- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
kızlar bizimde ilk dişler çıkmışşşş :))) Çok mutlu oldum..
@liliyaa canım sizede hayırlı olsun, inci gibi dizilsinler inşAllah..
Bu arada geçen bir arkadaş burada labne tarifi yazmıştı, kimdi? nasıl yapılıyordu? bizimkiler labneyi çok sevmiş. Hazır tuzlu diye kıza yedirmek istemiyorum. Tarifi bilen paylaşabilir mi?
Hanimlar bebislerinize baklagillerden neler yediriyorsunuz? Ve nasil pisiriyorsunuz? hep sebzecorbasi yapiyorum ve oglum 8 ayi doldurdu degisik ne sunabilirim ona.
Kızlar bebek için havuz mu deniz mi daha uygun olur
nasıl çalışıo nesi pratikcanım ben önceden yoğurdu tencerede mayaliyordum ama oğlum olunca yoğurt makinesi aldım.7küçük kavanoz var,çok pratik.indirimde 90liraya aldım
weewell marka aldım ben diğerleri daha pahalı. günlük sütü kavanozlara koyup mayayı birer tatlı kaşığı koyuyorsun.kapağını kapatıp ayarlıyorsun ben 38 derece 7 saat ayarlıyorum. bu kadar... ben 2 buçuk aydır kullanıyorum 1litreden 6 kavanoz çıkıyor tam dolu hiç tutmadığı olmadı.nasıl çalışıo nesi pratik
canım ben trukid aldım ama kullanmadım henüz.içeriği temiz, 30spf ...benim endişem de yüzüne sürünce sürekli elini emdiği için çenesi,yanakları hep salya acaba sürmesem mi? yanlışlıkla yer diye korkuyorum.güneş kremi öneriniz varmı
Haftaya Antalya'ya anneme gidicem 1 aya yakın kalırım. Bebeğimin teni bembeyaz. Nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Benim korkumda senin gibi. benimki yüzüne krem sürerken dilini çıkarıyor.kesin yer. yemek konusunda maşallahımız var. yerde karınca görse onun peşinden bile gidiyor. bu konuda çok zor durumdayım sürekli ev süpürüyorumcanım ben trukid aldım ama kullanmadım henüz.içeriği temiz, 30spf ...benim endişem de yüzüne sürünce sürekli elini emdiği için çenesi,yanakları hep salya acaba sürmesem mi? yanlışlıkla yer diye korkuyorum.
bnde dojtorun önerisiyle solante baby aldm oplum bembeyaz bodruma gidicez 1 haftalığına ama daha güneşe çıkamadığımız için testedemedmHaftaya Antalya'ya anneme gidicem 1 aya yakın kalırım. Bebeğimin teni bembeyaz. Nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Benim korkumda senin gibi. benimki yüzüne krem sürerken dilini çıkarıyor.kesin yer. yemek konusunda maşallahımız var. yerde karınca görse onun peşinden bile gidiyor. bu konuda çok zor durumdayım sürekli ev süpürüyorummarkada çok kararsızım. sebamed markasının üçü bir arada diye bir ürünü var. Onu öneren de çok oldu. Normal günde dışarı çıkarken dahi kullanılıyormuş. Çok kararsız kaldım. mustela sebamed ve trukid arasında
soğuk süt dimiweewell marka aldım ben diğerleri daha pahalı. günlük sütü kavanozlara koyup mayayı birer tatlı kaşığı koyuyorsun.kapağını kapatıp ayarlıyorsun ben 38 derece 7 saat ayarlıyorum. bu kadar... ben 2 buçuk aydır kullanıyorum 1litreden 6 kavanoz çıkıyor tam dolu hiç tutmadığı olmadı.
