• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi ayse de bende var cnm aglayip kusmeme firsat vermio kusunce bana kuzum.de prensesim de diye aglama volumunu yukseltip bendede sinirleri ziplata bugün cok yordu beni ondan gerildim sanirim diyorum takip ediyorum bakalim 15 dk olmasi ilginc baya duzenli.
Olabilir cnm,, çünkü benim de fena hem karnım hem belim; bugün toptan çıldırtmış bizi bu sıpalar demek ki... ya işte insan hiç ağlamasın istiyo.. gözümüzden sakınıyoruz... sonra saçmasapan sebepsiz çıldırınca da acaip canım sıkılıyo... bi de gerçekten hiçbişey yok ortada; üstünü ıslatmış, değiştireyim dedim diye koptu kıyamet :( neyse.. iyice takip et sen cnm, öyle 5-10 dk ya düşerse de mutlaka ara ama doktoru..

Cnm rahimagzi 1.5 cm altina indigi zaman dogum baslar ama kisalma suresi kisiden kisiye degisir bu da demek oluyor ki 1-2 hafta suren olabilecegi gibi 5hafta suren de olabilir. Korkma zaten tehlikeli sinirin uzerindesin ama premature bebek cok zor bu sebeble insallah 2 3 hafta daha durur... yatarak gecirmen faydali olur progestani ihmal etme
İnşallah. Biraz daha büyür ve sorunsuz olur diye dua ediyoruz. Tüm bebekleri korusun Allah.
Lansinoh krem herseyi leke yapiyor bu sebeple ped tak ki elbiselerin lekelenmesin cunku krem kosla vanish ile bile cikmiyor :KK43: cânim lohusa pijamam mahvoldu... pedi her gun kullanabilecegin gibi eger evdeysen ve ped islanmadiysa 2 gune bir de degistirebilirsin ben bazen evde hicbirsey takmiyorum bile ben de cok korkuyordum ama yara olmadilar darisi basina
inşallah canm teşekkür ederm yorumların için:KK15:

Kızlar Damla'ya dönence yaptım ama dönmüyor tabi :) Kardeşim dönenceler zararlı demişti çünkü. O yle havada asılı duracak.
Çıngırak yaptım iki tane :)
Ve saç bandı yaptım çünkü burada saç bandı bulamadım süslü püslü bebekler icin:)
eline saglik valla cok sirin olmus kaptin sen iyice bu isi yalniz. yeni basladim anlamam falan derken :))

Mutella Mutella drucilla drucilla siz bi süre yazmayınca çok emojisiz kalıyo sayfalar,, hemen fardekiyorum ben de valla :)))
haha dimi Mutella Mutella Evininhatunu Evininhatunu ve ben en cok emojiyi biz kullaniyoruz sanirim burda :KK48: mutella zaten kullanmasa da mor mor parliyor direk seciliyor aradan :D

Gretchen Grundler Gretchen Grundler kv gelmedi henuz. sadece annemle ablam var. is falan da yaptirmiyorlar anca yatistayim ama yine de bakamadigim zamanlar oluyor tabi. bugun dayimla yengem kahvaltiya geldi mesela. sonra sicaktan kendimi ordan oraya atmaktan telefonu hic elime almadigimi farkettim. sonra da yemekti caydi derken ancak okudum mesajlari 200 mesaj birikmis :KK53:

Ya dün bi arkadaşına kızıp "anne kardeşim onu dövsüüün" diye ağladı :)) sağı solu belli değil ki sıpanın, aslında bi taraftan da çok sahiplendi... kendi hayatta hiçbi çocuğa vuramaz,, kardeşinden medet umuyo :))))) şimdi de nasıl güzel uyuyo,, al içine sok tekrar... çok zor iş annelik yaaa :))

O da gitgeller yasıyor normal bu,düsünsene bir evin bir kızıyken ortak geliyor simdi kendisine :) hem daha cok kücük belki bir 6-7 yasında olsa daha farklı davranabilirdi ama zaman lazım... herseyin ilacı zaman...

