• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Annemi aradim simdi cumartesi kontrole gidecez sende gel senide alalim dedim zaten cumartesi 29 u doktor gun verecek ve 3 ila 6 si arasi dedi geldikten sonra 1 hafta var yok doguma kem kum ediyor daha erken die her işimi yaptim halilar yıkandı evim temizlendi cocugun kıyafetleri yikandi utulendi burda bi kac arkadasim var sirf cocugun kiyafetleri icin bile annesini beklediler esime kalsa kac haftadir dio gelsinler artik acil bisey olur kimsemiz yok cocuk var ben napacam die.zaten 1 hafta var yok anne gel dedim peki bakalim dedi oncesindede valiz cok esin bizi ilden alsin diodu oyle dedim die mi gel diosunuz dio bi daha gelmemek icin diyor.aman ben mi abartiyorum bilmiyorum ama bi posta agladim sinirlerim cok bozuk.

Buqun kziimin dolabini yerlestirecemde kizlar bisey sorucam dolabin icine bisey serdinizmi ? Hani yoksa kiyafetleri direk katlayip koydunuzmu ?

Annemi aradim simdi cumartesi kontrole gidecez sende gel senide alalim dedim zaten cumartesi 29 u doktor gun verecek ve 3 ila 6 si arasi dedi geldikten sonra 1 hafta var yok doguma kem kum ediyor daha erken die her işimi yaptim halilar yıkandı evim temizlendi cocugun kıyafetleri yikandi utulendi burda bi kac arkadasim var sirf cocugun kiyafetleri icin bile annesini beklediler esime kalsa kac haftadir dio gelsinler artik acil bisey olur kimsemiz yok cocuk var ben napacam die.zaten 1 hafta var yok anne gel dedim peki bakalim dedi oncesindede valiz cok esin bizi ilden alsin diodu oyle dedim die mi gel diosunuz dio bi daha gelmemek icin diyor.aman ben mi abartiyorum bilmiyorum ama bi posta agladim sinirlerim cok bozuk.
Canim uzulme yinede eninde sonunda qelecek annen benim annem yanimda bile yok :KK43: bide ustune diyoki bana sakın doquma qidiyorum deme beni strese sokma cocuk doqunca foto yollarsin..!!! Ciddi ciddi soluyo bunu :KK43: kiriliyorum ama caktirmiyorum hic :KK43:

Canim uzulme yinede eninde sonunda qelecek annen benim annem yanimda bile yok :KK43: bide ustune diyoki bana sakın doquma qidiyorum deme beni strese sokma cocuk doqunca foto yollarsin..!!! Ciddi ciddi soluyo bunu :KK43: kiriliyorum ama caktirmiyorum hic :KK43:
Niye gelmiyor cnm annen deseydin sende direk 40 i cikinca atayim rahatla deseydin tobe yarabbim anneler farkinda deil bence bizi kirdiginin insanin cani sikiliyor 2 gun once arkadasim aradi dio ayy sicakta nasil yikayip ütüledin onca seyi ben annemi cagirdim seninkide gelip yapsaydi bi burkuldum oyle deyince kizimda erken gelmisti ramazandi uyuyup duruyorlardi kardesimle ev tozlanmis aldim elime supurdum sonuc o gün randevum vardi bebek dogum pozisyonundan cikmis strese girmis 40 olmustuk zaten doktor hemen aldi belki o isi yapmasam normal dogururdum.sanko buraya gelince boguyoz onu bi soylenip duruyorlar vay sicak vay şöyle böyle. Inan kiizm olmasa kimseyi istemicem.

Buqun kziimin dolabini yerlestirecemde kizlar bisey sorucam dolabin icine bisey serdinizmi ? Hani yoksa kiyafetleri direk katlayip koydunuzmu ?
Biz ayrica dolap almadik cnm.kizimin dolabina yerlestirdim oglumunkileride duru su ile sildim ki hep öyle silerim yerlestirdim dün hurclara koymustum ütüleyip. Bisey sermedim

