2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Evet ama çok çok az bir damla gibi bişey hiç ağrımda Yok daha 34. Haftadayım çok erken diye panik oldum
Herkeste farkli ilerliyo bu doqum sureci canim cok aklina takilirsa qidersin bi doktora ama onemli olduqunu sanmiyorum :):) insaAllah ole bisey deildir cunku daha bize cok erken :)

Herkeste farkli ilerliyo bu doqum sureci canim cok aklina takilirsa qidersin bi doktora ama onemli olduqunu sanmiyorum :):) insaAllah ole bisey deildir cunku daha bize cok erken :)
İnşallah değildir sabah ilk işim dr gitmek zaten uyuyamam sabahı edemem nişan daha fazla yoğun olur diye biliyordum çok endişeliyim

evet Can'ım Benımde normal Doğum 34+1 dünyaya geldi oğlum 18 günü küvezde kaldı , 7 gündür evdeyiz ilk gün Başka doktor muayenesi için dışardaydık,5. Gün ilk muayenemiz için çıktık ,onun Haricinde insanın gözü kesmiyor dışarı çıkartmayı emme zamanı bellı olsada, altını her an pisletebiliyor değiştirmek zor olur. 2 çocuk olma faktöründe büyük

Bebeğinin fl ölçüsü yani bacak boyunda gerilik olan var mı? Benim bebeğimin her ölçüsü haftasıyla uyumlu sadece fl 2 hafta geri çok taktım
ölçümlere çok takılıp kendinizi üzmeyin, annem hep der kötüyü düşünüp çağırma iyi düşün iyi olsun galiba haklı . Hep erken gelıcek Bebek'i diyordum erken geldi

Kızlar merhaba çoğu kişinin Doğum korkuları başlamış o yüzden Doğum hikayemi yazmaya karar verdim size tecrübe olsun biraz uzun oldu.6.7.2017 perşembe günü sabah vajinal bölgede ıslak lık hissiyle uyandım aaa ne oluyor diye şaşırdım lavobaya gittim üzerimi değiştim çamaşırlarımı kokladım bu idrar değil! Hemen annemi aradım böyle böyle oldu sanırım bu suyum dedım ama az gelen sıvıda diyip kendimi tenkit Te ediyorum , annem doktorunu ara bakalım ne dicek diyince aradım . Doktorum hemen gelmemi Söyleyince eşimi aradım Can'ım böyle oldu araç kullanmak istemiyorum seni beklıyorum dedim o sırada biraz daha sızıntı oldu hemen önlemimi alıp hastaneye gittik, doktorum vajinal muayene yapınca evet bu gelen su dedı ultrosonla baktı su azalmaya başlamış dedi bebek iyi gözüyor ee ne olacak dıyınce hemen yatış yapmamız lazım böyle durumlarda Doğum kesin gercekleşmelı diyince ben şok ben dumur oldum , ama çok erken dedıgımı hatırlıyorum . Yatışı yaptık doktorum geldi ben hala bünün başka bir yolu yokmu dıye kadının kafasının Eti'ni yemeye devam ettım , su geldiği için başka çaremiz Yok ama beklıyecegim bebek izin verdiği sürece dedi , ben normal Doğum istiyorum diye ısrarla söyledım, serum takıldı ve takibe başlanıldı , belli aralıklarla nts bağlandı, ayaklarım şişordu benım suyum sızmaya başlayınca ayaklarımdakı şişliğin indiğini fark ettım, ciğer geliştiri iğne yapıldı,bır gece bu rutin ler altında yattım , hiç Doğuma gelmiş gibi degıldım çantamız hazır degıl ev temizliği olmamıştı hiç birini kafaya takmayın hastanede olduğum sürece herşey halledılmişti,sabahleyin doktorum geldi hiç sancın çıkmamış açılmada Yok 12 ye kadar beklıyecegım sonra suni sancı verip denicez dedi tamam dedim ve bu arada gece 00.00 den sonra aç kalmam gerektıgınıde soylemıstı, (sezaryen olabılır) saat 12 oldu yok sancıda açılmada doktorum her saat bası gelıyor kontrol edıyor , sezaryen a alabılırım dedı nasıl olacağını konuştuk spinel e karar verdım hatta artık herseye evet der moduna gırdım bebek iyi olsunda, saat 15.00 oldu sancım başladı ama nts gözükmüyor Ebe şaşırıyor olabılıyormus öle vajınal muayene 3 cm açılma olmuş ve incelmiş doktorum eğer 5 cm olursa sen bu çocugu normal doğurursun dıyınce ben çok sevındım, kalkıp gezındım başka bişey tapma dedı allahım sancım 5dk bir geliyor , sayıyorum sonra 1 dk gelmeye başladı ebe bıdaha vajınal baktı 5 cm dedı hemen doktorumu çağırın Doğum gerçekleşir demıstı ebe az acılma dedı ama yınede doktorumu aramışlar hemen Doğumhaneye ındırdıler. Masanın başında sancın gelınce çömelme hareketi yapmam gerektıgı söylendi doktorum geldi masaya aldı , hem sancım var hem muhabbet ediyoruz ayy ne güZel konuşan bir hasta dedı:) çoğu kişi karalar bağlıyor dedı. Bugun çok yoğunuz herkez sezaryen istiyor 07.07.2017 diye ben aaa dedim ne kadar şanslısın bak sen hem normal doğuruyorsun hemde tarıhı güzel oldu ooo doktor hanım ben şoktayım tarıhı bile bilmiyorum diye gülüyoruZ bi yandan ,Doktorumun telkınıyle Doğum 2 dk gerçekleşti oğlum ağlayarak dünyaya geldi kucağıma verdiler tlf istedim resim çekindik,solunumunda sıkıntı var dıye kuveze alındı . Buraya kadar herşey yokunda gitmişti.Ben odaya alındım çok az dikişim vardı oturdum hemen sütümü sağdım ve yenidoğan yoğunbakımına gittik eşimle hiç Doğum yapmış gibi degıldım mevlam güç verdi sanırım ordaki hemşireler siz annesi olduğunuza eminmisiniz bile dediler oğlumu orda görünce çok üzüldüm ,Sonra zor bir süreç yaşadık ama rabbım yardım Etti ve atlattık. rabbim hepinize sağlıklı ve kolay doğum Nasıp etsın .

