Gözün aydın canim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Sana da bebeğe de maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah:)Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
2740gr doğdu oysaki 2400 demişti doktor.
:))
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Darısı sizlerin başına kızlar.
Ayy çok acı rabbım sabır versin. Doktor ihmalleri ne Zanan bıtecek bu ülkede.
Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
iste ben yasadigim icin aradaki farki anlayamiyorum. kabizlik yuzunden sanip ciddi bi durumu kacirir miyim diye endisem :)))Ben kabızlık sorunu yaşamıyorum son günlerde ama yine de oluyor bana da aynı böyle canım. Bebek hareketlerinin azalması normal tabi yeri daraldığı için. Artık bunlar anne geliyorum sinyali sanırım :)
Bebeğini kaybeden anneye çok üzüldüm. Allag sabir versin. Cok aci.
Kızlar lütfen suyunuz gelirse hemen hastaneye gidin. Gebe okulundaki ebe ve doktorum üzerine basarak bana bunu söyledi. Ne olursa olsun suyunuz gelirse hemen hastaneye gelin dediler. Suyun gelmesi farklı bir durum çünkü. Bebek için artık güvenli bir ortam olmuyor anne rahmi.
Maşallah kuzuya sağlıkla büyütün. .Darısı bizim başımıza olsun..Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Saol cnm var ama bazen insan kimseyi gormek istemez ya o durumdayim oglumda olmasa kafayi yerim gelip gelip anne ne oldu niye boylesin diyorGeçen gun aynısı bana da oldu kolumu kaldırmaya halim yoktu, konuşmak bile istemiyordum. Sonra annemi çağırdım bana yardımcı olur diye, kendime geldim o gelince, enerjim düzeldi. Yanında sana yardımcı olabilecek biri var mı canım? Yoksa da yat dinlen, canın bir şey yapmak istemiyorsa yapma. Belli ki vücudunun şuan daha fazla enerjiye ihtiyacı var ve seni sömürüyor :)
Selam kızlar çok giremiyorum arada bakıyorum doğuran oldu mu diye ama yok sanırım :) bir esti çocuklar duruldu sanırım :)
Söylicem söylicem unutuyorum özellikle benim gibi ilkinde çok acı çeken @ayshemina ve hepiniz göğüs kalkanı alıp çantanıza atın bence. Ben almıştım ama acil Doğum olunca kulllanmayı unutmuştum. 2. Gün bi baktım göğsüm sızlamaya başladı. Eyvah dedim. Hemen kocamı eczaneye gönderdim krem al ne olursa olsun dedim. Sormuş lanolin önermiş eczacı aldı geldi. Onu sürdüm Kalkan'ı taktım ve 1 günde acı falan kalmadı yara da olmadı Allah'a şükür. Bir de Kalkan'ın içinde biriken sütü sürdüm meme uçları yumuşak kalsın diye. Ucuz atlattım yoksa yine aynı acılar beni bekliyodu. İhmal etmeyin bu konuyu.
Kalkan'ın içinde biriken süt eğildikçe dökülüp Can sıkabiliyor ama önemli olan yara olmaması. Ona da zamanla alışıyor insan eğilmiyorsun sürekli boşaltıyosun falan çaresi var.
Cnm bu su gelme olayı nasl oluyor bn oglumda erken dogum la sezaryan oldum ikinci hamilelik olması ragmem bilmiyrm bazen idrarimi yaptktan snra devam edyr az az gelmeye o olablarmiBebeğini kaybeden anneye çok üzüldüm. Allag sabir versin. Cok aci.
Kızlar lütfen suyunuz gelirse hemen hastaneye gidin. Gebe okulundaki ebe ve doktorum üzerine basarak bana bunu söyledi. Ne olursa olsun suyunuz gelirse hemen hastaneye gelin dediler. Suyun gelmesi farklı bir durum çünkü. Bebek için artık güvenli bir ortam olmuyor anne rahmi.
Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Evet canım. Su geldiğinde kese açıldığı için bebek artık dışarıdan gelen tüm mikroplara enfeksiyonlara açık hale geliyor. Zaman kaybetmeden hastaneye gidilmesi gereken sebeplerden.Bebeğini kaybeden anneye çok üzüldüm. Allag sabir versin. Cok aci.
Tecrübeli anneler, doğum zamanı geldiğinde bunu mutlaka anlarsınız diyorlar :) O yüzden endişelenme canım.iste ben yasadigim icin aradaki farki anlayamiyorum. kabizlik yuzunden sanip ciddi bi durumu kacirir miyim diye endisem :)))
Sakinleştiriyor seni canım.söylemek istediklerini bile mıy mıy mız mız söylüyorsun.kelimeler ağzının içinde yuvarlanıyor.yarı uyku modu.tırsmana gerek Yok.istediklerini bile söylemekte zorlanıyorsunKızlar genel anestezi aldıktan sonra o narkozun etkisiyle saçmalamalar oluyo mu acaba , içimde biriken şeyleri söylemekten tırsıyorum da
Yok canım öyle bir şey değilmiş (ben de hiç yaşamadım ama). Daha çok böyle şeffaf tutamadığın bir sıvının azar azar ya da birden bosalircasina akmasıymış.Cnm bu su gelme olayı nasl oluyor bn oglumda erken dogum la sezaryan oldum ikinci hamilelik olması ragmem bilmiyrm bazen idrarimi yaptktan snra devam edyr az az gelmeye o olablarmi
Yok canım öyle düşünme o haftada resmen bende öyleydim sanki doğurdum doğuracaktım.hatta çok durmaz bu diyordum.kendini yorma.diğer hafta daha iyi hissedeceksin kendini.Merhaba arkadaşlar :) Artık iyice ağırlaştım karnım çok büyüdü, çok zorlanıyorum. Yatmak bir dert, kalkmak bir dert. Ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum yataktan kalkmak için ki gece 10 kez wc kalkıyorum. Yordu beni hamilelik :) Benim kasılmalarım bir süredir oluyordu ancak ağrısızdı. Son 3 gündür adet ağrısına benzer ağrılarla oluyor ve sanki tuvalete çıkmam gerekiyormuş hissiyle oluyor. Düzensiz olduğu için panik yapmıyorum. Acaba bunlar doğumun çok yakın olduğunun habercisi midir? 36+3 teyim şuan. Bana sanki çok sürmeyecekmiş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?