2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm saglıkcakla al bebegi kucagina bizede habersiz bırakma Rabbim yardmcn olsun kayınvalideyi düsünme sadece bebegine odaklan bir laf bir insana kırk yıl hizmet etsen her dedigini yapsan bir ufak lafın bile ters gelse o kırk yıl cöpe gider onun sana destek olması lazmken yaptıgı harakete bak snra neden kaynana yapıyor gelinler diyorlar

Canım doğunca napcan sen.cocuga yoğunlaşırsın bu sefer.ona takarsın.cocuklarını öyle anlatan anneler varki acaba benimkimniye yapmıyor diye düşünürsün.yapma rahat ol.Allahın dediği olur

Saol cnm, en kötü ihtimal alıyolarmış zaten.. yaşam kalitesini de pek etkilemiyormuş heralde... geçmezse öyle yaparlar artık,, çok dert etmiyorum şu an :)
Sagligin icin ne gerekiyorsa yapilsin ama iste biçak altina yatmak oluyor ya ne kadar geç olursa o kadar iyi diye dusunuyor insan cok cok genciz daha... Allah ım korusun seni :)

Sen boyle yazinca sezeryan uykum geldi aklıma bir muhteşemdi... hele o kadar sancidan sonra

nilselen hayırlısıyla sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah Kv yi de takma sallama bu tarz
Durumları yaşamayan gebe ve lohusa sayısı nadirdir sanırım sen kocanla iyi ol gerisi boş güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin

Geçmiş olsun canım. Kusma ve ishal nedenmiş enfeksiyon mu var?

Geçmiş olsun canım. Kusma ve ishal nedenmiş enfeksiyon mu var?
Tesekkur ederim canim :) Tahliller temiz çıktı ama anlamadik bizde ilaç vermek istemiyorum haşlanmış patates ye dedi hamileligin Son zamanlarında sık rastlanabiliyomus öyle dedi

yorgun_86 canım benim hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Ben de inşallah 6-7 saat sonra kucağıma alacağım.
İnan uykusuzluktan ve esnemekten yastığım ıslandı ama uyuyamıyorum.
Sabah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım da sonra uyuruz artık beraber. :)

Gecmis olsun cnm

Hayırlısıyla al inşallah kucağına canım hepimiz alalım böyle bebişler geldikçe zaman hemen geçsin de oğluşum gelsin istiyorum artık zaman geçmez oldu güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…