2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla bana eşim yardım etti,, dediğin gibi görüntü çok nahoş ama içi rahat etmedi. Ben de garip bi şekilde daha rahat oluyorum onun yanında. Ama ne olursa olsun bu defa da bebek için bi kadın şart :)

Biraz esime yaptirdim kizimda dayanamadi anne bende yapayim iyi oldun mu diye ggeliyor en son salona kactim esimide uyutmuyorum öksürük yapıyo bu mide
Aynen,, çok kötü tıkıyo insanı ben de dizi izleye izleye uyudum. 3 falandı heralde, yediye kadar aralıksız uyumuşum,, o bile çok iyi geldi. Artık son dört gün... sabır çekiyorum :))

Töbe ya! Bu devirde hem de! Ve anne üstelik! Valla ben doktoru beklerken de görüyorum,, gerçekten artık erkekler (normal görünenler!) resmen ve çok içten kız bebek istiyo... etrafımızda da bir sürü kız olucağını bilsem bi tane daha çocuk isterim diyen adam var.. yani elbette gönül ister ki kız da olsun erkek de,,, hatta maddi manevi mükemmel bakabileceğimi bilsem on tane doğururum, zira eşime de hep bizim gibi insanların daha çok çocuğu olması gerekirken biz korkuyoruz, cahil cüheyla onar onar doğurup sokağa atıyo diyorum... ama gerçekten Allah'ın münasip görüp de verdiğini beğenmemek nedir ya... çok garip gerçekten...

Günaydın gerçi uyuyamiyoruz gün.nerde ayiyor bilemiyoruz da artık son düzlük te
Bugün doğum temzligimi yapcaz sonra rahatça beklerim.artik eşim erken değil mi diyor ya sabır hergece gün agirlasiyorum 1guncuk erkeklerde tasisada anlasa ayaklarm çok şiş

Kalkarsın elbette, ama sonuçta teyzen çocuk büyütmüş; ne olursa olsun faydası olur. Misal çocuk ağlar, eşin duymaz, sen kalkamayabilirsin o an vs... altını değiştirmek şu bu... adam da zorlanabilir tek başına... yani kadıncağız çok gelmek istiyo diye söylüyorum. Hem madem o kadar iyi bi kadın, yürekten söylüyodur ve eminim çok da mutlu olur gel dersen.. bak ev ayrı,, evde iyi kötü idare edersin, ama hastaneye gelsin bence. Sana anne şefkati gibi gelir o... ki anladığım kadarıyla o da seni kızı haliyle bebeğini de torunu gibi görüyo.. mahrum bırakma kadını bu zevkten bence

Hersey yolunda ya ,kilosu boyu da iyidir... bu sabah kalktığımda aklıma geldin acaba dogurmus mudur diye bekliyoruz artık haberini dört gözle :)

cnm kırk dolmadan hiç strese girme,, düşünme bile bence... neticede buna 40 hafta denmiş,, daha miadın dolmadı... bi dahaki kontrole kadar hiçbişeye şartlanma bence

Slm kızlar sizinle bir konuda danışmak istiyorum..
Ben 6 yıldır cocuk hasreti çektim tam tedaviyi 1 yıl bıraktığım anda hamile kaldım.. normal Doğumdan korkmuyorum ama çok şeyler duyuyorum.. kakasını yapan kordonu dolanan ..ben doktora 38 haftada sezeryana alsın desem yaparmı?sizce

Kafanı dagıtmak acısından ise gitmen bence daha iyi ama doktorun ne diyor? Yani hareketlerini takip etmen gerekiyorsa fln ya da senin daha az hareket etmen gerekiyorsa(malum biz hareket halinde oldugumuzda bebegin hareketlerini daha az hissediyoruz) evde ol bence ama dedigim gibi doktorunun ne dedigi de önemli.

Kakasını yapmasının normal doğumla bi alakası olduğunu sanmıyorum ben.. yok hatta, eminim :) kordonun dolanıp dolanmadığını da son ultrasonda zaten görüyorlar. Öyle bişey varsa ve korkarsan sezeryana dönersin. Ama bence şimdiden 39 da seZeryanla al demek yanlış olur. Tabi kendin ve bebeğin için en iyi kararı sen verirsin,,, içinin rahat edeceği kararı ver elbette... sonuçta kimse sana kesinlikle şöyle yap deyip de böyle bi kararın sorumluluğunu alamaz (

Mutella cnm bunu özellikle kendim ve Senin için paylaşıyorum :) Tabi benim ilki sezeryan olduğu için bebek iyi de olsa 42 hafta bekleme lüksüm yok çünkü o büyüdükçe iç kanama riskim artıyor. Ama sana motivasyon olsun :)
"You still have a couple of weeks before you'll be considered "post-term." But to be sure your baby is still thriving, your doctor or midwife will schedule you for testing if your pregnancy continues."
İngilizce bilmeyenler için kabaca : "miadi dolmuş" olarak düşünülmek için iki haftanız daha var diyor :) yani 42'ye kadar yolu var. Yeter ki bebek iyi olsun

cnm kırk dolmadan hiç strese girme,, düşünme bile bence... neticede buna 40 hafta denmiş,, daha miadın dolmadı... bi dahaki kontrole kadar hiçbişeye şartlanma bence

En azından bilgim olur ya, bilemiyorum umudumu kaybettim sanki. Vakti dolunca gelecek illa ki bekliycez :)

Ay canm nerden geldi bu mide yanmalari bende de başladı ya. Dün öğlenden sonra ne yediysem yaktı geçti. Br iyi bir kötü geçiyor hayret.
Mide yanması bende de aksamları cok kötü olmaya basladı,resmen agzıma kadar geliyor neredeyse 2-3 gündür,doguma 5 gün kaldı hayırlısıyla. sabır diyorum ilac kullanmıyorum simdilik.

İnşallah o iyi olsun da fark etmez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…