2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayy maşallah ikinize de gözünüz aydın olsun canımm güzel bebeğini kokla yerimize de darısı da bizim başımıza olsun :)

Sen kendini anltmışsın ama ben baya kendimi okumuş gibi hissettim:) oley yalnız değilim tamamen ilgi sevmemekten kaynaklı bence bunlar yoksa salim kafayla düşününce ben de hep dediğin noktaya gelirim :) ama napıyoruz çaktırmıyoruz :)

nilselen gozunuz aydin canim allah anali babali buyutsun insallah. kuzuya da masallah kilosu da epey iyimis :)

Bebegimi beklerken00 valla olmayacak bisey degil o sacmalamalar ben cok sahit oldum narkoz sonrasi komikliklere :))) annem mesela meme ameliyatindan cikinca aglamisti hastanede onun ameliyattan cikmasini bekleyenleri gorunce. cok beklettim sizi diye 1 saat boyunca tekrar tekrar ayni seyi soyledi. sanki ameliyati kendisi yapmis normalde birilerini bekletmekten isinden alikoymaktan cok cekinir cunku :))

Yani di mi nolcak kötü bişey olsa duyulur zaten, 10 dk merak etmek nedir bi bekle yarım saat 1 saat geçsin sonra meraklan.
Çaktırmaa

Çok normal ya,, farklı insanlar sorunca sıkılmıyo insan da aynı insanlar üstüste sorunca geriliyosun.. boşver bişey olmaz biraz iticilikten :))))))) telafi edersin doğumdan sonra :)

Hiç korkma cnm,, erken doğan başka bebişlerimiz de oldu ve çok sağlıklılar biliyosun. Ama tabi yatmaya devam,, ne kadar dursa kar :) iyi olucaksın inşallah
Çok sağol canımm ben de işte 3 olsun ciğerleri gelişsin yoksa içim rahat rabbime şükürler olsun bi sağlık sorunumuz yok

Ohhh masaAllah size Rabbim anali babali buyutsun saqlikli hayirli omur nasip etsin insaAllah

Benm de rahim ağzı 2 cm olmş. Bebek aşağı dayanmş artık baya. Her an olablr dedi dr progestan tedavisşne ve yatış moduna geçtik tekrar
Aynen bana da biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri dedi rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimizi tüm anneler seninle aynıyız bakalım nolucak çok boşluktayım

Hala kasılma devam ediyor mu canm. Kasılma kaç dk da bir geliyor ve ne kadar sürüyor kronometre ile takip et canm.

Uf sıkılıyorum ya
Evet devam ediyor bi ara uyudum uyandığımda karnımın içi ağrıyordu ve kasılmış durumdaydı. tekrar uyudum tekrar aynı ağrıyla uyandım 1 dk kadar sürüyor yatınca daha çok ağrıyor ama. Dakikasını da mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama gerçekten takip edebildiğimden emin değilim çünkü sıkılıyorum kendimi dinlemekten

Bi dişimizi yaptırdık geldik hanımlar :)))) ağlıcaktım nerdeyse,, nasıl mutlu oldum anlatamam :) muhtemelen 5-6 kez daha gidicez ama olsun,, kuzum hem anestezi almamış oluyo hem de diş doktoruna alışıyo ki bunun için yirmi kere bile giderim gerekirse. Kadın tek kelimeyle muhteşem,,, gık bile dedirtmeden güle oynaya müdahele ediyo...hala inanamıyorum,, darısı diğer seansların başına inşallah :)))

Eklentiler

• IMG_5043.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 88
Gözünaydın cnmmm :))) Allah analı babalı büyütsün inşallah. Detayları bekliyoruz iyice toprlandığın zaman

Doktordan dönüş var mı cnm? Arada kaçırmış olabilirim.

Doktordan dönüş var mı cnm? Arada kaçırmış olabilirim.

Yok maalesef ya, çok yoğun olduğunu bilmesem kızabilirdim aslında ama 1 ay önceden bile randevu bulamıyorum çok tutulan biri olduğunu bildiğim için kızamıyorum. Sonuçta ben muayenedeyken başkasıyla konuşsa hoşuma gitmezdi

Ay canm olur mi dinle ihmal etme. Bende dinlemesem sancim geldiğini anlamiykrdum. En azından hizlansin diye cabalamaya baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…