Annem olsa derimde. Annemde değilki hani teyzem sonuçta. Annem yanımda yokken herşeyde benim yanımda oldu. Her zaman beni savundu sağolsun kıyamıyorumda. Ama hiç gelemiyorum ağlayan insana. Kalbinide kırmak istemiyorum. Kadın benden çok acıyor benim halime resmen. Yanlızım diye kahroluyor. Kadın kardeşine anlam veremiyor.Benimde annem öyle dün rahatsızlanınca bebeğin erken geliceğini öğrenince aman bi ağlamalar işte ay ben çok kötü oldum ay ya bişey olursa falan demeye başladı ve bu tarz insanları hayatımda asla barındırmam normalde ama anne iştesonra kızdım bana moral vermesi gereken sensin ben seninle uğraşamam k. Bakma dedim böyle yapıcaksan arama sakın ben doğum yapana kadar gelme dedim Bi kaç saat sonra aradı kendine gelmiş beni yanlış anladın falan dedi bi daha da asla ağzından bişey duymadım arada normali bekleme falan diyo ama napalımmm
abim ve gelin hanım .aklınızın almıyacağı yalanlar hakaretler küfürler ve vb bir dünya şey yapıp üstüne bizi suçlu çıkarıp yalancı ilan ettiler. Ki yedi düven bilir abimin ne kadar yalancı olduğunu. ben kimseye yalan söylemem onuda bilirler. Annem zaten abimi çok sever. Oda türlü iftira yalanla, babama bir dünya yalan dolan. Yani ben 1 senedir konuşmuyorum. Onlar uzaktan yapmadıklarını bırakmadılar bana. Üstelik eşim babamla arkadaş gibydi en büyük kazığı o yedi.o kadar hastahenelere taşıdı babamı (kanser bu arada babam) senelrce biz yanında durduk.ama en güzel kazığıda biz yedik. Ki babam kendi der karısının ve oğlunun ne kadar yalancı olduğunu. Abim desen halusilasyon gören hastanın teki. Kendi söylediği yalana kendi inanır. Hep ben savundum arkasında durdum. Gelin desen elimden geldiğince her şeyde yanında oldum. Kaynana lafı dinlemem gerekirmiş iyilik yapıyorsun görüceksin gününü dedi bana defalarca. Gördüm günümü. Yeğenim doğucak durumları yok diye tonla kıyafet ve emziğine kadar ihtiyaçlarını aldım. Sonuçmu haklıymışlar gibi herşeyi çöp torbasıyla gönderdiler bana. Yani okadar uzun bir mevzuki anlatılıcak gibi değil. Zerre kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Durumları kötü diye bendem geldiğini bilmeden yardım etmeye çalışıyorum. Ama onu bile haketmiyorlar. Mirası böldüler oğluna gelinine dünyaları verdiler. Oğluşu çalışmaz etmez senelerdir böyle.hep anası arkasında durur. Şuan çocuğu var hala çalışmıyor. Kayınpederi bakıyor 14 yaşından beri çalışırım yaranamam. Ne zaman anneme oara vermeye başladım birtanecik kızı oldum. Dini imanı para olan bir annem var. Baba desen kanser olduktan sonra baba olmaya kalktı. Sonrdan baba olunmuyormuş, onuda beceremedi zaten.anan baban napti canim seni bu kadar uzecek?
