2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ah Ne güzel dilekler canım sağol
Amin

nilselen cnm hadiii bakalıımmmmm, kavusmana saatler kaldı
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin,güzel haberlerini bekliyoruz...

Bende kizimda 2 li testte bhcg yuksek diye not dustuler kafasi arkaya dogru cikintili dediler 2 kere ankaraya gittim profesörlere göründüm cok.gergindim hep allaha şükür bunda daha iyiyim allah kimseyi korktuguna uğratmasın canim insallah dogumdan sonra hersey daha guzel olur akilli uslu uykucu memeci saglikli yavrularimiz olur hepimizin ve hep mutlu oluruz su cuma günü yüzü suyu hürmetine amin

Günaydın kızlar nilselen canım kaçta doğum ben kaçırdım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bizi haberdar etmeyi unutma

Aaa sende mi cnm? Cok gecmis olsun,seninki de mi gıda zehirlenmesi?
Sen ve oğlun iyi olun da,atlatırsın sende bi an önce insalah

Ne güzel oglunu göreceksin yarın,hiç stres olma güzel haberlr alacaksın insallah
2 cocuklu anne olarakta hem kızına hem oğluna yetersin sen hiiiç onları takma kafana... bir dogsun oglun göreceksin hersey ne güzel olacak:)

Aaa sende mi cnm? Cok gecmis olsun,seninki de mi gıda zehirlenmesi?
Sen ve oğlun iyi olun da,atlatırsın sende bi an önce insalah
Amin canım saolasın :) valla benim tahliller temizdi ama neye bağlı oldu bilinmiyor henuz çokta takmıyorum açıkçası oğlum iyi ya gerisi boş deyip geçiyorum :) :) :)

İnsallah canm. Eminim herşey güzel olur onu gorunce. Rabbim ne de güzel yaratıyor. Canimizdan öte sevdiriyor. Ay duygusallastim yine. Son günler çok fenayim

Arkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına

Gözün aydın, sar sarmala şimdi oğlunu doya doya, emzir, kokla :)
İkinize de sağlık sıhhat versin Allah, bir an önce evinize gidin de kavuşun huzurunuza :)

Çok geçmiş olsun, bol bol su içmeyi ihmal etme. Dışarıda yemek yedin mi acaba sen de, zehirlenme değildir değil mi? Bir an önce kavuşursun inşallah sağlığına.

nilselen az kaldı, 2-3 saat sonra kollarına gelecek yavrun. Heyecanla haberlerini bekliyoruz, güzel haberlerden mahrum bırakma bizi. Ben bu kadar heyecanlandıysam seni düşünemiyorum bile. Asrın Ateş de gelsin annesinin kollarına yumuş yumuş, sonra bol bol emsin, uyusun, büyüsün <3

Geçmiş olsun canım allah şifa versin kendine dikkat et

Ufff kızlar karnımın içinde tuhaf bi gerginlik bi ağrı var ne ola ki acaba bu? Toplaşıp duruyor İpeğim karnımın göbeğimin üstüne, kasılma sanırım ama öyle belden başlayan bi sancım falan da yok anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…