- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bir haftan var canım rahat rahat araştırır karar verirsin kendini sıkıntıya sokma sakin. Her şey yolunda ya o yeter bence.Gelmiyorve umarım hafta içi gelir.
Yoksa ne seçeceğimi bilemiyorum hiç düşünmedim hiç araştırmadım sağlığımızı tehdit eden bi durum da yok şu an, suni sancıyla bi.deneriz gibime geliyor. Bilemiyorum
Canim tecrübeli bir anneden bunları duymak çok ama çok iyi geldi hiç bu açıdan bakmamistim dediğin gibi de olabilir eşim e de söyledim sen bir dogur o zaman göreceksin dedi :)Yok bence çok normal.. ama son gece uyuyamayabilirsin fazla :)) açıkçası ben son geceyi ruhen çok karışık geçirdiğimi ve o yüzden tam anlamıyla hatırlayamadığımı düşünüyorum hala... ama onun öncesindeki son günlerde gayet mis gibi uyumuştum her fırsatta... hatta sabah çok erken kalkıyodum ama gün içinde sürekli mini mini şekerlemeler yapıyodum :))) bunda uyuma lüksüm olmuyor ama dediğin gibi gayet rahatım,, havalara mavalara da uçamıyorum çünkü artık son günler ve sürekli sağlıklı olmasını temenni etme halindeyim... bence insana garip bi olgunluk hali (durumu kabulleniş şekli anlamında) geliyor son hafta; seninki de ondandır :)
Çok çok sağol cnm bu arada işe devam etmelimiyim yoksa ewde mi geçireyim bu günleri hiç bilmiyorum bi yandan zaman çabuk geçer diye çalışım diyorum 3 gün gidecm zaten sizce .ne yapmalıyım bu konudada fikir verirsen mutlu olurumAnlıyorum canım seni Perşembeye ne kaldı ki hep birlikte sayalım gel günleri. Sanirim 37yi doldurup 38e girmeni bekleyecek yani. Inşallah hiç bir şey olmadan alırsın bebeğini kucağına. Burda her gün takip edelim bize yaz hareketlerini hem de için rahat eder. Bir kere oldu diye yine ayni sey olmayacak bak gor. Gonlunu gerah tut. Bebegine kavusmana az kaldi Allah'in izniyle:)
Doktoruna yaşadıklarından bahsettin mi? Ne diyor peki?
Canım kordon dolanması için özel yapılacak bir şey yoksa (işte hareket etmemek vs.gibi) ben olsam işe giderdim. Vakit evde geçmiyor çünkü. Kafan dağılır işte en azından. Ama doğum için hazırlık yapmadıysan işlerin varsa da evde onları halledebilirsin.Çok çok sağol cnm bu arada işe devam etmelimiyim yoksa ewde mi geçireyim bu günleri hiç bilmiyorum bi yandan zaman çabuk geçer diye çalışım diyorum 3 gün gidecm zaten sizce .ne yapmalıyım bu konudada fikir verirsen mutlu olurum
Aslında ikimizin kararı diyebiliriz bi aksilik olursa zaten sezeryan olacak cnmSezeryanla alsa bu durumda? zaten korkuyosun, stresli giriceksin,, suni sancı vs... sezeryan istesen cnm? Yani bu normal doğum baskısı yüzünden falan alınmış bi karar değil di mi?
3 tane koydum çıtçıtlı hastane çıkışı dışında yeter inşallah ya gözüme küçük göründüler ama öyle olmuyor diyorlar hepBen çantaya 0-3 aylık birkaç tane çıtçıtlı koydum belki lazım olur diye. Sen de koy istersen önlem olarak.
Benim de öyle oluyor sıklıkla. Çözüm olarak doktorun önerisiyle Gaviscon içiyorum sen de bir sor, sana da bir şey önersin. Yedikten hemen sonra yatmamak, yemeği iyice çiğneyip mideye çok yoracak iş bırakmamak falan çözüm olabilir. Bir de kizartma, mayalı, cok yağlı yiyecek falan yememeye çalış, çikolatayı özellikle de şu bir şeylerin (draje, lokum vs) etrafını kaplayan yağlı çikolatayı azalt, hazır gıda tüketimini azalt. Bunlar düzelince daha az oluyor en azından bende boyle çalışıyor. Uzun bir süre reflüden çektiğim için çözdüm sayılır artık yolunu yordamını. Geçmiş olsun.
Bence iş zorlamaıyorsa işe git.evde kalınca cok araştırsın okursun takarsın falan.yani ben öyle yapıyorumÇok çok sağol cnm bu arada işe devam etmelimiyim yoksa ewde mi geçireyim bu günleri hiç bilmiyorum bi yandan zaman çabuk geçer diye çalışım diyorum 3 gün gidecm zaten sizce .ne yapmalıyım bu konudada fikir verirsen mutlu olurum
Canım kordon dolanması için özel yapılacak bir şey yoksa (işte hareket etmemek vs.gibi) ben olsam işe giderdim. Vakit evde geçmiyor çünkü. Kafan dağılır işte en azından. Ama doğum için hazırlık yapmadıysan işlerin varsa da evde onları halledebilirsin.
