• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tam göğüs pompası alacaktım lansinoh 2 si 1 arada elektrikliye baktım fiyatlar 200 olmuş nette burdaki mağazalarda 240.. Sizce beklemeli miyim internette indirime girer mi sanki daha düşük fiyat söylemişti bi arkadaşımız

ofelyam ofelyam hayirli olsun canim qozun aydin Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin saqlicakla insaAllah darisi basimiza :KK200:
Bizimde yarin kontrolumuz var uyuyalim bari tabi uyuyabilirsek :KK48: Iyi qeceler kizlar :uykucu:

Tam göğüs pompası alacaktım lansinoh 2 si 1 arada elektrikliye baktım fiyatlar 200 olmuş nette burdaki mağazalarda 240.. Sizce beklemeli miyim internette indirime girer mi sanki daha düşük fiyat söylemişti bi arkadaşımız
180 gibiydi gitti gidiyor da

Ayniyiz seninle canım sezeryan icinmi gün verdi yoksa normal doğumu o tarihe kadar mı bekleriz dedi
Banada doktorum tahmini 15 ağustos dedi hanımlar ervahafsa ervahafsa sizinle aynıyız galiba tabi bu 40 haftalık için geçerli ben pek 40 haftamı göreceğimi sanmıyorum o yüzden içime 5-10 arası olacakmış gibi doğuyo :)

180 gibiydi gitti gidiyor da
Şimdi baktımda 200 yazıyor beklesem düşermi acaba?? Birde mağazadaki kız internette kullanılmış ürün satıyorlar bizimki ürün koruma bantlı falan deyip bulandırdı aklımı siz aldınız mı gittigidiyordan ürün koruma bandı var mıydı

Evet canım ben almıştım 185 liraya ama 199 olmuş, sen bilirsin bekle istersen düşer belki.

Şimdi baktımda 200 yazıyor beklesem düşermi acaba?? Birde mağazadaki kız internette kullanılmış ürün satıyorlar bizimki ürün koruma bantlı falan deyip bulandırdı aklımı siz aldınız mı gittigidiyordan ürün koruma bandı var mıydı
Mağazadakini satmak için söylemiş,faturalı sıfır ürün geldi gayet het şeyi ayrı ayrı paketli koruma bantlı geldi, mağazadan alacağınla aynı şekilde. İnsanlar o riske girer mi hiç hem de direk parasını almadıkları güvenilir bir siteden satış yaparken?

Yazıyor sıfır ürün vs diye bantlı geldi benim
Düşebilir belli olmuyor başta hemen kullanılıyor mu bilmiyorum da gerek yoksa Doğum zamanı indirim bekleyebilirsin netten al bayağı fark ediyor satıcı tabi ki öyle diyecek insanlar akıllandı netten alıyor onlar da satamayınca bunu söylüyor başarılı satıcı olmasına ve sıfır ürün yazmasına dikkat et yeter

İyi geceler hanımlar
Artık gece uykusu kalmadığı için bu saatlerde burası çok hareketli oluyor ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım yazın tam ortasında doğuracağımız için ne giydiricez biz bebeklerimize?
Antalya da yaşıyorum bu arada :oops:

Hayrlı aksamlar kızlar nasilsınz gecmisi okuyamadım baya birikmis mesajlar varmı dogum falan:) bizde bugun kontrlmz vardi nst cektrdik gayet iyi cikti kan degerlerimi bakıldı düsuk kalsiyum b12 vitami d vitamini hepsi dusuk cikti ilac verdi tansiyonum cok sukur düsuk boyle düsuk olmaya devam eder bisey cıkmazsa ins 14 agustosa gün verdi bebek icın durumlad boyle ins hepimizi saglıkli kavusurz bebeklerimize
İnşallah hepimiz saglıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza canım ❤️

Aradım :) hemşire uyanıklar bağlıyorum dedi bağladı direk :))) sesi gayet iyi, bebişi de iyiymiş,, sürekli emmek istiyomuş tabi, fırsat bulamamış :)) selam söyledi,, çok da fazla yormak istemedim,, detayları sorarız burada bol bol tekrar :))) ofelyam ofelyam

Süperrr haber:)
Endiselenmeye başlamıştım,rahatladım valla şimdi.

Back
X