ben de bilmiyorum yüzüne sürmesem kızarıyor. bir çaresi de yok gibi. ben çok araştırdım trukid aldım ama mambino,badger organic de çok öneriliyor. yine her çocuk gibi cildi de kendine has ancak deneyip göreceğiz.Haftaya Antalya'ya anneme gidicem 1 aya yakın kalırım. Bebeğimin teni bembeyaz. Nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Benim korkumda senin gibi. benimki yüzüne krem sürerken dilini çıkarıyor.kesin yer. yemek konusunda maşallahımız var. yerde karınca görse onun peşinden bile gidiyor. bu konuda çok zor durumdayım sürekli ev süpürüyorummarkada çok kararsızım. sebamed markasının üçü bir arada diye bir ürünü var. Onu öneren de çok oldu. Normal günde dışarı çıkarken dahi kullanılıyormuş. Çok kararsız kaldım. mustela sebamed ve trukid arasında
yok bnm ki yiyici diil yalayıcızafrina89 senmi demiştin yerde ne bulursa bebeğim yiyiyor diye.
ben de solante kullanıyorum çok memnunum bebeğim için trukid aldım ama solente de çok güzel bir ürün.bnde dojtorun önerisiyle solante baby aldm oplum bembeyaz bodruma gidicez 1 haftalığına ama daha güneşe çıkamadığımız için testedemedm
evet günlük süt olduğu için kaynatmaya gerek kalmıyor ama içine sinmezse kaynatıp soğutup koyabilirsin tabiisoğuk süt dimi
benim oğlum da o kadar korumama rağmen dizanteri oldu 1 ay uğraştık. beni gören abartıyorsun diyor ama abartmasam ne olurdu diye korkuyorum. geçen gün arkadaşım geldi onun da 1 yaşında kızı biz artık yere düşeni falan yıkamıyoruz ,öyle evde emekliyor her yere dedi. ben çit yaptım içine yorgan serdim yine de eşimle tartışıyorum terliksiz yere basıp yorgana basıyor diyeyok bnm ki yiyici diil yalayıcıne bulsa yalıo halı parke sandalye kap kacak ayak çorap terlik ne denk gelirse o yüzden hiç tek bırakmıyoruz hemen yakalıyoruz arkadaşımın bebeği dizanteri oldu korkuyorumda şimdi mikrop kapar bi yerden die
Geçmiş olsun canım, enfeksiyon olsa ağzında koku felan olur. Onu takip et. Birde ateş tekrar çıkar sürekli. Benim kızda şükür daha iyi. Bu kaçıncı antibiyotiğimiz bilmiyorumGünaydın herkese. Biz güne hasta başladık malesef babamız birkaç gündür hastaydı bize de bulaştı galiba. Benim boğazım yanıyor kızımın burnu akıyor, huzursuz ve sabah ateşi 38.5 ti. 1 ölçel calpol verdim hiç bir şey de yemedi uyudu garibim halsiz galiba. Doktora götüreyim mi acaba? Ne dersiniz? Nezle ise önemli değil de benim gibi boğazı ağrıyorsa kulağına filan vurur mu ki bilemedim.
canım benim kız hiç durmuyor artık. En başından beri ben hiç dikkat etmedim. Ama olacağı varsa oluyor, sen sıkma canını. Şimdş benim oğlanda pipisine sarmış durumda :)) her açtığımda eliyle tutup oynuyor :)) elini sadece ıslak mendille siliyorum valla :) Her seferinde yıkamaya gücüm yetmez..Zaten zor yetişiyorum ikisine, hele alt değiştirmek artık bizde işkence gibi. Yerlerinde durmuyorlar, bezletmek istemiyorlar..benim oğlum da o kadar korumama rağmen dizanteri oldu 1 ay uğraştık. beni gören abartıyorsun diyor ama abartmasam ne olurdu diye korkuyorum. geçen gün arkadaşım geldi onun da 1 yaşında kızı biz artık yere düşeni falan yıkamıyoruz ,öyle evde emekliyor her yere dedi. ben çit yaptım içine yorgan serdim yine de eşimle tartışıyorum terliksiz yere basıp yorgana basıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?