2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İşte ben hep aksini düşünüyorum ya hiç bişey yemezse bu sefer daha seçici olacak 8. Aydan sonra püre mi yiyecek gibi

Hatta getirdim buraya çalarak:))

Eklentiler

• Screenshot_20180107-224700.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_20180107-224739.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20180107-224707.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20180107-224733.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20180107-224703.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 83
iste o "konu calistim"i nasil yaptin canim:)
her konunun onemli yerlerinin altini cizip ezber mi yaptin mesela?
konu çalışırken önemli yerlerin altını çizdim, anlayana kadar birkaç kez okudum, bazı önemli şeyleri aklımda kalması için hikayeleştirerek çalıştım.soru çözerken hemen hikaye aklıma geliyordu. soru çözerken bilmediğim birşey olunca hemen konuya tekrar döndüm o kısmı öğrendim onların da altını çizdim. ve kısa aralıklarla tekrar etmek lazım soru çözerek

İşte siz tecrübeli annelerin fikirleri tecrübeleri de önemli benim için.
Her bebek farklı gerçekten ikinci kızımla ilk kızımın bebekliği arasında çok farklar var iki kardeşler bakarsan :) büyük kızımda blw filan yoktu ver eline yesin vardı ama iştahsız olunca hangi türlü beslediğinin pek önemi kalmıyor bu birazda bebeğin huyuna suyuna annenin tahammülüne yaşadığı hayata bağlı benim için beni ve bebeğimi mutlu eden yöntem doğru yöntemdir

Evet ne kadar kararlı olursak olalım son noktayı onlar koyuyor zaten.

40 derece civarı mayalanıyor yoğurt bilemedim ki çok sıcak olur sanki
Ben fırını çalıştırmıyorum. Mayalayınca ağzı açık fırın tepsisine kavanızları koyup fırına koyuyorum.Fırının kapağını 4-5 saat, gece geç mayaladıysam sabaha kadar açmıyorum. Sonra fırından çıkartıp kapaklarını kapatıp buzdolabına koyuyurum. Şu anda manda+inek sütüyle mayaladığım için kalıp gibi çok güzel oluyor, ama bebek için sadece inek sütü kullanacağım için muhtemelen daha sulu olur.

Yok fırınımda düşük derec e yok benim yaa Havlulara sardım koydum fırına öyle ısı kaybı olmasın diye.
Cnm ben fırını ısıtmadan koyuyorım önemli olan ısısını kaybetmemesi mayaladıgım kabın agzını açık bırakıyorum sulanmasın diye fırına koyuyorum fırının kapağını kapatıyorum 5 6 saat sonra acıp sogunca dolba koyuyorum agzı acık halde bir gün yogurda dokunmoyrm ertesi gün taş gibi olyr 4 senedr her hafta böyle yaprm gayet güzel oluyor birde demir kaşıkla alırsn yogurt sulanayr biraz karoşık oldu ama

Ben 50 de çalıştırıp biraz kapatıcam vd 3.5 saat kapağını açmayacağım bende yarın süt istiyim bakalım denemek için
Çok sıcak olursa ekir ama arkadaşlar da yazmışlar açmaya gerek yokmuş zaten. O şekilde dene sen de.
:)))))
yapsam da bitse gitse. stres basiyor kalabaligi dusununce:)))
Aynen ya bu da çıksa hayırlısı ile

Çok sağ olun kızlar ben de şimdi öyle yaptım gece emzirmeye kalkınca alırım o zaman firindan. Ilk defa böyle denedim inşallah tutar.

Tutar ins cnm

Doktorlar yönlendirme yapıyor aslında ben klasik yöntemle başlayacağım biraz zaman geçince eline bişeyler veririm 6.ay dolunca başlarım diyordum ama bu ay mamayada başladık bu kontrol de sorucam doktora
Neden mamaya başladınız canım? Kilo alımı azaldı diye mi? Bizim de öyle bir durumumuz var

Bizimki de eskisi gibi doymuyor, kilo alımı da yavaşladı, 6 ay anne sütü için direniyorum gercekten ama sofrada ne yesek hevesleniyor ağzına götürmek icin mücadele veriyor çoğu zaman eline bir dilim ekmek veriyoruz eme eme tadına bakıyor çok mutlu oluyor ben klasik+blw gideceğim muhtemelen

Hatta getirdim buraya çalarak:))
Sağolasın canım bu konu aklımda soru işaretiydi, miktar konusu, eklemen güzel olmuş

Hayır kilosu için normal dediler ben artık doyamadığını düşünüyorum özelikle akşam saatleri iki meme emzirdiğim halde huzursuz memeden kalkınca ağlama var süt var ama yetmiyor miktar olarak günde bir kere mama veriyorum oyüzden açlık ağlaması anlaşılıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…