2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sagolun canm mutlaka alıcam baya iş görüyor

Evininhatunu @zmrk bi ben nst ye girmeden dogurcam herhalde,hem merak ediyorum hem de siz böyle anlatınca iyi ki girmemişim diyorum :)
Sen niye qirmedinki canim hic ? Hani karsimizda ekran olsada bebisleri qorebilsek nst en keyifli yer olurdu eminim ama bos bos 20 dakika oturmak skyo insani hele bide yatiyosan heryerin aqriyo yani

selam ağustos anneleri. ben de sanırım ağustos annesi olacağımbirşey merak ettim nst ye ilk ne zaman bağlanıyoruz? ben hala bağlanmadım. ara ara kasılmalarım oluyor
Selam canım hoş geldin. Sanırım bu doktordan doktora değişiyor. Ben 34 de gittiğimde girdim nstye. Bazı doktor hiç almıyor filan...

Rahmi nasıl kesiyor canım:/ Ilk defa duydum.

Eline sağlık cnm :) dönmemesi iyi olmuş gerçekten,,, veee hepsi de çok güzel
Çok sağ ol:) Daha güzelleri sizin olsunnnnn

Canım nasıl yani rahim ağzını direk kesiyormuş? Bebek çıkarken ki son anda atılan kesiklerden mi bahsediyorsun?
Doğumda bebiş çıkarken yada çıkmadan önce ne zaman kesik atıyorsa sağdan soldan kesiyomuş sonra dikiyormuş.. Kendiliğinden yırtılınca gelişigüzel yırtılıp dikişi daha zor oluyormuş ve kadına daha çok acı veriyormuş birde bebek çıkarken rahim açılmamış olursa bebeğe risk oluşturuyomuş. Biraz fazla risk saydığı için tamam tamam kabul dedim siz bilirsiniz dedim

Her erkek biraz annesinden izler istiyor sanki eşinde :)) eşler zıt olunca daha iyi anlaşır derlerya kardeşin işkolikse eşi de bunu kabullenip sıkıntı etmemesi lazım inşallah gönlünce nasibi çıkar karşısına :)

doğum.kesisi canım rahimi kesmiyor
Şimdi anladım epizyotomiden bahsediyormus

Evet canım onu biliyorum. O doktor kontrollğ kesikler güvenli sıkıntı yok. Kontrolsüz olması daha kötü. O yüzden onu pek düşünmüyorum açıkçası. Zaten çoğu kadın da hissetmiyormuş bile o an dikiş atıldığını. Sonra ufak sızılar olur tabi ama çekilmicek şey değil gibi geliyor bana

Ben de bugun ilk kez çatı muayenesi oldum ve daha önce okuduklarımı da göz önüne alarak rahat olmayı hedefleyip geçtim çatala. Ve beklediğimden çok daha rahattı, kısa sürdü, hiç canım acımadı. Geçenlerde kültür vermiştim o bile daha fazla rahatsızlık vermişti. Bunu da yazıyorum ki kendini serbest bırakırsan sorun olmuyor, girmemiş olan varsa ürkmesin diye, yanlış anlama.
Epidurali ben de istemiyorum, inşallah gün gelince stres olmam da hiç gerek kalmaz epidurale falan.

selam ağustos anneleri. ben de sanırım ağustos annesi olacağımbirşey merak ettim nst ye ilk ne zaman bağlanıyoruz? ben hala bağlanmadım. ara ara kasılmalarım oluyor
37. Haftada girdim ilk nst'ye, galiba bundan sonra her muayenede gireceğim.

Valla o parmak olayı olmak zorunda aciklik kontrol ediliyor. Ben 15 saat boyunca o parmak olayıni yasayip sezeryana girdim... arkadasin en azindan normal dogurmuş. Sen bakma insanlara dr lar ne gerekiyorsa onu yapiyor
Bide o var demi bebiş için katlanıyosun o muayeneye ama sezeryana çevirebiliyor. Valla herşey gelebiliyor başımıza doktoruma güveniyorum bebeğimde beni üzmezse rahat doğum olur inşallah diye dua ediyorum hep. Burdaki arkadaşlarımı da anıyorum hep rabbim yardımcımız olsun.

hoşbuldum canımben ilk hamileliğimde hiç girememiştim mesela. 36. haftada doğum yapmıştım. doktora sorsum ama erken diyor hala bilemesim ondan sordum
Doktorun tarzına uymak lazım bazende canım ben pimpiriklendim uygulamada görünce istedim ama önden yaptırmak çokta gerekli bişey değilmiş. Biraz daha bebiş büyüsün doktorun zaten her hafta çağırır diye düşünüyorum

Aynen aynen pek hissetmiyormuşsun kendiliğinden iyileşir zaten zamanlada

Aynen canım rahat olursan çok acıtacak bir şey değil. Ben hazırlıksız yakalandım, haftaya giricem sanıyordum :) Bir dahakine kafa olarak hazırlanıp rahat gidicem. Sonuçta normal doğum için bu şart, onu da hallederiz :)

Hanımlar hamilelikte tüy dökücü zararlı dediler bana ama araştırmadım hiç. Normalde hamilelikten önce lazer yaptırıyordum ama yarim kaldı. Ilk aylar filan ağdaya gittim ama sonra gözüm korktu. O da doğumu tetikliyormus filan dediler. Siz ne yapıyorsunuz? Ben tüy dökücü kullandım bi kere ama şimdi tekrar ihtiyacım var. Agda yaptırsam nr olur ki? Yaptıran var mi? Tüy dökücü kullanan var.mi peki?

Ay inşallah cnm yaa :)) aslında daha genç sayılır,, 30 yaşında ama ufaktan başlasa tanışması flörtü sözü nişanı vs derken anca :))))))))

Becerikli annelere hayranım valla. Hazır alınan hiçbişey ne kadar güzel olursa olsun kendi yaptığından güzel olmuyo bence :) bende tık yok o anlamda

Lazer baya azaltmıştı zaten ağda yapınca başa dönüyor dediler ben lazer yaparken jilet kullanıyordum zamanla çok çok azaldı çok rahatsız olduğumda jilet yapıyordum hala aynı 9 ayda 3 kere falan yaptım ama jilet yani.ağda tüy dökücü falan kullanmadım hele o tüy dökücüler lisede kullanmıştım cildimi parçaladı
Hiç kullanma bence.

Kızlar hepsiburada.com da halılarda sepette %40 indirim var almayan varsa değerlendirsin.
Mesela 177 liralık halı indirimde şu an 106 liraya düşmüş, sepete ekleyince 63 liraya düşüyor yedek alsam mı diye düşünüyorum şu anda

Hayırlı olsun bebeğin canım Allah analı babalı büyütsün
Ben bugün yaptırdım kızımda 40. Haftda da yaptırmıştım bi sıkıntı olmuyo ama biraz nazik davranmaları gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…