abim ve gelin hanım .aklınızın almıyacağı yalanlar hakaretler küfürler ve vb bir dünya şey yapıp üstüne bizi suçlu çıkarıp yalancı ilan ettiler. Ki yedi düven bilir abimin ne kadar yalancı olduğunu. ben kimseye yalan söylemem onuda bilirler. Annem zaten abimi çok sever. Oda türlü iftira yalanla, babama bir dünya yalan dolan. Yani ben 1 senedir konuşmuyorum. Onlar uzaktan yapmadıklarını bırakmadılar bana. Üstelik eşim babamla arkadaş gibydi en büyük kazığı o yedi.o kadar hastahenelere taşıdı babamı (kanser bu arada babam) senelrce biz yanında durduk.ama en güzel kazığıda biz yedik. Ki babam kendi der karısının ve oğlunun ne kadar yalancı olduğunu. Abim desen halusilasyon gören hastanın teki. Kendi söylediği yalana kendi inanır. Hep ben savundum arkasında durdum. Gelin desen elimden geldiğince her şeyde yanında oldum. Kaynana lafı dinlemem gerekirmiş iyilik yapıyorsun görüceksin gününü dedi bana defalarca. Gördüm günümü. Yeğenim doğucak durumları yok diye tonla kıyafet ve emziğine kadar ihtiyaçlarını aldım. Sonuçmu haklıymışlar gibi herşeyi çöp torbasıyla gönderdiler bana. Yani okadar uzun bir mevzuki anlatılıcak gibi değil. Zerre kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Durumları kötü diye bendem geldiğini bilmeden yardım etmeye çalışıyorum. Ama onu bile haketmiyorlar. Mirası böldüler oğluna gelinine dünyaları verdiler. Oğluşu çalışmaz etmez senelerdir böyle.hep anası arkasında durur. Şuan çocuğu var hala çalışmıyor. Kayınpederi bakıyor 14 yaşından beri çalışırım yaranamam. Ne zaman anneme oara vermeye başladım birtanecik kızı oldum. Dini imanı para olan bir annem var. Baba desen kanser olduktan sonra baba olmaya kalktı. Sonrdan baba olunmuyormuş, onuda beceremedi zaten.
Arada laf vuruyo böyle normal doğum yapma sezeryan yap falan diye korkuyo bişey olucak diye ana yüreği sanırım ama bana yansıltılmasınj sevmiyorummmson cumleyi anlayamadim canim. "arada normali bekleme" ?
Benm de boynuna dolanmş dedi dr. Ama biçok hamilede olur bişe olmaz dedi. Ama ben de senin gibi tedirginimKızlar bebeğime bir defa kordon dolanmış yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen çok ama çok korkuyorum .bi o kadar mutsuz umutsuz ve üzgünüm bi sağlıkla kucagıma alsaydım
Yani bize moral vermeleri gerekirden neden böyle yapıyolar anlamıyorumAnnem olsa derimde. Annemde değilki hani teyzem sonuçta. Annem yanımda yokken herşeyde benim yanımda oldu. Her zaman beni savundu sağolsun kıyamıyorumda. Ama hiç gelemiyorum ağlayan insana. Kalbinide kırmak istemiyorum. Kadın benden çok acıyor benim halime resmen. Yanlızım diye kahroluyor. Kadın kardeşine anlam veremiyor.
Kızlar iyiyim yarını bekliyoruz doktorum da yarına bıraktı sancım olmayınca, kasılmalar o kadar sık olmasa da hala var.
Sabahı bekliycez bakalım gece bize neler getirecek :)
B bursa_83 canım eşim aslında çok rahat görünür çok mantıklı hareket eder ama konu ben olunca biraz panik oluyor :)
Konu da ben olduğuma göre muhtemelen panik olacaktır ama gizlemeye çalışacaktır
abim ve gelin hanım .aklınızın almıyacağı yalanlar hakaretler küfürler ve vb bir dünya şey yapıp üstüne bizi suçlu çıkarıp yalancı ilan ettiler. Ki yedi düven bilir abimin ne kadar yalancı olduğunu. ben kimseye yalan söylemem onuda bilirler. Annem zaten abimi çok sever. Oda türlü iftira yalanla, babama bir dünya yalan dolan. Yani ben 1 senedir konuşmuyorum. Onlar uzaktan yapmadıklarını bırakmadılar bana. Üstelik eşim babamla arkadaş gibydi en büyük kazığı o yedi.o kadar hastahenelere taşıdı babamı (kanser bu arada babam) senelrce biz yanında durduk.ama en güzel kazığıda biz yedik. Ki babam kendi der karısının ve oğlunun ne kadar yalancı olduğunu. Abim desen halusilasyon gören hastanın teki. Kendi söylediği yalana kendi inanır. Hep ben savundum arkasında durdum. Gelin desen elimden geldiğince her şeyde yanında oldum. Kaynana lafı dinlemem gerekirmiş iyilik yapıyorsun görüceksin gününü dedi bana defalarca. Gördüm günümü. Yeğenim doğucak durumları yok diye tonla kıyafet ve emziğine kadar ihtiyaçlarını aldım. Sonuçmu haklıymışlar gibi herşeyi çöp torbasıyla gönderdiler bana. Yani okadar uzun bir mevzuki anlatılıcak gibi değil. Zerre kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Durumları kötü diye bendem geldiğini bilmeden yardım etmeye çalışıyorum. Ama onu bile haketmiyorlar. Mirası böldüler oğluna gelinine dünyaları verdiler. Oğluşu çalışmaz etmez senelerdir böyle.hep anası arkasında durur. Şuan çocuğu var hala çalışmıyor. Kayınpederi bakıyor 14 yaşından beri çalışırım yaranamam. Ne zaman anneme oara vermeye başladım birtanecik kızı oldum. Dini imanı para olan bir annem var. Baba desen kanser olduktan sonra baba olmaya kalktı. Sonrdan baba olunmuyormuş, onuda beceremedi zaten.
