Amin canım benim :)Saatler gecmez simdi cnm hayirlisiyla kurtar insallah
Ah Ne güzel dilekler canım sağolnilselen canim saatler kaldj artık büyük buluşmaya. Çok zordur bu saatler eminim. İnsallah sonrasında hemen toparlarsin. Mis yavruna bol sütlü günler diliyorum. Stres olma sakin. Artık bebeğin var herkesten kıymetli. İlk onu düşün...
Ay hemen kendime gelir yazarım inşallah
Bende kizimda 2 li testte bhcg yuksek diye not dustuler kafasi arkaya dogru cikintili dediler 2 kere ankaraya gittim profesörlere göründüm cok.gergindim hep allaha şükür bunda daha iyiyim allah kimseyi korktuguna uğratmasın canim insallah dogumdan sonra hersey daha guzel olur akilli uslu uykucu memeci saglikli yavrularimiz olur hepimizin ve hep mutlu oluruz su cuma günü yüzü suyu hürmetine aminAynenn canm ya dışardan manzara guzel de gelin bana sorun. Şükür hamilelik adına buyk sorunlarım olmadı ikisinde de agirlasmadim ama psikolojik olarak bu defa çok cokuntuler yaşadım. Geçer hepsi insallahdogum sonrası diye duaadayim.
Ah yuzustu yatmak ah bir süre daha hayal bizlere canim.
Cook güzel haber:)Arkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına
Kızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin
Saol canım benim Size de çok geçmiş olsun :)Gecmis olsun cnm sanada sanirim salgin var dikkat etmek gerek
Bende yarın 10.15 de oğlumu göreceğim. Heyecan + gerginlik hissediyorum. Bu hamilelikte çok gerldim .kaalbinde ekojenik odak olduğunu duyduktan sonra hep muayene öncesi gerilir oldum. Aklıma olumsuz şeyler gelip duruyor. Allahım kimseye kötü haber aldirmasin. Sağlıkla evlatlarimizi buyutelim insallah. Acaba kg boyu nasıldır. Doğum için aşağı yukarı birşey söyler mi diye çok meraktayim. Gunler geçiyor ve ikinci çocuğumu kucağıma alacağım fikrine bazen hala alışık olmadigimj farkediyorum . Kızıma da oglumada yeter miyim. Kizim nasıl karsilyck ne tepki verecek çok meraktayjm.sütun yeter de sakin bir oglusum olursa harika olacak. bana çok iyi gelecek eminim. İki saatte bir kalk emzir razıyım. Yeterki çokça süt olsun yavrum sakin uysal olsun. İnsallah hepimizi güzel günler bekliyordur.
Amin canım saolasın :) valla benim tahliller temizdi ama neye bağlı oldu bilinmiyor henuz çokta takmıyorum açıkçası oğlum iyi ya gerisi boş deyip geçiyorum :) :) :)Aaa sende mi cnm? Cok gecmis olsun,seninki de mi gıda zehirlenmesi?
Sen ve oğlun iyi olun da,atlatırsın sende bi an önce insalah
İnsallah canm. Eminim herşey güzel olur onu gorunce. Rabbim ne de güzel yaratıyor. Canimizdan öte sevdiriyor. Ay duygusallastim yine. Son günler çok fenayimNe güzel oglunu göreceksin yarın,hiç stres olma güzel haberlr alacaksın insallah
2 cocuklu anne olarakta hem kızına hem oğluna yetersin sen hiiiç onları takma kafana... bir dogsun oglun göreceksin hersey ne güzel olacak:)
Arkadaşlar mrb
Kızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin
Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin güzel bir ömrü olsun...Arkadaşlar mrb
Geçmiş olsun canım allah şifa versin kendine dikkat etKızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?