- 25 Mart 2011
- 1.504
- 1.995
- 333
bizde de yoktu,bugün bir tırtıl fark ettik inşallah geliyordur artıkBizde hala dişin belirtisi bile yok. Ben 1 yaşında cikarmisim umarım bana çekmez :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde de yoktu,bugün bir tırtıl fark ettik inşallah geliyordur artıkBizde hala dişin belirtisi bile yok. Ben 1 yaşında cikarmisim umarım bana çekmez :)
casual trona aldım. arasında bir fark yok diye biliyorum. ben memnun kaldım.Merhabalar,
Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.
Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Merhabalar,
Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.
Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bence işe de başlayınca tempo artacağındn dolayı kendiliğinden gider gibime geliyor. Ben bir süredir dikkat ediyorum akşam yemeğini hafif yiyorum bir de abur cubur ve tatlıyı kıstım. Bugün tartıldım 2 kg gitmiş çok sevindim![]()
Bizde hala dişin belirtisi bile yok. Ben 1 yaşında cikarmisim umarım bana çekmez :)
Hadi inşallah :)bizde de yoktu,bugün bir tırtıl fark ettik inşallah geliyordur artık
ben
casual trona aldım. arasında bir fark yok diye biliyorum. ben memnun kaldım.
Bizde kraft pref prego travel sistem vardı ama şimdi dolabın üstüne kaldırdık chicco liteway aldık.sana tavsiyem pusetli baston bebek arabası alman.travel modelleri çok hantal ve kullanımı zor oluyor
Yapma yaDış çıkarma genetikmiş eşinde geç mi çıkarmış?
yemeye devam edersen hareketin faydası yok işim çok hareketli bütün gün ayaktaym merdiven inip çıkıyorum bana mısın demio boğazı da tutmak lazm dediğin gibiBence işe de başlayınca tempo artacağındn dolayı kendiliğinden gider gibime geliyor. Ben bir süredir dikkat ediyorum akşam yemeğini hafif yiyorum bir de abur cubur ve tatlıyı kıstım. Bugün tartıldım 2 kg gitmiş çok sevindim![]()
34. Hafta çok iğrenç geçiyorSizin de öyle mi geçti? Nasıl bir atak dönemiyse canıma okuyor.. Bu kadar mızmızlığın sonunda eline sağlık annecim demeyi öğrenir diye umuyorum
![]()
bizde de cadillac air var hayvan gibi arqba tek hayatta baş edilmez bütün bagajı kaplıo başımızq bela oldu eşim seçmiiti yoğum ısrarlarıma rağmen baston puset tarzı olanlara ikna olmamıştı şimdi de bazen söylenio bazende kocaman araba bak çocuk rahat rahat uyudu fln dio biraz daha büyüsün kesinlikle satmam lazm bunu hiç 2. çocuğa fln saklancak gibi diilÇok teşekkürler cevaplar için. Sorduğum kimse olumlu bişey söylemedi neredeyse travellerle ilgili sanırım puset döneceğim.
Chicco liteway plus çok ağır geldi ılk tercihimdi aslında.
Casual Vista nasıl biliyor musunuz?
Benimki dün gece aglayarak uyanıp omzumda uyumak istedi. Hiç uyanmazdi gece. Tekrar dalması baya zaman aldı. Gündüz uykulari da kısaldı, yarım saat:/ geçende annem bişey söyledi kızım ağzına bi tane vurdu:)) sinirliyiz, agresifiz.34. Hafta çok iğrenç geçiyorSizin de öyle mi geçti? Nasıl bir atak dönemiyse canıma okuyor.. Bu kadar mızmızlığın sonunda eline sağlık annecim demeyi öğrenir diye umuyorum
![]()
34. Hafta çok iğrenç geçiyorSizin de öyle mi geçti? Nasıl bir atak dönemiyse canıma okuyor.. Bu kadar mızmızlığın sonunda eline sağlık annecim demeyi öğrenir diye umuyorum
![]()
Yapma yahiç sormadım kaynanam da hatırlamaz ki:/
Sen geç cikarmişsın ama oğlun yine normal ayında cikarmis? Keşke çıksa artık yaEvet öyleymiş bizimkine sürekli erken çıkaracak diyorlardı o zaman araştırmıştım öyle yazıyordu. Ben geç çıkarmışım kv ye sordum hatırlamıyorum dedi. Oğlumda 8 aya yakın çıkardı![]()
Emzirmiyorum ağlıyor çünkü...Eee artık emzirmiyormusun?
37ye kadar sürebiliyormuş bu atakbnmki ayaklanmayı ve kendisi yattığı yerden kalkıp oturmayı öğrendi fiziksel olarak sen söyleyince düşündüm de zihinsel olarak takip etmemişim bişey öğrendi mi die bizim dişle atak birbirine girdi 36da asıl kara bulutlar gözüküyor bnm ki meme de uyumaya döndü bide ayrıca yeni doğanmgibi sımsıkı sarışıpmgezdirtio kendini öyle uyuyo kucağımdan indiemeden oturuyprum ağlıo gezince susuo 1 haftadr uyku yok :) diş mi atak mı bilemedm gecenin bi körü kalkıo geri uyutmak 1 saati buluo hiç yapmadığı şeyler
Valla bu hali huy haline gelirse , huni taktırır banaBizim atağın bitmesine 3 gün kaldı rahatladık en şiddetli dönemi bayram ve bayram öncesine geldi çok fenaydı. Herşeye ağlıyor herşeye mızmızlanıyordu. Eşimin gözü korktu hatta yeni huy edindi yandık diye : D
Ooo anneanneye şiddet ha, yaparlar bu bebeler benimki de bu sabah babasını tekmelediBenimki dün gece aglayarak uyanıp omzumda uyumak istedi. Hiç uyanmazdi gece. Tekrar dalması baya zaman aldı. Gündüz uykulari da kısaldı, yarım saat:/ geçende annem bişey söyledi kızım ağzına bi tane vurdu:)) sinirliyiz, agresifiz.