Yok cnm, 41 biterken sezeryanla doğum yaptım mecbur. Bunda da 40'ı gördüm baksanaCnm sen ayşeyi normal mi dogurdun kac gündür soruyum.diyorum.unutuyorum kacirmisim orayi ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm, 41 biterken sezeryanla doğum yaptım mecbur. Bunda da 40'ı gördüm baksanaCnm sen ayşeyi normal mi dogurdun kac gündür soruyum.diyorum.unutuyorum kacirmisim orayi ben.
Bak onu ben de düşünmedim hiç :))))Bende duymuştum bunu güzel bişey ama çocuk bilecekmi diğer ismini yoksa sadece anne baba ve üfleyen kişi mi bilecek :)
Saol cnm :) arasam mı falan diye konuşuyodum kendi kendime,, eşim de ara hadi dedi aradım :) o da biliyo huyumu,, içim içimi yicek hepten uykum kaçıcak falan :)) ama çok stresli oluyo wala,, insanın aklı çıkıyo kötü bişey duyucam diye... darısı başımıza inşallah,,, bakalım sırada kim var? NormaldeYa harikasın var ya :)
Hadi gözümüz aydın bi bebeğimiz daha sağlıklı dünyaya geldi. Darısı diğerlerinin başına. :)
ofelyam gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Evet bi bebiş daha geldi :))Dogum mu yapmıs cnm
kuzum bence sen koynunda uyutucan onu uzun süre :) bana öyle geliyo nedense :))))Canim benim bi sallanan var bide sallanmayan var o konuda skntim yokta ben sallanarak alismasini istemiyorum oyuzden yani :):))
Hic bilmiyordum ogrendigim iyi oldu :)Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :)arch2401
Yok canım siz beni beklemeyinSaol cnm :) arasam mı falan diye konuşuyodum kendi kendime,, eşim de ara hadi dedi aradım :) o da biliyo huyumu,, içim içimi yicek hepten uykum kaçıcak falan :)) ama çok stresli oluyo wala,, insanın aklı çıkıyo kötü bişey duyucam diye... darısı başımıza inşallah,,, bakalım sırada kim var? NormaldeSimge 84 ve ben ama arada iki gün var,
Mutella dan sürpriz bekliyorum ben nedense,, çarşamba gelicek gibi :))
Ahh ahh ne hayallerim varda iste bi saqlicakla doqsalardikuzum bence sen koynunda uyutucan onu uzun süre :) bana öyle geliyo nedense :))))
Sahane birşey ya...Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :)arch2401
Unutman epey güldürdü beniiBende bugün gittim rapor için.kızımı görünce nst falandındeeken unuttum geldimyarın alacam artık ama bi gün işe gitmedim iyi oldu.aynıyız ya biz perşembe doluyor benimkide.