Normal canim arkadasiminki 40.haftada basladi bu dediklerin 42ye kadar devam etti.Bebek surekli toolaniyodu hatta kziin karnini resmen kare ucgen dikdorten yani aklina ne qeliyosa o sekle qiriyodu kasilmaktan aqri vs yoktu 2 hafta surmustu olede tabi herkeste ayni sey olcak diye bisey yok az kaldi az
Hı iyi bari kontrol yakınmış. Bu arada hareket edince geçmiyorsa sancidir diyorlar.Yarın gidicem kontrole sabah 8 buçukta, acil değildir bence ya ağrım sızım suyum nişanım yok
Hı iyi bari kontrol yakınmış. Bu arada hareket edince geçmiyorsa sancidir diyorlar.
Bazıları sancıyı hissetmiyormus ya öyle bir durum olabilir mi sende de ?
Yani sancım yok ama kasılması geçmiyor taş gibi yürürken ağır basıyor
Bilmiyorum ki ilk bu ya bilemiyorum hiç. 9.53 yine kasıldıBazıları sancıyı hissetmiyormus ya öyle bir durum olabilir mi sende de ?
Ay çok heyecanlı :) Takipteyiz hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.Bilmiyorum ki ilk bu ya bilemiyorum hiç. 9.53 yine kasıldı
Alın size canlı yayın
Eğer hastanen yakınsa bi nst ye gir canım bence
Yani sancım yok ama kasılması geçmiyor taş gibi yürürken ağır basıyor
Ay çok heyecanlı :) Takipteyiz hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Dönünce bize de haber ver :)
Ay ağrı olmayınca çok eğlenceli bence
Doktoruma mesaj attım şimdi bakalım dönerse söyler ne yapacağımı.
Yakın sayılmaz ya, yarın sabah da gideceğim zaten. Bence acil bi durum yoktur çünkü kendimi iyi hissediyorum.Eğer hastanen yakınsa bi nst ye gir canım bence
Bakalım doktorun ne dicek hayırlısı olsun canımYakın sayılmaz ya, yarın sabah da gideceğim zaten. Bence acil bi durum yoktur çünkü kendimi iyi hissediyorum.
Canım şuanda kaç dk da bir oluyor periyodik devam eder sıklığı artar ve kasılma süresi uzarsa bence de haberleş doğum sancısı olabilirYarın gidicem kontrole sabah 8 buçukta, acil değildir bence ya ağrım sızım suyum nişanım yok
Bence senin doğum epey yaklaştı cnn. Acele etme dr a gitmekte ama takip etYarın gidicem kontrole sabah 8 buçukta, acil değildir bence ya ağrım sızım suyum nişanım yok
Kasıldıkça not ediyorum canım. Şu an süreler uzuyor gibi görünüyor.Canım şuanda kaç dk da bir oluyor periyodik devam eder sıklığı artar ve kasılma süresi uzarsa bence de haberleş doğum sancısı olabilir
Kiz sole ipek böcüqüne 4 qun daha beklesin tahminimde yanilmak istemiyorumKasıldıkça not ediyorum canım. Şu an süreler uzuyor gibi görünüyor.
Ay canım o yeter ki gelmek istesin de hiç itiraz etmicemKiz sole ipek böcüqüne 4 qun daha beklesin tahminimde yanilmak istemiyorum
Dikkat et cnm bnce orayı sikayet et bu ikinci olmus ve ünlu bi yer en guzeli kendin yapıp yemk ama bazen cazip geliyor dısardan yemek
Sagligin icin ne gerekiyorsa yapilsin ama iste biçak altina yatmak oluyor ya ne kadar geç olursa o kadar iyi diye dusunuyor insan cok cok genciz daha... Allah ım korusun seni :)
Sen boyle yazinca sezeryan uykum geldi aklıma bir muhteşemdi... hele o kadar sancidan sonra
Günaydın kızlar
Gözün aydın canim. Allah analı babalı büyütsün:) Sütün bol olsun inşallah:) Yavrunu bol.bol sev kokla.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Gözün aydın canim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hayırlı doğumlar olsun inşallah:)
nilselen sana da hayırlı doğumlar olsun canım. Bizi habersiz bırakma. Gözün aydinn:)
A AysheDuru geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Inşallah her şey iyi olur.
Günaydın kızlar...
yorgun_86 gozun aydin ,hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah..
nilselen hadi son dakikalar Allah kolaylık versin bütün her şey şu gibi geçsin de oğlun kucağına gelsin hemen...
A AysheDuru çok çok geçmiş olsun hem sen hem duru bebek iyi ya gerisi boş şu anda hakikaten. Sen de bu vesileyle doğuma kadar kendini dinlenmeye al, ziyadesiyle yoruldun ve yorgun ve dirençsiz kala vücut her şeyden daha çabuk etkileniyor biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?