CANım ben 60 ile başladım 75 oldum.bana dar geldi orta boy.daha doğrusu oldu ama dikiş yerlerime değdi.rahat edemedim.pişman oldum.büyük olsun küçük olmasın.o zaman zaten yeterince sizi sıkan şeyler olacak.

anamm yakin mi dersin :)) allahim dun geceden beri fena gurul gurul. evde 3 kisi ayni seyleri yedik kimsede bisey yok. yediklerimden mi dedim ama. sonra aklima 1 haftam kaldigi geldi birak mideme de vuruyor midem de sanki sinava giricem de heyecan yapmisim gibi bi garip. karnim da bana inmemis gibi geliyor ama evdekiler indi sen farkinda degilsin diyor nasil is anlamadim once benim rahatlamam gerekmiyor muydu

simdi dikkatimi cekti. takvimi de bu kadar gunu gunune benim gibi yasayan yoktur heralde aranizda
"İshal, bulantı ve hazımsızlık doğum işaretleri olabilir."

Sağolun kızlar herkese çok teşekkür ediyorum
Uyumanak için direnmek de ne zormuş
İpek hanım emiyor, benim memintolar isyan bayraklarını çekmek üzere, napıcam?
yapcak bisey yok birakican cokkk cokkk emecek bebisin isi o :)))) emsin de bol sutun olsun insallah.
esas konu bebisi nasil giydirdiler? :))

Sağolun kızlar herkese çok teşekkür ediyorum
Uyumanak için direnmek de ne zormuş
İpek hanım emiyor, benim memintolar isyan bayraklarını çekmek üzere, napıcam?
Artık belime iki, bacaklarımın altına bir, emzirme minderi, boynuma bir minder şeklinde emziriyorum gece. O sıraya uyuklaya uyuklaya geçiyor. Günlerce direndim ama artık gözler kapalı emzirme yöntemlerine geçtim :)))

Çok teşekkür ederim
DARısı başınıza Rabbim yardımcınızın olsun

Canım ben bayadir ishalimhiç geçmedi nerdeyse arada bi serum yiyip geliyorum bu konu yüzünden üzerine mide bulantım da var ne yesem hep 10 dk icinde disarda evet zamanım da var ama hala doguramadimartık doğurmak istiyorum hemen

ahaha supersin. aynen su yani:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…