2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saatler gecmez simdi cnm hayirlisiyla kurtar insallah

Gece benide sezeryan korkusu aldi nedense bi duygusallastim.allah korusun bisey olursa kizim napar diye sarildim durdum uyumadan önce Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu arada muglada deprem olmus baya sarsmis.

Gecmis olsun cnm sanada sanirim salgin var dikkat etmek gerek

Gece bi uyandim sol kalcami hissetmiyorum sola yatmaktan çürümüş gibi agriyordu resmen kramplarim yok derken nazar ettim kendime sanirim

Gece bi uyandim sol kalcami hissetmiyorum sola yatmaktan çürümüş gibi agriyordu resmen kramplarim yok derken nazar ettim kendime sanirim
Sola cokta takilmamak lazım bence. Artık son günler nasıl rahat san öyle yat cnn. Ben ne zaman Sola yatsam minik minik vuruyor sanırım ayakları orada bu aralar.
Nazar diyince aman Allah korusun ama değmez hiç birimize inşallah . İki gün önce başlayan bel agrimin sebebinin komşum olduğuna kanaat getiriyorum artik. Agirlasmamissin dinç gördüm seni dedi. Ondan sonra bir tuhaf ağrı girdi resmen. Yamuk yılık yurumeye başladım. Belimin sağ tarafı çok feci ağrıyor.

Ayy bende cok.korkuyorum nazardan cnm.insanlar bi.masallah demiyor malesef.sola cok takilmiyorum.adlinda da uyuyuncada kaliyorum oylece yuzustu yatmayi nasil ozledim bi bilsen en sevdigim sey

Bende yarın 10.15 de oğlumu göreceğim. Heyecan + gerginlik hissediyorum. Bu hamilelikte çok gerldim .kaalbinde ekojenik odak olduğunu duyduktan sonra hep muayene öncesi gerilir oldum. Aklıma olumsuz şeyler gelip duruyor. Allahım kimseye kötü haber aldirmasin. Sağlıkla evlatlarimizi buyutelim insallah. Acaba kg boyu nasıldır. Doğum için aşağı yukarı birşey söyler mi diye çok meraktayim. Gunler geçiyor ve ikinci çocuğumu kucağıma alacağım fikrine bazen hala alışık olmadigimj farkediyorum . Kızıma da oglumada yeter miyim. Kizim nasıl karsilyck ne tepki verecek çok meraktayjm.sütun yeter de sakin bir oglusum olursa harika olacak. bana çok iyi gelecek eminim. İki saatte bir kalk emzir razıyım. Yeterki çokça süt olsun yavrum sakin uysal olsun. İnsallah hepimizi güzel günler bekliyordur.

Ayy bende cok.korkuyorum nazardan cnm.insanlar bi.masallah demiyor malesef.sola cok takilmiyorum.adlinda da uyuyuncada kaliyorum oylece yuzustu yatmayi nasil ozledim bi bilsen en sevdigim sey
Aynenn canm ya dışardan manzara guzel de gelin bana sorun. Şükür hamilelik adına buyk sorunlarım olmadı ikisinde de agirlasmadim ama psikolojik olarak bu defa çok cokuntuler yaşadım. Geçer hepsi insallahdogum sonrası diye duaadayim.
Ah yuzustu yatmak ah bir süre daha hayal bizlere canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…