2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm kizim da kesi olmadı kendi yirtigim oldu. Ve 2-3 dikislik birşeydi. Her dr kendi stilini uyguluyor ve doğru görüyor. Ama ciddi zor bir doğum olmazsa bence kendi yirtiginiz daha iyi olur gibi.
Bu kesi işleminde benim doktor kendi haline bırakmayacakmış ben onu beklemeden keserim dedi başta biraz ürkütücü gibi gelsede hissetmiyosun zaten ve dikişi kolay oluyo diye duya duya şimdi duyarsızlaştım galiba çokta tepki vermiyorum:) inşallah normal doğum olurda kesi falan iyileşir gider diye düşünüyorum :)

ilk kontrol icin fena degil dediyse guzel canim:) cunku bazisi hic dayanamiyormus ve doktor sen daha bunda boyleysen normal yapamazsin diyormus. aslinda hasta cok kotu olmadiysa muayene sirasinda doktorun tesvik etmesi,cok iyiydin falan demesi lazim,normal dogum dusunen birine.
bu arada sadece epiduralin degil hepsinin riskleri var. dogum aninda ister sezeryan ister normal ister epidural-spinal olsun neyle karsilasilacak bilinmiyor ki.
allahim sana,korkan herkese ve tabiki bana da cesaret versin

tüy dokucu zararli diye duydum ben. o yuzden agdaya gidiyorum.

emzirme atleti ve sutyeni cok gerekli mi?
MAVI_BEYAZ canim sen de cevaplarsan sevinirim.

Gece bel ağrım vardı sancı başlıyor dedim ama eşim masaj yaptı uyuyunca geçti şimdi de adet ağrısı gibi bişey var kasık ve bacaklarda dün de vardı biraz başlıyor mu Doğum sizce niye böyle oldu ki

Aynen orası öyle cnn. Hiç farketmiyoR insan dikildigini falan

la rosa canim kpss sonuclari aciklandi diyordu haberlerde,iyidir insallah sonuclar.ben de seneye girmeyi dusunuyorum da merak ettim bu sene zor muydu?

emzirme atleti ve sutyeni cok gerekli mi?
MAVI_BEYAZ canim sen de cevaplarsan sevinirim.
Canım ben penti nin straplez yumşak sütyenlerini kullanıyorum aylardır yarım atlet gibi doğumdan sonra da onlarla devam etcem hem yumşak hem de göğüs ucunu belli etmiyor açması da kolay benim göğüslerim büyük olmasına rağmen de kötü durmadı düşünebilirsin atleti ise ben de tam bilemiyorum

1

2

sagol canim. peki 1 numaradaki gibi siyirdigin kismin ustunde ucgen kisim kalip gogus aradan mi cikiyor,yoksa 2.deki gibi tamamen mi siyiriyorsun?
2.gibiyse rahat bir sekilde tamamen aciliyor mu?

Ağda yaptırıyorum ben. Hiç de birşey olmadı. İşinin eğli biri oldumu birde kendini serbest bıraktınmı en güzeli ağda. Öbür türlü tüy dökücüce jilette artık koca göbüşlere zor oluyor. En iyisi bir yarımsaat sabret doğuma kadar bir daha gitmezsin bari rahat edersin. Ben gittim başlarda sonra vazgeçtim genital acısına katlanamam dedim bir daha sonra jiletle alıp pişman oldum. Devam etseydim canım okadar yanmıcaktı. Geçen hafta gittim eli çok hafifti çokta memnun kaldım. Bir daha hep ağdaya giderim ki benim canım çooook aşırı tatlıdır. Kulak deldiremem, kuaförde kaş aldırmak bile işgence bana siz düşünün. Ama en rahatıda ağda. 1 ay çıkmıyor bari. Her an hazır oluyorsun. Artık son haftalarımız Allah hepinize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…