2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Darısı basımıza artık cnm:)
Bilgilendirme icinde cok tesekkürler,iste böyle böyle tecrubeleniyoruz bizler de:)

Gözünaydın cnm,Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizlerin basına hayırlısıyla

Gunaydınnn:)
Bekler bekler,biz senle aynı doguracagız meral etme sen içini ferah tut:))

Merhaba beni eklememişsin..

Bende o sıvı geliyor bayağıdır ama genel olursam hemen gelir mi gelen de kesilir mi onu bilmiyorum büyük ihtimal aynı gelir gibi ya

Süt konusu biraz da psikolijik bu sefer bol bol olacak merak etme

TV açık hep ,kitap okuyamıyorum cnku bacaklarım belim ağrıyor hmde com yatirmiyor bile oturuyorm rahat olamıyorum napcam ben bu gece temizlik pertimi çıkardı :'(
Ben çok uyku problemi çekmiyorum ama yan yatıp kitap okuyunca ya da telefonda oyun oynayınca çok geçmeden dalıveriyorum. Sıkıcı şeyler okumaya çalış ya da zeka istemeyen el alışkanlığı gerektiren oyunlar oyna. Çok tempolu olmayan diziler filmler de izleyebilirsin o da işe yarayabilir. Ama önemli olan yatış pozisyonu, ben karnımın altına karpuz dilim yastıklardan, bacağımın arasına da yumuşak bir yastık koyuyorum. Bir de çok sıcaksa vantilatörü tavana çevirip yarım saatlik süre verip çalıştırıyorum, o sürede muhtemelen daliyorum yarım saat sonra da kapanıyor zaten. Hem sıcaklar uykunu kaçırmamış oluyor hem de soğuk rüzgar çarpmamış oluyor.

Hayırlı olsun yavruşun, mutlu ve gazsız günleriniz olur inşallah bundan sonra. Tecrübesiz olduğum için sadece öneri verebilirim. Rezene çayı içersen bebeğe etkisi olurmuş. Öyle diyorlar.

Ginaydın cnm,,, nası oldun?
Sağolasin canm 4,5 gibi daldigimi hatırlıyorm 10.45 gibi uyandım ama sağdan sola dönerken bile mahvoldm bu gece belim hâlâ ağrıyor dün napmisim ben o kadr ya kahvaltıyı yeni hazırladım kaç saattir ancak oldu

Uyku problemmz var zaten aynen yan yatabiliyorm dün büyük temizlik yaptık bütün gün çok iş yapmasam bile ayakyltaydm yorgunluk ve ağrılardan uyuyamadım ((

Bu aylarda kilo kaybı olur annede diyor ama benim için geçerli değil bu sanırım 36hafta 14 kilo
Canım bence kilo alımın çok normal bence çünkü bebek hızlı büyüyor en çok 16 ile bitirmiş olursun merak etme zaten hepsi kilo değil bak burda kg dağılımı var

Eklentiler

• IMG_5037.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 84
Aa command mantıklıymış valla bende kapıya nasıl yapıştırcağım diye düşünüp duruyorum

@gammy canım merhaba kavuşmuşsun cennet kokuluna çok sevindim allah uzun ömür versin evladına ... gaz için ben kimyon rezene ve anason tohumu demleyip sıcak suda içiyordum hem rezene süt artırıyor hemde gaz sancısına iyi gelşyor bebeğin . Bebeğin ayaklarının altına ve karnına acı elma yağı ile masaj yapıyordum . Biogaio gaz damlası kullanıyordum probiyotik bitkisel bir ürün bağırsakları için ve duş aldırıyordum. Umarım işine yarar canım.

Becerikli annelere hayranım valla. Hazır alınan hiçbişey ne kadar güzel olursa olsun kendi yaptığından güzel olmuyo bence :) bende tık yok o anlamda
Canım ben elime hiç iğne iplik almamıştım bu yıla kadar :) Aşırı da zevksiz bir insanım. Sen en azından zevkli bir insana benziyorsun. Benim gibi boş değilsin ki... Boşluğa düşsen belki sen de öğrenir yaparsın :)

Hayırlı olsun bebeğin canım Allah analı babalı büyütsün
Ben bugün yaptırdım kızımda 40. Haftda da yaptırmıştım bi sıkıntı olmuyo ama biraz nazik davranmaları gerek

Offf ayni durumdayiz canim ya napsam bilmiyorum aqdaya qitmem lazimda oqun arkadasim qidip kanamam oldu deyince korktum ama bu haftayida atlatiyim 36 ya qirdiqim an qidicem insaAllah en temizi aqda cunku

Ben yaptırıyorum cnm. Bildiğin temiz yere git ve yine de yeni ağda açtır tabi :)

Bende evde kendim hallediyordum ağda makinam var ama son 2 dir baya zorlandığım için güvendiğim bir kuaföre ağdaya gidiyorum biraz canın acıyabilir ama alışık olunca zor gelmiyor
Sağ olun kızlar en iyisi ben ağdaya gideyim şu haftayı bir atlatıp 36 olunca. Jilet hissini hiç sevmiyorum çünkü

Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Zararlıymıs canım ben baktım ,en iyisi jilet yap cok zordaysan sonucta jilet be tüy dökücü kremin sonucları aynı,yani jiletten farkı yok kremin.. hiç girme yani krem isine tavsiye edilmiyor hiç.ne olur ne olmazz
Sağ ol canim once dedigin gibi bi jilet yapayim sonra 36da agda yaparım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…