2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım geçmiş olsun.

gunaydin kizlar

Mutella hadi hayirlisi :))) ben son kontrolde ayirt ederim heralde dogum sancisini diye sorunca sanci hissetmek zorunda degilsin kasilmalara dikkat et demisti bana. 10dk icinde en az 2-3 kasilma olacak ve en az 2 saat duzenli devam edicek bu sekilde. o zaman ara beni dedi :)) zaten takiptesin hadi bakalim doktor ne diyecek merak ettim.

Ya ama uykum gelmişti ya
Uyumayım mı 2 saat şimdi?
Aralıklar düzenli değil zaten

Hiç korkma cnm,, erken doğan başka bebişlerimiz de oldu ve çok sağlıklılar biliyosun. Ama tabi yatmaya devam,, ne kadar dursa kar :) iyi olucaksın inşallah

Benm de rahim ağzı 2 cm olmş. Bebek aşağı dayanmş artık baya. Her an olablr dedi dr progestan tedavisşne ve yatış moduna geçtik tekrar
Progestan bayagı etkili canım fitil gibi mi kullanıyorsun.inş.bekler beklemezsede herşey yolunda gider saglıklı olursunuz ikiniz inş.önemli olanda o.

Saol cnm ,,, sen nasılsın? Kayınvaliden gibi oldu ama sancını sormuyorum, tamamen psikolojik bi nasılsın bu
İyiyim canım
Dün akşam söyledim zaten sorup durmayın valla her gün kaç kişi soruyor ben stres oluyorum diye. Anlayışla karşıladılar ama bence bozuldular çünkü söylerken hiç sevimli değildim
Doğurcam haber vermicem ha dedim

Ya ama uykum gelmişti ya
Uyumayım mı 2 saat şimdi?
Aralıklar düzenli değil zaten
Bence uyu dinlen zaten günün dolmuş erken doğum vs deil.zaten ya sancını ya nişanını suyu bekleyeceksin.yarında kont.varmış.normalmdoğum degilmi.bi sıkıntı olmaz.

Doktordan bi haber var mı? Bu arada bence de uyu ya cidden dogum sancisiysa? Uykunu almış olursun en azından. :)

Doktordan bi haber var mı? Bu arada bence de uyu ya cidden dogum sancisiysa? Uykunu almış olursun en azından. :)

Yok canım öğle arası eğer yemeğe çıkarsa cevap verir muhtemelen çünkü hiç boş vakti olmuyo, bazen öğlen yemeğe bile gitmiyo hasta alıyo. Akşama da dönebilir belli olmaz

Ya erken kalktım Ya doğum şeysiyse? uykusuz enerjisiz mi gideyim
Kafanı kullan portakal ye demiş ünlü düşünür
puhaha. dun biz de avmye gittik yoruldum biraz. eve gelince de yemekte bol sogan vardi. annem dedi sakin bu gece dogurayim deme dr diyecek sogan tarlasindan mi geliyorsunuz siz ben de dedim ay yok bu aksam gelmesin zaten ben cok yorgunum

sen yine de uyuma bacim. takip etmeye basladigin saatten itibaren 2 saati doldur en azindan oyle uyu :))

1 saat doldu zaten bence bi kaç güne düzene girer bu aralıklar.
1 saat daha durayım da uyuyayım çok uykum var
Hee sana soracaktı bebe doğmak için

İyi demişsin cnm. Ya zaten 39 haftada doğurma şartı mı var anlamadım ki,, keşke en baştan daha az söyleseydin, 2 hafta geriden gitseydin falan,, hakikaten yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…