2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Benim 2 kilo hamilelik fazlam kaldı bu arada hanımlar,, ama göbek baya şiş,, korse işe yarar umarım. Bir de bugün çok abarttım yemeyi, çok pişmanım,, yarın dikkat etmeye başlıcam inşallah :)
İki mi
Nasıl yaa
Ben 13 kg aldım 5,5kg gitmiş
Kalanı duruyor
Ama hiç dikkat etmiyorum
Ben de yarından itibaren başlayayım dikkat etmeye
 
Ben 3-4 tane tükettim depend canım
Eve geçmeden zaten orkite bile geçersin
İlk gün dışında baya azalıyor.
Sadece erken değiştirelim, sağlıklı olsun diye yoksa o kadar kullanılmayabilir bile.
 
@ayshemina korseyi kaç beden ve nasıl bir model aldın? Ben normalde gelinliğin içine S beden kullanmıştım, bu sefer M alsam sezeryan düşünüyorum dikişlerimi çok sıkar mı L beden mi alsam. Bu yöndeki tavsiyelerini alabilir miyim?
 
Olsun canim dediqin qibi tek iyi haberler alda bekle bisey olmaz...quzel seyler duyacaksin eminim Allah'in izniyle bende iyiyim cok sukur bebek herzamanki qibi sessiz sakin narin narin kendini hissettiriyo arada bi ole aman aman bi hareketi yok walla azaldi falan diyolarya heralde ole bisey olsa ben hic hissetmem kafaya takmak istemiyorum bu hareket meselesini artik cunku takarsam biliyorum iyice paranoyak olacam
 
Aaa kaçırmışım yaa
Çok özür
Helal walla
Normal Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Herkes o hayalle başlıyor ama yolculuk sonunda öyle bitmeyebiliyor. Örnek ben :))

Doktora ve sağlık ocağına gitmek için 1 haftada 3 kez çıktık bebekle dışarı ama öyle gezme falan değil :)
Annem üst katımda oturuyor, ona misafirliğe gidiyoruz hergün :)
Yani henüz öyle keyif yapalım diye dışarı çıkmışlığımız yok.
Doktora giderken bile, ay ağlarsa, kriz durumu olursa nasıl idare ederim korkusu oluyor. Biraz daha rayına otursun, ne zamanlar emiyor, günün hangi saati tuvaletini yapıyor hangi saati uyuyor falan, onlar tayına girse insan daha rahat hisseder sanırım. Bu dediklerim de 20güblük olduğunda falan daha net olur sanırım.
 
Sürekli karnı acikan varmı benim gibihani son ayda iştah kapanacakti bütün gün yedim yine sağlıklı şeyler yiyorum ama sürekli de yiyorum yani

Canım kesinlikle yalnız değilsin. Ne kadar iştahlı olduğumu anlatamam :) Son 1 haftadır gece 1de 2de kalkıp yemek yiyorum, gündüz de aynı şekilde aklım fikrim yemekte. Nasılsa son 1-2 hafta diye boğazımı da pek tutmuyorum açıkçası.
 



hamile kalmadan once her ay yasardim nerdeyse o agriyi,son bir iki senedir. cok iyi biliyorum o agriyi. karanlik ve uyku iyi geliyor. tabi uyutursa.
 


ben de paranoyak olmamak icin direnenlerdenim
su son 35-40 gunu hayirlisiyla gecireydik kafayi yemeden
 
ben de paranoyak olmamak icin direnenlerdenim
su son 35-40 gunu hayirlisiyla gecireydik kafayi yemeden
Aynen bi bitseydi Allah'in izniyle eminim bosu bosuna takmisiz dicez insaAllah diyorumki eskiden ne ultrason varmis ne bisey hicmi bu cocuklarin qelisiminde qerilik sularinda sknti yokmus acaba devir deistikcemi problem.cikiyo anlamiyorum
 
Valla acıkma konusu geçti ben yine acıktım. Saat 22:00 gibi falan kahvaltılık tarzı atıştırmalık sofra kurmuştum. Şimdi yeniden acıktım. Eşim de hayretler içinde bana bakıyor. Yiyecek bir şeyler arıyorum :)))
 
Ben de aksine hem sıcak hem de reflu yüzünden yiyemiyorum pek fazla. Performansım düştü:)))
 
Ben de aksine hem sıcak hem de reflu yüzünden yiyemiyorum pek fazla. Performansım düştü:)))
Canım o reflü ne fena bir şeymiş. Dün gece ben de oldum, resmen midem de ateş vardı. Ama yoğurtlu ve sütlü lezzetlere öncelik vererek yeme performansımda bir azalmaya izin vermedim :))
 
Arkadaşlar iki gündür kabus yaşadım resmen. Nst de sancı çıkıyor ama ben bir şey hissetmiyorum ve hiç açılmam da yoktu. Yine de beni yatırmak istediler. Önce yatmayı kabul ettim takip amaçlı ama sonra bir baktım damar yolu açtılar, serum taktılar güya su takviyesiymiş. Ben de bebekte iyiyiz, suyum gelmemiş, açılmam yok. Sadece sancım çıktı diye oluyor bunlar. Doğum başladı mı diyorum belli olmaz diyorlar. Off dün kabus gibiydi dayanamadım kağıdı imzaladım ve çıktım hastaneden. Doktorum da hastanede değildi ve ulaşamadım çok soğudum hem hastaneden hem doktorumdan. Üstelik eve geldikten sonra farkettim ki kan geliyor her wc gidişimde. Çünkü vajinal tuşeyi çok sert yaptı nöbetçi doktor. Bu arada Medipol Mega'ya gidiyordum. Artık gitmeyeceğim. Maalesef 38. haftama girerken doktor ve hastane değiştiriyorum. Neyse ki güvenebileceğim bir doktor buldum tavsiye üzerine. Yarın ilk randevumuz, umarım her şey güzel olur. Bir de dün beni doğumhaneye aldılar ve eşimi içeri sokmadılar, maalesef orada strese girdim ve ürktüm. Kısacası hastaneden kaçtım.
 
Kızlar aranızda hafiften doğum stresine giren var mı? Benim bir kaç gündür baya var sanki. Şimdi söyleyip sizleri de etkilemek istemiyorum ama biraz gergin hissediyorum kendimi ://
Senin az kaldiya ole hissetmen normal canim benim hic korkum yok ama heralde daha zamanim var olduqu icin
 
Canım o reflü ne fena bir şeymiş. Dün gece ben de oldum, resmen midem de ateş vardı. Ama yoğurtlu ve sütlü lezzetlere öncelik vererek yeme performansımda bir azalmaya izin vermedim :))

Sutun faydasi olmuyomu canim ?
Süt içiyorum kızlar ama fayda etmiyor sanki ya artık iyice şiddetlendi. Gece kalkıyorum süt içiyorum 1-2 saat uyutuyor sonra tekrar başa dönüyoruz:))
Kızlar aranızda hafiften doğum stresine giren var mı? Benim bir kaç gündür baya var sanki. Şimdi söyleyip sizleri de etkilemek istemiyorum ama biraz gergin hissediyorum kendimi ://
Bende yok doğum stresi ya bi şekilde çıkacak diye düşündüğüm için heralde. Kendi canımdan çok bebeğin sağlıklı doğması beni daha çok düşündürüyor. Yalnız canım sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri okuman. Bende çok işe yaradılar. Okudukça kendine güvenin artacak. Ayrıca doğum kurşuna gitmek de güvenimi artırmıştı benim.
Bir de stres sebebin Ne?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…