2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bel ağrısı ve karın sertleşmesi sancı belirtileri gibi ama yalancı kasılma da olabilir. Sen yine de süresine ve periyoduna dikkat et canım.

Amin canım.
Kendime belir gelmez yazarım size inşallah

Bel ağrısı ve karın sertleşmesi sancı belirtileri gibi ama yalancı kasılma da olabilir. Sen yine de süresine ve periyoduna dikkat et canım.
Öyle yapıyorum canım gerçekten kendimi paranoyak gibi hissediyorum artık anlamı aradim geliyor geçen defa böyle bişey olmamıştı hiç belim ağrımamıştı acaba diyorum alttan alttan geliyor mu :))

İnşallah durur canm hastanede mi yatacaksın? Nasıl oldu hastaneye gitmen sancıyla mı
Belim çok ağrıyodu geceden beri ara arada kasıklarıma ağrı giriyodu ama öyle düzenli değil bende tabi sancı nasıl olur bilmediğim için ama canım çok yanıyodu ağladım evde resmen bir de bi damla kan geldi öyle gittim doktora çok az sancın var sonra ilk ultrasonla sonrada alttan muayene etti 2 cm daralma olmuş. Şuan sancım olmadığı için evde dinleniyorum ilaçlarla sabah iğnem var tekrar gidicem bakalım

Geçmiş olsun cnm,, ne durumdasın şimdi? Her sayfayı olumaya çalışıyorum ama arada kaynamış olabilir herşey yolunda mı şu an??
Şimdi biraz daha iyiyim evdeyim dinleniyorum. Hiç kalkma dinlen sürekli dedi dr. Biraz bel ağrım var işte ilaçlarla durmaya çalışıcam sabah iğne vurdurmaya gidicem ne düşünücem napıcağımı şaşırdım sadece bekliyorum sağlıkla gelsin inşş

Benim problemim bu iste ewde surekli otur otur kendimi dinliyorum belkide hareketleri cok cok iyi ama bu okuduklarimla yada duyduklarimla karsilastirinca bana az qeliyo qibi oqun nstde bile herkes kaqidini aldi cikti bizimki etmeyince beklettiler komposto falan icirdiler hala tik yok sinirleniyorum haliyle eminim ikinci cocukta daha sakin olacam.ama once bi bu kizi doquraydim onumuzdeki 10 sene yapmam qaliba

emin ol insanlar abartiyordur. benim seninle haftam ayni ama daha gece hareketten dolayi uyanmadim. uyandigimda hareket ediyordu o ayri.
mesela kac saat hic hareket etmiyor?
Bende hic ole qece uyanmadim canim zaten nasil uyanilir onuda anlamiyorumda cocuk savas vermiyoya icerde niye abartiyolarsa canim hareketi hep var ama nasil anlatsam hep bole yer deistirme qibi hareket narin narin yavas yavas tekme vs yok mesela....hareket etmedigide en fazla 2 saat falandir yoksa surekli kendini hissettiriyo hani kayma yer deistirmeyle

Bence cocukta deilde bende problem var utaniyorum artik kendimden o derece skldim cok cekilmez bi insna oldum bu hamilelikte hayirlisiyla bi doqurup kucaqima alip saqlikli olduqunu qoreydim baska bisey istemiyorum alt ust oldu denqem her dk aklim karnimda baska bisye dusunemiyorum

Canim ben kacirdim olaylari cok ama cok qecmis oldun umarim iyi olursunuz bebeqinde sende Allah'tan haftan iyi yani suanda doqsa bile sknti olmaz insaAllah

e sen nasil bi hareket bekliyorsun evhamli cocuk halay mi cekicek icerde :)))

e sen nasil bi hareket bekliyorsun evhamli cocuk halay mi cekicek icerde :)))
Aman iste annemin dediqi qibi cocuk iyide bende problem var heralde Zaten bi doqsunda qostericem ben ona direk ayaklarini opecem yumulacam ayaklara neden tekme atmadin diye 34 haftadir bole diken ustundeyim kafayi yicem yani az kaldi cok sukur doqmalarina bu qidisle baska cocuk yapmicam qaliba

Dikkat et cnm bnce orayı sikayet et bu ikinci olmus ve ünlu bi yer en guzeli kendin yapıp yemk ama bazen cazip geliyor dısardan yemek

ben artik senin bebisten saglam bir hareket(!) bekliyorum "yeter anne!" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…