- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Ayy maşallah ikinize de gözünüz aydın olsun canımm güzel bebeğini kokla yerimize de darısı da bizim başımıza olsun :)Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
2740gr doğdu oysaki 2400 demişti doktor.
:))
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Darısı sizlerin başına kızlar.
Tamam cnm saolYok canım öyle bir şey değilmiş (ben de hiç yaşamadım ama). Daha çok böyle şeffaf tutamadığın bir sıvının azar azar ya da birden bosalircasina akmasıymış.
Sen kendini anltmışsın ama ben baya kendimi okumuş gibi hissettim:) oley yalnız değilim tamamen ilgi sevmemekten kaynaklı bence bunlar yoksa salim kafayla düşününce ben de hep dediğin noktaya gelirim :) ama napıyoruz çaktırmıyoruz :)
Ya aslında var ya salim kafayla düşününce o kadar anlamsız geliyor ki yaptığım tripler falan
Aramızda kalsınŞimdi onların ailede 36'yı geçen bebe yok zaten haliyle telaşlanıyorlar iyice sabırsızlandılar. E bizim kız ilk torun ve kız olması onu daha da değerli kılıyor çünkü eşimin anne tarafında 1 tane kız torun var. Onları anlıyorum ama söylemiycem tabi ki bunu onlara. Çok daralıyorum çok sıkılıyorum ilgi sevmiyorum hele birinin yok yere panik olmasından nefret ediyorum. İnadına yazmak istemiyorum haber vermek istemiyorum. Gereksiz bi sorumluluk yüklüyor sanki bu omzuma. Mesela dün akşam yemeğe kv'ye gidecektik arabamızın önüne bi kamyon park etmiş onun sahibini bulup çektirene kadar bi 15 dk geç gittik kapıyı açar açmaz 'ya sizden 10 dk bile haber alamasak, gelmeniz gereken saati 10 dk bile geçirseniz hemen doğuma mı gittiler de haber vermediler diye düşünüyorum' dedi gülerek. Valla giderim dedim böyle diceksen, ordan açıldı anlattım artık istemiyorum sormayın artık diye.
Çok iticiydim düşününce
Tabi canım en çok sana soracak, yeri gelmişken hatırlayalım
Ay hadi inşallah
Yok ben canlı yayın yapıcam hiç merak etmeyin siz
Sen kendini anltmışsın ama ben baya kendimi okumuş gibi hissettim:) oley yalnız değilim tamamen ilgi sevmemekten kaynaklı bence bunlar yoksa salim kafayla düşününce ben de hep dediğin noktaya gelirim :) ama napıyoruz çaktırmıyoruz :)
Hala kasılma devam ediyor mu canm. Kasılma kaç dk da bir geliyor ve ne kadar sürüyor kronometre ile takip et canm.Ben tekrar takip etmeye başladım kızlar 2 saat ciddi takip edicem.
Doktorum da dönmedi zaten
Aynen ole canimAynen cnm sıknti varki kafama takacak bisey aryrm resmen sanki hersey ustume gelyr kolumu kıpırdatmaya halim yok ara ara aglyrm kafayı yiyorum herlde
Çok normal ya,, farklı insanlar sorunca sıkılmıyo insan da aynı insanlar üstüste sorunca geriliyosun.. boşver bişey olmaz biraz iticilikten :))))))) telafi edersin doğumdan sonra :)
Ya aslında var ya salim kafayla düşününce o kadar anlamsız geliyor ki yaptığım tripler falan
Aramızda kalsınŞimdi onların ailede 36'yı geçen bebe yok zaten haliyle telaşlanıyorlar iyice sabırsızlandılar. E bizim kız ilk torun ve kız olması onu daha da değerli kılıyor çünkü eşimin anne tarafında 1 tane kız torun var. Onları anlıyorum ama söylemiycem tabi ki bunu onlara. Çok daralıyorum çok sıkılıyorum ilgi sevmiyorum hele birinin yok yere panik olmasından nefret ediyorum. İnadına yazmak istemiyorum haber vermek istemiyorum. Gereksiz bi sorumluluk yüklüyor sanki bu omzuma. Mesela dün akşam yemeğe kv'ye gidecektik arabamızın önüne bi kamyon park etmiş onun sahibini bulup çektirene kadar bi 15 dk geç gittik kapıyı açar açmaz 'ya sizden 10 dk bile haber alamasak, gelmeniz gereken saati 10 dk bile geçirseniz hemen doğuma mı gittiler de haber vermediler diye düşünüyorum' dedi gülerek. Valla giderim dedim böyle diceksen, ordan açıldı anlattım artık istemiyorum sormayın artık diye.
Çok iticiydim düşününce
Tabi canım en çok sana soracak, yeri gelmişken hatırlayalım
Ay hadi inşallah
Yok ben canlı yayın yapıcam hiç merak etmeyin siz
Çok sağol canımmHiç korkma cnm,, erken doğan başka bebişlerimiz de oldu ve çok sağlıklılar biliyosun. Ama tabi yatmaya devam,, ne kadar dursa kar :) iyi olucaksın inşallah
Ohhh masaAllah sizeKızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Aynen bana da biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri dediBenm de rahim ağzı 2 cm olmş. Bebek aşağı dayanmş artık baya. Her an olablr dedi dr progestan tedavisşne ve yatış moduna geçtik tekrar
Hala kasılma devam ediyor mu canm. Kasılma kaç dk da bir geliyor ve ne kadar sürüyor kronometre ile takip et canm.
Gözünaydın cnmmm :))) Allah analı babalı büyütsün inşallah. Detayları bekliyoruz iyice toprlandığın zamanKızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
Doktordan dönüş var mı cnm? Arada kaçırmış olabilirim.
Uf sıkılıyorum ya
Evet devam ediyor bi ara uyudum uyandığımda karnımın içi ağrıyordu ve kasılmış durumdaydı. tekrar uyudum tekrar aynı ağrıyla uyandım 1 dk kadar sürüyor yatınca daha çok ağrıyor ama. Dakikasını da mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama gerçekten takip edebildiğimden emin değilim çünkü sıkılıyorum kendimi dinlemekten
Doktordan dönüş var mı cnm? Arada kaçırmış olabilirim.
Ay canm olur mi dinle ihmal etme. Bende dinlemesem sancim geldiğini anlamiykrdum. En azından hizlansin diye cabalamaya baslarsin
Uf sıkılıyorum ya
Evet devam ediyor bi ara uyudum uyandığımda karnımın içi ağrıyordu ve kasılmış durumdaydı. tekrar uyudum tekrar aynı ağrıyla uyandım 1 dk kadar sürüyor yatınca daha çok ağrıyor ama. Dakikasını da mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama gerçekten takip edebildiğimden emin değilim çünkü sıkılıyorum kendimi dinlemekten
Ay canm olur mi dinle ihmal etme. Bende dinlemesem sancim geldiğini anlamiykrdum. En azından hizlansin diye cabalamaya baslarsin
Yani di mi nolcak kötü bişey olsa duyulur zaten, 10 dk merak etmek nedir bi bekle yarım saat 1 saat geçsin sonra meraklan.
Çaktırmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?