İnşallah cnm,, çok saol :KK43: ya biz çok çabuk alışıyoruz insanlara,, çok fazla sahipleniyoruz,, ve malesef şu yaşta hala alışamadım ki herkes buna aynı şekilde karşılık vermiyo.. yani kadın çat diye bıraktı,, üstelik bir kere bile aramadı kaç haftadır,,, insan bi buçuk sene baktığı çocuğu (bebekliğinde geldiği dönemi saymıyorum bile) hiç özlemez mi? Ki bu çocuk ona karşı melek gibiydi... koynunda uyuyodu.. binlerce kez izledim kameradan ve bir kere bile huysuzluk yptıiını görmedim... yazık gerçekten.. insan iki eli kanda olsa bi ay daha sıkar dişini.. biz böyle gördük en azından.. ahde vefa diye bişey öğretti babamız bize... bunlarda yok öyle bişey demek ki... zora gelince anında tüymece... bi ay evde olucam kendisi de mecbur iş yapıcak diye sırf... altüst oldu çocuğun düzeni; telafi etmek için haftanın 3-4 günü dışarı çıkardım,, abla ayarladım vs.. ama bugün hala "kardeşim doğunca benimle yere oturup oynayabiliceksin di mi anne" diye soruyor.. çünkü alıştığı düzen o.. evini seviyo, sükunet seviyo,, birisi sadece onunla ilgilensin oynasın istiyo.. resmen bunalıma girdi... inşallah bi an önce bulurum birini :KK43: haftaya şirketleri aramaya başlıcam artık, yapıcak bişey kalmadı :KK43:

Maalesef vefasız insan cok cevremizde, hele ki kücük bir cocuga karsı nasıl böyle olabiliyorlar anlamak zor.
herkesi kendimiz gibi bildigimiz icin cok cabuk güveniyoruz ,sonuc bu maalesef.sirketlerden iyi dönus alırsın bence onlar daha profesyonel oluyorlar cnm,hiç sıkma canını simdiden... diorum ya saglık olsun ,bunların bir sekilde caresi bulunur:)

Merhaba kizlar bende cumartesi kontrole gittim 36+4 cikti degerlri hamdolsun iyiymis artik dogumu bekleyebilirsin dedi dr.bebek dogum pozisyonunda karnim inmiş zaten bakalim ayaklarim şiş tansiyonum sinirda cikti tuz yasak.karnim asagi cekiyo beni bebek baskisi cok bacaklarim tasimiyo artik cok yorgunum cok...hayirli zamanda dogsun insaallah

Benim yarin dogum 10da sanki hic kavusucakmisim arzusu diil de saglikli dogucak mi yanimda yatabilicek mi emebilicek mi sarilik olucakmi iki cocuklu hayat kaygisi vs.vs. dunden beri dokunmasan da agliyorum ilkinde bole diildim yarin haber veririm ins. Iyi geceler

Insallah hiç birsey kaygılandıgın gibi olmaz... hersey cok yolunda gider ve saglıkla alırsın bebişini kucagına,sütünde bool olsun insallah,simdiden hayırlı dogumlar..
bu arada aynı kaygılar benim de kavuşma sevincinin onune geciyor yalnız deilsin merak etme yanii...
İyi geceler olsun:)

Kızlar balık yağına devam ediyor musunuz? Ben kendi kararımla kullandğm için doktora sormadım ne kadar kullanmalıyım diye

Parol iyi
Bu temizlikten çok çektik hepimiz geçen bende yaptım yaparken anlamıyorsun dinleniyorsun ama o yatağa yatınca çıkıyor acılar. Aslında son haftalar yapmamk lazım temizlik. Allah yardımcın olsun. Eminimki çok ağrıyordur. İyice dinlen kalkma yataktan bir tane parol iç yat dinlen benim öyle geçmişti.
Parol iyi ki var dün gece 2.30da nöbetçi eczaneden aldı geldi esim kalmamış evde. Amma temizlikte son zamanlarda yapılınca kıymetli oluyor, bitti sayılır, şükür ufak tefek şeyler bir.tek kalan yatmak istemiyorum eziyet resmen ; çok

bi daha o kadar zorlama cnn ,, fazla geldi demek baya :KK43: zaten normalde bile zor dönmek,,, tahmin ediyorum ne kadar ağrıdığını :KK43:(
Ayy yok tü öyle bir gece ya dogurcam kurtulsm dedim artık bugün daha iyiyim şükür ki ufak tefek şeyler kaldı sağlı k olsun yavaş yavaş yapcm artık :( çok.sagol

Back
X