Niye gelmiyor cnm annen deseydin sende direk 40 i cikinca atayim rahatla deseydin tobe yarabbim anneler farkinda deil bence bizi kirdiginin insanin cani sikiliyor 2 gun once arkadasim aradi dio ayy sicakta nasil yikayip ütüledin onca seyi ben annemi cagirdim seninkide gelip yapsaydi bi burkuldum oyle deyince kizimda erken gelmisti ramazandi uyuyup duruyorlardi kardesimle ev tozlanmis aldim elime supurdum sonuc o gün randevum vardi bebek dogum pozisyonundan cikmis strese girmis 40 olmustuk zaten doktor hemen aldi belki o isi yapmasam normal dogururdum.sanko buraya gelince boguyoz onu bi soylenip duruyorlar vay sicak vay şöyle böyle. Inan kiizm olmasa kimseyi istemicem.
Canim annem yurtdisina qitti...Gecen yil qidecekti benim duqun telasi basladi qidemedi bu sene qideyim dedi ben hamile kaldim qecen sene qidemediqi icin bu sene neyse qit insaAllah yetisirsin bana dedim ama yetisemicek qaliba icim qayet rahat huzurlu qonderdim ama ustune bole bisye soleyince kirildim acikcasi :( sende canini skma herkesin huyu farkli iste insaAllah kimseye ihtiyacimiz kalmadan hallederiz lohusalik donemini :anneadayı:

Benimde kimsem yok canım annem İstanbul'da geçen aradım gelicekmisiniz diye gelmek istiyorum ama bakalım dedi bende bişey demedim kaynanam gelicekmis ama onun bana hiçbir faydası yok anca gözüyle bakar okadar bende her işimi yaptım cantalarim.hazir kıyafetleri yıkandı utulendi yerleşti halilarim temiz bı temizliğe cesaret edemedim onada kadın gelicek bu hafta kimseye sözün geçmez parana geçer yapicak bişey yok tırnağın varsa başını kası demişler

Benimde kimsem yok canım annem İstanbul'da geçen aradım gelicekmisiniz diye gelmek istiyorum ama bakalım dedi bende bişey demedim kaynanam gelicekmis ama onun bana hiçbir faydası yok anca gözüyle bakar okadar bende her işimi yaptım cantalarim.hazir kıyafetleri yıkandı utulendi yerleşti halilarim temiz bı temizliğe cesaret edemedim onada kadın gelicek bu hafta kimseye sözün geçmez parana geçer yapicak bişey yok tırnağın varsa başını kası demişler
Bende kadin tuttum cnm camlar.koltuklar hep sildi beyaz esyalari cekti.halilari da yikattim kimseye is birakmam aynen cantam herseyim hazir hamdolsun kaynanam.kizimda geldi gelmez olaydi binise yaramadigi gibi strese soktu gitti. Kiz cantama kettle bile koydum ki sutum hemen gelmezse annem.surekli su almaya gitmesin ben cok ince fikirliyim ama karsi taraf malesef

Canım annem örtü dikti altlarına, bu vesileyle dolabını da paylaşmış olayım :D

Eklentiler

• _20170724_144204.webp
    _20170724_144204.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 101
  • _20170724_144137.webp
    _20170724_144137.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 116
Yesinler şu tatlışlığı ya çok güzel olmuş dolabı valla kız bebiş oluncada böyle kombinler süsler ayakkabılar bayılıyorum harikalar canım elinize sağlık :))

Allah Sağlıkla kullanmayı nasip etsin :) Çok güzel tatlı telaşlar başladı... Bu sıcaklarda bir de benim ayaklarımda ödem var çok bu problemi yaşayan ya da etkisini azaltmayı bilen var mı? Tansiyonum normal sadece ödem var o da sıcakta artıyor :(

IMG_1716.webp Kızlar kapı süsü bakıyorum ama nasıl sizce pek bebeksi modellerden değil emin olamadım isim Ada değil buarada :)

Evininhatunu Evininhatunu biz de sallanmayan aldık boşver ya bazı şeyleri de gönlümüzden geçtiği gibi yapalım de mi:))) sallanmak isterse bi hal çaresine bakacağız artık. Biz annakucagi almıştık sallanan mesala. Onda bi deneriz olması diye düşünüyorum.
Saol cnm,, onlar benim,, kızlarınki de bu :)

Saol cnm,, almıcaktım taç ama buradan gaza geldim. Bi de hakikaten ucuzdu hep, alalım bari üç beş dedik :)
Çok ciciler iyi ki almışsın. :)

Biz direkt koyduk öylece.
Canım annem örtü dikti altlarına, bu vesileyle dolabını da paylaşmış olayım :KK70:
Ay ne seker ya minnos minnos her şey bayılıyorum:) güzel günlerde giydirrrrr

Kızlar hepimizin son günleri çok heyecanlı yaa. Düşündükçe heyacnlaniyorum nasıl birşey olacak kime benzeyecek. Bu kez doğum hikayen nasıl olacak diye meraklardayim. Her gün şafak sayıyor gibiyim.

Back
X