2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hayirli cumalar kizlaarr.
allahim oncelikle evlat sahibi olmaya calisip da olamayan tanidigimiz tanimadigimiz herkese hayirlisiyla tez zamanda bu guzel duyguyu nasip etsin,maddi manevi guc kuvvet versin

sonra da once nilse

Gözün aydın canim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Sana da bebeğe de maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

hayirli cumalar kizlaaar.
allahim oncelikle evlat sahibi olmaya calisip da olamayan tanidigimiz tanimadigimiz herkese bu guzel duyguyu nasip etsin

sonra da basta nilselen olmak uzere bizlere de evlatlarimizi sagsalim yuvalarimiza getirmeyi nasip etsin

yuvalarimiza once saglik,huzur,mutluluk daha sonra da gonlumuzden gecen ne varsa versin

sifa bekleyen tum bebislere,herkese sifa versin

allahim herkesin gonlunden gecen tümmmm dualari kabul eylesin

Bebeğini kaybeden anneye çok üzüldüm. Allag sabir versin. Cok aci.

Kızlar lütfen suyunuz gelirse hemen hastaneye gidin. Gebe okulundaki ebe ve doktorum üzerine basarak bana bunu söyledi. Ne olursa olsun suyunuz gelirse hemen hastaneye gelin dediler. Suyun gelmesi farklı bir durum çünkü. Bebek için artık güvenli bir ortam olmuyor anne rahmi.

Maşallah yavruna da sana da, gözünüz aydın. Oh be :)

Ben kabızlık sorunu yaşamıyorum son günlerde ama yine de oluyor bana da aynı böyle canım. Bebek hareketlerinin azalması normal tabi yeri daraldığı için. Artık bunlar anne geliyorum sinyali sanırım :)
iste ben yasadigim icin aradaki farki anlayamiyorum. kabizlik yuzunden sanip ciddi bi durumu kacirir miyim diye endisem :)))

Evet cnm, suyun azalması cok tehlikeli bi durummus bebek icin.
Bence de suyum geldi ama sancım yok diye fln kimse beklemesin.

Maşallah kuzuya sağlıkla büyütün. .Darısı bizim başımıza olsun..

Saol cnm var ama bazen insan kimseyi gormek istemez ya o durumdayim oglumda olmasa kafayi yerim gelip gelip anne ne oldu niye boylesin diyor

canim hem emzirme sutyeni hem de atleti alalim mi?
baska yanimiza mutlaka almamiz gereken ne var?

Cnm bu su gelme olayı nasl oluyor bn oglumda erken dogum la sezaryan oldum ikinci hamilelik olması ragmem bilmiyrm bazen idrarimi yaptktan snra devam edyr az az gelmeye o olablarmi

masallah canim,allahim saglikli mutlu bir omur versin:)

Evet canım. Su geldiğinde kese açıldığı için bebek artık dışarıdan gelen tüm mikroplara enfeksiyonlara açık hale geliyor. Zaman kaybetmeden hastaneye gidilmesi gereken sebeplerden.

Kızlar genel anestezi aldıktan sonra o narkozun etkisiyle saçmalamalar oluyo mu acaba , içimde biriken şeyleri söylemekten tırsıyorum da
Sakinleştiriyor seni canım.söylemek istediklerini bile mıy mıy mız mız söylüyorsun.kelimeler ağzının içinde yuvarlanıyor.yarı uyku modu.tırsmana gerek Yok.istediklerini bile söylemekte zorlanıyorsun

Cnm bu su gelme olayı nasl oluyor bn oglumda erken dogum la sezaryan oldum ikinci hamilelik olması ragmem bilmiyrm bazen idrarimi yaptktan snra devam edyr az az gelmeye o olablarmi
Yok canım öyle bir şey değilmiş (ben de hiç yaşamadım ama). Daha çok böyle şeffaf tutamadığın bir sıvının azar azar ya da birden bosalircasina akmasıymış.

Yok canım öyle düşünme o haftada resmen bende öyleydim sanki doğurdum doğuracaktım.hatta çok durmaz bu diyordum.kendini yorma.diğer hafta daha iyi hissedeceksin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…