Çok şükür diyelim haklısın :))) valla benim de kalmadı işte pek maşallahlık bi durumum, muhtemelen doğumdan sonra da hiç kalmıcak...
İnşallah cnm,, çok saolSenin sanssızlıgın maalesef biraz da bakıcı yonundenama üzülme saglık olsun hepsi cözülür ayse de bak gör kardesine cok güzel ablalık yapacak hele bi de okuluna bi alışsın,gerisi cok kolay olur senin icin... stres yapma simdiden ,kendini üzme.
Evt ya cok guzel olur abla kardeş :) daha bir yakınlaşırlar bir de... konsept olarak ikisine eş sac bantları vb gibi ayarla hatta 3 tane yaptir 3 unuzunki de takim olur sen zevklisin bir iki konsept şimdiden düşün vakit varkenEvet cnm,, gerçekten çok güzel oluyo dönüp bakmak.. kendileri de mutlu oluyo zaten biraz anlamaya başlayınca :)) aslında çok güzel bi zaman çekim için,, yeni doğduğunda gözler falan genelde kapalı oluyo çünkü :) biraz kendini toparlayınca ben de istiyorum evde ablasıyla bi kez daha inşallah :)
Çok çok saol cnm ya ,,, Allah razı olsunA AysheDuru cnm zor bir gün gecirmissn evet bazen tutuyor cocuklrın bu huyu benim oglumuda oluyor cok iyi anlyrm seni oda stresli onunda hayatı degısiyor cnm az kaldı surda biraz daha sabır duru gelsin ayse okula baslasın hersey yoluna girecek sen güclü bir kadnsn üstusinden gelrsn ayrca burda tanidigim kadarylada mükemmel annnelrden birisin icin rahat olsun
Ya dün bi arkadaşına kızıp "anne kardeşim onu dövsüüün" diye ağladı :)) sağı solu belli değil ki sıpanın, aslında bi taraftan da çok sahiplendi... kendi hayatta hiçbi çocuğa vuramaz,, kardeşinden medet umuyo :))))) şimdi de nasıl güzel uyuyo,, al içine sok tekrar... çok zor iş annelik yaaa :))Kalır canım kalır:) dogumdan sonra onumuz daha yaz havalar güzel,annenlerde yakında ne güzel ,sana yardımcı olur her konuda ... Ayşe nin de okulunu cözdün mü hersey cok güzel olur emin ol
Saol cnm :) Aldım bugün taç hepimize H&M den :)) içine mi doğdu acaba :))))))Evt ya cok guzel olur abla kardeş :) daha bir yakınlaşırlar bir de... konsept olarak ikisine eş sac bantları vb gibi ayarla hatta 3 tane yaptir 3 unuzunki de takim olur sen zevklisin bir iki konsept şimdiden düşün vakit varken
Aynı durumlar cnm... aynı kaygılar... dediğin gibi ilki böyle değildi hiç.. demek ki normal hislerimiz :) Allah yardımcın olsun, sağlıkla al kucağına bebişini inşallah. O taraflarda olucam gün içinde,, elbette bir sürü insan vardır arayabileceğin ama yine de aklında olsun,, bazen tıkanıp kalır ya insan; yazman yeterli :) bekliyoruz güzel haberleriniBenim yarin dogum 10da sanki hic kavusucakmisim arzusu diil de saglikli dogucak mi yanimda yatabilicek mi emebilicek mi sarilik olucakmi iki cocuklu hayat kaygisi vs.vs. dunden beri dokunmasan da agliyorum ilkinde bole diildim yarin haber veririm ins. Iyi geceler
Huzursuzlanma cnm,, sakin kal,, doktorunu ara ve saymaya devam et :) haftan da iyi bildiğim kadarıyla,, telaşlanmamaya çalışYaklasik 2 saattir 15 dkkada.bir kasilmam oluyor agrim sizim yok cok huzursuz ve gerginim
Tesekkurlet cnm bende olmayan beceri onda var okul onceci olmak boyle bisey sanirimÇok güzel yapmıss yaaa,ellerine saglık... ne becerikli masallah
