2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Perine masajını duymamıştım açıkçası canım. Bakıcam ona da, şu 2 hafta oturup doğuma hazırlanıcam. Dediğin gibi Videolar falan izliyim ben. Faydalı olacağı kesin.

Ayrıca çatı muayenesi doğumu yaklaştırıyormuş canım sanırım rahim ağzı uyarıldığı için mi tam emin değilim ama çatıdan sonra doğum yaklaşır demişlerdi. Doğumdayken rahmi genişletiyo olabilir şuan dediğin gibi pek hoş olmayacak ama önyargılı gitmek istemiyorum bende doktora. Herzaman sakinliği korumaya çalışalım herkesin az bi zamanı kaldı nede olsa

selam ağustos anneleri. ben de sanırım ağustos annesi olacağımbirşey merak ettim nst ye ilk ne zaman bağlanıyoruz? ben hala bağlanmadım. ara ara kasılmalarım oluyor

epidural için de bir sürü risk saydı, ıkınma hissini engelleme ve bebeğin kalp atışlarının yavaşlaması bunlara dahil canım :/ ben de düşünüyordum ama şuan için vazgeçtim.
Ayy epiduralde olmazsa çatır çatır doğurmak zorunda kalırız bende doktora teslim edecem kendimi zaten bizimki direk kesiyormuş rahim ağzını. Ben kesmeseniz falan demiştim yok riske alamam diye baya risk saydı şu bu olur derken tamam tamam kesin siz bildiğiniz gibi deyip kurcalamadım

Güzel bilgi canım, en azından o sancı sürecinde çatı muayenesi stresi yaşamıcaz bir de :) elbette minikler için şeye katlanırız ama bugün biraz etkiledi beni dedim acaba tam hazır değil miyim. Şimdi sen öyle diyince daha rahatladım bak.

O an bebişi düşünürsek belki alt tarafa konsantre olmazsak daha rahat geçiririz :))

O an bebişi düşünürsek belki alt tarafa konsantre olmazsak daha rahat geçiririz :))

Canım nasıl yani rahim ağzını direk kesiyormuş? Bebek çıkarken ki son anda atılan kesiklerden mi bahsediyorsun?

Hahah güzel burun ayrıntısına çok güldüm inşallah gönlünüze göre biri çıkar karşınıza canım meraktan soruyorum kardeşin hangi sektörde :)

Saol cnm,, inşallah :) Tekstil işi yapıyoruz,, kendisinin bizzat ilgilendiği kısım da daha çok dizi/film/reklam gibi yapımların kumaşlarını tedarik etmek. Haliyle hem sektör çok yoğun hem bizimki çok aşırı işkolik,, hani öyle tiplerin de kendilerini dengelicek daha sakin, daha huzurlu yapıda bi insan arayışı olur ya, işte tam olarak onu arıyo anladığım kadarıyla :)) burun da sanırım annemle alakalı,, onun çok güzeldir burnu, bence bilinçaltında o var :))

Aynen canm pamuklu zaten aldınim da müslin battaniyenin kullanım alanını bilmiyordum aslında çok lazimmiş hem yüzüne örtüldüğünde havada aldırır sinekten vs de korur alalim en iyisi

Yahu çatı muayenesinde bişey yok nolur ön yargılı davranmayın hanımlar, bana yapılıp bittiğinde ee dedim bu mu yani bu kadar büyütülen şey. Evet hoş bi his değil kabul ediyorum ama öyle ağrı acı falan yok kendinizi kasmayın.

selam ağustos anneleri. ben de sanırım ağustos annesi olacağımbirşey merak ettim nst ye ilk ne zaman bağlanıyoruz? ben hala bağlanmadım. ara ara kasılmalarım oluyor
Hoşgeldin aramıza :) benim telefonumda uygulama vardı 30 haftalıkken bu haftalada nst yapılabilir demişti bende doktoruma sorup girmiştim ve daha sonra 34 ve 36 da girdim. Şimdi haftada 1 giriyorum

Eline sağlık cnm :) dönmemesi iyi olmuş gerçekten,,, veee hepsi de çok güzel

Valla o parmak olayı olmak zorunda aciklik kontrol ediliyor. Ben 15 saat boyunca o parmak olayıni yasayip sezeryana girdim... arkadasin en azindan normal dogurmuş. Sen bakma insanlara dr lar ne gerekiyorsa onu yapiyor

Hoşgeldin aramıza :) benim telefonumda uygulama vardı 30 haftalıkken bu haftalada nst yapılabilir demişti bende doktoruma sorup girmiştim ve daha sonra 34 ve 36 da girdim. Şimdi haftada 1 giriyorum
hoşbuldum canımben ilk hamileliğimde hiç girememiştim mesela. 36. haftada doğum yapmıştım. doktora sorsum ama erken diyor hala bilemesim ondan sordum

Zaten epidural i 4cm aciklikta yapiyorlar o zamana kadar ana aciyi cekiyorsun. 4cm den sonra max 1.5 saatte dogurursun 4 ten sonra tikit tikir açiliyormus rahimagzi... epidural geciktiriyor acilmasini...benim dr umda epidural yapmadi...benim 4 cm olunca 2 saat gecmesine ragmen 4 cm kalinca sezeryan oldum.

Aynen canm pamuklu zaten aldınim da müslin battaniyenin kullanım alanını bilmiyordum aslında çok lazimmiş hem yüzüne örtüldüğünde havada aldırır sinekten vs de korur alalim en iyisi

Perine masajını duymamıştım açıkçası canım. Bakıcam ona da, şu 2 hafta oturup doğuma hazırlanıcam. Dediğin gibi Videolar falan izliyim ben. Faydalı olacağı kesin.
Bi bak canım internette bir sürü faydalı şey bulabilirsin. Bir de pozitif doğum hikayelerini oku:) Çok iyi oluyor.

Aynen canım, doktor baya anlattı ben de vazgeçtim epiduralden. Dediğin gibi zaten o ana kadar baya acı çekiyorsun sonra epidural doğumu yavaşlatıyor. Pek mantıklı gelmedi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…