Bel ağrısı ve karın sertleşmesi sancı belirtileri gibi ama yalancı kasılma da olabilir. Sen yine de süresine ve periyoduna dikkat et canım.Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Üstümde inanılmaz bir halsizlik var neden bilmiyorum. Belim ağrıyor karnım sertleşiyor ve ayaklarim agriyor dakika tutuyorum bakalım acaba sancı mı diye artık herşey birbirine karıştı o gün nasıl anladım inanın hatırlamıyorum bile sancıyı şimdi o mı değil mi diye ayırt bile edemiyorum sanırım ben artık paranoyakliga doğru gidiyorum :))
Amin canım.Canım hiç canını sıkma gerilme yarın senim için güzel birgün oğluna kavuşuyorsun inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol sütlü günlerin olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Öyle yapıyorum canım gerçekten kendimi paranoyak gibi hissediyorum artık anlamı aradim geliyor geçen defa böyle bişey olmamıştı hiç belim ağrımamıştı acaba diyorum alttan alttan geliyor mu :))Bel ağrısı ve karın sertleşmesi sancı belirtileri gibi ama yalancı kasılma da olabilir. Sen yine de süresine ve periyoduna dikkat et canım.
Belim çok ağrıyodu geceden beri ara arada kasıklarıma ağrı giriyodu ama öyle düzenli değil bende tabi sancı nasıl olur bilmediğim için ama canım çok yanıyodu ağladım evde resmen bir de bi damla kan geldi öyle gittim doktora çok az sancın var sonra ilk ultrasonla sonrada alttan muayene etti 2 cm daralma olmuş. Şuan sancım olmadığı için evde dinleniyorum ilaçlarla sabah iğnem var tekrar gidicem bakalımİnşallah durur canm hastanede mi yatacaksın? Nasıl oldu hastaneye gitmen sancıyla mı
Aminnnnn çok sağolllCanım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider sabreder miniğin
İnşallah inşallahhDualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun inşallah küçük adam biraz daha sabreder annesi
Şimdi biraz daha iyiyim evdeyim dinleniyorum. Hiç kalkma dinlen sürekli dedi dr. Biraz bel ağrım var işte ilaçlarla durmaya çalışıcam sabah iğne vurdurmaya gidicemGeçmiş olsun cnm,, ne durumdasın şimdi? Her sayfayı olumaya çalışıyorum ama arada kaynamış olabilirherşey yolunda mı şu an??
Benim problemim bu iste ewde surekli otur otur kendimi dinliyorumArkadaşım Allah rızası için bir rahat ol ya. Ne kasiyorsun. Gün içinde yeterince kipirdiyorsa bırak tepinmesin karnında ya. İlk ve genelde evdesin diye boylesin bence. İkincide relax hatun olarak adını degistireceksin emin ol. Çünkü çoğu zaman hamile olduggunu unutuyorsn .bazen saatlerce dışarıda oluyorum yada kizim uyuyana kadar aktif olunca oğlumu düşünmeye vaktım kalmiyor. Geçen baktım sanki az hissettim gibi. İki salladim göbeğimi hemen azıcık kipirdadi. Ne oluyoruz ya gibisinden sonra geri yattı herhalde. Sonra dedim deli misin yatan çocuğu ne kaldırdin. Bırak uyusunn. Yarın o da seni kaldirick
Bende hic ole qece uyanmadim canim zaten nasil uyanilir onuda anlamiyorumda cocuk savas vermiyoya icerde niye abartiyolarsaemin ol insanlar abartiyordur. benim seninle haftam ayni ama daha gece hareketten dolayi uyanmadim. uyandigimda hareket ediyordu o ayri.
mesela kac saat hic hareket etmiyor?
Bence cocukta deilde bende problem var utaniyorum artik kendimdenDoğduktan sonra anası uğraşacak doktor değil iyi der tabi onluk bişey Yok ki :) boşver benimki de çok hareket etmiyor günde bir iki çok hafif ettiği oluyor bu ara böyle daha iyi bence sorun olmadığı sürece iyidir tembellik :) son haftalar daha da azalacak hazırla kendini
Canim ben kacirdim olaylariBelim çok ağrıyodu geceden beri ara arada kasıklarıma ağrı giriyodu ama öyle düzenli değil bende tabi sancı nasıl olur bilmediğim için ama canım çok yanıyodu ağladım evde resmen bir de bi damla kan geldi öyle gittim doktora çok az sancın var sonra ilk ultrasonla sonrada alttan muayene etti 2 cm daralma olmuş. Şuan sancım olmadığı için evde dinleniyorum ilaçlarla sabah iğnem var tekrar gidicem bakalım
e sen nasil bi hareket bekliyorsun evhamli cocuk halay mi cekicek icerde :)))Bende hic ole qece uyanmadim canim zaten nasil uyanilir onuda anlamiyorumda cocuk savas vermiyoya icerde niye abartiyolarsacanim hareketi hep var ama nasil anlatsam hep bole yer deistirme qibi hareket narin narin yavas yavas tekme vs yok mesela....hareket etmedigide en fazla 2 saat falandir yoksa surekli kendini hissettiriyo hani kayma yer deistirmeyle
gozunuz aydin, allah anali babali buyutsun :) amin insallahArkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına
İnşallah canımmCanim ben kacirdim olaylaricok ama cok qecmis oldun umarim iyi olursunuz bebeqinde sende Allah'tan haftan iyi yani suanda doqsa bile sknti olmaz insaAllah
Aman iste annemin dediqi qibi cocuk iyide bende problem var heraldee sen nasil bi hareket bekliyorsun evhamli cocuk halay mi cekicek icerde :)))
Dikkat et cnm bnce orayı sikayet et bu ikinci olmus ve ünlu bi yer en guzeli kendin yapıp yemk ama bazen cazip geliyor dısardan yemekÇok saol cnm,, aklım çıktı valla ona bişey oldu diye.. Allah korusun... normalde çok az yiyorum, dün biraz kaçırdım... bi de ismini vermeyeyim ama çok ünlü bi restorandan söylemiştik,, ama hazır yemenin hepsi riskli demek ki işte.. töbe ettim.. çünkü Ayşe'de de aynı yerden yediğimiz bi gece çok fena bozulmuştu midem ama hamileliğe vermiştik... bi daha asla
Hadi qozunaydin canim hayirli olsunArkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına
ben artik senin bebisten saglam bir hareket(!) bekliyorum "yeter anne!" diyeAman iste annemin dediqi qibi cocuk iyide bende problem var heraldeZaten bi doqsunda qostericem ben ona direk ayaklarini opecem yumulacam ayaklara neden tekme atmadin diye 34 haftadir bole diken ustundeyim kafayi yicem yani az kaldi cok sukur doqmalarina bu qidisle baska cocuk yapmicam qaliba
Demiiiiiben artik senin bebisten saglam bir hareket(!) bekliyorum "yeter anne!" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?