- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Inş cnm inşBirkaç dolanmaya kadar sorun olmuyor diye biliyorum canım tabi dolanma şekline de bağlı ama sorun olursa dr alalım der zaten stres yapma bence inşallah bişey olmaz
Sezaryen olsan canım? Kabul etmiyor mu doktorun. Zaten haftası da iyi maşallah 37.Dr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
Dr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
Gecen defasinda dogum oncesi genel anestezi sirasinda dogumda dogum sonrasi ve ertesi gun cekimleriydi canim album de vermislerdicanim dogum fotograflari hangi asamalari kapsiyor?
album olarak veriyorlar mi?
Aaa supermis yerim onu:)Sindi cnm :)) yani kız çok sevimli, bi de dün bebeği çekerkenki heyecanını falan görünce çok hoşuma gitti :)
Cnm doktor beklemede sakinca gorse bnce hemen alrdı ins sag salim alrsn bebegini kucagina dua edelimDr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
Canim dr mutlaka tehlikeli olsaydi solerdi dimi konusmussunuzdur ne dedi?Kızlar bebeğime bir defa kordon dolanmış yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen çok ama çok korkuyorum .bi o kadar mutsuz umutsuz ve üzgünüm bi sağlıkla kucagıma alsaydım
Tamam canim sakin ol oncelikle zaten cok az bi zaman kalmadi mi onceki itibariyle hakli olarak tedirginsin tabi ama bu kez ole olmiycak ins.belki hareketlerini daha sik takip etmen gerekebilir onu da yersin icersin sol yanina yatip kontrol edersin bu kisa zamani da boyle gecirmis olursun sen sikma canini cok az kalmis zatenDr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
Ben gitti gidiyordan aldim ablamiz icinde yaptirdim tac kizcemle kardesini süslü karsilayalim diyekizlar bu tac ve terlik setleri satiliyor ya,sadece hastane icin mi yoksa mevlutte de giymek icin mi?
o terlikleri ben sonradan evde giymem diye almamaya karar vermistim ama mevlut aklima geldi.
Bak belki bizimki de dolanik ben de bilmiyorum valla sen icini rahat tut hareketlerini takip et yeter benceZaten normalde uzundu kordon dr herşey yolunda deyince dr bey bi kordona da bakın dedim son anda dikkatlice bakınca dolanmış dedi
Mutella ne durumdasin canm merak ettim
Mutella Hu huuu, komşu! Ses ver ne yaptın? :)
sen kesin macerali bir dogum yasarsin
esin nasil panik midir rahat midir?
Mutella cnn ses ver. İyi misin.
Mevlutte gecelik giymemistim canim ben zaten hastanede pis olucak o terliklsr bi de suslu puslu (gerci benimki duz ama) atarim ben onlari eve gelincekizlar bu tac ve terlik setleri satiliyor ya,sadece hastane icin mi yoksa mevlutte de giymek icin mi?
o terlikleri ben sonradan evde giymem diye almamaya karar vermistim ama mevlut aklima geldi.
Hayirlisi artik canim:)Kızlar iyiyim yarını bekliyoruz doktorum da yarına bıraktı sancım olmayınca, kasılmalar o kadar sık olmasa da hala var.
Sabahı bekliycez bakalım gece bize neler getirecek :)
B bursa_83 canım eşim aslında çok rahat görünür çok mantıklı hareket eder ama konu ben olunca biraz panik oluyor :)
Konu da ben olduğuma göre muhtemelen panik olacaktır ama gizlemeye çalışacaktır
Dr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
Hastane icin diye biliyorum ben,mevlutte de giyen var mı bilemedimkizlar bu tac ve terlik setleri satiliyor ya,sadece hastane icin mi yoksa mevlutte de giymek icin mi?
Canım peki daha erken almak istemedimş neden 37 yi bekleyecek herhangibirşey söyledimiDr riske atmayalım diyor diğer bebeğimide ondan dolayı kaybettiğim için bekletmeyelim diyor 37 gibi suni sancıyla alalım diyor bende kabul ettim ama o gün gelene kadar ben hergün o korkuyla yasayacam inan ne diyeceğimi dahı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?