2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sezaryen olsan canım? Kabul etmiyor mu doktorun. Zaten haftası da iyi maşallah 37.

zaten 37.haftadasin canim,takvime gore. ne zaman alalim diyor?

nilselen cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayrli evlat olsun
Çok çok geçmiş olsun maşallah size :) darısı hayrlisi ile bizlere :)

Cnm doktor beklemede sakinca gorse bnce hemen alrdı ins sag salim alrsn bebegini kucagina dua edelim

Kızlar bebeğime bir defa kordon dolanmış yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen çok ama çok korkuyorum .bi o kadar mutsuz umutsuz ve üzgünüm bi sağlıkla kucagıma alsaydım
Canim dr mutlaka tehlikeli olsaydi solerdi dimi konusmussunuzdur ne dedi?

Tamam canim sakin ol oncelikle zaten cok az bi zaman kalmadi mi onceki itibariyle hakli olarak tedirginsin tabi ama bu kez ole olmiycak ins.belki hareketlerini daha sik takip etmen gerekebilir onu da yersin icersin sol yanina yatip kontrol edersin bu kisa zamani da boyle gecirmis olursun sen sikma canini cok az kalmis zaten

kizlar bu tac ve terlik setleri satiliyor ya,sadece hastane icin mi yoksa mevlutte de giymek icin mi?
o terlikleri ben sonradan evde giymem diye almamaya karar vermistim ama mevlut aklima geldi.
Ben gitti gidiyordan aldim ablamiz icinde yaptirdim tac kizcemle kardesini süslü karsilayalim diye

Mutella ne durumdasin canm merak ettim

Mutella Hu huuu, komşu! Ses ver ne yaptın? :)

sen kesin macerali bir dogum yasarsin
esin nasil panik midir rahat midir?

Mutella cnn ses ver. İyi misin.

Kızlar iyiyim yarını bekliyoruz doktorum da yarına bıraktı sancım olmayınca, kasılmalar o kadar sık olmasa da hala var.
Sabahı bekliycez bakalım gece bize neler getirecek :)

B bursa_83 canım eşim aslında çok rahat görünür çok mantıklı hareket eder ama konu ben olunca biraz panik oluyor :)
Konu da ben olduğuma göre muhtemelen panik olacaktır ama gizlemeye çalışacaktır

kizlar bu tac ve terlik setleri satiliyor ya,sadece hastane icin mi yoksa mevlutte de giymek icin mi?
o terlikleri ben sonradan evde giymem diye almamaya karar vermistim ama mevlut aklima geldi.
Mevlutte gecelik giymemistim canim ben zaten hastanede pis olucak o terliklsr bi de suslu puslu (gerci benimki duz ama) atarim ben onlari eve gelince

Hayirlisi artik canim:)

Anlıyorum canım o korkuları... 37yazıyor haftanda,kactasın ki? ne zaman alacak yani?
Allah ın izniyle bisey olmayacak canım bu defa,icini ferah tut...insallah saglıkla alacaksın bebegini kucagına

Canım peki daha erken almak istemedimş neden 37 yi bekleyecek herhangibirşey söyledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…