Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar çok şükür çıktık odamdayım, bebek emdi, çok güzel bir bebek.
2740gr doğdu oysaki 2400 demişti doktor.
:))
Kendime gelmeye çalışıyorum. Çok uykulu ve Yorgun'um ama bebeğime kavuştuğum için çok mutluyum :)
Darısı sizlerin başına kızlar.
@ofelyam cnm hastanenin fotoğrafçısıyla hiç konuştun mu? Biz Ayşe'de ona çektirmiştik ama çok bayılmamıştım. Dün oradayken bi kızla tanıştık, özel getirmiş annelerden biri; o haldeyken telefon no aldım verdim :))))) az önce görüştük, 700 lira dedi? Hastaneninki ne kadar acaba? Bilgin varsa çok sevinirim. 3,5 sene önce 350-400 gibi bişeydi ama şimdi sorsam da ona çektirmesem ayıp olur gibi geliyo. Bu kızı da pek bi sevdim hem :)))
Benimde annem öyle dün rahatsızlanınca bebeğin erken geliceğini öğrenince aman bi ağlamalar işte ay ben çok kötü oldum ay ya bişey olursa falan demeye başladı ve bu tarz insanları hayatımda asla barındırmam normalde ama anne işte19 temmuz gecesi nişan geldi.ondan sonra parça parça yine geldi.açılmada vardı. Doktor cuma gelir gibi duruyor dedi hala gelen giden yok. Sürekli telefon çalıyor artık sinir olamaya başladım. Doğurdunmu diye arayı duruyorlar. En son bir kaç kişiye dedim söz arıcam doğrurken diye. Yeterki aramasınlar diye. Anne baba, kayanan yok diye yanımda olmaya çalışıyorlar anlıyorum. Ama ben kimseyi istemiyorum. Sırf onlar yok diye özelde doğurcam, eşim olmazmış erkek ne anlarmış. Madem öyle devlette doğururdum. İstemiyorum kimseyi dedikçe laf anlamıyorlar. Hele teyzem ok iyi niyetli ama sürekli herşeye ağlıyor. Resmen üzülüyor bu halime yanlızlığıma. Ama sürekli ağlaması morelimi bozuyor.mutlu olsa ağlıyor. Üzülse ağlıyor, çok tatlı bir kadın anneme zerre benzemiyor.Yok 40 ına kadar gelicekmiş yanıma, Allah razı olsun iyi niyetinden ama yük olmak istemiyorum. Zaten eniştem köyde yanlız yaşlı adam onu bırakmasını istemiyoeım Ama kalbini kırmadan anlattım anlamadı. Nasıl söyliceğim bilmiyorım.böyle strese giriyorum bende. Ha geldi ha gelicek diye.birde annemin haberi olmasınıda gelmesin diye kimseye söylemekte istemiyorum.oda ayrı strese sokuyor. 9 aydır hergün stresten gına geldi. Anam babam bana yapmadıklarını bırakmadılar. Bari doğumum sakin olsun istiyorum..birde yarın sınavın var açıköğretim ona girsem keşke diyorum. Off çok karışığım, sürekli bir stres,
Cnm doğum sabahı yedide gelip eşiniz kızınız vs aile fotolarınızı çekiyorum,, nst vs aşamalarını sizinle gelenleri çekiyorum,, sonra beraber doğuma giriyoruz, doğum boyunca ve ölçümler yapılırken vs çekiyorum dedi. Bebek odaya çıkana kadar devam ediyormuş,, sonra işte odada ilk fotolar vs... bir de ertesi gün tekrar gelicekmiş,, odada yine özel çekim.. bir büyük albüm iki de aile albümü (o ne bilmiyorum), bir de poster ve bütün fotoların dijitallerini veriyorum dedi.canim dogum fotograflari hangi asamalari kapsiyor?
album olarak veriyorlar mi?
