2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Aynen benim de öyle günlerdir bi kare bi üçgen ama ilk kez dün akşamdan beri böyle karnımın içi ağrıyor acıyor gibi geriliyor kasılıp kalıyor

Bu arada benim de belim ağrıyor ama ütü yapmaktan :)))) Sabah kalktım 7 gömlek ve 1 pantolon ütüledim. Sıcaktan eriyecektik nerdeyse :)))

Günaydın kızlar...

yorgun_86 gozun aydin ,hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

nilselen hadi son dakikalar Allah kolaylık versin bütün her şey şu gibi geçsin de oğlun kucağına gelsin hemen...

A AysheDuru çok çok geçmiş olsun hem sen hem duru bebek iyi ya gerisi boş şu anda hakikaten. Sen de bu vesileyle doğuma kadar kendini dinlenmeye al, ziyadesiyle yoruldun ve yorgun ve dirençsiz kala vücut her şeyden daha çabuk etkileniyor biliyorsun.

Yarın gidicem kontrole sabah 8 buçukta, acil değildir bence ya ağrım sızım suyum nişanım yok
Canım şuanda kaç dk da bir oluyor periyodik devam eder sıklığı artar ve kasılma süresi uzarsa bence de haberleş doğum sancısı olabilir

Dikkat et cnm bnce orayı sikayet et bu ikinci olmus ve ünlu bi yer en guzeli kendin yapıp yemk ama bazen cazip geliyor dısardan yemek

Evet cnm ben de dedim eşime arayalım söyleyelim diye. Bu samatyada çok ünlü bi yer vardır ya orası işte. Babam da kendine bikaç kez dokunduğu için asla söylemiyordu artık. Tesadüfi veya aşır geldiği için diyorduk hep ama bu kadar tesadüf olamaz heralde
Sagligin icin ne gerekiyorsa yapilsin ama iste biçak altina yatmak oluyor ya ne kadar geç olursa o kadar iyi diye dusunuyor insan cok cok genciz daha... Allah ım korusun seni :)

Saol cnm,,, inşallah gerek kalmaz,,, nefret ediyorum zaten hastane ortamından (

Sen boyle yazinca sezeryan uykum geldi aklıma bir muhteşemdi... hele o kadar sancidan sonra

Tahmin ediorum cnm,, kimbilir nasıl bi rehavet çöktü :)

A AysheDuru canım çok geçmiş olsun. Neyseki sende ve Duru Bebek'de bir sıkıntı yokmuş. Kendinize dikkat edin canım.

Çok saolun hanımlar şimdi diş doktoruna gidiyoruz, epey toparladım. Sonra da bol bol yatmaca inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…