Sağolun kızlar birilerin teşvikine ihtiyacım vardı şimdi çarşambaya kadar çalışırım artık perşembede dr olucam zatenBence iş zorlamaıyorsa işe git.evde kalınca cok araştırsın okursun takarsın falan.yani ben öyle yapıyorumbenimde perşembe doluyor işe gitmiyecem artık ohh be
Dün kalp atışı diye bi diziye denk geldim doğum anı vardı. Dr dönderdi bi ebede görmştüm diyerek:) sen sorınca o aklıma geldi. Ne kadar doğrudur bilememMerhaba kızlar benim oğluşum hala dönmedi ve ben sezeryan olmak istemiyorum ilk Doğum normaldi 2. Daha kolay olacakken sezeryanla uğraşmak istemiyorum nasıl dönücek bu çocuk
Aynen öyle cnm,, doğurunca dünyan değişicek nasıl olsa :)) rica ederimCanim tecrübeli bir anneden bunları duymak çok ama çok iyi geldi hiç bu açıdan bakmamistim dediğin gibi de olabilir eşim e de söyledim sen bir dogur o zaman göreceksin dedi :)
Ay canm nerden geldi bu mide yanmalari bende de başladı ya. Dün öğlenden sonra ne yediysem yaktı geçti. Br iyi bir kötü geçiyor hayret.
Doğum zamanı uğraşıyorlar eltimin de öyle oldu alttan tutup çevirmeye çalışıyormuş dr dönerse normal devam ediyorlarDün kalp atışı diye bi diziye denk geldim doğum anı vardı. Dr dönderdi bi ebede görmştüm diyerek:) sen sorınca o aklıma geldi. Ne kadar doğrudur bilemem
İnşallah dediğiniz gibi olur.daha kötü olmaz.Allah yardimcin olsun canım bunlara takılıp kendini üzme. Sen çekirdek ailene odaklan. Inşallah her şey bebek doğduktan sonra gör bak daha da güzel olacak.
Ya ben de öyle bir şey olduğunu duydum da çok acı verici olmaz mı anne için:/Doğum zamanı uğraşıyorlar eltimin de öyle oldu alttan tutup çevirmeye çalışıyormuş dr dönerse normal devam ediyorlar
Ne biliyim teyzem yeni köye gitti. Kızı onu hiç düşünmez zarzor gitti köye. Şimdi köyde eniştemi yanlız bıraksın gelsin istemiyorum.zaten kızı çektiriyor kadına. Bari bir kaç ay rahat etsin köyünü özlemiş. Okul tatili bitince dönecek zaten diyorum. Teyzem çok iyidir canımdır annemden öte gelir. Ben onlara kıyamıyorum zaten. Tek başına hastahenede altından kalkamazmıyım eşimle acaba.Cnm üzülme artıkteyzen gelse faydası dokunur mu peki? Yani yük olur muyum diye düşünme,, belki de çok mutlu olucak,, aksine bebek onun yükünü alıcak belki... bazı insanlar belli bi yaştan sonra işe yarama duygusunu, yardım etmeyi vs çok severler. Belki teyzenin de o anlamda ihtiyacı vardır sana öyle düşün :) bi de sen öyle düşünmüyosun, kendi adına çok daha iyi bilirsin tabi ama ben de eşimin desteğine çok önem vermekle beraber yanımda ayrıca bi kadın olmasını isterim mesela. O anlamda da iyi olabilir...
Çok teşekküt ederim. Nişan geldikten sonra öyle olduğunu bilmiyordum çok sağolun en iyisi kalabalığa girmemek belkide haklısınız. Birde veterinerlik fakültesinde sınav. En kötü seneye giderim 2 dersim kaldı sadece onunda acelesi yok. Diplomayı alsamda yapıcağım bir iş değil.Nişan gelsiyse bebeği dış ortamdan koruyan kalkan gelmiş oluyor ve bebek mikroplara vs açık hale geliyor diye biliyorum. Eğer nişan geldiyse sınava gitme bence doktorunu bilgilendir seni yönlendirsin canım ayrıca senin stresini bebeğin de hissediyor en azından son günlerinde çevreyi çok kafana takmadan doğumuna ve bebeğine odaklanyeni bir can yeni bir nefes katılıyor hayatına sen onu tüm yaşadığın tecrübelerle en iyi şekilde büyütürsün
Çok teşekküt ederim. Nişan geldikten sonra öyle olduğunu bilmiyordum çok sağolun en iyisi kalabalığa girmemek belkide haklısınız. Birde veterinerlik fakültesinde sınav. En kötü seneye giderim 2 dersim kaldı sadece onunda acelesi yok. Diplomayı alsamda yapıcağım bir iş değil.
Evet öyle bişey vermişlerdi bize de ama ayak izleri yoktu :))) ben de sorayım :)Bizim hastane kendisi yapmış öyle isteğe bağlı yapıyorlar mı bilmiyorum ama çok tatlı ayak izleri falan :)) hastaneyle görüş istersen belki yapıyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?