Valla ben hiç bu kadar dikkat etmiyorum. Yere düşeni de veriyorum, markete gidince eline raftan bişey de tutturuyorum. mevlam kayırsın :)valla biz de korumuyoruz pek canım ilk zaman çok titizleniodum ama işe de başlayınca işin ucu kaçtı oyuncakları yerde sürünüo sonra ağzına sokuo yerlerde emeklio parkeyi yalamasın die tutuyoruz ama yere sürüdüğü elini ağzına sokuo banyo yaptırırken muhakkak su yutuo arkadaşın bebeği de dizanteri olunca banyo suyundan iice korkmaya başladım sana yazıcaktm bende nasıl geçmişti die doktor ilaç vermişti die hatırlıyorum 1 hafta bilr olmafı onların başlayalı önümüzdeki hafta da tstilde olacaklardı korkuyolar şimdi gitmeye doktor aıkıntı yok gidebilirsiniz demiş ama . bide başka bi doktor halılara örtü örtün kimse basmasın hergün yıka örtüleri, oyuncakları hergün sirkeli suyla yıka, banyo suyu hiç ağzına gelmesin fln demiş
Cnm eminim yapmışsındır da seni görsün wc ye giderken anlat ödül ver köy de oyuna çevir erkek çocuğu kuytuya köşeye yaptır:) yaşıtları çocuklar varsa aslında en etkili onlar oluyo bi süre kaçırsın tepki gösterme olumsuz,görsün hissetsin çişini.sen de hiç gerilme öğreniyolar illa ki sdce sabır isteyen bi süreç..Buyuk cocugu olupta tuvalet egitimini yasamis anneler size bir sorum var. Oglum bu ay itibari ile 3 yasini geride birakiyor. Ve hazir koy yerindeyken bezi cikardik sortla geziyor. Arada bir lazimliga oturtuyoruz. Hadi cis yap kaka yap diye. Herseyi anlayan konusan bir cocuk ama cis kontrolu yok. Yapiyor fakat yaptigini anlamiyor. Anne benden su dokuldu diyor. Bu sekilde devam etmelimiyim yoksa hazir degil mi.. ? Boyle yapa yapa mi tutmayi ve birakmayi ogrenecek. Nasil cis yapilir bilmiyor nasil yapacam diyor anlatamiyorum da.
canım ben ilk 1 hafta geçer diye bekledim. geçmeyinde doktora gittim. o amip çıktığı halde viral ishal diyip sadece enterogermina verdi. geçmeyince tekrar tahlil yaptırıp başka bir doktora gittik o da dizanteri olduğunu ve antibiyotiksiz geçmeyeceğini söyledi. mecburen kullandık. günde 6-7den günde 3-4e düştü sonrasında kakasına kıvam verecek bir ilaç verdi. 1ay sürdü ama iyileşti. bize de sudan ya da ellerini iyi yıkayan birinin tuttuğu bir yere temas etmesiyle olur dedi.inşallah kolayca atlatırlar. bize flagly şurup(antibiyotik) ve debridat(bağırsak düzenleyici) verdi. sonrasındaki kıvam düzenleyiciyi hatırlamıyorum bittiği için kutusu yok. ama eriyet minik bir hap,günde bir verdim.2normal kakadan sonra bırakıyorsun.valla biz de korumuyoruz pek canım ilk zaman çok titizleniodum ama işe de başlayınca işin ucu kaçtı oyuncakları yerde sürünüo sonra ağzına sokuo yerlerde emeklio parkeyi yalamasın die tutuyoruz ama yere sürüdüğü elini ağzına sokuo banyo yaptırırken muhakkak su yutuo arkadaşın bebeği de dizanteri olunca banyo suyundan iice korkmaya başladım sana yazıcaktm bende nasıl geçmişti die doktor ilaç vermişti die hatırlıyorum 1 hafta bilr olmafı onların başlayalı önümüzdeki hafta da tstilde olacaklardı korkuyolar şimdi gitmeye doktor aıkıntı yok gidebilirsiniz demiş ama . bide başka bi doktor halılara örtü örtün kimse basmasın hergün yıka örtüleri, oyuncakları hergün sirkeli suyla yıka, banyo suyu hiç ağzına gelmesin fln demiş
bizim de alt değiştirme bir çile...pipisini ellemesin diye mutlaka eline pet şişe veriyorum yoksa durmuyor dönüyor. silip temizleyince yatağına bırakıp öyle elimi yıkayabiliyorum. kakası günde 1 defa ama çok fazla yapıyor ve temizlemek çileye dönüşüyor.canım benim kız hiç durmuyor artık. En başından beri ben hiç dikkat etmedim. Ama olacağı varsa oluyor, sen sıkma canını. Şimdş benim oğlanda pipisine sarmış durumda :)) her açtığımda eliyle tutup oynuyor :)) elini sadece ıslak mendille siliyorum valla :) Her seferinde yıkamaya gücüm yetmez..Zaten zor yetişiyorum ikisine, hele alt değiştirmek artık bizde işkence gibi. Yerlerinde durmuyorlar, bezletmek istemiyorlar..
Bu arada bezde en başından beri ben sleepy kullandım. Şuan 4+ kullanıyoruz, şükür sızdırma vs hiç olmadı.
