2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
A AysheDuru cnm zor bir gün gecirmissn evet bazen tutuyor cocuklrın bu huyu benim oglumuda oluyor cok iyi anlyrm seni oda stresli onunda hayatı degısiyor cnm az kaldı surda biraz daha sabır duru gelsin ayse okula baslasın hersey yoluna girecek sen güclü bir kadnsn üstusinden gelrsn ayrca burda tanidigim kadarylada mükemmel annnelrden birisin icin rahat olsun

Çok şükür diyelim haklısın :))) valla benim de kalmadı işte pek maşallahlık bi durumum, muhtemelen doğumdan sonra da hiç kalmıcak...

Kalır canım kalır:) dogumdan sonra onumuz daha yaz havalar güzel,annenlerde yakında ne güzel ,sana yardımcı olur her konuda ... Ayşe nin de okulunu cözdün mü hersey cok güzel olur emin ol

İnşallah cnm,, çok saol ya biz çok çabuk alışıyoruz insanlara,, çok fazla sahipleniyoruz,, ve malesef şu yaşta hala alışamadım ki herkes buna aynı şekilde karşılık vermiyo.. yani kadın çat diye bıraktı,, üstelik bir kere bile aramadı kaç haftadır,,, insan bi buçuk sene baktığı çocuğu (bebekliğinde geldiği dönemi saymıyorum bile) hiç özlemez mi? Ki bu çocuk ona karşı melek gibiydi... koynunda uyuyodu.. binlerce kez izledim kameradan ve bir kere bile huysuzluk yptıiını görmedim... yazık gerçekten.. insan iki eli kanda olsa bi ay daha sıkar dişini.. biz böyle gördük en azından.. ahde vefa diye bişey öğretti babamız bize... bunlarda yok öyle bişey demek ki... zora gelince anında tüymece... bi ay evde olucam kendisi de mecbur iş yapıcak diye sırf... altüst oldu çocuğun düzeni; telafi etmek için haftanın 3-4 günü dışarı çıkardım,, abla ayarladım vs.. ama bugün hala "kardeşim doğunca benimle yere oturup oynayabiliceksin di mi anne" diye soruyor.. çünkü alıştığı düzen o.. evini seviyo, sükunet seviyo,, birisi sadece onunla ilgilensin oynasın istiyo.. resmen bunalıma girdi... inşallah bi an önce bulurum birini haftaya şirketleri aramaya başlıcam artık, yapıcak bişey kalmadı

Evt ya cok guzel olur abla kardeş :) daha bir yakınlaşırlar bir de... konsept olarak ikisine eş sac bantları vb gibi ayarla hatta 3 tane yaptir 3 unuzunki de takim olur sen zevklisin bir iki konsept şimdiden düşün vakit varken

Çok çok saol cnm ya ,,, Allah razı olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte ama dediğin gibi çok çok stresli şu an... sen de öylesin,, buradaki herkes de öyle olucak eminim.. hep diyorum ya, sayfalarca "hangi deterjan hangi emzik" diye konuşuyoruz neticede.. işimiz gücümüz onlar... ama günün sonunda mutsuz uyuduğu zaman insan kendini çok berbat hissediyor... inşallah dediğin gibi olur hepimiz için... koy kenara ağlaya ağlaya büyüsün kafasında anneler değiliz çünkü hiçbirimiz... Allah yardım eder inşallah... çok teşekkür ederim tekrar

Kalır canım kalır:) dogumdan sonra onumuz daha yaz havalar güzel,annenlerde yakında ne güzel ,sana yardımcı olur her konuda ... Ayşe nin de okulunu cözdün mü hersey cok güzel olur emin ol
Ya dün bi arkadaşına kızıp "anne kardeşim onu dövsüüün" diye ağladı :)) sağı solu belli değil ki sıpanın, aslında bi taraftan da çok sahiplendi... kendi hayatta hiçbi çocuğa vuramaz,, kardeşinden medet umuyo :))))) şimdi de nasıl güzel uyuyo,, al içine sok tekrar... çok zor iş annelik yaaa :))

Saol cnm :) Aldım bugün taç hepimize H&M den :)) içine mi doğdu acaba :))))))

Aynı durumlar cnm... aynı kaygılar... dediğin gibi ilki böyle değildi hiç.. demek ki normal hislerimiz :) Allah yardımcın olsun, sağlıkla al kucağına bebişini inşallah. O taraflarda olucam gün içinde,, elbette bir sürü insan vardır arayabileceğin ama yine de aklında olsun,, bazen tıkanıp kalır ya insan; yazman yeterli :) bekliyoruz güzel haberlerini

canim hayirli dogumlar,insallah saglikli bir sekilde kavusursun yavruna. guzel gunlerin hayalini kurarak uyu ve uyan.

Huzursuzlanma cnm,, sakin kal,, doktorunu ara ve saymaya devam et :) haftan da iyi bildiğim kadarıyla,, telaşlanmamaya çalış
Bi ayse de bende var cnm aglayip kusmeme firsat vermio kusunce bana kuzum.de prensesim de diye aglama volumunu yukseltip bendede sinirleri ziplata bugün cok yordu beni ondan gerildim sanirim diyorum takip ediyorum bakalim 15 dk olmasi ilginc baya duzenli.

Allah sağlıkla kavustursun sizi canm.. Ne kadar haklısın. Aylardır aynı endişeler icindeyimm.bazı şeyleri tecrübe etmiş olmak bir yandan iyi bir yandan böyle zor oluyor. Sen gönlünü rahat tut rahat olacak, herşey güzel geçecek diye motive et kendini canm. Kısa sürede toparlanmak ve bol sütlü uykulu geceler dilegiylee

Ay yoksa yola çıktı da geliyor mu bebisin..hadi hayırlısı haberdar et cnn.

Ins.canim amin hepimiz ins.cok saol cok tatlisin:)

Off dimi ya normal miyim yanicok saol canim

Olabilir cnm,, çünkü benim de fena hem karnım hem belim; bugün toptan çıldırtmış bizi bu sıpalar demek ki... ya işte insan hiç ağlamasın istiyo.. gözümüzden sakınıyoruz... sonra saçmasapan sebepsiz çıldırınca da acaip canım sıkılıyo... bi de gerçekten hiçbişey yok ortada; üstünü ıslatmış, değiştireyim dedim diye koptu kıyamet neyse.. iyice takip et sen cnm, öyle 5-10 dk ya düşerse de mutlaka ara ama doktoru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…