2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Süt konusu biraz da psikolijik bu sefer bol bol olacak merak etme
İnşallah cnm :) bana da öyle geliyo,, Humananın çayını aldım bugün de aklıma gelmişken, bavula koyayım da hastanede başlarım direk diye :) eşime de senin Solgarı söyledim, alsın eczaneden... Ama dediğin gibi hem psikolojik hem de bu sefer epey tecrübeliyim 2 sene aktif emzirmeden sonra :))) bıdık napıyo bu arada? Toparladı mı iyice? Daha da bi güzelleşmiştir şimdi di mi :)))

Ben bir ilaç aldım amerikadan bitkisel daha benim miniş doğmadı denemedim ama deneyince yazarım sorunu çözemezsen. Çok memnun olan var baya araştırdım önlem olsun diye aldım inşallah bende yarar sanada ismini söylerim.

Saol cnm

bi daha o kadar zorlama cnn ,, fazla geldi demek baya zaten normalde bile zor dönmek,,, tahmin ediyorum ne kadar ağrıdığını (

Uyku problemmz var zaten aynen yan yatabiliyorm dün büyük temizlik yaptık bütün gün çok iş yapmasam bile ayakyltaydm yorgunluk ve ağrılardan uyuyamadım ((
Bu temizlikten çok çektik hepimiz geçen bende yaptım yaparken anlamıyorsun dinleniyorsun ama o yatağa yatınca çıkıyor acılar. Aslında son haftalar yapmamk lazım temizlik. Allah yardımcın olsun. Eminimki çok ağrıyordur. İyice dinlen kalkma yataktan bir tane parol iç yat dinlen benim öyle geçmişti.

Bugun forograf cekimimiz vardi cok yoruldu gaz sorunumuz devam ediyor sevi bebe reflü yatagi aldik kiraz cekirdekli... bir miktar fayda etti ama gazimiz cok maalesef bu arada 2700 gr olduk sukur

A AysheDuru ben gogus kalkani aldim ama hic kullanamadim... bana lansinoh gogus pedi daha kullanisli geldi. Simdiki aklim olsa memem yara olursa alirim diye dusunurdum cunku memem yara olmadi bosuna almis oldum.

Benim bildigimde kesi yirtiktan iyi cunku anüse dogru yirtilirsa fena...

Adet agrisina benziyorsa dogum habercisi olabilir cnm

B bursa_83 hayir gerekli degil. Ben bir adet sutyen 1 adet atlet aldim 1 kere bile kullanmadim straplez sutyen daha iyi ilk zamanlar icin... ama ilerleyen donemde gerekebilir. Bu arafa lohusa pijamasi da 2 adetten fazla almayin giyilmiyor...

Valla ben kesi olmasin diye perine masajina devam ediyorum kesinin de derceleri var en hafifi en dıştaki derinin kesilmesi ne kadar az müdahale ile atlatirsak kardir. Bazi drlar kesiye gerek gormez bazıları gorur ve dercesi kisinin anatomisine o anki kasilmasina gore değişir daha gidişatı gormeden drun direk kesi atması doğru gelmiyor çıkışı ve drun isini kolaylastiriyor o kadar. Egitim aldığım ebe cogu kez elime aleti aldim kesi atmak icin baktim gördüm anne doğuruyor bıraktım geri demişti en baştan pes edilmemeli bence..

Benim karnım sıksık taş gibi oluyo dolayısıyla hareketleri çok hissedemiyorum. Yazmştm ama dr doğum başlayablr her an rahim ağzı çok kısa ve bbebek çok dayanmş demişti. Bununla alakalı olabilir mi? Fikri olan var mı? Progestan kullanıyorum bu arada

A AysheDuru ben gogus kalkani aldim ama hic kullanamadim... bana lansinoh gogus pedi daha kullanisli geldi. Simdiki aklim olsa memem yara olursa alirim diye dusunurdum cunku memem yara olmadi bosuna almis oldum.
Pedi düzenli kullanmak gerekiyor mu? Krem vs destekliyormusn herkes çok korkuyor bu meme işinden :) bide sen tecrübelisin bi üstteki mesajımı cevaplarsan çok sevinirim. Rahim ağzı 2 cm kalmştı en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…