Yok bence çok normal.. ama son gece uyuyamayabilirsin fazla :)) açıkçası ben son geceyi ruhen çok karışık geçirdiğimi ve o yüzden tam anlamıyla hatırlayamadığımı düşünüyorum hala... ama onun öncesindeki son günlerde gayet mis gibi uyumuştum her fırsatta... hatta sabah çok erken kalkıyodum ama gün içinde sürekli mini mini şekerlemeler yapıyodum :))) bunda uyuma lüksüm olmuyor ama dediğin gibi gayet rahatım,, havalara mavalara da uçamıyorum çünkü artık son günler ve sürekli sağlıklı olmasını temenni etme halindeyim... bence insana garip bi olgunluk hali (durumu kabulleniş şekli anlamında) geliyor son hafta; seninki de ondandır :)Ya kızlar salı günü doğum var nasipse ama ben bir garibim sanki doğum yokmuş gibi bilmiyorum niye böyleyim değişik bir haldeyim normalde aaa ne güzel doğacak diye mutluluktan uyumamam falan lazım sanırım ben fırsat buldukça uyuyorum çok mu garibim acaba
Evet cnm. Evde de çekim yaptıranlar var; hatta öyle sepetlerin falan içinde çektiriyolar çok moda şimdi... tabi isteyen yaptırsın, görsel anlamda çok da güzel oluyo ama ben kıyamam yenidoğan bebeği öyle 3-4 defa soy giydir, bekle, farklı farklı pozlar verdir falan... yapım müsait değil, evham yaparım hastalanıcak diye :)) kendi adımıza da doğal resimleri daha çok seviyorum zaten... o yüzden hastanede yapılıcak hepsi, benim için yeterli :)ertesi gun cekimleri yine hastanede miydi canim?
Amin cnmAllah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. Kendimizi üzmeyip bebeğimize odaklanalım. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alacağız:)
Senin yepyeni harika bi ailen olucak. Ve bahsetmemişsin ama ailene seni bu kadar üzdükleri halde hala yardım etmene ses çıkarmadığına göre makul anlayışlı da bi eşin var belli ki... artık bunlara odaklan... onlarla öbür dünyada hesaplaşırsınız,, ama bebeğinin sana şu an bu dünyada ihtiyacı varabim ve gelin hanım .aklınızın almıyacağı yalanlar hakaretler küfürler ve vb bir dünya şey yapıp üstüne bizi suçlu çıkarıp yalancı ilan ettiler. Ki yedi düven bilir abimin ne kadar yalancı olduğunu. ben kimseye yalan söylemem onuda bilirler. Annem zaten abimi çok sever. Oda türlü iftira yalanla, babama bir dünya yalan dolan. Yani ben 1 senedir konuşmuyorum. Onlar uzaktan yapmadıklarını bırakmadılar bana. Üstelik eşim babamla arkadaş gibydi en büyük kazığı o yedi.o kadar hastahenelere taşıdı babamı (kanser bu arada babam) senelrce biz yanında durduk.ama en güzel kazığıda biz yedik. Ki babam kendi der karısının ve oğlunun ne kadar yalancı olduğunu. Abim desen halusilasyon gören hastanın teki. Kendi söylediği yalana kendi inanır. Hep ben savundum arkasında durdum. Gelin desen elimden geldiğince her şeyde yanında oldum. Kaynana lafı dinlemem gerekirmiş iyilik yapıyorsun görüceksin gününü dedi bana defalarca. Gördüm günümü. Yeğenim doğucak durumları yok diye tonla kıyafet ve emziğine kadar ihtiyaçlarını aldım. Sonuçmu haklıymışlar gibi herşeyi çöp torbasıyla gönderdiler bana. Yani okadar uzun bir mevzuki anlatılıcak gibi değil. Zerre kadar hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Durumları kötü diye bendem geldiğini bilmeden yardım etmeye çalışıyorum. Ama onu bile haketmiyorlar. Mirası böldüler oğluna gelinine dünyaları verdiler. Oğluşu çalışmaz etmez senelerdir böyle.hep anası arkasında durur. Şuan çocuğu var hala çalışmıyor. Kayınpederi bakıyor 14 yaşından beri çalışırım yaranamam. Ne zaman anneme oara vermeye başladım birtanecik kızı oldum. Dini imanı para olan bir annem var. Baba desen kanser olduktan sonra baba olmaya kalktı. Sonrdan baba olunmuyormuş, onuda beceremedi zaten.
Sezeryanla alsa bu durumda? zaten korkuyosun, stresli giriceksin,, suni sancı vs... sezeryan istesen cnm? Yani bu normal doğum baskısı yüzünden falan alınmış bi karar değil di mi?Dr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
Yok cnm onlar zaten normal bebeğe biraz büyük geliyo. Seninki daha derli toplu durur bence... bizimki 3550 doğmuştu ve dökülüyodu üstünden kıyafetleri :)Kızlar ya benim bebek iri ya biraz vaktini beklerse 4 kg olacak gibi bu hastane çıkışı vs olacak mı acaba büyük bişeyler de alsam mı bilemedim
Tamam canim saolBulamazsan aklında olsun senin de
Ya iyi o zaman teşekkür ederim canım:)Yok cnm onlar zaten normal bebeğe biraz büyük geliyo. Seninki daha derli toplu durur bence... bizimki 3550 doğmuştu ve dökülüyodu üstünden kıyafetleri :)
Rica ederim cnm,,, ilkinde benim de gözüme bit kadar görünüyodu herşey ama şimdi hala şaşırmakla beraber kabullendim çok mini mini doğduklarını :)))Ya iyi o zaman teşekkür ederim canım:)
Iyi qeceler canimİyi geceler kizlar ins hepimiz rahat bir gece gecirip uyuruz
Ya canım bende olayın sıcaklığıyla yazdım yanlış anlaşılmak istemem sana karşı bir ima veya tepki yoktu sözlerimde düşünemedim bana alındıysan kusura bakma.. kimse göbeğe bakıp çocuğun sağlığı hakkında yorum yapamaz. İşte görüyoruz büyük olsa laf küçük olsa laf bunaydı asıl tepkimAy ben hiç öyle gobege takılmak ama tontis bir hamile olarak alındım. Göbeğimde büyük cunku.çok kg almasam da fazla kg ile başlayınca nedense tontis olduğumu hissediyorum. Ama kimsenin gobisine bakipta laf etmem yani yanlış anlasilmiyim
İyi geceler cnm :) bana uyku yok şimdilik,, Allah izin verirse son gavisconlu gecelerimi geçiriyorumİyi geceler kizlar ins hepimiz rahat bir gece gecirip uyuruz
Ayyy sorma sorma sukurler olsun40 kalmışşş
Banada aaaa karnin kucukmus sen 8 ayliksan biz neyiz acaba diyolarYa canım bende olayın sıcaklığıyla yazdım yanlış anlaşılmak istemem sana karşı bir ima veya tepki yoktu sözlerimde düşünemedim bana alındıysan kusura bakma.. kimse göbeğe bakıp çocuğun sağlığı hakkında yorum yapamaz. İşte görüyoruz büyük olsa laf küçük olsa laf bunaydı asıl tepkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?