benim de 3 gundur bebek hareketleri azaldi ve dedigin gibi tuvaletim varmis hissiyle cok kisa sureli (max 1 dk suren) belime vuran agrilar oluyor. bu ara kabizlik da cekiyorum ondan mi oluyor anlayamiyorum ben deMerhaba arkadaşlar :) Artık iyice ağırlaştım karnım çok büyüdü, çok zorlanıyorum. Yatmak bir dert, kalkmak bir dert. Ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum yataktan kalkmak için ki gece 10 kez wc kalkıyorum. Yordu beni hamilelik :) Benim kasılmalarım bir süredir oluyordu ancak ağrısızdı. Son 3 gündür adet ağrısına benzer ağrılarla oluyor ve sanki tuvalete çıkmam gerekiyormuş hissiyle oluyor. Düzensiz olduğu için panik yapmıyorum. Acaba bunlar doğumun çok yakın olduğunun habercisi midir? 36+3 teyim şuan. Bana sanki çok sürmeyecekmiş gibi geliyor.
Bana da öyle geliyor canım, artık her an gelebilir diye düşünüyorum. :)Bence Doğum yakın canım sen hazırlıklı ol
Ben kabızlık sorunu yaşamıyorum son günlerde ama yine de oluyor bana da aynı böyle canım. Bebek hareketlerinin azalması normal tabi yeri daraldığı için. Artık bunlar anne geliyorum sinyali sanırım :)benim de 3 gundur bebek hareketleri azaldi ve dedigin gibi tuvaletim varmis hissiyle cok kisa sureli (max 1 dk suren) belime vuran agrilar oluyor. bu ara kabizlik da cekiyorum ondan mi oluyor anlayamiyorum ben de
Aynen cnm sıknti varki kafama takacak bisey aryrm resmen sanki hersey ustume gelyr kolumu kıpırdatmaya halim yok ara ara aglyrm kafayı yiyorum herldeOffff icimde bi sknti var kizlar ya hayir olsun insaAllah
Geçen gun aynısı bana da oldu kolumu kaldırmaya halim yoktu, konuşmak bile istemiyordum. Sonra annemi çağırdım bana yardımcı olur diye, kendime geldim o gelince, enerjim düzeldi. Yanında sana yardımcı olabilecek biri var mı canım? Yoksa da yat dinlen, canın bir şey yapmak istemiyorsa yapma. Belli ki vücudunun şuan daha fazla enerjiye ihtiyacı var ve seni sömürüyor :)Aynen cnm sıknti varki kafama takacak bisey aryrm resmen sanki hersey ustume gelyr kolumu kıpırdatmaya halim yok ara ara aglyrm kafayı yiyorum herlde
Diyorum ki şunu kızlara söyliyeyim dikkat etsinler unutmasınlar vs sonra bi bakıyorum unutmuşum Bile :)) çocuk 24 saatini alıyo insanın ama bi 24 daha olsa seve seve veririm kuzuma :)
Bebeğim çok iyi Allah'a şükür. Büyüyo. İlk günler doğduğunun farkına varamadı sürekli uyuyordu :))) şimdi şimdi yaramazlıklara başladı karnı tok altı temizse uyuyordu sürekli şimdi kucak istemeye koyunca ağlamaya falan başladı :) ama oğlum öyle ağlardı ki bu onun yanında melek :)
Göbeğimiz de düştü banyomuzu da yaptık ben yıkadım kuzumu. İkinci olunca fena tecrübeli oluyo insan :)
Sezaryen ile ilgili Doğuma Girmeden okuduğum tek şey bacaklarınızı hareket ettirmeye çalışmayın panik olursunuz idi :) onu uyguladım. çünkü hiç beklemiyodum sezaryen. Haliyle araştırma da yapmadım. Ama iyi oldu cahil cahil ve ağar topar girince korku falan kalmadı :))) ağrıların çabuk geçmesini istiyorsanız da çok Canınız acısa da hemşireler saat başı yürü dediğinde kalkıp yürümenizi tavsiye ederim. Ne kadar çok zorlarsanız kendinizi o kadar çabuk toparlarsınız. ikinci gün bebeğim çok ağlamıştı bitek kucağımda sakinleşiyordu ben yataktan zor kalkıyordum Ama o çok ağladığı için kucağımda yarım saat gezdirdim ve sonra daha az ağrım olduğunu daha rahat yürüdüğümü farkettim. Saatlerce oturup yataktan çıkmadığımda ise daha çok ağrıyla kalkıyordum. Bol hareket yani :)) zor olsa da sonu güzel olucak İnşaAllah.
Ay canım ne güzel bir haber:) gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Emmesine de çok sevindim, hemen sütün gelmiş maşallah. Sağlıkla büyüsün bebeğin canım. Geçmiş olsun.Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
2740gr doğdu oysaki 2400 demişti doktor.
:))
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Darısı sizlerin başına kızlar.
Canım gozun aydın çok sevindim. Duygulandım hatta. Ne güzel bir duygu, kavuşmuşsun aylardır beklediğine :) Darısı başımıza.Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
hahah cok guldum yahu. Ben de fena yıyorum :))))Kızlar arkadaşım son bebişinde bir tepsi börek yemiş sancısı başlamış apar topar hastaneye koşmuşlar.acil ameliyata almış doktor.ameliyattan sonra da yemek vermeyin bu hastaya 3 gün bişe yemese de bişe olmaz demiş.üç günlük yemek var midende demiş.arkadaş da utanmış
Canım gözün aydın maşallah bebeğine ve sana canım kavuştunuz. Kilosuda çok iyi bol bol sütün olsun bebişte hep emsin annesini uyusun . Dinlen canım benim anne olmanın tadını çıkar.Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
İyi demişsin cnm. Ya zaten 39 haftada doğurma şartı mı var anlamadım ki,, keşke en baştan daha az söyleseydin, 2 hafta geriden gitseydin falan,, hakikaten yorucu.
Oyyyy sakın dayanamayıp kv arama kuzum, 3 dk da bi mesaj atar artık :))
sorcak tabi anasiyim ben. hep bana soracak en cok bana soracak. saksi degilim ben
Ay hadi inşallahMutella doğum hazırlıkları bunlar. Benim de son 1 haftam öyle geçti. Düzenliydi değildi derken saatlerce kasılıyodum. Az kaldı annesi hazırlıklı ol :)
Yok ben canlı yayın yapıcam hiç merak etmeyin sizAyy valla die die dogurtacagız seni hee)
Geliyorr sankiii bir bebeğimi daha,hadii bakalımmm habersiz bırakma bizi.
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah bol sütlü günleriniz olsun inşallahKızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzucugunaKızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
gözün aydın Can'ım oh maşallah bebegın sağlıklıda doğmuş ne mutlu sana .Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Ayy çok acı rabbım sabır versin. Doktor ihmalleri ne Zanan bıtecek bu ülkede.Kızlar bebeğini kaybeden arkadas yazmıs yasadıklarınıAllah sabır versin bi daha ona ve kimseye yasatmasın bu acıyı ve Allah dogru doktorlarla karsılastırsın
Nasıl bir ihmal,bir can ya bu... can yani bu kadar basit mi?
"Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil"
Ayy masallah cnm yaa ,nasıl güzel bir duygudur o,darısı saglıkla hepimizin basına.Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?