2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim 2 kilo hamilelik fazlam kaldı bu arada hanımlar,, ama göbek baya şiş,, korse işe yarar umarım. Bir de bugün çok abarttım yemeyi, çok pişmanım,, yarın dikkat etmeye başlıcam inşallah :)
Korseyi ne Zaman takmaya başladın Can'ım doğumdan hemen sobra mı? Tüm gün mü takıyorsun yatarken falan da kalıyor mu üstünde? Sıcakta zor olmuyır mu

Sağ ol canim çok güzel şeyler paylaşıyorsun valla kafama yazıyorum hep tavsiyelerini:)

Benim doktorum da ye dedi. Ama protein... Et, süt, yumurta, yoğurt, peynir... Et obura bağladım Doğurur doğurmaz poğaça, börek, tiramisu ve dondurma isticem

ben de su icmicem uzunca bir sure
benim icin en zoru et yemek,sevmiyorum cunku. kofte olarak yiyorum ben de.
ama peyniri yetiştiremiyor eşim

Benim 2 kilo hamilelik fazlam kaldı bu arada hanımlar,, ama göbek baya şiş,, korse işe yarar umarım. Bir de bugün çok abarttım yemeyi, çok pişmanım,, yarın dikkat etmeye başlıcam inşallah :)

Canım süpersin kilo alımın süper kontrollü gitmişsin. Bende yarın 37. Haftaya giriyorum 7 kg almışım sanırım 10 la kapatırım bu gidişle. Doğumla ilgili bilgiler verdiğin için çok teşekkür ederim çok faydalı oluyor gerçekten. Birde ortalama hastanede kaç adet depend tüketiliyor acaba. Birde göğüs pompası veya biberon ihtiyacın oldumu hastahanede acaba hastahane çantasına koysammı koymasammo diye tereddütte kaldım.

6,5 almıştım cnm. Ertesi gün eve geldik, 4 kilo gitmişti, ikinci gün de yarım kilo daha... ama tabi sürekli sıvı tükettim hastanede,, şerbet komposto kahve vs... yoksa daha fazla giderdi heralde...
Maşallah hiç almamışsın. Göbek dediğin lohusalıktan sonra iner.
Ben 26.haftaya kadar 9 kilo aldım. Sonra şeker çıkınca diyetle beraber bir kilo verdim. İki ay boyunca 8 kiloda kaldım. Doktor bebek zayıf kalmış deyince protein porsiyonunu iki katına çıkardım. Bu sefer bir hafta bir kilo daha aldım. Garip bir kilo alma düzenindeyim.

protein porsiyonunu 2 katina cikardim derken her gun et yemegi mi yiyorsun canim yoksa bakliyatlari da mi katarak soyledin?

3gündür baş ağrısı var bende. Ama son iki saattir dayanılmaz bir hal aldı parol içtim ışığıda kapatıp karanlıkta uzanıcam biraz eğer geçmezse koşarak hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten kafamı duvarlara vurasım geliyor çok fena normalde hiç sinüzit migren nedir bilmem.

Tebrikler ve maşallah cnm,,, sabrın sonu selamet derler ya,, resmen öyle oldu seninki :) Allah uzun ömür versin, hep böyle mutlu kalın inşallahh (kayınvalide nasıl? :)

protein porsiyonunu 2 katina cikardim derken her gun et yemegi mi yiyorsun canim yoksa bakliyatlari da mi katarak soyledin?
Sabah yumurtayı ikiye çıkardım. Bol kaşar ve beyaz peynir. Ana öğünlerde etli yemek veya ızgara ve muhakkak yoğurt. Yatmaya yakın da bir kase yoğurt yiyorum bazen. Acıkınca ara öğünde esmer dilim ekmekle bol kaşarlı tost yapıyorum. Bazen acıkınca süt içiyorum. Bakliyat olarak da mercimeği tüketiyorum. Badem ceviz ve fındık yiyorum. İşte şekeri yükseltmeyen meyve var aralarda. Nadiren bulgur pilavı. Esmer ekmek, tahıldan zengin olanını kullanıyorum. Ama günlük 5-6 dilimi geçmiyor. Yediklerim aşağı yukarı bunlar
Geçen haftaya kadar bu tarz yemeklerden çok sıkıldığım için öğün atlıyordum ve az yiyorum açıkçası

Çok geçmiş olsun. Malum havalar çok sıcak diye her yeri açıyoruz. Cereyan da baş ağrısı yapabilir.

Aaa doğdu mu?
Kaçırmışım
Ne zaman doğdu?
Mutella Allah analı babalı büyütsün canım :)

Çok geçmiş olsun canım ya belki çok yoruldun ya da hava akımında filan kaldın. Biraz dinlen insalah geçer

İlk normal doğumumuz gerçekleşti yani
Harikasın.
Tebrikler canım :)

Mrb kızlar kizlar sizlere sormak istedi gim birsey var prolaktin yuksekligim vardi hapla dusurduk sonra doktora gittim hicbir problem olmadigini herseyin super oldugunu soledi ama 5 aydir deniyoruz olmadi buayda duphaston hapi diye bir hap verdi ama bu hapla hamile kalan hic duymadm forumdada bakindm hic görmedim 4 ay bunla deneyelim dedi olmazsa tedaviye baslariz dedi bu hapks hamile kalan varmi aranizda yada bilgisi olan cok merak ediyorum kizlar

İlk normal doğumumuz gerçekleşti yani
Harikasın.
Tebrikler canım :)
Yanlış hatırlamıyorsam normal doğum yapan bikac kişi vardı sanırım bebeği kuvezde kalan bir arkadasta normal doğum yapmıştı Allah bizede sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin siz kavustunuz bebislere hiç dışarı ciktinizmi bu arada bebekle

Kansızlık mı var acaba canım ilk aklıma o geliyor benim?

Sürekli karnı acikan varmı benim gibihani son ayda iştah kapanacakti bütün gün yedim yine sağlıklı şeyler yiyorum ama sürekli de yiyorum yani
Benimde iştahım açık canım ama zararlı şeyler yememeye çalışıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…