Philips power pro çok tavsiye ediliyor canımKizlar benim bebegim ek gida kabul etmiyor resmen. Sadece et turu seyleri bir kac lokmacik. Bide ekmek kemiriyor. Geri kalan herseyi oguruyor. Bu puturcukle alakali olsa etide yemezdi. Bugun kiymali yumurta yaptim kiymalarini yiyor
500 civari En fazla 700 /800
Günaydın herkese. Biz güne hasta başladık malesef babamız birkaç gündür hastaydı bize de bulaştı galiba. Benim boğazım yanıyor kızımın burnu akıyor, huzursuz ve sabah ateşi 38.5 ti. 1 ölçel calpol verdim hiç bir şey de yemedi uyudu garibim halsiz galiba. Doktora götüreyim mi acaba? Ne dersiniz? Nezle ise önemli değil de benim gibi boğazı ağrıyorsa kulağına filan vurur mu ki bilemedim.
Senin kuzunun sosyalliğini tek geçerim maşallah ona kapıveriyor herşeyi anındaCanım 8ay 1haftalık iken 8270g 69cm idi aynı sayılır. Çok heyecanlı çok hareketli ben ona bağlıyorum. Benimki de yoğurt delisiydi yemedi geçen gün. Damak zevkleri oluşuyor bence canlarının istediklerini yiyorlar. Minik kavanozları rahatça bitiriyor benimki de.
Canım blendır ile ilgili çok uyarı var. Pütürlü vermeye gayret et bence. Mesela kahvaltıyı nasıl veriyorsun? Peyniri zeytini çeviren diğerleri de yer yavaşça. Patates ve havuç zaten güzelce çatalla eziliyor. Önce bu şekilde ver yemezse bir tur blendır yapıp ver çok ezme.
Diş ve emekleme olmayan biz varız. Şampiyonluk bizde:)
Deniz daha iyi olur aslında. Deniz eğer dalgasız sığ ise onu deneyin. Havuz pratik oluyor ama kalabalık havuzlar sağlıksız denize göre.
Cnm eminim yapmışsındır da seni görsün wc ye giderken anlat ödül ver köy de oyuna çevir erkek çocuğu kuytuya köşeye yaptır:) yaşıtları çocuklar varsa aslında en etkili onlar oluyo bi süre kaçırsın tepki gösterme olumsuz,görsün hissetsin çişini.sen de hiç gerilme öğreniyolar illa ki sdce sabır isteyen bi süreç..
Tsk ederim bakiyorum hemenPhilips power pro çok tavsiye ediliyor canım
Senin kız benim büyük gibi etçi olacak o zaman yedir köfteyi canım
Benim de büyüğü etçi ufaklık şimdilik orta karar gidiyor ama ablası da öyleydi büyüdükçe etçi oldu bakalım o ne olacak :) canları yerinde olsun canım et iyidir.Tsk ederim bakiyorum hemen
Benim oglumda etci. Sucuk kofte lahmacun doner kebap hastasi. Sebzeyi koftelere katiyorum mecbir:))
Ben de temmuz ortasında kan verecem kızımın. Şimdiden kara kara düşünüyorum. Geçmiş olsun canım. AminnKızlar bugün 9.ay kontrolüne gittik. Menenjit aşısı oldu ve kan alındı tahliller için . Hemşireler bir koldan damarı bulamadılar bir türlü sonra diğer kola geçtiler Allahım oğlum ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk. Acıbadem hemşireleri hep acemi kızlarbir kan aldırırken mahvoldum ben .Allah evlatları hasta olan annelere sabır, yavrularına şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Biz güne hasta başladık malesef babamız birkaç gündür hastaydı bize de bulaştı galiba. Benim boğazım yanıyor kızımın burnu akıyor, huzursuz ve sabah ateşi 38.5 ti. 1 ölçel calpol verdim hiç bir şey de yemedi uyudu garibim halsiz galiba. Doktora götüreyim mi acaba? Ne dersiniz? Nezle ise önemli değil de benim gibi boğazı ağrıyorsa kulağına filan vurur mu ki bilemedim.
Geçmiş olsun canım, alerji testi için 3 tüp kan almışlardı çekirge dorukta çok güzel bulmuştu çok ağlatmadan aldı kadın 3 tüp kanı.. Bizimde pazartesi 8. Ay kontrolünde kan tahlili yapılacak inşallah yine aynı kişiye denk geliriz diye dua ediyorum..Kızlar bugün 9.ay kontrolüne gittik. Menenjit aşısı oldu ve kan alındı tahliller için . Hemşireler bir koldan damarı bulamadılar bir türlü sonra diğer kola geçtiler Allahım oğlum ağlaya ağlaya mahvoldu çocuk. Acıbadem hemşireleri hep acemi kızlarbir kan aldırırken mahvoldum ben .Allah evlatları hasta olan annelere sabır, yavrularına şifa versin inşallah
Teşekkürler canım tüm gün hiç durmadı çok huzursuzdu akşam üzeri ateşi çıkınca yine calpol verdim bakalım yarın doktora götüreceğim umarım antibiyotik vermezjenny48 çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım yaz günü inşallah çabuk atlatırsınız umarım antibiyotiğe gerek kalmaz
Ihlamur verdim bugün ama pek içmedi bir şey de yemedi emdi sadece. Doktorumuz çok ilaç taraftarı değil ama bir bakalım boğazına ve kulaklarına dedi. Bakalım ne der yarın antibiyotik verirse kullanmamak için direneceğim tabi.canım ya çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak düzelir. Doktor konusunda bişey diyemicem ben olsam goturmezdim sanırım sonuçta ilaç verecek. Ihlamur yapsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?