• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya harikasın var ya :)
Hadi gözümüz aydın bi bebeğimiz daha sağlıklı dünyaya geldi. Darısı diğerlerinin başına. :)

ofelyam ofelyam gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Saol cnm :) arasam mı falan diye konuşuyodum kendi kendime,, eşim de ara hadi dedi aradım :) o da biliyo huyumu,, içim içimi yicek hepten uykum kaçıcak falan :)) ama çok stresli oluyo wala,, insanın aklı çıkıyo kötü bişey duyucam diye... darısı başımıza inşallah,,, bakalım sırada kim var? Normalde Simge 84 Simge 84 ve ben ama arada iki gün var, Mutella Mutella dan sürpriz bekliyorum ben nedense,, çarşamba gelicek gibi :))

Sanırım belim ikiye ayrılıcak hanımlar :)) sabahtan beri ayaktayım. Dörtte de evden çıktık; diş doktoru, avm, mağaza, evin bikaç ihtiyacı, Ayşe hanıma rapunzel kostümü (!) , yemek, migros vs derken onda geldik eve zaten... kız uyuyunca film izleyelim diye uzandık, mis gibi dalmıştım; atıştırmalık söylediğimizi hatırlatan kapı zili kabus gibi uyandırdı :(( şimdi yat yatabilirsen... vücudum felaket ağrıyo... yarın tüyme fırsatı vermeden kızı alıp anneme çıkmam ve ona kilitleyip kaba tabirle malak gibi yatmam lazım :) yoksa perşembe günü doktora bana 6 saatlik narkoz verin,, biraz uyuyayım sonra alın bebeği demem gerekicek... şu an 38 de doğuranlara özeniyorum resmen,, o kadar acınacak haldeyim yani... yarın giremezsem anlayın ki kendimi yatağa bağladım hanımlar :)) iyi geceler herkese:emir_bebek::anneadayı: :KK200:

Saol cnm :) arasam mı falan diye konuşuyodum kendi kendime,, eşim de ara hadi dedi aradım :) o da biliyo huyumu,, içim içimi yicek hepten uykum kaçıcak falan :)) ama çok stresli oluyo wala,, insanın aklı çıkıyo kötü bişey duyucam diye... darısı başımıza inşallah,,, bakalım sırada kim var? Normalde Simge 84 Simge 84 ve ben ama arada iki gün var, Mutella Mutella dan sürpriz bekliyorum ben nedense,, çarşamba gelicek gibi :))
Yok canım siz beni beklemeyin :D

Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :) arch2401 arch2401
Sahane birşey ya...
Bu arada canm sende dinlen artık madem yanında yardım edecek kişiler var. Kizinla uzun uzn ilgilensinler. Gerçi anne yüreği bu kez de ayseyle ilgilenemiyorum diye uzeceksin kendini ama hiç değilse bir iki günü sırf kendine ayır. Uyu dinlen. Sonra hiç vaktimiz olmayacak. Benim öyle imkanım olsa ınan yapardım. Ama bizde yakında kimse yok. Komşular ben rahat edeyim diye alıp bir iki saat sevmek istiyor. Hem ben rahat edemiyorum hemde kizim tek gitmek istemiyor. Böyle olunca ikizlik halimiz devam edip üçuz olma yolunda hızla ilerliyoruz. Geçen pikniğe gittik iki üç kardeş birlikte top oynuyorlar. Onu aralarına almadılar diye öyle üzüldüm ki. Kizim da mahzunlasti falan . Kizim kardeşin gelsin insallah sende onunla oynayacaksın dedim çok sevindi. Defalarca tekrarladı durdu. Sonra uyudu. İnsan kiyamıyor.koca göbekle peşinde top oynamak, her gün bazen iki kere parka çıkarmak zor ikinciyi bekleyen anneler anlar. Ama yapacak birşey yok. Parkta doğum baslamasa bari:skandal:

Bende bugün gittim rapor için.kızımı görünce nst falandındeeken unuttum geldim:KK49:yarın alacam artık ama bi gün işe gitmedim iyi oldu.aynıyız ya biz perşembe doluyor benimkide.
Unutman epey güldürdü benii:KK48: böyle bişey nasıl unutulur artık miniğin nasıl heycanlandırdıysa seni :emir_bebek:

Back
X