Sağol canım amin. Ben de anlamıyorum bu kadar yüksek oranda sezeryan yapılmasını. ÜStelik öyle şeylerle korkutuyorlar ki. Zaten anne endişeli, önce anneyi korkutuyorlar. Yok anne billinçli ve ikna olmadıysa refakatçiyi korkutuyorlar. Mesela dün soruyorum ben yatayım tamam ama benim açılmam yok, suyum gelmedi, agrı hissetmiyorum, sadece nst de sancı gördüğünüz düzensiz kasılmalar var. Ben gidersem ne gibi tehlikeler olur? diyorum. Doktorun söylediği şey, eve gidersin suyun gelebilir bebeğin başı yerine tam oturmadığı için kordon sarkabilir bizde müdahale edemeyiz bunun sonu ölümcüldür. İlk etapta bir korktum da ne alaka yani sonra düşününce?? Bu bahsettiği durum her an herkesin başına gelebilecek bir şey. Ben şimdi bebeğin kafası yerine oturana kadar hastanede yatayım mı yani? Ya da sezeryan mı olayım? Çoğu insanın dogum anına kadar bebeginin kafası oturmuyor, bu risk herkeste var?? Yolda yururken kafama saksı da dusebilir.. Yani böyle sacma sacma seylerle korkutmaya calısıyorlar. Yersen.