• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Eki Görüntüle 2023179 Evetttt geldi ve dedigimiz gibi gayet güzel, kumaş kalitesi vs de çok basarili. Gercekten bu kadar kullanışlı ve geniş çanta bende o kadar baktım denk gelmedim. Çoğu bi kere sirt çantası olmuyor koldan hep ki ben hiç istemedim koldan. Sırt çantalarının da gözleri çok azdı. Bunun hem gözleri bol ve hem de kullanışlı, bircok ayrıntı da düşünülmüş. Ben bebek arabamıza uygun olsun diye lacivert aldım, diğer renkleri de çok güzeldi. Bende almak isteyenlere tavsiye ederim. Ikimiz de güle güle güzel günlerde kullanalım insallah. :KK54:

gule gule kullan canim:)
ne kadardi bu canta?

Bugünde bizim evlilik yıldönümümüz :KK200::KK49:akşama güzel bi sofra kursam diye düşünürken eşim dedi akşama bi yerlere yemeğe gidelim diye ay bi mutlu oldum iyi hem uğraşmamış olurum diye bencilce fikirler geçti zihnimde :KK48: dobik halimle şık kıyafetimde yok ama sevimli olabilirim :KK16: ayrıca aklıma gelmişken söyleyim 1 haftadır banyolarda kahve sürüyorum çatlaklarıma ve renginin açıldığını gördüm tavsiye ediyorum içine de acı badem yağı katıp süreceğim daha etkili oluyormuş :KK54:
nice senelere :)
Ben bugün De doktora gittim ve nst de yine sancı çıktı.
Ama doktorumun bir cümlesi beni baya düşündürdü.
Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi :KK57:
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Çok üzüldüm böyle bir cümle kurmasına.
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Kafamda soru işaretleri ile bütün bir haftasonu geçmez.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.

Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.

o ne demekmis oyle ya :oha:

Bebeğin suyu sınırda bizim. Bugün bütün karnıma baktı, "azıcık şurda var azıcık burda var azcıcık da şurda" diye suları ölçtü. Sonra bana ötesine de kalabilir arayınca insan buluyor işte suyu dedi. O kadar kritik değil gibi cuma da olabilir Doğum ptesi de sen karar ver, ben ptesi desem ve bebeğe birşey olsa suyunun olduğuna dair kanıtım var bana kimse birşey diyemez dedi :KK57:
Yani sen bebeği mi düşünüyorsun. Yoksa kötü birşey olsa kendini nasıl aklayacağını mı?
Hiç riske girmek istemiyorum o yüzden yarın gidip cuma yapalım doğumu diyeceğim.
Hem 2 gib daha kalsa Ne olur kalmasa Ne olur bebek içerde. Zaten artım kilo alımı durdu gibi. Doğsun da ben beslerim büyütrüm diyorum artık.

Allah bencil insanlardan korusun bizi kızlar. Walla 9 ayın sonunda kadın beni çok şaşırttı. Neyse sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma da. Hepsi bir deneyim iştw.

yok artik:duduk::sinirli:
ya ben de bunu hastaya birakmayi anlamiyorum. ne zaman uygunsa al iste bebegi. neyse sıkma canini. cuma daha uygunsa pazartesiye birakma. saglikla dogsun insallah.

ilk zamanlar bebegin omurga gelisimi icin yumusak degil sert yatak oneriyorlar canim

ben niye oyle duydum:(
odasindaki yatakta yari ortopedik var da,ilk aylar yatak odamizda ufak besikte yatacak,onun icine de mi yari ortopedik koyayim? reflu yastigi sertlik olarak yeterli mi?
kafam karisik benim bu konuda ya:(

O nasıl bir laftır yahu.. Eğer pazartesi yapılması riskliyse bu riskleri paylaşsın, kendini kurtarmanıın hesabını yapıyor. Gerçi bizim kanunlarımız ve insanımız da buna sebep, en ufak şeyde suçu yokken doktora saldıran ya da doktoru suçlayanlar olduğu için beyin otomatik olarak öyle çalışıyor belki. Sen canını sıkma arkadaşım, zaten dediğin gibi 2 gün var senin için bir şey değişmeyecek, daha erken kavuşacaksın bebeğine öyle düşün. Yine de eğer doktorun seni tedirgin ettiyse belki başka bir doktordan fikir almak istersin?

ben niye oyle duydum:KK43:
odasindaki yatakta yari ortopedik var da,ilk aylar yatak odamizda ufak besikte yatacak,onun icine de mi yari ortopedik koyayim? reflu yastigi sertlik olarak yeterli mi?
kafam karisik benim bu konuda ya:KK43:
valla canim okudugum kadariyla 2-3 yasina kadar sert sunger oneriliyor. ondan sonra daha yumusaklara gecis yapabiliyorsun. yatasti sanirim tam emin degilim. bebek yataklarina bak yas araligina gore yatak sertligi degisiyor. ilk baslarda daha sert

İyi geceler kızlar aksama misafirim vardi cocuklu baya dagıldı ev hemen esimle onlar gittikten sonra oyuncaklar mutfak faln hallettik toparladk evi ama artk zor gelmeye basladi ins hepimiz kolylikla kavusrz bebeklere mesajları tam okuymdm varmi geln bebek

Yok daha neler :oha: o nasil bi laftir ya canimiz kimlere emanet madem karar bizim oldu olacak ewde kendjmiz doquralim artik :KK12:

Back
X