2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah canım size sevindim iyi olmanıza
Gamze'yi denerim bende :) genel anestezi oldun sanırım süt hemen geldi mi ya
Genel anestezi oldum evet, ters bebek olduğu için doktorum kasların tam gevşeme halinde olması önemli bebeği çıkartırken dedi. Spinal ve epiduralde kaslarda tam gevşeme oluşmuyormuş.
Süt dediğin aslında ilk başta şeffaf bir sıvı olarak geliyor. Evet geliyor ilk emdiği anda ama az geliyor işte bir çay kaşığı bile değil. Zamanla o emdikçe artıyor ama. İkinci gecemizi de atlattık çok şükür. Arada mama takviyeleri aldık ama sürekli emziriyorum, böylece 1,5 saat doğacağı kadar bir süt birikmiş çok şükür. Gece 1 ya da 1,5 saatte bir kalkıp emzirerek idare ettik. Sanırım bugün gidip eve duş alır ve rahatlarsam daha da artar sütüm.

Hayırlı olsun,, Allah uzun ömür versin arkadaşım :) gaz için mümkün olduğu kadar emer emmez çıkarman çok önemli. Sırtının önce üstünü( göğsünün arkası) sonra altını (beli gibi) pışpışlayıp sonra da ikisinin arasını yukarıdan aşağı doğru ov. Üstüste aynı hareketi yap yani sürekli. Gazını çıkarmadan yatırma ve kendin de rezene çayı iç.

İyi pazarlar hanımlar,,, zaten üçte yatıp yedide kalktım; arada da kaç kez wc bilmiyorum... aşırı bel ağrım oldu ilk defa. Göğsüm de akmış... yarım yamalak rüyalar gördüm, hepsinde bi doğum hali... bugünü de yarı yarıya ayakta geçiricem... 3 gün daha beklese de doktorum gelse bari :)

Tebrik ederim canim. Gaz için acı elma yağı ile ayaklarına ve karnına masaj yaparsan çok rahatladigini göreceksin. Her memeden sonra sırtını mutlaka sıvazlayıp ve sirtina yavasca vurursan gaz cikar.ve meleğin çok huzurlu olur.

Acı elma yağını ben de alayım,, gerçekten yarıyo mu,, hiç denememiştm :)

Canım, gündüz fırsat buldukça uyumaya çalış. Göğsünün şimdiden akması Ne güzel, süt açısından bir sıfır önde başlamış oluyorsun, durucuk emer emmez bol bol foşurdasın sütler inşallah :)
Anneciğini üzmesin 3 gün daha beklesin de öyle gelsin. Ama sen istirahat halinde ol da biraz enerjini toparla Doğuma kadar.

İnşallah cnm, çok saol :) aslında Ayşe'de hiç olmamıştı, bunda da ilk defa oldu, bi baktım yapış yapış olmuş gecelik. İkinci olmasının ve miadının dolmasının etkileri heralde :) inşallah bol olur da mama desteği almam bu defa; ilkinde üzülmüştüm çünkü baya bu gece de salonda yatmayı deneyeyim diyorum,, daha serin oluyo,, belki biraz dinlenirim... dediğin gibi biraz enerjiye ihtiyacım olucak :))

Sen niye qirmedinki canim hic ? Hani karsimizda ekran olsada bebisleri qorebilsek nst en keyifli yer olurdu eminim ama bos bos 20 dakika oturmak skyo insani hele bide yatiyosan heryerin aqriyo yani

Bilmem doktor gerek yok dedi,kontrollerde hersey yolundaydı cok sükür ,herhangi bi sikayetim olmadı agrı,sancı ya da kasılma gibi herhalde ondan gerek görmedi cnm.

Zararlıymıs canım ben baktım ,en iyisi jilet yap cok zordaysan sonucta jilet be tüy dökücü kremin sonucları aynı,yani jiletten farkı yok kremin.. hiç girme yani krem isine tavsiye edilmiyor hiç.ne olur ne olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…