2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Valla ben hiç bu kadar dikkat etmiyorum. Yere düşeni de veriyorum, markete gidince eline raftan bişey de tutturuyorum. mevlam kayırsın :)

Cnm eminim yapmışsındır da seni görsün wc ye giderken anlat ödül ver köy de oyuna çevir erkek çocuğu kuytuya köşeye yaptır:) yaşıtları çocuklar varsa aslında en etkili onlar oluyo bi süre kaçırsın tepki gösterme olumsuz,görsün hissetsin çişini.sen de hiç gerilme öğreniyolar illa ki sdce sabır isteyen bi süreç..

canım ben ilk 1 hafta geçer diye bekledim. geçmeyinde doktora gittim. o amip çıktığı halde viral ishal diyip sadece enterogermina verdi. geçmeyince tekrar tahlil yaptırıp başka bir doktora gittik o da dizanteri olduğunu ve antibiyotiksiz geçmeyeceğini söyledi. mecburen kullandık. günde 6-7den günde 3-4e düştü sonrasında kakasına kıvam verecek bir ilaç verdi. 1ay sürdü ama iyileşti. bize de sudan ya da ellerini iyi yıkayan birinin tuttuğu bir yere temas etmesiyle olur dedi.inşallah kolayca atlatırlar. bize flagly şurup(antibiyotik) ve debridat(bağırsak düzenleyici) verdi. sonrasındaki kıvam düzenleyiciyi hatırlamıyorum bittiği için kutusu yok. ama eriyet minik bir hap,günde bir verdim.2normal kakadan sonra bırakıyorsun.

bizim de alt değiştirme bir çile...pipisini ellemesin diye mutlaka eline pet şişe veriyorum yoksa durmuyor dönüyor. silip temizleyince yatağına bırakıp öyle elimi yıkayabiliyorum. kakası günde 1 defa ama çok fazla yapıyor ve temizlemek çileye dönüşüyor.

Philips power pro çok tavsiye ediliyor canım

Senin kız benim büyük gibi etçi olacak o zaman yedir köfteyi canım

Çok geçmiş olsun

Kızlar bugün 9.ay kontrolüne gittik. Menenjit aşısı oldu ve kan alındı tahliller için . Hemşireler bir koldan damarı bulamadılar bir türlü sonra diğer kola geçtiler Allahım oğlum ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk. Acıbadem hemşireleri hep acemi kızlar bir kan aldırırken mahvoldum ben .Allah evlatları hasta olan annelere sabır, yavrularına şifa versin inşallah

Senin kuzunun sosyalliğini tek geçerim maşallah ona kapıveriyor herşeyi anında

Cok hevesli lazimligina kosuyor cisim geldi diye. Ama sonra anne yapamiyorum diyor. Niye gelmiyor diyor. Kalkip iki adim atinca hoop yerler gol. Yok hic kizmiyorum. Sadece ayagini basip rap rap yapmaya calisinca bi iki kere sesim yukseldi. Cunku bu arada kizda kucagimda. Kucakta bir bebekle yerleri silip ustunu basini yikayip tekrar giydirmekten kan tere batiyorum. Ama gece bagliyorum ikisini halletmem imkansiz suan. Zaten amac kaslarini kontrol etsin. Tutup birakmayi ogrensin. Bez baglamak cocugu cise goturmekten yada yatak yorgan yikamaktan daha kolay geliyor bana

Philips power pro çok tavsiye ediliyor canım

Senin kız benim büyük gibi etçi olacak o zaman yedir köfteyi canım
Tsk ederim bakiyorum hemen

Benim oglumda etci. Sucuk kofte lahmacun doner kebap hastasi. Sebzeyi koftelere katiyorum mecbir:))

Tsk ederim bakiyorum hemen

Benim oglumda etci. Sucuk kofte lahmacun doner kebap hastasi. Sebzeyi koftelere katiyorum mecbir:))
Benim de büyüğü etçi ufaklık şimdilik orta karar gidiyor ama ablası da öyleydi büyüdükçe etçi oldu bakalım o ne olacak :) canları yerinde olsun canım et iyidir.

Ben de temmuz ortasında kan verecem kızımın. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçmiş olsun canım. Aminn

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım, alerji testi için 3 tüp kan almışlardı çekirge dorukta çok güzel bulmuştu çok ağlatmadan aldı kadın 3 tüp kanı.. Bizimde pazartesi 8. Ay kontrolünde kan tahlili yapılacak inşallah yine aynı kişiye denk geliriz diye dua ediyorum..

Fineas Canım çok geçmiş olsun alerji doktoruna götüreceksen Bülent şekereli ve öğrencilerini yani hacettepeyi tavsiye ederim.. Alerji grubundan tanıdığım annelerin kuzuları onların elinde iyileşti hep

jenny48 çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım yaz günü inşallah çabuk atlatırsınız umarım antibiyotiğe gerek kalmaz
Teşekkürler canım tüm gün hiç durmadı çok huzursuzdu akşam üzeri ateşi çıkınca yine calpol verdim bakalım yarın doktora götüreceğim umarım antibiyotik vermez

canım ya çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak düzelir. Doktor konusunda bişey diyemicem ben olsam goturmezdim sanırım sonuçta ilaç verecek. Ihlamur yapsan ?
Ihlamur verdim bugün ama pek içmedi bir şey de yemedi emdi sadece. Doktorumuz çok ilaç taraftarı değil ama bir bakalım boğazına ve kulaklarına dedi. Bakalım ne der yarın antibiyotik verirse kullanmamak için direneceğim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…