Olabilir cnm,, çünkü benim de fena hem karnım hem belim; bugün toptan çıldırtmış bizi bu sıpalar demek ki... ya işte insan hiç ağlamasın istiyo.. gözümüzden sakınıyoruz... sonra saçmasapan sebepsiz çıldırınca da acaip canım sıkılıyo... bi de gerçekten hiçbişey yok ortada; üstünü ıslatmış, değiştireyim dedim diye koptu kıyametBi ayse de bende var cnm aglayip kusmeme firsat vermio kusunce bana kuzum.de prensesim de diye aglama volumunu yukseltip bendede sinirleri ziplata bugün cok yordu beni ondan gerildim sanirim diyorum takip ediyorum bakalim 15 dk olmasi ilginc baya duzenli.
İnşallah. Biraz daha büyür ve sorunsuz olur diye dua ediyoruz. Tüm bebekleri korusun Allah.Cnm rahimagzi 1.5 cm altina indigi zaman dogum baslar ama kisalma suresi kisiden kisiye degisir bu da demek oluyor ki 1-2 hafta suren olabilecegi gibi 5hafta suren de olabilir. Korkma zaten tehlikeli sinirin uzerindesin ama premature bebek cok zor bu sebeble insallah 2 3 hafta daha durur... yatarak gecirmen faydali olur progestani ihmal etme
inşallah canm teşekkür ederm yorumların içinLansinoh krem herseyi leke yapiyor bu sebeple ped tak ki elbiselerin lekelenmesin cunku krem kosla vanish ile bile cikmiyorcânim lohusa pijamam mahvoldu... pedi her gun kullanabilecegin gibi eger evdeysen ve ped islanmadiysa 2 gune bir de degistirebilirsin ben bazen evde hicbirsey takmiyorum bile ben de cok korkuyordum ama yara olmadilar darisi basina
Sen de saol cnmIns.canim amin hepimiz ins.cok saol cok tatlisin:)
Sen de saol cnm
eline saglik valla cok sirin olmus kaptin sen iyice bu isi yalniz. yeni basladim anlamam falan derken :))Kızlar Damla'ya dönence yaptım ama dönmüyor tabi :) Kardeşim dönenceler zararlı demişti çünkü. O yle havada asılı duracak.
Çıngırak yaptım iki tane :)
Ve saç bandı yaptım çünkü burada saç bandı bulamadım süslü püslü bebekler icin:)
haha dimi
aynen bacim
KımbilirSaol cnm :) Aldım bugün taç hepimize H&M den :)) içine mi doğdu acaba :))))))
Suyumun geldigi aksam oyleydim... 10 dk da bir idi... takipte kal zaten suan artik dogumu durdurmazlar 35. Haftadan sonra durdurmuyorlar.Yaklasik 2 saattir 15 dkkada.bir kasilmam oluyor agrim sizim yok cok huzursuz ve gerginim
Ins. Canim hepimiz cok saolcanim hayirli dogumlar,insallah saglikli bir sekilde kavusursun yavruna. guzel gunlerin hayalini kurarak uyu ve uyan.
Ya dün bi arkadaşına kızıp "anne kardeşim onu dövsüüün" diye ağladı :)) sağı solu belli değil ki sıpanın, aslında bi taraftan da çok sahiplendi... kendi hayatta hiçbi çocuğa vuramaz,, kardeşinden medet umuyo :))))) şimdi de nasıl güzel uyuyo,, al içine sok tekrar... çok zor iş annelik yaaa :))
İnşallah cnm,, çok saolya biz çok çabuk alışıyoruz insanlara,, çok fazla sahipleniyoruz,, ve malesef şu yaşta hala alışamadım ki herkes buna aynı şekilde karşılık vermiyo.. yani kadın çat diye bıraktı,, üstelik bir kere bile aramadı kaç haftadır,,, insan bi buçuk sene baktığı çocuğu (bebekliğinde geldiği dönemi saymıyorum bile) hiç özlemez mi? Ki bu çocuk ona karşı melek gibiydi... koynunda uyuyodu.. binlerce kez izledim kameradan ve bir kere bile huysuzluk yptıiını görmedim... yazık gerçekten.. insan iki eli kanda olsa bi ay daha sıkar dişini.. biz böyle gördük en azından.. ahde vefa diye bişey öğretti babamız bize... bunlarda yok öyle bişey demek ki... zora gelince anında tüymece... bi ay evde olucam kendisi de mecbur iş yapıcak diye sırf... altüst oldu çocuğun düzeni; telafi etmek için haftanın 3-4 günü dışarı çıkardım,, abla ayarladım vs.. ama bugün hala "kardeşim doğunca benimle yere oturup oynayabiliceksin di mi anne" diye soruyor.. çünkü alıştığı düzen o.. evini seviyo, sükunet seviyo,, birisi sadece onunla ilgilensin oynasın istiyo.. resmen bunalıma girdi... inşallah bi an önce bulurum birini haftaya şirketleri aramaya başlıcam artık, yapıcak bişey kalmadı
Benim yarin dogum 10da sanki hic kavusucakmisim arzusu diil de saglikli dogucak mi yanimda yatabilicek mi emebilicek mi sarilik olucakmi iki cocuklu hayat kaygisi vs.vs. dunden beri dokunmasan da agliyorum ilkinde bole diildim yarin haber veririm ins. Iyi geceler
Kızlar balık yağına devam ediyor musunuz? Ben kendi kararımla kullandğm için doktora sormadım ne kadar kullanmalıyım diye
Kızlar balık yağına devam ediyor musunuz? Ben kendi kararımla kullandğm için doktora sormadım ne kadar kullanmalıyım diye
Bana bilgilerini göndermedin ki nasil ekleyeyim?
Parol iyi ki var dün gece 2.30da nöbetçi eczaneden aldı geldi esim kalmamış evde. Amma temizlikte son zamanlarda yapılınca kıymetli oluyor, bitti sayılır, şükür ufak tefek şeyler bir.tek kalan yatmak istemiyorum eziyet resmen ; çokBu temizlikten çok çektik hepimiz geçen bende yaptım yaparken anlamıyorsun dinleniyorsun ama o yatağa yatınca çıkıyor acılar. Aslında son haftalar yapmamk lazım temizlik. Allah yardımcın olsun. Eminimki çok ağrıyordur. İyice dinlen kalkma yataktan bir tane parol iç yat dinlen benim öyle geçmişti.
Ayy yok tü öyle bir gece ya dogurcam kurtulsm dedim artık bugün daha iyiyim şükür ki ufak tefek şeyler kaldı sağlı k olsun yavaş yavaş yapcm artıkbi daha o kadar zorlama cnn ,, fazla geldi demek bayazaten normalde bile zor dönmek,,, tahmin ediyorum ne kadar ağrıdığını (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?