2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım hayırlı olsun, bizde Oto Koltuğu alma arifesindeyiz.. Cybex Juno 2 fix bakıyordun, neden vazgeçtin? Aklım karmakarışık alsam da kurtulsam artık..

Hayırlı olsun inciler :)))

Acikcasi ben bogazina kacar diye daha puturlu bisey vermedim korkumdan hep corba yapipi blendirdan geciriyorum kofteyle bi deneme mi yapsam ki acaba?

jenny48 Dişleri çıkmayan bir bizim bebekler kaldı Bu hafta iyice dinlenmeni tavsiye ederim 34. Haftanın sonuna doğru muhteşem bir atak geliyor 7/24 memede, babasında ağlıyor odadan dışarı çıkınca arkamdan ağlıyor, emekleme işini ilerletti paçalarıma yapışarak geziyor.. Şu an resmen yavrusunu sürekli tepesinde taşıyan koalalar gibiyim, asla dibinden ayrılmama izin yok.. Daha geçen hafta gayet bağımsız sürekli oyun oynayan düzenli uyuyan gündüz ancak 3-4 saat sonra aklına meme gelen bir bebekti, hey gidi günler

Bide kalin giydirsek ne olacak
bilmiyorum hep zibinla geziyor evde

Sleppy kullandim sızdırıyor. Ondan memnun kalmadim. 6.numara alayim diyorum

Yer yatağı yapsaniz

Artik farkli seyler yemeye başladığı icin kakasi çişi pişirir poposunu. Ablamin kizinin cok pisigi oluyordu. Hersey denediler gecmedi. 2 liralik arko krem gecirdi pisigini :)

Canım 8ay 1haftalık iken 8270g 69cm idi aynı sayılır. Çok heyecanlı çok hareketli ben ona bağlıyorum. Benimki de yoğurt delisiydi yemedi geçen gün. Damak zevkleri oluşuyor bence canlarının istediklerini yiyorlar. Minik kavanozları rahatça bitiriyor benimki de.

Acikcasi ben bogazina kacar diye daha puturlu bisey vermedim korkumdan hep corba yapipi blendirdan geciriyorum kofteyle bi deneme mi yapsam ki acaba?
Canım blendır ile ilgili çok uyarı var. Pütürlü vermeye gayret et bence. Mesela kahvaltıyı nasıl veriyorsun? Peyniri zeytini çeviren diğerleri de yer yavaşça. Patates ve havuç zaten güzelce çatalla eziliyor. Önce bu şekilde ver yemezse bir tur blendır yapıp ver çok ezme.
Diş ve emekleme olmayan biz varız. Şampiyonluk bizde:)
Kızlar bebek için havuz mu deniz mi daha uygun olur
Deniz daha iyi olur aslında. Deniz eğer dalgasız sığ ise onu deneyin. Havuz pratik oluyor ama kalabalık havuzlar sağlıksız denize göre.

Hayırlı olsun devamı sorunsuz gelsin inşallah:) çok sağol canım:)

Bunları nasıl pisiriyorsun? Bı yerde kapya biberi haslayip kabuklarını soyup blendirdan geçirip salça niyetine kullanıyorlardı. Bide tanelerin kabuklarını soyuyorsun dimi?

Ben bizi maymun ve yavrusuna benzetiyorum sürekli sırtta taşırlar ya :)) dişleri de yakın zamanda gelir inşallah gülünce çok sevimli olacaklar:))

Artik farkli seyler yemeye başladığı icin kakasi çişi pişirir poposunu. Ablamin kizinin cok pisigi oluyordu. Hersey denediler gecmedi. 2 liralik arko krem gecirdi pisigini :)
Ben bu arko kremi duydum. Doğrudur:) dış çıkarıyormus ondanmis sanırım bu sık kakaların ve pişik. Geçti şu an çok şükür.

Benim kız zeytin yiyemiyor kabuğunu soydugum halde. Onun yerine z.yagi vermeye gayret ediyorum . kahvaltısı sadece yumurta sarısı ve meyve püresi oluyor. Peyniri vermeye çekiniyorum demir emilimini engeller diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…