Doğum sancısı için belden başlayan bir agrı yada kasıklarda olması gerekmiyor canım.ilk doğumumda sürekli sertleşip toplanıp durduğu gün suyum geldi benim.sancım varmış ben hissetmiyormuşum.seninde günün az hayırlısı bakalım.
Ya hem erkek olması hem de daha kilosunun çok az olması tedirgin ediyor. Dr her an olablr gibi konuştu. Nişan gelirse hemen bu iğneyle hastaneye gel dedi. Açıkçası kordon daha tedirgin etti beni nedense.Canm çok geçmiş olsun. İnsallah miadını bekler. Sağlıkla olsun da vakti zamanı artık önemli değil diyelim. Şükür haftaları artık ilerledi bebeklerimizin,çoğu gelişimi tamamlamış durumda .o yüzden çok stres olma insallah
Çok geçmş olsun canm. Umarm biraz daha direnir. Bebiş kaç kg olmş pekiBelim çok ağrıyodu geceden beri ara arada kasıklarıma ağrı giriyodu ama öyle düzenli değil bende tabi sancı nasıl olur bilmediğim için ama canım çok yanıyodu ağladım evde resmen bir de bi damla kan geldi öyle gittim doktora çok az sancın var sonra ilk ultrasonla sonrada alttan muayene etti 2 cm daralma olmuş. Şuan sancım olmadığı için evde dinleniyorum ilaçlarla sabah iğnem var tekrar gidicem bakalım
Bende öyleyim bendeeeİnsallah canm. Eminim herşey güzel olur onu gorunce. Rabbim ne de güzel yaratıyor. Canimizdan öte sevdiriyor. Ay duygusallastim yine. Son günler çok fenayim
Sağol canımmÇok geçmş olsun canm. Umarm biraz daha direnir. Bebiş kaç kg olmş peki
Ben senin konunu kaçırdım canım galibaYa hem erkek olması hem de daha kilosunun çok az olması tedirgin ediyor. Dr her an olablr gibi konuştu. Nişan gelirse hemen bu iğneyle hastaneye gel dedi. Açıkçası kordon daha tedirgin etti beni nedense.
Kasılmaların başlamış olabilir canım sıklığı nasıl
Ve periyodik şu an takip ediyorum dakikasını bakalım kalkıp dolaşayım biraz geçecek mi acaba.
İlk bi kaç tanesi 5 -6 dk oldu şu an 15 dkdır daha rahat. uykum geldi hattaKasılmaların başlamış olabilir canım sıklığı nasıl
Gözün aydın canim. Allah analı babalı büyütsün:) Sütün bol olsun inşallah:) Yavrunu bol.bol sev kokla.Arkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına
Geçmiş olsun dikkat et kendine.Kızlar ben de bugun aniden ishal ve kusmayla hastaneye gittim sancim da vardı nst ye bağladılar sancı çıkmadı benim çektiğim neyse o zaman bilemedimserum verdiler ağrı kesici falan vurdular saatlerce kaldık benim doktorum yok diye başka dr baktı ama kilosunu bile söylemedi oğlumun şimdi iyiz ama merak etmeyin
Gözün aydın canim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlı doğumlar olsun inşallah:)Bende yarın 10.15 de oğlumu göreceğim. Heyecan + gerginlik hissediyorum. Bu hamilelikte çok gerldim .kaalbinde ekojenik odak olduğunu duyduktan sonra hep muayene öncesi gerilir oldum. Aklıma olumsuz şeyler gelip duruyor. Allahım kimseye kötü haber aldirmasin. Sağlıkla evlatlarimizi buyutelim insallah. Acaba kg boyu nasıldır. Doğum için aşağı yukarı birşey söyler mi diye çok meraktayim. Gunler geçiyor ve ikinci çocuğumu kucağıma alacağım fikrine bazen hala alışık olmadigimj farkediyorum . Kızıma da oglumada yeter miyim. Kizim nasıl karsilyck ne tepki verecek çok meraktayjm.sütun yeter de sakin bir oglusum olursa harika olacak. bana çok iyi gelecek eminim. İki saatte bir kalk emzir razıyım. Yeterki çokça süt olsun yavrum sakin uysal olsun. İnsallah hepimizi güzel günler bekliyordur.
Periyodik dedin beni benden aldın :)
Ve periyodik şu an takip ediyorum dakikasını bakalım kalkıp dolaşayım biraz geçecek mi acaba.
Normal canim arkadasiminki 40.haftada basladi bu dediklerin 42ye kadar devam etti.Bebek surekli toolaniyodu hatta kziin karnini resmen kare ucgen dikdorten yani aklina ne qeliyosa o sekle qiriyodu kasilmaktan aqri vs yoktu 2 hafta surmustu olede tabi herkeste ayni sey olcak diye bisey yok az kaldi azİlk bi kaç tanesi 5 -6 dk oldu şu an 15 dkdır daha rahat. uykum geldi hatta
Derken saat 09.37 de bi tane daha
Ya bu doğum şeysi gibi değil ama ki ne bu
Doktora gidip bi nst mi çektirsen acaba emin olmak için?
Periyodik dedin beni benden aldın :)
Duş al, hareket et, eğer geçmezse ve periyodu bozmazsa İpek de ufukta göründü demektir
Haber vermeyi ihmal etme :)
Doktora gidip bi nst mi çektirsen acaba emin olmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?