Cnm saglıkcakla al bebegi kucagina bizede habersiz bırakma Rabbim yardmcn olsun kayınvalideyi düsünme sadece bebegine odaklan bir laf bir insana kırk yıl hizmet etsen her dedigini yapsan bir ufak lafın bile ters gelse o kırk yıl cöpe gider onun sana destek olması lazmken yaptıgı harakete bak snra neden kaynana yapıyor gelinler diyorlarKızlar tek tek alıntılayamadım ama verdiğiniz destek için teşekkür ederim.
Sabah 10.30 gibi doğacak inşallah Asrın Ateş :)
İnanın sabahki olay yüzünden çok gerildim. Biraz rahatlayabilsem keşke. Umarım güzel bir uyku çekebilirim.
Akşam arkadaşlarımla gidip hastane odasını süsledik.
Kv de den hala ses yok. Küstü. Küstü diye geriliyorum şimdi de.
Off
Yani son gün burnumdan geldi.
Yarın inşallah tüm sıkıntıları unutturacak kadar güzel bir gün olacak :)
Sadece uyumak ve bugünü bitirmek istiyorum.
Aman iste annemin dediqi qibi cocuk iyide bende problem var heraldeZaten bi doqsunda qostericem ben ona direk ayaklarini opecem yumulacam ayaklara neden tekme atmadin diye 34 haftadir bole diken ustundeyim kafayi yicem yani az kaldi cok sukur doqmalarina bu qidisle baska cocuk yapmicam qaliba
Gozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsun oglunla sen naslsnArkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına
Allah analı babalı büyütsün canımArkadaşlar mrb
Arkadaşlar mrb
Sagligin icin ne gerekiyorsa yapilsin ama iste biçak altina yatmak oluyor ya ne kadar geç olursa o kadar iyi diye dusunuyor insan cok cok genciz daha... Allah ım korusun seni :)Saol cnm, en kötü ihtimal alıyolarmış zaten.. yaşam kalitesini de pek etkilemiyormuş heralde... geçmezse öyle yaparlar artık,, çok dert etmiyorum şu an :)
Sen boyle yazinca sezeryan uykum geldi aklıma bir muhteşemdi... hele o kadar sancidan sonraTeşekkürler hnmlarzaten şimdi uyuyup haftaya bugün uyanasım var resmen :))) bu arada aylardır hastanede uyuduğum bi iki saat kadar güzel bi uyku uyumamıştım,, sakinleştirici falan mı verdiler acaba diyorum :))))))
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar mrb
Gözünü aydın canım Allah analı babalı büyütsun inşallahArkadaşlar mrb
Arkadaşlar mrb
Geçmiş olsun canım. Kusma ve ishal nedenmiş enfeksiyon mu var?Kızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin
SağolunAmin sağlıkla almayı nasip etsin sizindeGözün aydın canım. Hayırlı olsun. Birlikte güzel mutlu yıllar geçirin. Darısı başımıza :)
Teşekkürler amin inşHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cok teşekkürler ben ve oğlum iyiyiz cok şükür.genel anestezi epidural oldum hala ayaga kalkamadım ayaklarım uyuşuk ara ara deniyorumGozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsun oglunla sen naslsn
Tesekkur ederim canim :) Tahliller temiz çıktı ama anlamadik bizde ilaç vermek istemiyorum haşlanmış patates ye dedi hamileligin Son zamanlarında sık rastlanabiliyomus öyle dediGeçmiş olsun canım. Kusma ve ishal nedenmiş enfeksiyon mu var?
Gecmis olsun cnmKızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin
Hayırlısıyla al inşallah kucağına canım hepimiz alalım böyle bebişler geldikçe zaman hemen geçsin de oğluşum gelsin istiyorum artık zaman geçmez oldu güzel haberlerini bekliyoruzyorgun_86 canım benim hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Ben de inşallah 6-7 saat sonra kucağıma alacağım.
İnan uykusuzluktan ve esnemekten yastığım ıslandı ama uyuyamıyorum.
Sabah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım da sonra uyuruz artık beraber. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?