biz sarı mercimek, nohut verdik çorbasına atmıştıkHanimlar bebislerinize baklagillerden neler yediriyorsunuz? Ve nasil pisiriyorsunuz? hep sebzecorbasi yapiyorum ve oglum 8 ayi doldurdu degisik ne sunabilirim ona.
Hayırlı olsun minik inci :)Sağol canım. bu şık kakaların ve huzursuzluğun sebebi belli oldu. Diş göründü bugunilk ben gördüm çok sevindim:) bir sonrakiler hemen ardından mı çıkıyor acaba. @yesoka90 sen de sagol
Canım hayırlı olsun, bizde Oto Koltuğu alma arifesindeyiz.. Cybex Juno 2 fix bakıyordun, neden vazgeçtin? Aklım karmakarışık alsam da kurtulsam artık..Eki Görüntüle 2161962
Bebe confort milofix koltuğumuz bugün geldi ve ilk sürüşümüzü yaptık hemen paylaşmak istedim izlenimlerimi :)
Koltuk senin de söylediğin gibi fiyat/performans açısından çok güzel. Yarım saat kadar sorunsuz oturdu kızım koltukta ve söylediğin gibi kemeri güzelce sıyırıp kolunu dışarı çıkardı :) Chest klip şartmış onu anladım. Kullandığın bir marka var mı tavsiye edebileceğin?
Bir de, yarım saat kadar oturmasına rağmen koltuğun boyası çıkmış koltuktan aldığımda bacakları ve çorapları kırmızı olmuştu (kısa süreli oturacağından yıkamadan önce hemen denemek istemiştim) ama kıyafeti boyanmamıştı (oturduğu kısımdaki minder daha farklı ondan galiba). Sen böyle bir sorun yaşadın mı? Bir de kılıf alayım diyorum ama bu modelin orjinal kılıfı yok sanırım başka bir şey uydurulabilir mi acaba fikrin var mı?
Canım oralarda halıları kaldırmışsınızdır zaten olmadı popişi komple çıplak bırak 1-2 saatliğine.. Çok geçmiş olsunDegistiriyorum 3-4 saate bir. Yapabilirsem günde 2 kez duş aldiracam hatta. Sağol canım.
Hayırlı olsun inciler :)))kızlar bizimde ilk dişler çıkmışşşş :))) Çok mutlu oldum..
liliyaa canım sizede hayırlı olsun, inci gibi dizilsinler inşAllah..
Bu arada geçen bir arkadaş burada labne tarifi yazmıştı, kimdi? nasıl yapılıyordu? bizimkiler labneyi çok sevmiş. Hazır tuzlu diye kıza yedirmek istemiyorum. Tarifi bilen paylaşabilir mi?
Acikcasi ben bogazina kacar diye daha puturlu bisey vermedim korkumdan hep corba yapipi blendirdan geciriyorum kofteyle bi deneme mi yapsam ki acaba?Bebekler artık büyüdü ben nohut kuru fasulye bezelye barbunya veriyorum mercimeği sevmedi o yüzden şimdilik onu rafa kaldırdım canım. Bebeğin nasıl yiyorsa o şekilde teklif edebilirsin. Ben pütürlü yediği için tane tane veriyorum büyük kızım pütürlü asla yemezdi ona süzgeçten geçirip veriyordum.
7 ekim doğumlu.ne kadarlık şuan
Bide kalin giydirsek ne olacakBence sıcaktan canım. Ben hep pamuk ve duru suyla sildim, şimdiye kadar kızarıklık bile yoktu. Bugün sol kasığında kızarıklık gördüm. Üstelik üç farklı bez kullanıyorum, bez değişiminden bile etkilenmiyordu. sıcaktan oldu. Bir koltuk altında da pembelik var. Üstünü de örtmüyorum ama oluyor işte yazın
Sleppy kullandim sızdırıyor. Ondan memnun kalmadim. 6.numara alayim diyorumBiz de aynı sorunu yaşadık canım huggies e geçtim ben çok memnunum ancak türkiyeden çekilme kararı almış artık pek bulunmuyor ben biraz depoladım onları kullanıyorum şuan. İnternetten bulabilirsen deneyebilirsin. Bir de aynı sorunu yaşayıp sleepy kullanmaya başlayan bir arkadaşım var o da çok memnunmuş onu da deneyebilirsin.
Yer yatağı yapsanizkızlar bebekleri başka evde uyuttuğunuzda nereye yatırıyosunuz arkadaşın duvara dayanan bi yatağa ya da koltuğa yatırıp önüne sandalyr dizdiğini söyledi bn yastık koysam bnmki atlar geçer yastığı bnm bile üstümden atlıo çünkü artık oğlanı anneme sabah gçtürüp akşam almayı düşünüyoruz da çok zor olacak annem arabayla 5 dk ama çocupu sabahın köründe giydir dışarı çıkart
Artik farkli seyler yemeye başladığı icin kakasi çişi pişirir poposunu. Ablamin kizinin cok pisigi oluyordu. Hersey denediler gecmedi. 2 liralik arko krem gecirdi pisigini :)Kızımın poposu fena pismisti bugün. Yani anüs ve üst kısımlar.. yavrum nasıl ağladı altını temizlerken elleri titredi resmen.. ne zamandır geçmiyor. Kıpkırmızı. Kakaları da tuhaflasti hem çok sık yapiyor hem de renkleri kivamlari her defasında farklı ve garip. Alerji olabilir mi acaba? Karpuz yedi, kiraz, nohut, başka da bişey yok öyle yediği farklı. medecassol sürdüm en son. Napabilirim başka.
