2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir haftan var canım rahat rahat araştırır karar verirsin kendini sıkıntıya sokma sakin. Her şey yolunda ya o yeter bence.

Canim tecrübeli bir anneden bunları duymak çok ama çok iyi geldi hiç bu açıdan bakmamistim dediğin gibi de olabilir eşim e de söyledim sen bir dogur o zaman göreceksin dedi :)

Çok çok sağol cnm bu arada işe devam etmelimiyim yoksa ewde mi geçireyim bu günleri hiç bilmiyorum bi yandan zaman çabuk geçer diye çalışım diyorum 3 gün gidecm zaten sizce .ne yapmalıyım bu konudada fikir verirsen mutlu olurum

Canım kordon dolanması için özel yapılacak bir şey yoksa (işte hareket etmemek vs.gibi) ben olsam işe giderdim. Vakit evde geçmiyor çünkü. Kafan dağılır işte en azından. Ama doğum için hazırlık yapmadıysan işlerin varsa da evde onları halledebilirsin.

Sezeryanla alsa bu durumda? zaten korkuyosun, stresli giriceksin,, suni sancı vs... sezeryan istesen cnm? Yani bu normal doğum baskısı yüzünden falan alınmış bi karar değil di mi?
Aslında ikimizin kararı diyebiliriz bi aksilik olursa zaten sezeryan olacak cnm

3 tane koydum çıtçıtlı hastane çıkışı dışında yeter inşallah ya gözüme küçük göründüler ama öyle olmuyor diyorlar hep

Bence iş zorlamaıyorsa işe git.evde kalınca cok araştırsın okursun takarsın falan.yani ben öyle yapıyorumbenimde perşembe doluyor işe gitmiyecem artık ohh be

Bence iş zorlamaıyorsa işe git.evde kalınca cok araştırsın okursun takarsın falan.yani ben öyle yapıyorumbenimde perşembe doluyor işe gitmiyecem artık ohh be
Sağolun kızlar birilerin teşvikine ihtiyacım vardı şimdi çarşambaya kadar çalışırım artık perşembede dr olucam zaten

Merhaba kızlar benim oğluşum hala dönmedi ve ben sezeryan olmak istemiyorum ilk Doğum normaldi 2. Daha kolay olacakken sezeryanla uğraşmak istemiyorum nasıl dönücek bu çocuk
Dün kalp atışı diye bi diziye denk geldim doğum anı vardı. Dr dönderdi bi ebede görmştüm diyerek:) sen sorınca o aklıma geldi. Ne kadar doğrudur bilemem

Ay canm nerden geldi bu mide yanmalari bende de başladı ya. Dün öğlenden sonra ne yediysem yaktı geçti. Br iyi bir kötü geçiyor hayret.

Son ay böyle geçiyo biraz cnm. Normalde nefret ederim ama kendime de bebeğe de zulmetmemek için doktoru dinleyip ilaç alıyorum ben de zorda kalınca

Dün kalp atışı diye bi diziye denk geldim doğum anı vardı. Dr dönderdi bi ebede görmştüm diyerek:) sen sorınca o aklıma geldi. Ne kadar doğrudur bilemem
Doğum zamanı uğraşıyorlar eltimin de öyle oldu alttan tutup çevirmeye çalışıyormuş dr dönerse normal devam ediyorlar

Ne biliyim teyzem yeni köye gitti. Kızı onu hiç düşünmez zarzor gitti köye. Şimdi köyde eniştemi yanlız bıraksın gelsin istemiyorum.zaten kızı çektiriyor kadına. Bari bir kaç ay rahat etsin köyünü özlemiş. Okul tatili bitince dönecek zaten diyorum. Teyzem çok iyidir canımdır annemden öte gelir. Ben onlara kıyamıyorum zaten. Tek başına hastahenede altından kalkamazmıyım eşimle acaba.

Ben doktora sormuştum da makat geliş bebekleri hiç riske atmıyoruz sezaryen yapıyoruz demişti ki normalde hep normal doğum yanlısı bir hastane.

Çok teşekküt ederim. Nişan geldikten sonra öyle olduğunu bilmiyordum çok sağolun en iyisi kalabalığa girmemek belkide haklısınız. Birde veterinerlik fakültesinde sınav. En kötü seneye giderim 2 dersim kaldı sadece onunda acelesi yok. Diplomayı alsamda yapıcağım bir iş değil.

cigdemselvi canım nişan rahmin tıkacı, bebeği koruyan kese hala yırtılmamış, su gelirse dediğin durum geçerli. Nişanı gelip 2 hafta doğurmayan oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…