Sindi cnm :)) yani kız çok sevimli, bi de dün bebeği çekerkenki heyecanını falan görünce çok hoşuma gitti :)Ay yok ya abartmis yani icine sindiyse kesinlikle onla anlas bence de
Doktor ne diyor? Bu gibi durumda sık kontrol ediliyor sanırım? Bi de erken alma durumu var mı?Kızlar bebeğime bir defa kordon dolanmış yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen çok ama çok korkuyorum .bi o kadar mutsuz umutsuz ve üzgünüm bi sağlıkla kucagıma alsaydım
19 temmuz gecesi nişan geldi.ondan sonra parça parça yine geldi.açılmada vardı. Doktor cuma gelir gibi duruyor dedi hala gelen giden yok. Sürekli telefon çalıyor artık sinir olamaya başladım. Doğurdunmu diye arayı duruyorlar. En son bir kaç kişiye dedim söz arıcam doğrurken diye. Yeterki aramasınlar diye. Anne baba, kayanan yok diye yanımda olmaya çalışıyorlar anlıyorum. Ama ben kimseyi istemiyorum. Sırf onlar yok diye özelde doğurcam, eşim olmazmış erkek ne anlarmış. Madem öyle devlette doğururdum. İstemiyorum kimseyi dedikçe laf anlamıyorlar. Hele teyzem ok iyi niyetli ama sürekli herşeye ağlıyor. Resmen üzülüyor bu halime yanlızlığıma. Ama sürekli ağlaması morelimi bozuyor.mutlu olsa ağlıyor. Üzülse ağlıyor, çok tatlı bir kadın anneme zerre benzemiyor.Yok 40 ına kadar gelicekmiş yanıma, Allah razı olsun iyi niyetinden ama yük olmak istemiyorum. Zaten eniştem köyde yanlız yaşlı adam onu bırakmasını istemiyoeım Ama kalbini kırmadan anlattım anlamadı. Nasıl söyliceğim bilmiyorım.böyle strese giriyorum bende. Ha geldi ha gelicek diye.birde annemin haberi olmasınıda gelmesin diye kimseye söylemekte istemiyorum.oda ayrı strese sokuyor. 9 aydır hergün stresten gına geldi. Anam babam bana yapmadıklarını bırakmadılar. Bari doğumum sakin olsun istiyorum..birde yarın sınavın var açıköğretim ona girsem keşke diyorum. Off çok karışığım, sürekli bir stres,
Benimde annem öyle dün rahatsızlanınca bebeğin erken geliceğini öğrenince aman bi ağlamalar işte ay ben çok kötü oldum ay ya bişey olursa falan demeye başladı ve bu tarz insanları hayatımda asla barındırmam normalde ama anne iştesonra kızdım bana moral vermesi gereken sensin ben seninle uğraşamam k. Bakma dedim böyle yapıcaksan arama sakın ben doğum yapana kadar gelme dedim Bi kaç saat sonra aradı kendine gelmiş beni yanlış anladın falan dedi bi daha da asla ağzından bişey duymadım arada normali bekleme falan diyo ama napalımmm
Kızlar bebeğime bir defa kordon dolanmış yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen çok ama çok korkuyorum .bi o kadar mutsuz umutsuz ve üzgünüm bi sağlıkla kucagıma alsaydım
Aile albümü büyük albümden küçük anneanne babanne için yapılır büyükteki fotolar vs hepsi aynı içi boyu küçük sadece düğünden böyle biliyorum ben :)Cnm doğum sabahı yedide gelip eşiniz kızınız vs aile fotolarınızı çekiyorum,, nst vs aşamalarını sizinle gelenleri çekiyorum,, sonra beraber doğuma giriyoruz, doğum boyunca ve ölçümler yapılırken vs çekiyorum dedi. Bebek odaya çıkana kadar devam ediyormuş,, sonra işte odada ilk fotolar vs... bir de ertesi gün tekrar gelicekmiş,, odada yine özel çekim.. bir büyük albüm iki de aile albümü (o ne bilmiyorum), bir de poster ve bütün fotoların dijitallerini veriyorum dedi.
Birkaç dolanmaya kadar sorun olmuyor diye biliyorum canım tabi dolanma şekline de bağlı ama sorun olursa dr alalım der zaten stres yapma bence inşallah bişey olmazKızlar bebeğime bir defa kordon dolanmış yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen çok ama çok korkuyorum .bi o kadar mutsuz umutsuz ve üzgünüm bi sağlıkla kucagıma alsaydım
Cnm doğum sabahı yedide gelip eşiniz kızınız vs aile fotolarınızı çekiyorum,, nst vs aşamalarını sizinle gelenleri çekiyorum,, sonra beraber doğuma giriyoruz, doğum boyunca ve ölçümler yapılırken vs çekiyorum dedi. Bebek odaya çıkana kadar devam ediyormuş,, sonra işte odada ilk fotolar vs... bir de ertesi gün tekrar gelicekmiş,, odada yine özel çekim.. bir büyük albüm iki de aile albümü (o ne bilmiyorum), bir de poster ve bütün fotoların dijitallerini veriyorum dedi.
Canım 4-5 bardak su iç, çok su kaybetmiş olabilirsin. Ilık bir duş al bakalım geçecek mi?Kızlar benim bugün kasılmaların fazlalasti sanırım bütün gün haraket halindeydim disardaydim oyuzden dakika tutamadım dokuza beş kala tutmaya başladım şu anda 15 dakikada bir kasılma oluyor ama uzun sürmüyor kaç dakika sürdüğünü tutamadım ama kısa ve ağrısız ne bu gece takip edicem
Cnm doğum sabahı yedide gelip eşiniz kızınız vs aile fotolarınızı çekiyorum,, nst vs aşamalarını sizinle gelenleri çekiyorum,, sonra beraber doğuma giriyoruz, doğum boyunca ve ölçümler yapılırken vs çekiyorum dedi. Bebek odaya çıkana kadar devam ediyormuş,, sonra işte odada ilk fotolar vs... bir de ertesi gün tekrar gelicekmiş,, odada yine özel çekim.. bir büyük albüm iki de aile albümü (o ne bilmiyorum), bir de poster ve bütün fotoların dijitallerini veriyorum dedi.
Dr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorumDoktor ne diyor? Bu gibi durumda sık kontrol ediliyor sanırım? Bi de erken alma durumu var mı?
Zaten normalde uzundu kordon dr herşey yolunda deyince dr bey bi kordona da bakın dedim son anda dikkatlice bakınca dolanmış dedine zaman dolanmis canim?
rurin kontrolde mi anlasildi?
insallah saglikla kucagimiza aliriz canin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?