Yarın benim de randevum var, seninki saat kaçta, haber ver mutlaka. Bir de yine çantanı alıp mi gideceksin geçen sefer ki gibi
Bazen ne kadar yakın da olsalar insanları ve atabildikleri kazıkları anlamak mümkün olmuyor, sen insanlığını fazlasıyla yapmışsın kendini üzme boşu boşuna. Bazen yalnız olmak öyle insanlarla olmaktan daha iyidir, teyzene de söyle üzmesin seni daha fazla o konuları açıp. Zaten söylemişsindir de işte bendeki de laf. Kimseye ihtiyaç duymadan rahatça atlatırsın inşallah bu dönemi.
Bulamazsan aklında olsun senin deAaa supermis yerim onu:)
Cnm ilkinde doğumdan önce çekmemişti kız. Hiç aklıma gelmemişti benim de istemek. Sonraki gün yapılanda gecelik vardı ama. Bu defa elbiseyle gidicem, öyle çeker. Ertesi gün yine gecelik olur tabi. Zaten öyle daha uygun oluyo durumun doğasına :)bir de dogumdan sonraki gun yapilan cekimde gecelik degil de elbise mi giydin?
dogumdan oncekilerde gecelik mi vardi?
Mevlütte gecelik giymezsin cnm. Yani giyme bence. Elbise falan giyersin.kizlar bu tac ve terlik setleri satiliyor ya,sadece hastane icin mi yoksa mevlutte de giymek icin mi?
o terlikleri ben sonradan evde giymem diye almamaya karar vermistim ama mevlut aklima geldi.
aile albumu dedigi annenlere ve kayinvalidenlere vermen icin sizin buyuk albumun boyut olarak kucugudur. dugunde bize oyle verdiler. bize buyuk boy album,iki tarafa da aynisinin kucuk boyu.
siyah beyaz mi istiyorsun,renkli mi?
ayseninki nasildi?
Doğru haklısın cnm,, babaanne annaanne falan dedi. Dediğin gibi onlardan bahsediyo heralde :) sen söyleyince hatırladım :)))aile albumu dedigi annenlere ve kayinvalidenlere vermen icin sizin buyuk albumun boyut olarak kucugudur. dugunde bize oyle verdiler. bize buyuk boy album,iki tarafa da aynisinin kucuk boyu.
siyah beyaz mi istiyorsun,renkli mi?
ayseninki nasildi?
