2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok bence çok normal.. ama son gece uyuyamayabilirsin fazla :)) açıkçası ben son geceyi ruhen çok karışık geçirdiğimi ve o yüzden tam anlamıyla hatırlayamadığımı düşünüyorum hala... ama onun öncesindeki son günlerde gayet mis gibi uyumuştum her fırsatta... hatta sabah çok erken kalkıyodum ama gün içinde sürekli mini mini şekerlemeler yapıyodum :))) bunda uyuma lüksüm olmuyor ama dediğin gibi gayet rahatım,, havalara mavalara da uçamıyorum çünkü artık son günler ve sürekli sağlıklı olmasını temenni etme halindeyim... bence insana garip bi olgunluk hali (durumu kabulleniş şekli anlamında) geliyor son hafta; seninki de ondandır :)

ertesi gun cekimleri yine hastanede miydi canim?
Evet cnm. Evde de çekim yaptıranlar var; hatta öyle sepetlerin falan içinde çektiriyolar çok moda şimdi... tabi isteyen yaptırsın, görsel anlamda çok da güzel oluyo ama ben kıyamam yenidoğan bebeği öyle 3-4 defa soy giydir, bekle, farklı farklı pozlar verdir falan... yapım müsait değil, evham yaparım hastalanıcak diye :)) kendi adımıza da doğal resimleri daha çok seviyorum zaten... o yüzden hastanede yapılıcak hepsi, benim için yeterli :)

Senin yepyeni harika bi ailen olucak. Ve bahsetmemişsin ama ailene seni bu kadar üzdükleri halde hala yardım etmene ses çıkarmadığına göre makul anlayışlı da bi eşin var belli ki... artık bunlara odaklan... onlarla öbür dünyada hesaplaşırsınız,, ama bebeğinin sana şu an bu dünyada ihtiyacı var bir de şu tarafından bak , "nasıl bir anne olmaman gerektiğini kendi hayatından biliyorsun." Bu da bebeğinin şansı,,, onun geleceği :) geçmişi sil at, boşver gitsin...

Kızlar ya benim bebek iri ya biraz vaktini beklerse 4 kg olacak gibi bu hastane çıkışı vs olacak mı acaba büyük bişeyler de alsam mı bilemedim

Sezeryanla alsa bu durumda? zaten korkuyosun, stresli giriceksin,, suni sancı vs... sezeryan istesen cnm? Yani bu normal doğum baskısı yüzünden falan alınmış bi karar değil di mi?

Kızlar ya benim bebek iri ya biraz vaktini beklerse 4 kg olacak gibi bu hastane çıkışı vs olacak mı acaba büyük bişeyler de alsam mı bilemedim
Yok cnm onlar zaten normal bebeğe biraz büyük geliyo. Seninki daha derli toplu durur bence... bizimki 3550 doğmuştu ve dökülüyodu üstünden kıyafetleri :)

Kızlar bu arada dün doğum yapacağım hastanedeydim ben biliyosunuz. Bi müddet acilde kaldım, sonra doğum katında normal odaya çıkardılar. Yani hastalıktan mı bilmiyorum ama ben pikeyle uyumuşum. Öyle çok sıcak falan değildi yani. Diyeceğim o ki biz yine tam takım götürelim yedekleri de, giydirmesek bile geri gelir neticede. Minicik şeyler zaten, yer bile kaplamıyo fazla :)

Ya canım bende olayın sıcaklığıyla yazdım yanlış anlaşılmak istemem sana karşı bir ima veya tepki yoktu sözlerimde düşünemedim bana alındıysan kusura bakma.. kimse göbeğe bakıp çocuğun sağlığı hakkında yorum yapamaz. İşte görüyoruz büyük olsa laf küçük olsa laf bunaydı asıl tepkim

Banada aaaa karnin kucukmus sen 8 ayliksan biz neyiz acaba diyolar sonrada alla alla cocuqun qelisimi nasilki bi problem yok demi falan sacmaliyolar karin buyukluquyle ne alaka acaba cildirma sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…