- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Umarım canım. Ben de inan anlam veremedim ve dün resmen travma yaşadım orada saatlerce. Doktorum işinde çok iyi bir doktor ama ulaşamadığım için güvenim sarsıldı, hastane de normal doğumu teşviklemediği için güvenim sarsıldı. Bakalım yarın nasıl geçecek görüşmem. Bu doktordan ve hastaneden umutluyum. Yarın bilgi veririm :)
Götürmüştüm ama kullanılmadı canım. Çok yet kaplamaz istersen at çantaya.Son 2 gün sezaryen için. Pişik kremi hastanede lazım oluyor mu doğum yapan arkadaşlar ona göre hastaneye götüreyim
Ben :)kizlar dogum oncesi ishal olaniniz var miydi aranizda? :)
Nisan olabilir canim nasil leke sumuksu qibimi ?Kahverengi akıntı geldi hiç ağrı sızı yok normal midir
Evet ama çok çok az bir damla gibi bişey hiç ağrımda Yok daha 34. Haftadayım çok erken diye panik oldumNisan olabilir canim nasil leke sumuksu qibimi ?
Herkeste farkli ilerliyo bu doqum sureci canim cok aklina takilirsa qidersin bi doktora ama onemli olduqunu sanmiyorum :):) insaAllah ole bisey deildir cunku daha bize cok erken :)Evet ama çok çok az bir damla gibi bişey hiç ağrımda Yok daha 34. Haftadayım çok erken diye panik oldum
İnşallah değildir sabah ilk işim dr gitmek zaten uyuyamam sabahı edemem nişan daha fazla yoğun olur diye biliyordum çok endişeliyimHerkeste farkli ilerliyo bu doqum sureci canim cok aklina takilirsa qidersin bi doktora ama onemli olduqunu sanmiyorum :):) insaAllah ole bisey deildir cunku daha bize cok erken :)
Tamam canım doğru diyorsun küçük zaten çantada gitsin lazım olmazsa geri gelir.Götürmüştüm ama kullanılmadı canım. Çok yet kaplamaz istersen at çantaya.
evet Can'ım Benımde normal Doğum 34+1 dünyaya geldi oğlum 18 günü küvezde kaldı , 7 gündür evdeyiz ilk gün Başka doktor muayenesi için dışardaydık,5. Gün ilk muayenemiz için çıktık ,onun Haricinde insanın gözü kesmiyor dışarı çıkartmayı emme zamanı bellı olsada, altını her an pisletebiliyor değiştirmek zor olur. 2 çocuk olma faktöründe büyükYanlış hatırlamıyorsam normal doğum yapan bikac kişi vardı sanırım bebeği kuvezde kalan bir arkadasta normal doğum yapmıştı Allah bizede sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin siz kavustunuz bebislere hiç dışarı ciktinizmi bu arada bebekle
ölçümlere çok takılıp kendinizi üzmeyin, annem hep der kötüyü düşünüp çağırma iyi düşün iyi olsun galiba haklı . Hep erken gelıcek Bebek'i diyordum erken geldiBebeğinin fl ölçüsü yani bacak boyunda gerilik olan var mı? Benim bebeğimin her ölçüsü haftasıyla uyumlu sadece fl 2 hafta geriçok taktım
CANım ben 60 ile başladım 75 oldum.bana dar geldi orta boy.daha doğrusu oldu ama dikiş yerlerime değdi.rahat edemedim.pişman oldum.büyük olsun küçük olmasın.o zaman zaten yeterince sizi sıkan şeyler olacak.Bana orta beden çok iyi oldu, çok rahat ettim. Kişinin bedenine göre değişir heralde canım. Ben 64 kg ile Doğuma gittim. Ama emzirme yastığı büyük rahatlık. Yoksa bel sırt ağrısından ölür insan
anamm yakin mi dersin :)) allahim dun geceden beri fena gurul gurul. evde 3 kisi ayni seyleri yedik kimsede bisey yok. yediklerimden mi dedim ama. sonra aklima 1 haftam kaldigi geldiBen :)
yapcak bisey yok birakican cokkk cokkk emecek bebisin isi o :)))) emsin de bol sutun olsun insallah.Sağolun kızlar herkese çok teşekkür ediyorum
Uyumanak için direnmek de ne zormuş
İpek hanım emiyor, benim memintolar isyan bayraklarını çekmek üzere, napıcam?
Artık belime iki, bacaklarımın altına bir, emzirme minderi, boynuma bir minder şeklinde emziriyorum gece. O sıraya uyuklaya uyuklaya geçiyor. Günlerce direndim ama artık gözler kapalı emzirme yöntemlerine geçtim :)))Sağolun kızlar herkese çok teşekkür ediyorum
Uyumanak için direnmek de ne zormuş
İpek hanım emiyor, benim memintolar isyan bayraklarını çekmek üzere, napıcam?
Çok teşekkür ederimMaşallah bebişine canım kilosu da boyuda gayet iyi :)) inşallah bizlerde böyle mutlu geçiririz doğumumuzudarısı bizlere olsun sıkıntısız geçmesine sevindim inşallah sütünde bol bol gelir :) Allah analı babalı büyütsün.
Canım ben bayadir ishalimanamm yakin mi dersin :)) allahim dun geceden beri fena gurul gurul. evde 3 kisi ayni seyleri yedik kimsede bisey yok. yediklerimden mi dedim ama. sonra aklima 1 haftam kaldigi geldibirak mideme de vuruyor midem de sanki sinava giricem de heyecan yapmisim gibi bi garip. karnim da bana inmemis gibi geliyor ama evdekiler indi sen farkinda degilsin diyor nasil is anlamadim once benim rahatlamam gerekmiyor muydu
simdi dikkatimi cekti. takvimi de bu kadar gunu gunune benim gibi yasayan yoktur heralde aranizda
"İshal, bulantı ve hazımsızlık doğum işaretleri olabilir."
yapcak bisey yok birakican cokkk cokkk emecek bebisin isi o :)))) emsin de bol sutun olsun insallah.
esas konu bebisi nasil giydirdiler? :))
ahaha supersin. aynen su yani:Artık belime iki, bacaklarımın altına bir, emzirme minderi, boynuma bir minder şeklinde emziriyorum gece. O sıraya uyuklaya uyuklaya geçiyor. Günlerce direndim ama artık gözler kapalı emzirme yöntemlerine geçtim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?