2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Banada aaaa karnin kucukmus sen 8 ayliksan biz neyiz acaba diyolar sonrada alla alla cocuqun qelisimi nasilki bi problem yok demi falan sacmaliyolar karin buyukluquyle ne alaka acaba cildirma sebebi
Bende 8 aylık deyince küçükmüş göbeği ben 6 aylığım senle aynı veya büyük gibi yorumlara o kadar çok maruz kaldım ki.. Hani bi replik varya şuan böyle düşünenlere çok cahilsin keşke ölsen diyesim geliyo yani kötüye odaklı insanlar bi güzel duygular besleyen tatlı dilli hamileye rastlamadım çevremde.

Kesinlikle.. Şuanla bitmiyor ki doğduktan sonra da kilosuna boyuna bi şekilde laf edecek yer buluyorlar dediğin gibi en iyisi takmamayı öğrenmek. Ama bebeğe bişey dendiğinde savunma mekanizmam devreye giriyo o iyi diye karşı cepheye geçesim geliyo annelik içgüdülerim mi coşuyo nedir.. iyiyse de kötüyse de o benim evladım başkasının evladıyla kıyaslanamaz her bebek kendine özel.. Deyip o insanlara söyleyemediklerimi döktüm buraya :)

1 haftadır günde 2 kez falan midemden asit geliyor genzimi yakıp gidiyor. Ağız dolusu değil ama ufak yemek parçaları da geliyor, tükürüyorum hemen ve yemekten sonra yatmamaya da dikkat ediyorum olmasın diye. Size de oluyor mu?? Üstüne su içilmez diye duyduğum için bir müddet öyle bekliyorum. Bebeğim mi bastırıyor dersiniz?

Nişan gelsiyse bebeği dış ortamdan koruyan kalkan gelmiş oluyor ve bebek mikroplara vs açık hale geliyor diye biliyorum. Eğer nişan geldiyse sınava gitme bence doktorunu bilgilendir seni yönlendirsin canım ayrıca senin stresini bebeğin de hissediyor en azından son günlerinde çevreyi çok kafana takmadan doğumuna ve bebeğine odaklan yeni bir can yeni bir nefes katılıyor hayatına sen onu tüm yaşadığın tecrübelerle en iyi şekilde büyütürsün

Merhaba kızlar benim oğluşum hala dönmedi ve ben sezeryan olmak istemiyorum ilk Doğum normaldi 2. Daha kolay olacakken sezeryanla uğraşmak istemiyorum nasıl dönücek bu çocuk

Kızlar ya benim bebek iri ya biraz vaktini beklerse 4 kg olacak gibi bu hastane çıkışı vs olacak mı acaba büyük bişeyler de alsam mı bilemedim
Ben çantaya 0-3 aylık birkaç tane çıtçıtlı koydum belki lazım olur diye. Sen de koy istersen önlem olarak.

Benim de öyle oluyor sıklıkla. Çözüm olarak doktorun önerisiyle Gaviscon içiyorum sen de bir sor, sana da bir şey önersin. Yedikten hemen sonra yatmamak, yemeği iyice çiğneyip mideye çok yoracak iş bırakmamak falan çözüm olabilir. Bir de kizartma, mayalı, cok yağlı yiyecek falan yememeye çalış, çikolatayı özellikle de şu bir şeylerin (draje, lokum vs) etrafını kaplayan yağlı çikolatayı azalt, hazır gıda tüketimini azalt. Bunlar düzelince daha az oluyor en azından bende boyle çalışıyor. Uzun bir süre reflüden çektiğim için çözdüm sayılır artık yolunu yordamını. Geçmiş olsun.

Sezaryen olsan canım? Kabul etmiyor mu doktorun. Zaten haftası da iyi maşallah 37.
Ediyor aslında son anda bi sıkıntı olursa sorun şu haftaya perşembe tam 37 olacam ve daha günler çok önümde sıra daglar gibi geliyor şuanlık sıkıntı yok hareketleri takip et dedi sorun benim daha üzerinden bir yıl bile geçmeden o travmayla karşılaşmam tokat gibi

Çok sagol desteğin için şuan kendimi daha ii hissediyorum şu açıdan bakıyorum en azından haberim var diğer bebeğimde doğduktan sonra farkına vardık şimdi en azından biliyorum ona göre davranır daha dikkatli olurum inş herşey güzel olacak hepımız adına

Anlıyorum canım o korkuları... 37yazıyor haftanda,kactasın ki? ne zaman alacak yani?
Allah ın izniyle bisey olmayacak canım bu defa,icini ferah tut...insallah saglıkla alacaksın bebegini kucagına
bugün 36+2 olduk

Anlıyorum canım seni Perşembeye ne kaldı ki hep birlikte sayalım gel günleri. Sanirim 37yi doldurup 38e girmeni bekleyecek yani. Inşallah hiç bir şey olmadan alırsın bebeğini kucağına. Burda her gün takip edelim bize yaz hareketlerini hem de için rahat eder. Bir kere oldu diye yine ayni sey olmayacak bak gor. Gonlunu gerah tut. Bebegine kavusmana az kaldi Allah'in izniyle:)
Doktoruna yaşadıklarından bahsettin mi? Ne diyor peki?

Günaydııın, hastanedeyim. Kontrolde. Boyunu kilosunu sormayı unuttum ya, her şey yolunda görünüyor. Nstye giricem birazdan dünkü kasılmalardan dolayı. Haftaya tekrar gelicem zaten cuma cumartesi, o zamana doğmamış olursa alternatifleri değerlendiricez. Suni sancı ya da sezaryen bize bırakacakmış.

Bugün gelmiyor yani ipek böceği, gelmesin bakalım :)
İçinden hangisi geçiyor, düşündün mü üzerine?

Bugün gelmiyor yani ipek böceği, gelmesin bakalım :)
İçinden hangisi geçiyor, düşündün mü üzerine?
Gelmiyor ve umarım hafta içi gelir.
Yoksa ne seçeceğimi bilemiyorum hiç düşünmedim hiç araştırmadım sağlığımızı tehdit eden bi durum da yok şu an, suni sancıyla bi.deneriz gibime geliyor. Bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…