2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
B bursa_83 hayir gerekli degil. Ben bir adet sutyen 1 adet atlet aldim 1 kere bile kullanmadim straplez sutyen daha iyi ilk zamanlar icin... ama ilerleyen donemde gerekebilir. Bu arafa lohusa pijamasi da 2 adetten fazla almayin giyilmiyor...

tamam canim sagol. gerekli olursa ilerleyen zamanlarda alirim madem,acele etmeyim. ben 2 tane gecelik goturecektim,pijama goturmeyecektim ama?? gotureyim mi?

A AysheDuru ben gogus kalkani aldim ama hic kullanamadim... bana lansinoh gogus pedi daha kullanisli geldi. Simdiki aklim olsa memem yara olursa alirim diye dusunurdum cunku memem yara olmadi bosuna almis oldum.
Ay maşallah diyelim cnm ya inan çok şanslısın,, hatta sanırım ilk defa senden duyuyorum bu cümleyi :) hele ki ilk bebekte

Sana katılıyorum canım mümkün olduğunca müdehalesiz olması taraftarıyım bende ilk doğumumda perine masajı yapmıştım gerçekten faydasını gördüğümü düşünüyorum doğumda bebeğin tam çıkış anında doktorum perineye bitkisel yağla masaj yaptı bebek sonrasında hemen doğdı kesiye gerek kalmadı çok şükür umarım bu doğumumuda güzel atlatırım canım . Devam etmelisin perine masajına umarım dilediğin gibi bir doğum olur canım. Hepimiz için temennim bu ve en öbemlisi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak

Ne guzel bir doğum olmuş.. Amin canım inşallah gönlümüzdeki gibi bir doğum gerçekleşir. Elbette gerekli durumlarda kesi atılabilir sezaryan hayat kurtaricidir ama gerek yoksa da daha dogumun gidişatını görmeden kesilmek doğru gelmiyor bana çünkü dogal bir olay ve kendi vucudumuz hakkında söz sahibi olabilmeliyiz diye düşünüyorum. .

Bugun forograf cekimimiz vardi cok yoruldu gaz sorunumuz devam ediyor sevi bebe reflü yatagi aldik kiraz cekirdekli... bir miktar fayda etti ama gazimiz cok maalesef bu arada 2700 gr olduk sukur
Süper :) gaz olayı kırkından sonra çok rahatlamıştı bizim,, o çok net aklımda kalmış,, sabır :) çekim nasıl geçti,, evde mi yaptınız?

emzirme atleti ve sutyeni cok gerekli mi?
@MAVI_BEYAZ canim sen de cevaplarsan sevinirim.
İlk gün zaten giydirmiyorlar. Hemşireler üstünü giydirirler tercih etmiyorlar daha doğrusu sütyeni veya atleti. Ama ikinci gün kendim giydim ben südyen. Çünkü gelen giden oluyor ve görüntü açısından daha rahat hissettim kendimi. Zaten artık daha kendime gelmiş durumda olduğum için açıp emzirme kısmı da zor olmadı. Ama acayip sıcak bir oda oluyor. Bebek için özellikle soğuk yapmıyorlar odayı ve anne de emzirme sırasında da vücut efor harcadığı için ekstra terlemeye müsait oluyor. Bence atlet işi yaş :) incecik bir gecelik bile sanırsın yün yorgan üstünde.

Belim çok ağrıyo hanımlar,, sabah kahvaltı, eksik kalan bi iki alışveriş, oyun parkı vs derken zaten çok yoruldum ve geç geldik eve. Sonra da Ayşe çıldırdı,,, ama öyle böyle değil,,, delirmiş gibiydi resmen... bağırmaya elindeki oyuncakla bana vurmaya falan başladı... doğduğundan beri ilk defa ne kadar ağlarsa ağlasın umursamadım; bi saate yakın ağladı... özür dileyene kadar konuşmadım. Berbat hissettim ama başka çarem kalmamıştı; doktorun dediğini dinledim ve şımartıp susturmak yerine kendi kendine sakinleşmesini bekledim bu defa... tabi yorgunluk * 2 şu an babasıyla bahçeye çıktılar biraz dinleneyim diye ama şu anda da sinirden dinlenemiyorum... acilen tam zamanlı bi bakıcı bulamazsam kafayı yeme ihtimalim çok ama çok yüksek... hamileliğimin son ayında çat diye işi bırakan bakıcımızın da bi kez daha kulaklarını çınlatıyorum tabi; düşündükçe tekrar tekrar sinirleniyorum bu nankörlüğe ( bi de hımbıl yerinden kalkamayan yahut biraz nazlı bi kadın olsam bu çocuk ne yapardı çok merak ediyorum... çok bunaldım bu hallerinden... sabahtan beri her istediği yapıldı, oyuncak kıyafet park vs vs... yine de mutsuz... ne yapsak da toparlansa bilmiyorum... pedagoga götürücek zaman da kalmadı; artık Duru'yu doktora götürdüğümüzde uğrayabiliriz anca bakalım perşembeden sonra napıcaz

seni şuan o kadar iyyi anlıyorum ki,sabahın 5 buçuğunda kalkıp bu saat olup uyumayan ve her sinirlendiğinde bana vuran kızıma karşı artık nasıl davranacağımı bilemiyoruum şuan ağlıyyorum baba da evde değil çok sinirli ve stresliyim galiba nasıl olacak bilemiyorum kardeş gelince sinirlerim bu son haftalara doğru çok yıprandı her ne kadar sabr gösterip bağırmadan konuşarak onunla anlaşmaya çalışsam da olmuyorr ve ben yyanlış tepkiler veriyyorum,sonrası vicdan azabı,şuan olduğu gibi....
Allah yardımcımız olsun

Bugun forograf cekimimiz vardi cok yoruldu gaz sorunumuz devam ediyor sevi bebe reflü yatagi aldik kiraz cekirdekli... bir miktar fayda etti ama gazimiz cok maalesef bu arada 2700 gr olduk sukur

Masallah iremimize,toparlamıs epey kilosu:) miss gibi kokla bizim icin de

Kiyamam yaaa canim benim onun mutlaka bi skntisi vardir siz acaba aranizda doqum yaklasti etti dedikce kiskaniyomuki icten ice

Amin cnm,, gerçekten çıldırtıcı bi durum. Hatta şu an babası da oturmuş play station oynuyo, ona da ayrı uyuz oluyorum. Şeytan diyo kır televizyonu da rahatla! Aslında en kötüsü şu ki malesef doğru olanı yaptığımızda da vicdan azabı duyuyoruz. Yani şu an kendi kızım adına rahatlıkla söyleyebilirim ki gerçekten şımarıklığın had safhası yaptığı, anneye vurmak ne demek? Elbette karşılığında dayak vs çok çok yanlış, ama malesef biraz tepkiyi de (kendi haline bırakma, küsme vs) hakediyolar. Ve ben ilk defa gerçek bi tepki gösterdim. Aslında normal olan da bu. Ama malesef dediğin gibi sonradan üzülüyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…