2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Oyy masallah kuzuya,abla oluyor büyüyor tabii annesi :) cok sevindim senin adına,üzerinden nasıl bir yük kalkmıstır kimbilir
Bu arada doktor neredeydi ve adı neydi?
Aklımızda olsun cnm.

G
gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

tek cocuksa ve tek gelinsen daha cok uzerinize dusuyordur diyecektim.

Şu an tek gelinim tabi, ha yarın bir gün yeni gelin gelirse de benden elti değil tam anlamıyla görümce olur
Çünkü bizim ilişkimiz tam anne kız, abla kardeş gibi (eşimin kardeşiyle). Eşimden önce kardeşini tanıyordum.
Bakma burda şımarıklık ettiğime, ilgilenmeseler de niye ilgilenmiyosun olur

Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah :))

Nişanım ya da suyum gelene kadar emin olamam ama di mi?
Canm herkeste farklı olur, ben Nisan ne su ne bilmem. İlk doğumda 7 dk da bir gelen sanciyla gittim. Gittiğimde sancılar 100 ü buluyordu ama ben dinctim. Sonradan sancı aralığı azaldikca farkettimm .ama bende senin gibi oturup dk tutunca farkettim. İyice takip et kendini cnm. Sancıların duzenliyse suyu nişanı bekleme hiç. Bir banyo yap beline sıcak su tut yürü falan. Sancı araligin İyice azaldığında 5 dk ya falan düştüğünde dr a gidersin

Sancım yok ki, karnım kasılıyor sadece, karnımın içinde ağrı hissediyorum belimde falan değil o anlatılan doğum sancısı bu değil yani.

masallah hep oyle olsun.

Uf ya tecrübesizlik ne kötü şey anlamıyorum normal mi değil mi
Doktor bi dönseydi bana
Çömelme kalkma hareketi sanki bebeği itiyor aşağı gibi geldi, hoşuma gitti onu yapıyorum
Allah iyiliğini versin alemsin. Bence ama dr donmeliydi bunca saat ya önemli birseyse diye.

Gözün aydın, o doktora da helal olsun :)

Neyse hemen doğmaz herhalde sabahı bekler
Sabah 9da yazmışsın buraya ilk, o saatten beri sıklaştı mı? Kasılma süreleri uzadı mı? Sürekli olarak geliyor mu sancılar yoksa birkaç saat gelmediği oluyor mu? Bunları bir söyle bize, doktoru arayıp aramaman gerekiğini konuşalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…