İki miBenim 2 kilo hamilelik fazlam kaldı bu arada hanımlar,, ama göbek baya şiş,, korse işe yarar umarım. Bir de bugün çok abarttım yemeyi, çok pişmanım,, yarın dikkat etmeye başlıcam inşallah :)
Ben 3-4 tane tükettim depend canımCanım süpersin kilo alımın süper kontrollü gitmişsin. Bende yarın 37. Haftaya giriyorum 7 kg almışım sanırım 10 la kapatırım bu gidişle. Doğumla ilgili bilgiler verdiğin için çok teşekkür ederim çok faydalı oluyor gerçekten. Birde ortalama hastanede kaç adet depend tüketiliyor acaba. Birde göğüs pompası veya biberon ihtiyacın oldumu hastahanede acaba hastahane çantasına koysammı koymasammo diye tereddütte kaldım.
Olsun canim dediqin qibi tek iyi haberler alda bekle bisey olmaz...quzel seyler duyacaksin eminim Allah'in izniylesagol canim,napayim,moralimi yuksek tutmaya calisiyorum iste. bu sabah baya hareket etti,biraz rahatladim.
randevu sali degil carsambaymis. randevu veren kiz sali diye telaffuz etti ama tarih olarak 02.08 yazmis. ben de aradim,carsambaya vermisler dediler,fazladan 1 gun daha bekleyecegim yani. hayirli haberler alayim da beklerim napayim. saglikla kucagima aldigim gunu gormek ici beklerim.
senin bebis nasil?
Aaa kaçırmışım yaaYanlış hatırlamıyorsam normal doğum yapan bikac kişi vardı sanırım bebeği kuvezde kalan bir arkadasta normal doğum yapmıştı Allah bizede sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin siz kavustunuz bebislere hiç dışarı ciktinizmi bu arada bebekle
Sürekli karnı acikan varmı benim gibihani son ayda iştah kapanacakti bütün gün yedim yine sağlıklı şeyler yiyorum ama sürekli de yiyorum yani
3gündür baş ağrısı var bende. Ama son iki saattir dayanılmaz bir hal aldı parol içtim ışığıda kapatıp karanlıkta uzanıcam biraz eğer geçmezse koşarak hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten kafamı duvarlara vurasım geliyor çok fenanormalde hiç sinüzit migren nedir bilmem.
Hiccccc doymuyorummmm desemSürekli karnı acikan varmı benim gibihani son ayda iştah kapanacakti bütün gün yedim yine sağlıklı şeyler yiyorum ama sürekli de yiyorum yani
Olsun canim dediqin qibi tek iyi haberler alda bekle bisey olmaz...quzel seyler duyacaksin eminim Allah'in izniylebende iyiyim cok sukur bebek herzamanki qibi sessiz sakin narin narin kendini hissettiriyo arada bi ole aman aman bi hareketi yok walla azaldi falan diyolarya heralde ole bisey olsa ben hic hissetmem kafaya takmak istemiyorum bu hareket meselesini artik cunku takarsam biliyorum iyice paranoyak olacam
Aynen bi bitseydi Allah'in izniyle eminim bosu bosuna takmisiz dicez insaAllahben de paranoyak olmamak icin direnenlerdenim
su son 35-40 gunu hayirlisiyla gecireydik kafayi yemeden
Ben de aksine hem sıcak hem de reflu yüzünden yiyemiyorum pek fazla. Performansım düştü:)))Valla acıkma konusu geçti ben yine acıktım. Saat 22:00 gibi falan kahvaltılık tarzı atıştırmalık sofra kurmuştum. Şimdi yeniden acıktım. Eşim de hayretler içinde bana bakıyor. Yiyecek bir şeyler arıyorum :)))
Canım o reflü ne fena bir şeymiş. Dün gece ben de oldum, resmen midem de ateş vardı. Ama yoğurtlu ve sütlü lezzetlere öncelik vererek yeme performansımda bir azalmaya izin vermedim :))Ben de aksine hem sıcak hem de reflu yüzünden yiyemiyorum pek fazla. Performansım düştü:)))
Sutun faydasi olmuyomu canim ?Ben de aksine hem sıcak hem de reflu yüzünden yiyemiyorum pek fazla. Performansım düştü:)))
Senin az kaldiya ole hissetmen normal canimKızlar aranızda hafiften doğum stresine giren var mı? Benim bir kaç gündür baya var sanki. Şimdi söyleyip sizleri de etkilemek istemiyorum ama biraz gergin hissediyorum kendimi ://
Canım o reflü ne fena bir şeymiş. Dün gece ben de oldum, resmen midem de ateş vardı. Ama yoğurtlu ve sütlü lezzetlere öncelik vererek yeme performansımda bir azalmaya izin vermedim :))
Süt içiyorum kızlar ama fayda etmiyor sanki ya artık iyice şiddetlendi. Gece kalkıyorum süt içiyorum 1-2 saat uyutuyor sonra tekrar başa dönüyoruz:))Sutun faydasi olmuyomu canim ?
Bende yok doğum stresi ya bi şekilde çıkacak diye düşündüğüm için heralde. Kendi canımdan çok bebeğin sağlıklı doğması beni daha çok düşündürüyor. Yalnız canım sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri okuman. Bende çok işe yaradılar. Okudukça kendine güvenin artacak. Ayrıca doğum kurşuna gitmek de güvenimi artırmıştı benim.Kızlar aranızda hafiften doğum stresine giren var mı? Benim bir kaç gündür baya var sanki. Şimdi söyleyip sizleri de etkilemek istemiyorum ama biraz gergin hissediyorum kendimi ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?