Canım 8ay 1haftalık iken 8270g 69cm idi aynı sayılır. Çok heyecanlı çok hareketli ben ona bağlıyorum. Benimki de yoğurt delisiydi yemedi geçen gün. Damak zevkleri oluşuyor bence canlarının istediklerini yiyorlar. Minik kavanozları rahatça bitiriyor benimki de.kaç kilo bnmki 8. ay kontrolünde 8315g 69 cm çıktı doktor minyon olcak dedi ağzım açık kaldım bn 168 70 kiloyum babası 178 75 kilo nasıl çocuk minyon olabilir dedim ailede vardır dedi amca dayı dedelerde minyon diil dedim bişi demedi sonra. bnm doktor kilo manyağı şişman olanlara da şişman diodur kesin. bisküviyi yese evde yaptım bende vericem de yemio ki sıpa ek gıda da bizi çok zorluyo 1 gün yerse 2. gün yemio evde de diilim doya doya emzireyim yoğurt bi seferde 1 bebek kavanozu yiyodu 2 haftadr 2 kaşık alıp bırakıo
Canım blendır ile ilgili çok uyarı var. Pütürlü vermeye gayret et bence. Mesela kahvaltıyı nasıl veriyorsun? Peyniri zeytini çeviren diğerleri de yer yavaşça. Patates ve havuç zaten güzelce çatalla eziliyor. Önce bu şekilde ver yemezse bir tur blendır yapıp ver çok ezme.Acikcasi ben bogazina kacar diye daha puturlu bisey vermedim korkumdan hep corba yapipi blendirdan geciriyorum kofteyle bi deneme mi yapsam ki acaba?
Diş ve emekleme olmayan biz varız. Şampiyonluk bizde:)jenny48 Dişleri çıkmayan bir bizim bebekler kaldı Bu hafta iyice dinlenmeni tavsiye ederim 34. Haftanın sonuna doğru muhteşem bir atak geliyor 7/24 memede, babasında ağlıyor odadan dışarı çıkınca arkamdan ağlıyor, emekleme işini ilerletti paçalarıma yapışarak geziyor.. Şu an resmen yavrusunu sürekli tepesinde taşıyan koalalar gibiyim, asla dibinden ayrılmama izin yok.. Daha geçen hafta gayet bağımsız sürekli oyun oynayan düzenli uyuyan gündüz ancak 3-4 saat sonra aklına meme gelen bir bebekti, hey gidi günler
Deniz daha iyi olur aslında. Deniz eğer dalgasız sığ ise onu deneyin. Havuz pratik oluyor ama kalabalık havuzlar sağlıksız denize göre.Kızlar bebek için havuz mu deniz mi daha uygun olur
Hayırlı olsun devamı sorunsuz gelsin inşallah:) çok sağol canım:)kızlar bizimde ilk dişler çıkmışşşş :))) Çok mutlu oldum..
liliyaa canım sizede hayırlı olsun, inci gibi dizilsinler inşAllah..
Bu arada geçen bir arkadaş burada labne tarifi yazmıştı, kimdi? nasıl yapılıyordu? bizimkiler labneyi çok sevmiş. Hazır tuzlu diye kıza yedirmek istemiyorum. Tarifi bilen paylaşabilir mi?
Hayırlı olsun minik inci :)
Sağol teyzesi :) dermovate diye bir krem kullandım düzeldi çok şükür. Artık ıslak mendile komple elveda.Canım oralarda halıları kaldırmışsınızdır zaten olmadı popişi komple çıplak bırak 1-2 saatliğine.. Çok geçmiş olsun
Bunları nasıl pisiriyorsun? Bı yerde kapya biberi haslayip kabuklarını soyup blendirdan geçirip salça niyetine kullanıyorlardı. Bide tanelerin kabuklarını soyuyorsun dimi?Bebekler artık büyüdü ben nohut kuru fasulye bezelye barbunya veriyorum mercimeği sevmedi o yüzden şimdilik onu rafa kaldırdım canım. Bebeğin nasıl yiyorsa o şekilde teklif edebilirsin. Ben pütürlü yediği için tane tane veriyorum büyük kızım pütürlü asla yemezdi ona süzgeçten geçirip veriyordum.
Ben bizi maymun ve yavrusuna benzetiyorum sürekli sırtta taşırlar ya :)) dişleri de yakın zamanda gelir inşallah gülünce çok sevimli olacaklar:))jenny48 Dişleri çıkmayan bir bizim bebekler kaldı Bu hafta iyice dinlenmeni tavsiye ederim 34. Haftanın sonuna doğru muhteşem bir atak geliyor 7/24 memede, babasında ağlıyor odadan dışarı çıkınca arkamdan ağlıyor, emekleme işini ilerletti paçalarıma yapışarak geziyor.. Şu an resmen yavrusunu sürekli tepesinde taşıyan koalalar gibiyim, asla dibinden ayrılmama izin yok.. Daha geçen hafta gayet bağımsız sürekli oyun oynayan düzenli uyuyan gündüz ancak 3-4 saat sonra aklına meme gelen bir bebekti, hey gidi günler
Ben bu arko kremi duydum. Doğrudur:) dış çıkarıyormus ondanmis sanırım bu sık kakaların ve pişik. Geçti şu an çok şükür.Artik farkli seyler yemeye başladığı icin kakasi çişi pişirir poposunu. Ablamin kizinin cok pisigi oluyordu. Hersey denediler gecmedi. 2 liralik arko krem gecirdi pisigini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?