Benim yarin dogum 10da sanki hic kavusucakmisim arzusu diil de saglikli dogucak mi yanimda yatabilicek mi emebilicek mi sarilik olucakmi iki cocuklu hayat kaygisi vs.vs. dunden beri dokunmasan da agliyorum ilkinde bole diildim yarin haber veririm ins. Iyi geceler
Bi ayse de bende var cnm aglayip kusmeme firsat vermio kusunce bana kuzum.de prensesim de diye aglama volumunu yukseltip bendede sinirleri ziplata bugün cok yordu beni ondan gerildim sanirim diyorum takip ediyorum bakalim 15 dk olmasi ilginc baya duzenli.Huzursuzlanma cnm,, sakin kal,, doktorunu ara ve saymaya devam et :) haftan da iyi bildiğim kadarıyla,, telaşlanmamaya çalış
Allah sağlıkla kavustursun sizi canm.. Ne kadar haklısın. Aylardır aynı endişeler icindeyimm.bazı şeyleri tecrübe etmiş olmak bir yandan iyi bir yandan böyle zor oluyor. Sen gönlünü rahat tut rahat olacak, herşey güzel geçecek diye motive et kendini canm. Kısa sürede toparlanmak ve bol sütlü uykulu geceler dilegiyleeBenim yarin dogum 10da sanki hic kavusucakmisim arzusu diil de saglikli dogucak mi yanimda yatabilicek mi emebilicek mi sarilik olucakmi iki cocuklu hayat kaygisi vs.vs. dunden beri dokunmasan da agliyorum ilkinde bole diildim yarin haber veririm ins. Iyi geceler
Ay yoksa yola çıktı da geliyor mu bebisin..hadi hayırlısı haberdar et cnn.Bi ayse de bende var cnm aglayip kusmeme firsat vermio kusunce bana kuzum.de prensesim de diye aglama volumunu yukseltip bendede sinirleri ziplata bugün cok yordu beni ondan gerildim sanirim diyorum takip ediyorum bakalim 15 dk olmasi ilginc baya duzenli.
Ins.canim amin hepimiz ins.cok saol cok tatlisin:)Aynı durumlar cnm... aynı kaygılar... dediğin gibi ilki böyle değildi hiç.. demek ki normal hislerimiz :) Allah yardımcın olsun, sağlıkla al kucağına bebişini inşallah. O taraflarda olucam gün içinde,, elbette bir sürü insan vardır arayabileceğin ama yine de aklında olsun,, bazen tıkanıp kalır ya insan; yazman yeterli :) bekliyoruz güzel haberlerini
Off dimi ya normal miyim yaniAllah sağlıkla kavustursun sizi canm.. Ne kadar haklısın. Aylardır aynı endişeler icindeyimm.bazı şeyleri tecrübe etmiş olmak bir yandan iyi bir yandan böyle zor oluyor. Sen gönlünü rahat tut rahat olacak, herşey güzel geçecek diye motive et kendini canm. Kısa sürede toparlanmak ve bol sütlü uykulu geceler dilegiylee
Olabilir cnm,, çünkü benim de fena hem karnım hem belim; bugün toptan çıldırtmış bizi bu sıpalar demek ki... ya işte insan hiç ağlamasın istiyo.. gözümüzden sakınıyoruz... sonra saçmasapan sebepsiz çıldırınca da acaip canım sıkılıyo... bi de gerçekten hiçbişey yok ortada; üstünü ıslatmış, değiştireyim dedim diye koptu kıyametBi ayse de bende var cnm aglayip kusmeme firsat vermio kusunce bana kuzum.de prensesim de diye aglama volumunu yukseltip bendede sinirleri ziplata bugün cok yordu beni ondan gerildim sanirim diyorum takip ediyorum bakalim 15 dk olmasi ilginc baya duzenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?