Allah yardimcin olsun canım bunlara takılıp kendini üzme. Sen çekirdek ailene odaklan. Inşallah her şey bebek doğduktan sonra gör bak daha da güzel olacak.abim ve gelin hanım .aklınızın almıyacağı yalanlar hakaretler küfürler ve vb bir dünya şey yapıp üstüne bizi suçlu çıkarıp yalancı ilan ettiler. Ki yedi düven bilir abimin ne kadar yalancı olduğunu. ben kimseye yalan söylemem onuda bilirler. Annem zaten abimi çok sever. Oda türlü iftira yalanla, babama bir dünya yalan dolan. Yani ben 1 senedir konuşmuyorum. Onlar uzaktan yapmadıklarını bırakmadılar bana. Üstelik eşim babamla arkadaş gibydi en büyük kazığı o yedi.o kadar hastahenelere taşıdı babamı (kanser bu arada babam) senelrce biz yanında durduk.ama en güzel kazığıda biz yedik. Ki babam kendi der karısının ve oğlunun ne kadar yalancı olduğunu. Abim desen halusilasyon gören hastanın teki. Kendi söylediği yalana kendi inanır. Hep ben savundum arkasında durdum. Gelin desen elimden geldiğince her şeyde yanında oldum. Kaynana lafı dinlemem gerekirmiş iyilik yapıyorsun görüceksin gününü dedi bana defalarca. Gördüm günümü. Yeğenim doğucak durumları yok diye tonla kıyafet ve emziğine kadar ihtiyaçlarını aldım. Sonuçmu haklıymışlar gibi herşeyi çöp torbasıyla gönderdiler bana. Yani okadar uzun bir mevzuki anlatılıcak gibi değil. Zerre kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Durumları kötü diye bendem geldiğini bilmeden yardım etmeye çalışıyorum. Ama onu bile haketmiyorlar. Mirası böldüler oğluna gelinine dünyaları verdiler. Oğluşu çalışmaz etmez senelerdir böyle.hep anası arkasında durur. Şuan çocuğu var hala çalışmıyor. Kayınpederi bakıyor 14 yaşından beri çalışırım yaranamam. Ne zaman anneme oara vermeye başladım birtanecik kızı oldum. Dini imanı para olan bir annem var. Baba desen kanser olduktan sonra baba olmaya kalktı. Sonrdan baba olunmuyormuş, onuda beceremedi zaten.
doğru cnm, saol :) o da ilk konuştuğumuzda öyle demişti,, sonradan aile albümü deyince algılayamadım. siz yazınca hatırladım :) neyse, bu da halloldu şükür,,, bakalım daha neleri hatırlıcam şu son 5 günde :))))))Aile albümü büyük albümden küçük anneanne babanne için yapılır büyükteki fotolar vs hepsi aynı içi boyu küçük sadece düğünden böyle biliyorum ben :)
19 temmuz gecesi nişan geldi.ondan sonra parça parça yine geldi.açılmada vardı. Doktor cuma gelir gibi duruyor dedi hala gelen giden yok. Sürekli telefon çalıyor artık sinir olamaya başladım. Doğurdunmu diye arayı duruyorlar. En son bir kaç kişiye dedim söz arıcam doğrurken diye. Yeterki aramasınlar diye. Anne baba, kayanan yok diye yanımda olmaya çalışıyorlar anlıyorum. Ama ben kimseyi istemiyorum. Sırf onlar yok diye özelde doğurcam, eşim olmazmış erkek ne anlarmış. Madem öyle devlette doğururdum. İstemiyorum kimseyi dedikçe laf anlamıyorlar. Hele teyzem ok iyi niyetli ama sürekli herşeye ağlıyor. Resmen üzülüyor bu halime yanlızlığıma. Ama sürekli ağlaması morelimi bozuyor.mutlu olsa ağlıyor. Üzülse ağlıyor, çok tatlı bir kadın anneme zerre benzemiyor.Yok 40 ına kadar gelicekmiş yanıma, Allah razı olsun iyi niyetinden ama yük olmak istemiyorum. Zaten eniştem köyde yanlız yaşlı adam onu bırakmasını istemiyoeım Ama kalbini kırmadan anlattım anlamadı. Nasıl söyliceğim bilmiyorım.böyle strese giriyorum bende. Ha geldi ha gelicek diye.birde annemin haberi olmasınıda gelmesin diye kimseye söylemekte istemiyorum.oda ayrı strese sokuyor. 9 aydır hergün stresten gına geldi. Anam babam bana yapmadıklarını bırakmadılar. Bari doğumum sakin olsun istiyorum..birde yarın sınavın var açıköğretim ona girsem keşke diyorum. Off çok karışığım, sürekli bir stres,
Gecen defasinda dogum oncesi genel anestezi sirasinda dogumda dogum sonrasi ve ertesi gun cekimleriydi canim album de vermislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?