2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doğum sancısı için belden başlayan bir agrı yada kasıklarda olması gerekmiyor canım.ilk doğumumda sürekli sertleşip toplanıp durduğu gün suyum geldi benim.sancım varmış ben hissetmiyormuşum.seninde günün az hayırlısı bakalım.

Ve periyodik şu an takip ediyorum dakikasını bakalım kalkıp dolaşayım biraz geçecek mi acaba.

Ya hem erkek olması hem de daha kilosunun çok az olması tedirgin ediyor. Dr her an olablr gibi konuştu. Nişan gelirse hemen bu iğneyle hastaneye gel dedi. Açıkçası kordon daha tedirgin etti beni nedense.

Günaydın kızlar kim Doğuma gidiyor anlamdım.
Hayırlısıyla kucağına alsın inşallahh ..

Çok geçmş olsun canm. Umarm biraz daha direnir. Bebiş kaç kg olmş peki

Günaydın hanımlar
yorgun_86 saglıkla büyütün. Tebrik ederim :)

nilselen güzel kolay bir doğum diliyorum.. Bebegin bi kaç saat sonra kollarında olacak

İnsallah canm. Eminim herşey güzel olur onu gorunce. Rabbim ne de güzel yaratıyor. Canimizdan öte sevdiriyor. Ay duygusallastim yine. Son günler çok fenayim
Bende öyleyim bendeee
Evde tekim su aralar bi de,saçmasapan duygusallıklar yaşıyorum:) ama olur o kadar azz kaldıı diyorum

Ya hem erkek olması hem de daha kilosunun çok az olması tedirgin ediyor. Dr her an olablr gibi konuştu. Nişan gelirse hemen bu iğneyle hastaneye gel dedi. Açıkçası kordon daha tedirgin etti beni nedense.
Ben senin konunu kaçırdım canım galiba senin neyin var

Günaydın kızlar

Arkadaşlar mrb
Oğluma kavuştum cok şükür
Sağsağlim darısı sizelerin başına
Gözün aydın canim. Allah analı babalı büyütsün:) Sütün bol olsun inşallah:) Yavrunu bol.bol sev kokla.

Geçmiş olsun dikkat et kendine.

Gözün aydın canim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlı doğumlar olsun inşallah:)

nilselen sana da hayırlı doğumlar olsun canım. Bizi habersiz bırakma. Gözün aydinn:)

@ayshemina geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Inşallah her şey iyi olur.

İlk bi kaç tanesi 5 -6 dk oldu şu an 15 dkdır daha rahat. uykum geldi hatta
Derken saat 09.37 de bi tane daha
Ya bu doğum şeysi gibi değil ama ki ne bu
Normal canim arkadasiminki 40.haftada basladi bu dediklerin 42ye kadar devam etti.Bebek surekli toolaniyodu hatta kziin karnini resmen kare ucgen dikdorten yani aklina ne qeliyosa o sekle qiriyodu kasilmaktan aqri vs yoktu 2 hafta surmustu olede tabi herkeste ayni sey olcak diye bisey yok az kaldi az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…