın sen

Saol cnm, zaten dönünce o kadar çok öptüm ki kızımı... ikisinin yerine öptüm hatta bu sefer... insanın gözü hiçbişey görmüyo... çocuk iyi dedi ya doktor, ondan sonra böbrekler genişlemiş falan dediler ultrasonda ama umrumda bile değildi resmen.. zaten o da bebeğin baskısındanmış... radyolog kadın bebek şu an vücudunuzdaki bi parazit gibi, siz de gönüllü konaksınız dedi.. böyle parazite can kurban :)

Saol cnm :)) bu ara ben de hep öyle dua ediyorum. İkisinin de huzurlu olması için gerçekten çok önemli kolay bebek olması :)

Yarın güzel ötesi, harika bi gün olucak cnm :) kayınvalide de bu harika günü kaçırmak istiyosa keyfi bilir.. hiç takma.. gelmese de takma, gelip trip atsa da takma... hiçbişeyi takma :)) ve lütfen kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize de :)

Ya gercekten sadece el ki benim arkadasima ikisini de cikartirmislar hayir pazar gunu manikur pedikur yaptiricam en sevdigim sey de ayakta oje:) Benim gecen defa yoktu zaten oje o yuzden sorun olmadi
Sadece el cnm. Alet takıldığı için. Ayak kalıyor. Eminim :) hem ilkinden hatırladığım için eminim, hem de doktora tekrar sordum o yüzden eminim :)))

Canım hiç canını sıkma gerilme yarın senim için güzel birgün oğluna kavuşuyorsun inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol sütlü günlerin olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Üstümde inanılmaz bir halsizlik var neden bilmiyorum. Belim ağrıyor karnım sertleşiyor ve ayaklarim agriyor dakika tutuyorum bakalım acaba sancı mı diye artık herşey birbirine karıştı o gün nasıl anladım inanın hatırlamıyorum bile sancıyı şimdi o mı değil mi diye ayırt bile edemiyorum sanırım ben artık paranoyakliga doğru gidiyorum :))

nilselen canim dualarimiz seninle hayirlisiyla kavusucaksin ne guzel bebegine
Bu gece sanirim kasintidan uyuyamicam. Kremler yine boşa. Yine çatlıyorum. Zaten yarıya kadar catlaktim. Of
Ben de simetrik yaptim artik ya gobek deligimin ustune kadar gecen hamilelikte caylamisyim bunda da obur tarafi ve biraz daha ustu kremle ve yavas kilo almakla fln alakasi yok kesinlikle korkunc durumdayim

Aklımdasınız hepiniz.
Dua edicem sizin için de.
Kendime gelir gelmez de yazarım :)
İnşallah kolay geçer narkozun etkisi, çünkü her anı hatırlamak istiyorum.

Amin canım inşallah 12 saat sonra kucağımda olacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…